دوست عزیز چه بودجه ای در نظر گرفتین؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط kakero [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دوست عزیز چه بودجه ای در نظر گرفتین؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط kakero [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوستان بنده قصد خرید کارت گرافیک دارم و بودجم بین 1200 تا 1700 (البته 1700 واقعا بهم فشار میاد و اگر راهی مد نظرتون هست برای کاهش این مقدار راهنمایی بفرمایید)
در حال حاضر بین gtx 770 و gtx 760 و gtx 660 ti boost نو و gtx 670 کارکرده یا 680 کارکرده گیر کردم...اگر جای بنده بودید و میخواستید هزینه ی کمتری هم کنید با بهترین پرفرمنس کدوم رو انتخاب میکردید؟؟؟
در قدرت 770 شکی نیست...ولی آیا نمیشه همین قدرت رو مثلا در 670 یا حتی 660 ti boost پیدا کرد؟؟ حالا با چند درصد کمتر ..آیا قدرت 770 اینقدر محسوس هست نسبت به این مدل هایی که عرض کردم؟؟؟
من به شما giga 760 windforce 3x رو پیشنهاد میدم قدرتمندتر از 670 رفرنس هست و اختلاف 10 تا 15 درصدی با 770 رفرنس داره با قیمت 1250.نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid123 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این نکته رو هم اضافه میکنم که ارزش نداره برای 10 فریم بیشتر 500 تومن هزینه کنید همین کارت رو با یک over معمول فقط برای gpu میتونید اختلاف
کارائی رو با 770 به حداقل برسونید
GTX 770 از GTX 680 سریعتر هست و انتخاب عاقلانه تری می باشد.شما می توانید Asus GTX 770 Direct CUII OC با قیمتی نزدیک 1.700.000 خریداری کنید در صورتی که هیچ GTX 680 با هر برندی زیر 2.000.000 نیست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid123 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
موفق باشید@};-
این 10 فریم بیشتر به نظرتون تاثیرگذار نیست؟؟؟؟ بالاخره همین 10 فریم میتونه توی روان تر بودن بازی تاثیر بزاره! چون همونطور که گفتم اگر بخام 1700 هزینه کنم خیلی بهم فشار میاد...از طرفی میخام کارتی بگیرم که آینده نگرانه تر باشه...میخام بدونم ارزش داره که اینقدر هزینه کنم یا خیر؟ با راهنمایی خوبتون گزینه های دیگه رو گذاشتم کنار و فقط بین 760 و 770 موندمنقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دقت کن عزیز 10 یا 15 فریم بیشتر در حالت حداکثر هست یعنی از 10 بازی ممکنه بر فرض 2 یا 3 تاش این تفاوت فریم رو ببنینقل قول:
ولی به طور معمول این اختلاف 5 یا 7 درصد هست حالا یا کمی بیشتر یا کمتر. شما میخوای برای این اختلاف کارائی اینقدر هزینه کنی!! خواب مشکلی نیست میتونی 770 dcII بگیری به قیمت 1750 که هم قدرت با 7970GHZ هست. این نکته رو هم فراموش نکن اگر انجین بازی بد فریم بده حتی با تایتان
هم به مشکل میخوری نمونه این حالت رو میتونی در METRO:last light یا crysis3 ببینی که در تنظیمات بالا حتی تایتان هم نمیتونه 60 فریم بده.
دقیقا داداش من نمیخوام این هزینه رو کنم!!!! من قصدم این هست که مطمئن بشم که این هزینه ی اضافی که میکنم ارزشش رو داره یا خیر...که با توجه به مطالبی که شما گفتین گویا ارزش نداره به اون صورت!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ولی بازم اگر دیگر دوستان مطلبی در این زمینه به ذهنشون میرسه واقعا ممنون میشم اینجا بگن تا شاید به یک جمع بندی کاملی برسم ...
دوست عزیز کارت ایسوس 770 دایرکت سیو تو تاپ با قیمت 1/700 تو بازار تهران هست میتونی بخری. آینده نگرانه تره . تو خریدش شک نکن اگر هم تهران نیستی لینک بدم اینترنتی بخری. البته من نمیدونم سیستم شما چیه؟ سیستمت هم دقت داشته باش واسه 770 گلوگاه نشه و ضعیف نباشه. پاور مناسب هم باید داشته باشی حد اقل 750 واتینقل قول:
عزیز میبینی که اختلاف ها چقدر ناچیزه
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
من که دارم اختلاف زیادی میبینم. درضمن بازیهای جدید تو راهه که بهتره ادم آینده نگرانه تر خرید کنه. اون گزینه 770 هم کارت بسیار خوبیه. ولی بازم میگم بقیه اجزای سیستم هم باید قوی باشند تا گلوگاه ایجاد نشه وگرنه 760 و 770 فرقی نمیکنن