حقیقتش خاطره خوبی از محصولات گیگا ندارم به نظرم نسبت به asus کیفیت پایینتری داره این تجربه شخصی خودمه میتونه درست نباشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
حقیقتش خاطره خوبی از محصولات گیگا ندارم به نظرم نسبت به asus کیفیت پایینتری داره این تجربه شخصی خودمه میتونه درست نباشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
تایتان با اون قیمتی که داره اصلا توجیه برای خرید نداره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط tiger irani [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بهترین گزینه برای شما gtx 780 sli
عزیز شما الان قصدت خریده یا صرفا افزایش اطلاعات؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Tiger Irani [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
قراره مهر ماه سیستم جدیدمو ببندم از الان دارم تحقیق میکنم که سیستمه خوبی از اب در بیاد قصدم خریده دوست عزیزنقل قول:
شما بهتر رو همون 780 مانور بدی sli کردن این کارت هم نیاز به یک cpu بسیار قدرتمند داره که گلوگاه نشه وگرنه انگار دو تا 770 رو sli کردینقل قول:
نوشته اصلی توسط tiger irani [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این سی پی یو انتخابیم هستش فکر نکنم مشکلی پیش بیادنقل قول:
Intel Core i7 - 3.5GHz - 4770k
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Tiger Irani [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوست گرامی، اگر محدودیتی از نظر بودجه ندارید میتونید 3 تا TITAN رو SLI کنید با هم، لینک زیر نتایجش هست
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
یا 2 تا HD 7990 رو ممزوج کنید به Cross
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
به نظرتون دو تا 780 رو sli کنم قدرتش بیشتر از تایتان میشه ؟
آقا محمود عزیز خود Dual-GPU ها در فریم گیری مشکل دارند،چه برسه که به صورت SLI یا Cross قرار گیرند.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Artemis [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بله خیلی هم سریعتر خواهد شد.نقل قول:
پردازنده شما خوبه مشکلی نیست،اما یادتون نره که بهترین نتیجه رو از GTX 780-SLI با اورکلاک پردازنده خواهید گرفت.(4.5GHz مقدار مناسبی هست)
در حال حاضر، قدرتمندترین و بهترین کارت گرافیک دنیا، 7990 هست!
بنابراین پیشنهاد من به شما همین کارت هست.
کارت های دو هسته در sli یا کراس فایر نتیجه ی افتضاحی دارن! اما در حالت تک کارت با این دو هسته ای هستن، اما شنیدم خروجی فریمشون مشکلی نداره و عالی هست.
حالا کاربرد شما چیه؟