بدون شک MSI R9 270X HAWK Twin Frozer 2GB البته اگر بتونی پیدا کنی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط امید رض [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
@};-
نمایش نسخه قابل چاپ
بدون شک MSI R9 270X HAWK Twin Frozer 2GB البته اگر بتونی پیدا کنی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط امید رض [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
@};-
سلامنقل قول:
کارت اولی مناسبتره و ارزش خرید بیشتری داره @};-
سلام علی جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Blue Rose [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این کارت در بازار موجوده و قیمتشم دوروبر 870 تا 900 تومن هستش :)
نه خیرم کارت اولی برای اورکلاکینگ بهتره. و اینکه برای افرادی که دنبال کارت خاص هستن خوبه:-pنقل قول:
نوشته اصلی توسط smrbh [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
پس مدل msi R9 270 Gaming بدون X بهتر هستش و قیمت کمتری داره.
این کارت هم هیچ تفاوتی با نسخه 270X نداره فقط فرکانسش کمتره که با یک اورکلاک نسبتا کوچیک خود 270X رو هم رد میکنه:d
اینا رو گفتم ولی خودم میخوام نسخه HAWK ش رو بگیرم و در آینده هم کراس کنمشون:))
سلام
بالاخره بعد از کلی مشکل و دردسر به گارانتی ثابت کردم که کارت 290tri-x که به من دادن خرابه و فردا قراره یا تعویض کنن برام یا اینکه پولمو برگردونن که احتمالش بیشتره.
انشالله فردا که پولو گرفتم میخوام کارت 290 از یه برند دیگه و با گارانتی مطمئن بگیرم.
حالا از شما دوستان گلم میخوام از بین کارتهای زیر در کنار در نظر گرفتن گارانتی مطمئن، خنکی و قابلیت اورکلاک کارت رو هم در نظر بگیرین و بهم معرفی کنید فردا صبح قصد خرید دارم.
1-MSI R9 290 Gaming
2-ASUS R9 290 DCII
3-Gigabyte R9 290 Winforce 3X
همشون خوبند، اما اگر قصد اورکلاک داری خودت میدونی کدوم مدل بهتره دیگه!نقل قول:
نوشته اصلی توسط AMD Radeon [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
هر چند اگر من بودم عجله ای در خرید نمی کردم، با این پول شاید بتونی یه دونه GTX 870 یا R9 285X بگیری.
@};-
ممنون علی آقای گل اما این کارتایی که شما میگین اصلا هیچ امیدی بهشون ندارم فکر نمی کنم جز مدیریت توان افزایش قدرتی ببینم شاید حتی از 290 هم ضعیف تر باشن خصوصا 285xنقل قول:
نوشته اصلی توسط Blue Rose [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
من نظرم روی Msi R9 290 Gaming هست به نظرتون همین بهتره هم به لحاظ گارانتی و هم اورکلاک؟:-?
ایا گرافیک هایه power color برند معتبری هست وخرابی نداره چون من سفارش کارتr9 270xبا این برند ودادم تا 3روز دیگه به دستم میرسه وتا1الا2روزدیگه وقت دارم کنسل کنم اگه پشیمون شدم
رضا جان شما چرا اینقدر تو هر کاری عجله دارینقل قول:
نوشته اصلی توسط AMD Radeon [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
کارت 870 به احتمال بسیار زیاد در سطح 290 و 780 در فریم دهی عمل میکنه و تمام شایعات این رو تایید کردن حالا شما چرا ت خلاف این رو میگی من نمیدونم
بر فرض مثال اصلا ضعیف تر عمل کنه. شما مصرف کمتر و بسیار خنکتر بودن 870 رو میخوای فدای 10 فریم کمتر نسبت به 290 کنی؟
شرایط مصرفی و فریم دهی و حرارتی و قیمت رو در نظر بگیر و اینقدر عجله نکن. باز هم میگم نسل بهینه GCN در قالب TONGA برای رقابت با نسل دوم مکسول نیست .
رضا جان ار کیفیت ساخت و قابلیت اورکلاکینگ بالا رو در نظر بگیری قطعابرند msi از همشون جلوتره.نقل قول:
خودم هم msi دارم فرشاد هم msi داره تست ها رو هم دیدی.
ولی کارت گیگا خنک تره و نویز کم تری داره که اینم باید در نظر گرفت که اون سه تا فن داره ولی msi دو فن.
ایسوس رو هم براش نظری ندارم.سری قبل چندان خوب نبودن ولی جدید خبر ندارم عملکردشون چه طوره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
عطا جان حتی اگه در سطح 290 یا 780 هم فریم بده تا اون موقع اصلا معلوم نیست اوضاع بازار و قیمتا چطور بشه(بعدم من دو سه ماه که هیچی دو سه روزم بدون گرافیک نمیتونم دووم بیارم:دی)
میدونم Tonga برای رقابت با نسل دوم مکسول نیست من کی چنین چیزی گفتم:)