770 یک نسل جدید تر از 680 هست و معماریه keplerنقل قول:
نوشته اصلی توسط shervin007 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
770 یک نسل جدید تر از 680 هست و معماریه keplerنقل قول:
نوشته اصلی توسط shervin007 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام دوستان یه گرافیک تا 800 تومن ترجیحا ati معرفی کنید شکل خود گرافیک از قدرتش برام مهم تره
Sent from my GT-N5100 using Tapatalk 4 Beta
ASUS R9 270X DCII TOP 2GB GDDR5نقل قول:
نوشته اصلی توسط sohrab zar [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
عطاء،نقل قول کردی که گفتم انگار وارد کننده هستی و شما مطمئنا میخواهی وارد کنی،
زمانی که Maxwell عرضه بشه به این زودی وارد کشور نمیشه باید یک فرایند زمانی طولانی صبر کرد تا وارد کشور بشه، تازه 28 NM ها عرضه میشن نه 20 NM هاش .
قطعا GTX 780 TI Lightning ارزش خرید رو داره.
تو سفارش بدی پول اش هم واریز کنی برات وارد میکنم:dنقل قول:
نوشته اصلی توسط TERRORIST [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بهزاد GTX 780 TI Lightning هنوز لانچ نشده GTX 780 Lightning هم هنوز بعد از7-8 ماه لانچ تو بازار ایران نیومده
صبر کردن برای maxwell high end 28 نانو بهتره یا 780 lightning . من بهت قول میدم تا 5 ماه دیگه هم وارد بازار نمیشه مگر اینکه از اون ور خرید کنه
نه داداش . منظورم بازار جهانی هستش ;) 780 LIGHTNING هم به خاطر سیاستهای شرکت ماتریکس ، به نظرم تا به این لحظه وارد نشده ( البته ممکنه بعد از تعطیلات عید وارد بازار بشه ) و فکر نمیکنم برای 780Ti چنین اتفاقی بیافته و بعد از لانچ سریع وارد بازار ایران خواهد شد ;)نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
از کجا این 290 رو آوردی :dنقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
یکی در پرشین تولز هست که میتونه کارتهای زیر رو وارد کنه . فقط جهت اطلاع از قیمت حدودی برخی از کارت ها لیست رو براتون میزارم :)نقل قول:
نوشته اصلی توسط TERRORIST [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
EVGA GTX 780Ti Classified - 2.850
MSI GTX 780Ti Gaming 3G - 2.670
Sapphire Radeon R9 290X TRI-X - 2.195
MSI GTX 780 Lightning - 2.185
Zotac GTX Titan BLACK EDITION - 3.860
EVGA GTX 780Ti Super Clock - 2.680
EVGA GeForce GTX 780 Classified ACX Cooler - 2.250
لیست قیمت کارتهای که میتونی وارد کنی رو برام بفرست :dنقل قول:
عزیز من شما sapphire 290 trix رو از بازار داخل بگیر 1900 قدرتمند تر 780 هست و قدرت نزدیک به تایتان داره بسیار گزینه عالی هست
یا asus 290x dcll رو با قیمت 2300 بگیر که قدرتمند تر از تایتان و کارائی نزدیک به 780ti داره همه با گارانتی هست دیگه برای چی میخوای این همه به خودت سختی بدی
شما گزینه مناسب مد نظر ات هست یا خرید بهترین بدون در نظر گرفتن کارائی/قیمت
اگر هم به حرف من گوش نمیدی میتونی sapphire 290x tri-x رو از اون ور بگیری ک به نظر من مناسب ترین گزینه هست
ممنون داداش @};- ولی قصد خرید از کارتهای سری 290 رو ندارم و فقط میخوام از سری 780 و 780Ti خریداری کنم .نقل قول:
نظر خودم بیشتر روی دو تا کارت زیر هست ولی اطلاع دقیقی ندارم که کارت MSI چه موقع قراره وارد بشه . ( در صورت وارد شدن کارت Lightning 780 به بازار ایران ممکنه این کارت هم به کارتهای زیر اضافه بشه )
MSI GTX 780 Ti Lightning
EVGA GTX 780 Ti Dual Classified
دوست عزیز می تونم بپرسم این کارت رو برای چه کاری می خوای ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط smrbh [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام این اولین سوال من در این انجمن هست
بین خرید دو کارت گرافیکASUS GTX 660 و ASUS GTX 650 تردید دارم.فروشنده میگفت زیادتفاوت ندارن.میخواستم نظر شما رو بدونم .مرسی