با سلام دوست عزیز
قطعا کارت گرافیک R9 280X ارزش خرید در این محدوده قیمتی دارد ولی من توصیه می کنم از معماری GCN 1.2 استفاده کنید مانند کارت گرافیک R9 380X
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام دوست عزیز
قطعا کارت گرافیک R9 280X ارزش خرید در این محدوده قیمتی دارد ولی من توصیه می کنم از معماری GCN 1.2 استفاده کنید مانند کارت گرافیک R9 380X
سلام مجدد
عرض کردم که بودجشون حداکثر تا 800 تومن هست که نهایت r9 380 میتونه بگیره.بین r9 380 و r9 280x و hd5970 به نظر شما کدوم انتخاب کنن ؟قیمتاشونم به ترتیب عرض می کنم 810 - 650 - 450 تومن.
نظر شما چیه ؟کارتی که بشه بازیارو راحت بازی کرد و از dx12 , win10 پشتیبانی کنه.
دوست عزیز شما پردازنده ات همینی هست که توی امضا داری ؟ hd5970 که فاجعه تاریخ هست و ارزش معنوی یک 5850 هم از اون در عصر خودش بیشتر بود کلا دنبال کانفیگ مالتی GPU حتی برای نسل جدید هم نباشید . پشتیبانی بهینه سازی درایوری برای سری ما قبل gcn در حد اجرای بازی هاست و متوقف شده .نقل قول:
در مورد 280x-280-380 هم با اینکه 280x گاهی از 380x هم پیشی میگره اما بهترین خرید تا 800 قطعا کارت R9 380 و 960 هست و برای انتخاب AMD به شرطی هست که پردازنده مناسبی داشته باشید .
پردازنده قوی برای استفاده از قدرت مناسب 380 لازم و ملزوم هست . در صورت نداشتن پردازنده مناسب میتونید معادل انویدیای اون رو انتخاب کنید چون با پردازنده های ضعیف تر کارایی بهتری نسبت به رقیب می دهد اما در کل بین 380 و 960 سعی کنید هرکدام که قیمت مناسب تری داشت انتخاب کنید .
سلام مجدد
نه دوست عزیز پردازنده ی اشنامون fx-8320 هست که رو 5.5 گیگاهرتز اورش کرده.من دنبال سیستم amd هستم که ایشالا جمع کنم.
خودمم r9 280x دارم که میخوام با fx-8300 ست کنم وجفتشم اورکلاک کنم.سیستم خنک کننده هم کاملن ابیه به جز گرافیک البته در حال جمع کردنشم و بودجمم محدوده.نظر شخصیم اینه که اگه گرافیک اورکلاک کنم وپردازنده هم رو واتر کول بتونم تا 5.5 یا 6 گیگاهرتز اور کنم با هارد ssd عالی بشه.البته نظر بنده حقیر اینه.
280xرو ایر 1200برای کورکلاک و 1780برای مموری کلاک میزنه که خیلی خوبه(براحتیr9 290رومیگیره)خودم تست کردم:d
درمورد r9 380اطلاعاتی ندارم فقط میدونم تراشه اش tongaهستش وجدیدتره البته پهنای باندش 256بیتی هست;)
یکی ازدوستای منم بین 380 و 280xمونده کدوموبخره
توبعضی بازی ها tahitiوتوبعضی دیگهtongaبهترعمل میکنه
اساتیدنظربدن کدوم بهتره
من توصیه می کنم معماری GCN 1.2 خریداری کنید که به مراتب از GCN 1.0 بهتر هستش از نظر ویژگی هایی که پشتیبانی می کنید برای API D3D12 به خاطر معماری و Color / Texture در حالت فشرده سازی خیلی بهتر از GCN 1.0 هستش
R9 380 همراه با چهار گیگابایت حافظه توصیه می کنم تهیه کنید دو گیگابایت توصیه نمی شود ولی اگر بیشتر از بودجه شما بودش همون R9 280X خریداری کنید.
بله نظرمنم همینه و r9 380قطعا معماری جدیدتروبهینه تری داره نسبت به 280xواینده بهتری هم داره البته منتظر بنچمارکهای dx12هم بایدباشیم ببینیم اونجاچیکارمیکن این دوبرادرنقل قول:
نوشته اصلی توسط TERRORIST [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اما توبعضی بازی ها مخصوصا قدیمی ترها 280xبهتر کارکرده با پهنای باند384بیتی اش ودرضمن ازقیمت وسوسه انگیزش هم نمیشه گذشت چونکه الان کارکرده درحداک رومیدن 600که درنوع خودش جالبه
الان که دارم این متنو تایپ میکنم شیطونه میگه برویه 280xدیگه بخربااین یکی کراس کن!!!
به نظرتون ایا پیکربندی کراس فایربرای سریr9توصیه میشه یانه؟
تجربه کن سینکمستر عزیزم :x :d - فقط اگر احساس میکنی توی بازی های فعلی فریم ریت کمی میگیرینقل قول:
نوشته اصلی توسط SYNCMASTER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
من که اصلا توصیه نمیکنم . اما میشه تجربش کرد . در بنچمارک ها که مطمئن باش عالی عمل میکنه اما در بازی های جدید .....
من توصیه میکنم Cross FireX نکنید درد سر داره و همچنین مشکلات درایور و ... اگر توان این رو دارید که کارت گرافیک ارتقاء بدید سری 300 خریداری کنید و گرنه 280X فعلا جواب گوتون در وضوح تصویر FULL HD هستش .نقل قول:
نوشته اصلی توسط SYNCMASTER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]