سیستم همینی هست که تو امضا زدی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoudps3 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
قطعا 970 پیشنهاد میشه
مدل های MSI هنوز وارد نشده
به شما GIG 970 G1 GAMING به قیمت 1750 پیشنهاد میشه
نمایش نسخه قابل چاپ
سیستم همینی هست که تو امضا زدی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoudps3 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
قطعا 970 پیشنهاد میشه
مدل های MSI هنوز وارد نشده
به شما GIG 970 G1 GAMING به قیمت 1750 پیشنهاد میشه
ممنون دوستان؛سیستم همینیه که توی امضا هست آقا عطا؛یعنی میگین این 4 گیگ رمی که به 290X اضافه شده بی تاثیر هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نمیگم بی تاثیر هست , ولی بیشتر به درد وضوح های بالا مثل 2K یا 4K میخوره نه 1080نقل قول:
در ایران موجود نیست و اگر هم موجود بشه , با توجه به قیمت اش اصلا ارزش خرید نداره
دوستان سلام
من اگه قسمت بشه دارم سعی میکنم برم رو رزولوشن 4k.
برا این رزولوشن گرافیک با رم بالا نیازه.
پس فکر میکنم کارتهای 8 گیگ بهتر باشن.
حالا سوالم اینه که nvidia با پهنای باند 256 مناسبه یا amd با پهنای باند 512 ؟
من خودم همه جوره طرفدار انویدیا هستم ولی خوب این سوال هم برام پیش اومده.
ممنونم از پاسختون
چقدر میخوای هزینه کنی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Optimus Prime [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
کارت های 8G نیست در بازار , تک هسته ای مثل 290 یا 980
تنها نسخه 6G از کارت 780 STRIX موجود هست
برای 4K حتمی باید ّبری سمت MULTI GPU , پیشنهاد من دو کارت GIGA 970 G1 GAMING هست
ممنونم عطای عزیز بابت جوابتنقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
کارتها رو الان نمیگیرم.
2 ماه دیگه انشالله.
نظر خودم 3تا 980 هست.
منتها موندم nvidia یا amd .
در مورد پهنای باند توضیح ندادی داداش.
و دیگه اینکه 3 تا رفرنس کنار هم خنکتر هستن یا 3 تا غیر رفرنس ؟
البته لیکوئید هم هست منتها گرونتره.
کارتها هم که هر سال دارن تغییر میکنن صرفه خرید کارت گرون پایینتر میاد.
هرچه پهنای باند بیشتر باشه هسته گرافیک و مموری سریعتر در ارتباط خواهند . بود . و سرعت عملکرد هم بالاتره مثلا کارت amd 5850 با پهنای 256 بیت از کارت 5830 با پهنای 192 بیت سریعتره در ضمن نوع مموری تاثیر گذاره فرضا یک کارت مثل gtx 460 با 256 بیت از کارت از کارت 8800 gtx با 384 بیت قویتره به دلیل gddr5 در مقابل ddr3 البته این موضوع به دلیل فرق در طراحی gpu انویدیا و amd ولو هر دو از gddr5 استفاده کنن متفاوتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Optimus Prime [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
در کل از اونجایی که کارتی مثل ۹۸۰ در رزولوشن 4k به حدی هست که که اگه بهتر r9 290x کار نکنه ضعیف تر نیست لذا انویدیا با سیاستش تصمیم گرفته که کارت 980 فقط 256 باشه که میتونست کارت با پهنای بیشتری بزنه اما به دلیل سیاستاش اینکارو نکرده یحتمل
علاوه بر اینکه ۹۸۰ جدیدتره و r9 290x در دما مشکل داشته لذا در کل ۹۸۰ بهتره
با توجه به بودجه و سایر قطعات اگه اوکی باشه من برای چند ماه آینده اگه 980 ti بیاد مطمئنا خواهید گفت ۲ تا تایتان نسل بعد یا ۳ تا ۹۸۰ ti
اما برای الان و حتی بعد ۳ تا ۹۸۰ انتخاب خیلی خوبیست و برای 4k جواب گوی کاره فقط ممکنه در آینده بین کارتهای جدید تر شک کنید ولی در حال حاضر جای هیچ شکی نیست و ۳ تا ۹۸۰ عالیه
خنکی هم بر میگرده به کولر اما من شخصا مدل غیر رفرنس رو به دلیل کلاک بالاتر و کولر مرغوب تر و قدرت اور پذیری بیشتر ترجیح میدم
توضیحات بیشتر و جزئی تر رو عطا جان خدمت شما میگن
سلام.برای r9 290 پاور 600 وات اچ پی کافیه؟اگه نه پس چقد میخواد حداقل؟الان یه 770 دارم میخوام بفروشمشو ی r9 بگیرم(کارکردشو)نظرتون چیه؟
b75v
i5 2500k-3.3ghz
2x4gb 1600mhz
gtx 770 asus 2g
600w hp
پاور کافیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط barcelon [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ولی توصیه نمیشه که به r9 290 برید چون اصلا ارزش نداره برای ارتقا ۷۷۰ اینکارو بکنید
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اگه منظور 290x هست به دلیل مشکل دما و مصرف بالا نرو سمتش
کارتی مثل 780 ti یا 970 پیشنهاد میشن که نه مشکل دما دارن و یه پاور ۶۰۰ وات مرغوب براشون جواب میده
256 مموری کنترلر هست و نه پهنای باند , فرکانس و حجم بافر ویدیوئی کارت و همچنین نوع حافظه در پهنای باند vram تاثیر دارهنقل قول:
ولی خب این باعث نشده عملکرد 970 یا 980 نسبت به سری 290 کاهش پیدا کنه , هر چند این موارد فاکتور بسیار مهمی در 4k هست
خرید سه کارت سه ATI و چه AMD , به هیچ شکل ممکن توضیه نمیشه
به هزاران دلیل
SCALING در سه کارت بسیار کاهش پیدا میکنه و مثلا اگر یک کارت 100 فریم میده با اضافه شدن کارت دوم میشه 160 یا 180 فریم و با اضافه شدن کارت سوم میشه 200 یا 210 فریم , همچنین عدم پشتیبانی درست و حسابی درایور و بازی ها و ایجاد باگ و خیلی چیزیها دیگه باعث میشه خرید اش برای یک گیمر بسیار احمقانه باشه.