سلام
مدل g1 970 قیمتش 1.515 هست ;دی گارانتی آواژنگ
اما من GTX 970 HOF رو انتخاب میکنم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
مدل g1 970 قیمتش 1.515 هست ;دی گارانتی آواژنگ
اما من GTX 970 HOF رو انتخاب میکنم
امیر عزیز، برای خرید کارت گرافیک عجله داری توصیه میشه شدیدا ، تاریخ عرضه کارتهای گرافیکی نسل بعد AMD RADEON نزدیکه و قدرت به مراتب بالاتری از سری GTX 900 دارند مخصوصا R9 380X میگن ارزون تر از GTX 980 و کارایی بالاتری داره . به صورت کامل FL 12-3 هستش
امیر جان نظر منو بخوای asus strix بگیر کارت فوق العاده خوبیه تکنولوژی 0 دسیبل هم داره کلا تو idle فن خاموشه از اون کارت ها هم جمع و جور تره دیگه هرچی خودت صلاح میدونی
من هنوز متوجه نشدم چرا بعضی ها مدل ایسوس رو پیش نهاد میدن.[-(نقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ایسوس از نظر اندازه تقریبا مثل مدل MSI هست (البته MSI نازک تر هست و برای SLI بهتر هست)
در تولید صدا برابر با MSI و Zotac AMP EX هست در صورتی که مدل های زوتاک و MSI قوی تر هستن.
داغ ترین کارت در فول لود بین 8 کارت از 8 مدل مختلف هست.
بالا ترین دمای VRAM بین 8 کارت.(کسی نقد کرده بود گفته بود اگر ایسوس بکپلت نمیگذاشت دمای VRAM کم تر می شد)
کم ترین میزان پاور لیمیت.
گرون ترین کارت گرافیک 970.
ضعیف ترین کارت در فریم گیری بیت 7 کارت 970 !! (البته از مدل رفرنس بهتر هست)
فقط و فقط یه خوبی داره که تکنولوژی 0 دسیبل هست(که مدل MSI هم این فناوری رو داره).
گارانتی ایسوس (سازگار و ویستا که من خیلی ها رو دیدم شاکی بودن)
واقعا این کارت توی چی نسیت به بقیه برتری داره؟ فرم پایین ؟ دمای بالا ؟ پاور لیمت پایین؟ قیمت بالا؟ گارانتی بد؟:-?
کیفیت بالا, عمر طولانی، ..... کیفیت ساخت PCB رو با اون 7 مدل کارت دیگه، از نزدیک بررسی کنید متوجه حرف من میشین ! هیچ گرونی بی علت نیست. کارت strix یکی از بهترین کارت ها هست این شایعات هم وجود نداره که vrm گرم میکنه :| یکی از دوستام این کارت رو داره تو فول لود عمرا بیشتر 60 درجه بشه من یه محصول رو قبل از خرید کامل تست و بررسی میکنم به صورت شخصی نه شایعات وبسایتهایی که با پول میخوان یک برند رو تخریب کنند
مادربورد امیر عزیز هم asus هست کارت های گرافیک asus با مادربوردهای asus از نظر firmware باهم دیگه بهینه هستند کسانی که سیستم عامل رو به صورت uefi نصب میکنند متوجه منظورم میشن.
ممنون از عزیزانی که مشاوره دادند که من بهتر تصمیم بگیرم
راستش من برند ایسوز رو انتخاب میکنم چون مادربورد ایسوز است و همچنین مدلی غیر از مینی
فعلا عجله ندارم و بین 980 و 970 و r9 380x مردد شدم
کدام رو برای رزولوشن فول اچ دی پیشنهاد میدید که تو بازی مثل واچ داگز روی آخرینن تنظیمات 60 فریم به بالا بگیره طبق تحقیقاتم ۹۷۰ و ۹۸۰ حدود ۷ فریم تفاوت دارن ۵۳ به ۶۰ ارزش داره به خاطر ۷ فریم ۹۸۰ بگیرم یا کلا صبر کنم تا 380x ؟
امیر جان به خاطر چند فریم اصلا نیاز نیست هزینه بیشتری کنید اون کارت asus 970 با یه boost ساده قدرتش به 980 میرسه. خرید کارت amd پیشنهاد نمیشه دلیلش هم تو این چند سال مشخص شده! کارت 970 راحت 4k اجرا میکنه تا چند وقت دیگه هم که directx 12 میاد کلا قدرت کارت و کاراییش چند برابر میشه
جنازه برد ASUS توی کیفیت VRM ها و مدار تغذیه به محصولات زوتاک میرزه دوست عزیز :دی - شما که کارتتو خریدی - مبارکتم باشه .نقل قول:
تنها دمای GPU مهم نیست اینطوری INNO3D بهترین بازار هست متاسفانه با تصاویر INFRARED نشون داد بدترین بورد موجود در بازار با مدارتغذیه یکسان با رفرنس هست .
من چند وقت پیش خدمت رفقا یک ریویو برای کیفیت خنک کننده و فاز های تغذیه تصاویر INFRA RED و نظر ادیتور تامز رو گذاشتم - از اونجایی که حرف های ادیتور تامز پشم هم حساب نمیشه :)) و دارای جهت گیری هست :dنقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
من یک بررسی جالب از یکی از یوزر های حرفه ای OVER CLOCK.NET که 3 کارت قدرتمند MSI GTX 970 GAMING OC و ASUS STRIX 970 و GIGA G1 GAMING 970 رو مورد قیاس قرار داده که نکات جالبی رو نوشته :
اول از همه به مهمترین رکن این کارت ها که حد power limit اشون هست اشاره کرده : (هرچقدر مدار تغذیه مناسب تر و قدرتمند تر باشد حد powerlimit بالاتر و در فرکانس های بالا کارت استیبل تر هست )
نتیجه گیری ادیتور :
Overall the best card when it comes down to performance and overclocking is definitely Gigabyte GTX 970 Gaming G1. From its superior 280w max stock power limit, to it's cooling and display connectivity. The card is very well rounded in terms of both features and performance, and takes the lead in pros going for the card. This does not make the ASUS or MSI cards bad choices though! If you're looking for a cool and quiet card my recommendation would be the MSI GTX 970 Gaming G4, as it is on average cooler than the ASUS card, has a higher max power limit for the stock bios
ترتیب برتری و علل اون رو ادیتور نوشته و پیشنهاد های اون هم مشخصه - - همه کارت ها خوب هستن فقط من ASUS رو درون کیس چند نفر دیدم - خدا وکیلی بی ریخته :d MSI بسیار خوشکله و شیکه سینکش علاوه بر اینکه بهتر هست -G1 Gaming هم که دیگه مشخصه وضعیتش
بهترین مدل های ASUS سری پلاتینیوم اون هست که بهترین قطعات داخلش استفاده میشود ( رقیبش هم لایتنینگ ام اس آی هست )
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خدا وکیلی هر جا رفتم تکریم و تعریف از G1 بود از GURU3D تا تامز و تا فروم ها و غیره [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
In terms of Overclocking Potential, the Gigabyte G1 Gaming would be the best of the lot. The new cooler has an excellent TDP capability, which exceeds all of the other coolers.
من نمیدونم چرا یک مطلبی که واضح هست اینقدر مانور روش هست
نظر غالب سایت ها :
1- G1
2 - MSI
3- ASUS
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این نکته رو اضافه کنم که 970G1 برخلاف 980G1 از خنک کننده 450 وات استفاده کرده و اشتباه نکنید که یه وقت 600 وات هست مثل 980
ASUS STRIX در هیچ زمینه حرفی مقابل رقبا نداره چون ASUS برد DCII BLACK رو به عنوان برد Flagship برای 970 در نظر گرفته
مقایسه اسکور و فریم دهی دو کارت غیر رفرنس هم یکی از بی ارزشترین بنچمارک هاست
بله گیگابایت بهتره ولی خوب هم من از این برند زیاد خوشم نمیاد و هم ایسوز برند مین بورد منه
خداییش یه جوریه مینت ایسوز و گرافیک گیگابایت