دوستان دوباره سلام
خب من یه بررسی کلی کردم دیدم برای گرفتن اون 770 من باید یه پاور حداقل 650 بگیرم که قیمش حدود 390 تومن هست! که با پول من جور در نمیاد
اما بحای این من تصمیم گرفتم مدل 760 گیگا رو بگیرم که شبیه همون هست اما خب ضعیف ترم هست! (حداقل 10 فریم در هر بازی!!) اما در غوض همه امکانات اون 770 رو داره انگار (معماری و کولینگ و ...)
فقط یه سوالی که دارم اینه که توی جعبه اینا تبدیل 4 پین به 8 پین وجود داره!(برای کانکتور برقش میگم) اگه توش هست من می تونم از همین پاور استفاده کنم دیگه نه!(760 خداقل چند می خواد ؟)
اینطوری من نه تنها 400 تومن پاور نمیگیرم بلکه خدود 250 تومنم هم رو گرافیک صرفه حویی کردم شاید یه کیس تر و تمیز ضد گرد و خاک هم بگیرم!
یه بررسی دیگه ای هم کردم اینکه دیدم قدرت گرافیکی کنسول 4 سونی در نهایت حدش( که بخواد بترکه توی گرافیک) هست 180 گیگا بایت در ثانیه!
اما همین کارت 760 ، 190 گیگ خدودا میده!
این یعنی اگه سونی ختی تکنیک های مخفی هم در چیپ PS4 برای شرکت های خودش کنار گذاشته باشه فوق تازه میشه مساوی کارت من...درست فهمیدم نه!
من نسل قبلی هم من همینطوری تحلیل کردم چون 4850 تقریبا هم قدرت Ps3 بود برای همین هرچی بازی قوی هم نصب میکردم اتوماتیک خودش میرفت رو High!
با تشکر