ممد بهترین انتخاب sapphire 270x dual oc boost هست که همتراز با 660ti هستش منتها خوش قیمت تره با قیمت 720. از نمونه رفرنس این کارت هم قدرتمند تره. در واقع rebrand کارت 7870 هست
نمایش نسخه قابل چاپ
ممد بهترین انتخاب sapphire 270x dual oc boost هست که همتراز با 660ti هستش منتها خوش قیمت تره با قیمت 720. از نمونه رفرنس این کارت هم قدرتمند تره. در واقع rebrand کارت 7870 هست
سلام محمدجان @};-نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad72 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خود HD 7870 هم الان حدود 750 تومان هست قیمت سقف بازار
چرا 7870 یا همین R9 270X که عطا گفت انتخاب نمی کنید؟ @};-
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اتفاقا برای یه بنده خدایی از [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]جان سوال کردم ایشون هم توی این قیمت 7870 رو تایید کردند
دوستان کارت 560 ti بهتره یا 650 ti boost ؟
روی مین PCIe2 استفاده میشه .
650 TI BOOST بسیار قویتر از 560TI هست و ارزونتر
@};-
ممنون مهدی جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi_FXX [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
فرقی نداره روی pcie2 باشه یا pcie3 ؟
خواهش میکنم
نه فرقی نداره نهایت 1 درصد :دی
@};-
امید جان چرا RADEON HD 7850 نمیخرید ، که از GTX 650 TI هم قوی تر هست.
Power Compute - GAME - Benchmark ها این کارت 7850 هست قوی تر .
1 درصدم واسه ما خیلیه :دینقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi_FXX [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ممنون ♥
بهزاد جان داری به من فوش میدی ؟ :|نقل قول:
نوشته اصلی توسط TERRORIST [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بعد از این همه سال انودیا داری حالا بیام ati بخرم ؟ :دی
5200 - 8500 - 8800 - 470GTX و ... :دی
یه بار 4870X2 خریدم بعد از 2 ماه سوخت برام کافیه :|
امیر جان ، گمان نکنم بهزاد جان همچین حرفی در کلامشون باشه، یک پیشنهاد برای خرید یک کارت برای مشاوره ، پس از هر برندی میتونه باشه چه AMD و چه انویدیا .....نقل قول:
نوشته اصلی توسط SenatorPC [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
لطفا از بحث های حاشیه ایی دوری کنید دوستان مهربانم@};-
قصد بنده شوخی بود و خودشون هم حتما متوجه شدن .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
وگرنه بنده هیچوقت همچین جسارتی نمیکنم .