سلام دوستان,من یه r9 270x دارم به نظرتون تا چند سال جواب می ده و خواستم عوض کنم چی بگیرم تا 1.5 یا 2 تومن پاور هم لازمه عوض کنم؟:(
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان,من یه r9 270x دارم به نظرتون تا چند سال جواب می ده و خواستم عوض کنم چی بگیرم تا 1.5 یا 2 تومن پاور هم لازمه عوض کنم؟:(
دوست من گرافیک تا چند سال جواب میده به نظر من سوال خیلی کلیه باید دید چه فریم و چه کیفیتی شما رو راضی میکنه ( از نظر یه نفر ممکنه اگه تنظیمات گرافیکی متوسط و فریم ۳۰ باشه اجرای بازی در این حالت مطلوب باشه و از نظر دیگری فقط تنظیمات بالا و گرفتن فریم ۶۰+ رضایت بخش باشه ) علاوه بر این بستگی به بازی و کاری که با گرافیک انجام میدید دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط amin.bn [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اگه سیستم همینیه که در امضا هست در صورت تمایل به خرید gtx ۹۷۰ و دست کم یه پاور ۶۰۰ وات از برند مرغوب پیشنهاد میشه ( البته پاور امضای شما پاسخ گو هست اما حداقل نیاز مندی ۹۷۰ رو تامین میکنه بهتره یه پاور از برند مرغوب و ۶۰۰ وات به بالا برداشت )
( لطفا برای مطرح کردن پرسش تاپیک مناسب رو انتخاب کنید تا بهتر راهنمایی بشید سوال شما بهتر بود در انجمن مشاوره برای خرید کارت گرافیک مطرح بشه اما چون پست اول شماست پاسخ داده شد لطفا قوانین کلی را مطالعه کنید )
من 2 تا سیستم دارم که تا 6 ماهه دیگه از یکیشون نمی خوام استفاده کنم.
گرافیک اون سیستمم که داره خاک می خوره 7770 AMD هست.که تا 1 سال دیگه هم گارانتی داره.
به نظر شما این گرافیکو 280 تومن بفروشم بعد از 6 ماه یه گرافیک دیگه بگیرم بهتره یا همینو نگه دارم؟
تا 6 ماهه دیگه با ورود گرافیکای جدید قیمت این گرافیک پایین میاد بنظرتون؟ارزش نگه داشتم داره یا ردش کنم؟
> به هیچ عنوان کارت گرافیک HD 7770 رو توصیه نمی کنم نگه داری بفروش با این مبلغی که گفتی ، بعدا پولی اضافه کن کارت گرافیک قوی تر بخری تا بتونی حداقل تنظیمات بازی کنی . این کارت گرافیک بدرد بازی نمی خوره
با درود خدمت دوستان عزیز
من میخوام amd 290 بگیرم cpu هم core i7 920 هست میخواستم ببینم این cpu برای کارت گرافیک ایجاد گلوگاه نمیکنه ؟
در ضمن این کارت چقدر پاور میخواد؟ و صلاح اینه که صبر کنم تا کارت جدیدتر بیاد بگیرم یا همینو بگیرم ؟؟
با سپاس
بودجه رو شما اعلام کن وهمچنین مدل مانیتورنقل قول:
نوشته اصلی توسط kral2008 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این پردازنده گلوگاه هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kral2008 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
درود، کاربر گرامی بله میتونید از کارت گرافیک R9 290 همراه با Corei7 920 استفاده کنید به شرطی که این پردازنده رو OC کنید تا پردازش داده سریعتر انجام بشه و Cpu Bound نشه.
خرید کارت گرافیک R9 290 مدل رفرنس به هیچ عنوان توصیه نمیشه به خاطر نداشتن سیستم خنک کننده مناسب و تولید حرارت زیاد پس توصیه میکنم از برندهای مثل : ASUS - MSI - GIGA خریداری کنی.
و اگه محدودیت بودجه ندارید توصیه اول من به شما خرید کارت گرافیک GTX 970 هستش گرچه قیمت این کارت بالا هستش ولی کارت گرافیکی دارید از DX11.3 پشتیبانی می کنه و حرارت کمتری نیز تولید میکنه
>> یک پاور 650W توصیه میشه ( 1 شش پین و 1 هشت پین )
تشکر از دوستانی که پاسخ دادن . مانیتورم فول اچ دی هست . در حال حاضر مینیموم کارت گرافیکی که بتونه بازی ها رو در این رزولیشن به خوبی اجرا کنه چیه ؟ متاسفانه کمبود بودجه دارم نمیتونم 970 بخرم . همون amd 290 خوبه ؟ 900. 950 بودجه دارم .
290 دست دوم منظور شماست؟نقل قول:
با این هزینه شما یک msi 960 hawk میتونید خریداری کنید
بله دست دوم مد نظرم هست . به نظرتون amd 290 قویتره یا 960؟ البته 960 دارای 2 گیگ رمه احتمال داره در بعضی از بازی ها با کمبود رم مواجه بشه .و همچنین 290 به طور کامل از داریکس 12 به صورت سخت افزاری پشتیبانی میکنه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]