ممنون از راهنماییت در ضمن اپلود سنتر سایت هم نمیدوننستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad72 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنون از راهنماییت در ضمن اپلود سنتر سایت هم نمیدوننستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad72 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
شما کابل میخوای چیکار اون تبدیلی که عکس اش رو گذاشتم میخری وصل میکنی به خروجی کارت گرافیک و بعد کابل رو وصل میکنی بهشنقل قول:
نوشته اصلی توسط asadmahdi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خوب دوست عزیز اسمش چیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
من به فروشنده چی بگم بده؟
تبدیل چی به چیه؟
بگو تبدیل dvi به vga میخوام
گیمینگ 780 از MSi حدودا 2700 تومنه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
لایتنینگ بیاد فکر کنم 3200 اینا بشه.
فقط مسئله اینه که ایسوس ضعیفتر از گیمینگ هستش.
889 در برابر 954
تازه گیمینگ از این هم خنک تره.
lمطمئنی 2700 هست یعنی 100 تومن اختلاف داره با رفرنس asus و از gig رفرنس هم ارزون تره. الان 760 گیمینگ گرون تر هست نسبت به 760windforce اون وقتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Optimus Prime [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این چه جوری اینقدر خوش قیمته.
این اختلاف های حرارتی و فریم اون قدر نیست که بخوای روش مانور بدی مگه asus با گیمینگ چقدر اختلاف داره.
قیمتی که به من دادن 2700 بود. 5 روز پیش.نقل قول:
شاید الان یدونه داشته باشن. چون 2 تا نبود من ورنداشتمش.
این خوش قیمت نیست. ایسوس داره پول خون باباشو میگیره.
طبق گفته شما اگه گیمینگ نیاد همون ایسوس رو ورمیدارم.
سلام دوستان عزیز
کارت 560 ti قسمت نشد بگیرم یعنی گارانتی نداشت یه کم نگران شدم
الان یه کارت MSI R6950 Twin Frozr III Power Edition OC هست که به قیمت 580 تومن میدن که تا 15 جولای 2015 گارانتی داره
لطفا در موردش نظر بدید و پاور green 600A-EU هست و cpu هم core i5 4570 هست پاور و cpu رو گفتم ببینم مشکلی ایجاد نمیشه ؟ و خود cpu هم گرافیک داره الان این کارت رو بگیرم , کاری میشه کرد که قدرت گرافیک cpu و کارت گرافیک با هم ادغام بشن؟
به نظرتون اینو بگیرم یا صبر کنم کارکرده 560 ti یا مدل دیگه ای رو بگیرم؟
انشاءالله سربلند باشید
به نظر من باید همون gtx560ti رو خریداری می کردید،6950 مصرفش از 560ti یه خورده بیشتره اگر 560ti موجود نداشتند،6950 را مد نظر قرار بدید.(البته در صورتی که 6950 دسته دوم باشد)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamid3pnn [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
برای استفاده همزمان gpu پردازنده و gpu اصلی کارت گرافیک نیاز به مادربرد با فناوری لوسید دارید.
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط hamid3pnn [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اون کارت 6950 گزینه مناسبی هست و به لحاظ فریم دهی از 560ti بهتر و به لحاظ تاخیر فریم ها بسیار بدتر هست.
اما در کل اگه مشکلی نداره و سالمه گزینه خوبی هست.
در مورد گرافیکی CPU باید عرض کنم که چون اینتل هست نمیتونین قدرت کارت و IGPU رو باهم جمع کنید ولی اگه AMD بود این امکان وجود داشت که شما از Hybrid Cross FireX استفاده کنین.