سلام.کارت گرافیک asus gtx 650 ti boost برای رزولشن 1280*1024 مناسبه؟می خوام hi-end بازی کنم؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام.کارت گرافیک asus gtx 650 ti boost برای رزولشن 1280*1024 مناسبه؟می خوام hi-end بازی کنم؟
به شرطی که تنظیمات کیفی رو کاهش بدید برای 1080 هم میتونه جوابگو باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط aram176 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خوب اگر حداقل هستش بهتر نیست اینکارو نکنم از همین 560 استفاده کنم ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این کارت خیلی بهتر از 560 هست ولی برای تنظیمات کیفی بالا به همراه فریم مناسب برای بازی های در پیش رو 760 جزو حدقل هاستنقل قول:
نوشته اصلی توسط pooryadevil [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با سلام 680 با 770 چه فرقی داره بین این دو موندم
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط amir311 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
هیچ فرقی ندارن ، 770 همون 680 هستش
تنها تفاوتی که وجود دارد ، یک مقدار درایور ها برای 770 بهتر آپدیت میشه و پرفومنس و افزایش خواهد داد ، اما چون ساختارشون با 680 یکی هست گمان نکنم در مورد درایور هم فرقی بکنن ، همون مقداری که برای 770 پرفرومنس ایجاد میکنه برای 680 هم باید ایجاد کنه...اما از لحاظ مدل های مختلف و برند های متفاوت حق انتخاب بهتری داری..قیمتش هم هنوز از 680 پایین تر هست.مثلا همین ASUS DCII که 1.5 قیمت داره یا مدل گیمینگ MSI که همین حدود قیمت داره..سری لایتنینگ 770 هم باید وارد بازار شده باشه@};-
770 در اکثر مواقع سریعتر عمل می کند.نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir311 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوست عزیز اگر هیچ فرقی هم نداشته باشن به خاطر شرایط قیمتی باز هم انتخاب 770 هست. به نظرم منتظر بمون ببین 290 با چه قیمت وارد میشهنقل قول:
سلام به همه ی عزیزان
قصد تعویض کارتم رو دارم ولی بین یه مورد موندم.
در حال حاضر، [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] دارم و چون نمیخوام زیاد هزینه کنم میخوام یکی از دو کارت زیر رو بگیرم (اینطور که تحقیق کردم، قیمت این دو کارت تقریبا اندازه ی هم هست)
البته این نکته رو بگم که من روی رزولوشن 1366x768 بازی میکنم
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
میخواستم نظر دوستان رو بدونم...به نظرتون کدوم کارت قوی تر هست؟ تو همین محدوده ی قیمت (حداکثر 700 تومن) کارت دیگه ای هست که گزینه ی بهتری باشه؟
@};-