مرسی دوستان بابت راهنماییتون. راهنمایی شما باعث شد که تصمیم گیری من دقیق تر بشه . فکر کنم دیگه برد رفرنسو نگیرم چون امکان داره در اینده دچار مشکلاتی بشه هر چند در کوتاه مدت میتونه کار کنه. کسی از دوستان میدونه کی برد غیر رفرنس دست و دوم میفروشه ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
مرسی دوستان بابت راهنماییتون. راهنمایی شما باعث شد که تصمیم گیری من دقیق تر بشه . فکر کنم دیگه برد رفرنسو نگیرم چون امکان داره در اینده دچار مشکلاتی بشه هر چند در کوتاه مدت میتونه کار کنه. کسی از دوستان میدونه کی برد غیر رفرنس دست و دوم میفروشه ؟
در فروم لیون میتونید چنین بردهایی رو گیر بیارینقل قول:
نوشته اصلی توسط kral2008 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
گلوگاه اونقدر نیست که باعث بشه نشه از کارت استفاده کرد یا لازم به تعویض سی پی یو باشه و سی پی یو مناسبه
منبع :[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] پست avro arrow
نظر سنجی [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پاور مناسبه
منابع زیاد هست اما یکی از منابع : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
برای بازی در 1080پی کارت قدرت کافی داره لذا مانیتور کافیه
منبع :[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] توجه به بنچها
دمای بالا هم میشه با سر و صدای فن ( بالا بردن دور فن ) و نوع کولر ( غیر رفرنس )تا حدودی بهبود بخشید ولی خوب باعث محدودیت در اور و کم بودن عمر کارت بر اثر حرارت و سر و صدا میشه اگر با این موارد راحتید میتونه مناسب باشه ولی دقیق نمیشه گفت دما چند میشه
منابع زیاد هست اما : میبینید کولر غیر رفرنس دما رو بهبود بخشید و در گیم دما رو پایین آورده [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
پست 4 ادعا کرده [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
قیمت هم با یه سرچ ساده در سایتای فروش ( مثل دیجیکالا و ... ) در مقایسه با کارتهایی که حدود 860 تومن قیمت دارن مناسبه
این کارت کارت کرده باتوجه که میگید استفاده قبلی عاقلانه بود و ماین نشده و در صورت استفاده مناسب شما و کولر غیر رفرنس با رم 4 در حال حاضر از نظر قیمت با آکبند gtx 760 با رم 2 براره ولی فارغ از کارایی این کجا و اون کجا
منبع :[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مهلت تست و ... برای خرید همه جور کارتی باید گرفته بشه ( چه آک یا کارکرده )
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
نتیجه : در کل کارت خوبیه اما اگه مدل رفرنسه حتما لازمه یه کولر غیر رفرنس براش تهیه بشه که خیالتون هم راحت باشه در صورتیکه قصد تعویض کولر با یک مدل غیر رفرنس ندارید ممکنه دردسر داشته باشید
پ.ن : این پست رو برای این دادم که شبهه ای ایجاد نشه و بعضی هم بدونن که مشاوره این سایت الکی نیست و به موارد دقت میشه
تشکر@};-
سلام خدمت دوستان گل och
دوستان من میخواستم گرافیک خودم رو ارتقا بدم ماله خودم EVGA GTX 570 superclocked HD هست
۳۰۰ تا ۴۰۰ میتونم روش بدم
گرافیک بیشتر برای گیمینگ میخوام رو ۱۰۸۰ پیکسل بتونه بازیا رو راحت رندر کنه
دوستان من خیلی وقته از بازار گراف و سخت افزار خبر ندارم درگیر بعضی کارا بودم واسه همین نمیتونم انتخاب درستی کنم
ممنون میشم یه راهنمایی کوچیک کنید ;)
از همین الان تشکر
پاور؟نقل قول:
پردازنده؟
شرمنده یادم نبود بگم تو امضام هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ASUS 750TI به قیمت 600نقل قول:
میخواستم راجع به کیفیت و دوام کارت های gainward بپرسم. آخه تو کارتای 750 ti مدل GAINWARD 750TI GOLDEN SAMPLE خیلی خوش قیمته و کلاک بالاتری هم داره. گارانتی و خدمات و کلا ارزش خرید داره با قیمت 550 تومن؟
در یک کارت غیر رفرنس معماری خنک کننده و مدار برق مهم هست , فرکانس ارزشی ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mostafa-b [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این کارت هم رده قیمتی zotac 750ti هست و 50 تومن با asus 750ti ph اختلاف قیمت داره
در اون فروم من پیشنهادم به شما مدل Asus بود
> اگه از نظر بودجه محدودیت دارید همین gainward رو توصیه می کنم مدلی که انتخاب کردید مناسب هستش ولی اگه می تونید بودجه اتون رو افزایش بدید به توصیه عطاء از برند ASUS خریداری کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط mostafa-b [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]