دوستان عزیز اینکه می گن در کنار گرافیک های AMD برای داشتن فیزیک می شه یه گرافیک NVIDIA گذاشت صحت داره؟
واقعا در کارایی تاثیر گذار هست؟
ازش داره برای فیزیک یه گرافیک NVIDIA بخرم؟
بهترین گرافیک ارزون قیمت برای این کار چی خوبه؟
متشکر@};-
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان عزیز اینکه می گن در کنار گرافیک های AMD برای داشتن فیزیک می شه یه گرافیک NVIDIA گذاشت صحت داره؟
واقعا در کارایی تاثیر گذار هست؟
ازش داره برای فیزیک یه گرافیک NVIDIA بخرم؟
بهترین گرافیک ارزون قیمت برای این کار چی خوبه؟
متشکر@};-
عزیز پیشنهاد نمیشه...کارتهای ارزون قیمت در فیزیک خوب عمل نمیکنند و کارتهای گرون قیمت هم اگر خریداری کنید مورد های کمی از بازی ها هستند که احتیاج به فیزیک دارند...ارزش نداره....یا کلا یک کارت high end از انویدیا یا بیخیال دو یا سه تا بازی فیزیک دار بشیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط vaziri69 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با سلام من بالاخره کارت گرافیک خریدم . مدل msi gtx 680 oc twin frozer رو به قیمت نسبتا خوبی خریدم . به نظر شما این گرافیک رو نگه دارم یا با یک 7970[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] یا gtx 770 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]تعویضش کنم؟
با سلام.نقل قول:
نوشته اصلی توسط hat3ck [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
منظورتون از قیمت مناسب چقدره ؟
حدود 1400 ، حالا این مهم نیست به نظر شما همین کافیه یا تعویضش کنم بهتره ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Optimus Prime [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوست عزیز کاملا مناسب هست و نیاز به تعویض نیست در ضمن شما با قیمت 1350 میتونستید sapphire 7970 oc رو هم بگیریدنقل قول:
نوشته اصلی توسط hat3ck [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
درسته ولی بنچمارک هاشون زیاد تفاوتی نداره و این نسبت به قیمتش توی بازار گفتم مناسب هست . فعلا که بازی ها رو مثل مرد جواب داده . مرسی از راهنماییتون.نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
باسلام و عرض خسته نباشید
میخوام ی کارت گرافیک بخرم و از بین گزینه های موجود در بازار بین
msi gtx 770 gaming 2gb
msi gtx 770 lighting
gigabyte gtx 770 oc 2gb
به نظر شما کدوم بهتره؟
لطفا راهنمایی کنید
گزینه دومنقل قول:
نوشته اصلی توسط yataqan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
@};-
سلام
میخوام زیر 1میلیون 800هزار تومن کارت گرافیک بخرم.بیشتر کارمم گیم و فیلمه
به نظر شما چه کارتی مناسبه؟
از بین دوتا کارت گرافیک gigabyte gtx 770 oc 2gb و msi gtx770 gaming 2gb کدومش بهتره؟