سلام دوستان
یه گرافیک نیاز دارم برا سیستم:
Intel 3930K
Asus RAMPAGE IV EXTREME
RAM Corsair 2*4GB 2000
Corsair H100i Liquid CPU Cooler
SSD 840 PRO 128GB
بنظرتون چه کارتی بگیرم؟
آک یا کارکرده مهم نیست
میتونم صبر کنم کارکرده گیر بیارم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان
یه گرافیک نیاز دارم برا سیستم:
Intel 3930K
Asus RAMPAGE IV EXTREME
RAM Corsair 2*4GB 2000
Corsair H100i Liquid CPU Cooler
SSD 840 PRO 128GB
بنظرتون چه کارتی بگیرم؟
آک یا کارکرده مهم نیست
میتونم صبر کنم کارکرده گیر بیارم
Sapphire HD7850 2GB GDDR5نقل قول:
نوشته اصلی توسط H@/\/\ID [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
SAPPHIRE HD 7850 گزینه خوبیه و قدرتمند تر از 660 رفرنس هست و 850 تومننقل قول:
نوشته اصلی توسط H@/\/\ID [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اگر بیشتر میتونی هزینه کنی گزینه ASUS 660DC ll هم به مقدار ناچیزی قدرتمندتر از کارت SAPPHIRE HD 7850 و همتراز با 660ti رفرنس هستش
با قیمت 900 تومن هم کارت دست دوم از 670 یا 7950 گیرت نمیاد شاید بتونی یه 660ti گیر بیاری
دوست عزیز برای رندر میگن کارت گرافیک سری 6 بخاطر کودا بالاتری که نصبت به سری 7 داره بهتر عمل میکنه .
تو سایت autodeskهم گرافیک با کودا بیشتری پیشنهاد شده.
ایا این حرف درسته کودا سری 6 بالاتر از سری7؟؟؟
660ti میتونه انتخاب خوبی باشه؟؟؟
دوست عزیز، اون کسی یا کسانی که بهتون گفتن Cuda Core یا Shader Core ، تعدادشون با هم متفاوت هست، باید به توصیه هاشون شک کرد.
نه این طوری نیست مثلا شایدمنظورشون این بوده که کارت High - End سری 600 خوب مشخصه تعداد Cuda Core بیشتر هست نسبت به کارت Mid -Range یا Low - Profile
کارت گرافیک GTX 680 دارای 1536 هسته CUDA هست در حالی که کارت گرافیک GTX 780 دارای 2304 هسته CUDA هستش.
برای رندرینگ و کارهای گرافیکی کارتهای گرافیک WorkStation ، که برای Nvidia هست Quadro و برای AMD هست FirePro W .
کارت گرافیک 660 TI پیشنهاد میشه ، به خاطر پشتیبانی نرم افزارها ((برخی )) از تکنولوژی CUDA ، خوب به مراتب Performance و خروجی رو افزایش میده.
دوست عزیز حیف نیست با همچین سیستمی بخای 900 هزینه کنی 7850 یا 660 بگیری.نقل قول:
اگه میتونی صبر کن هم پولت جمع شه و بیشتر شه هم سری 8000 amd معرفی بشه تا قیمتها بیاد پایین تا بتونی کارت قدرتمندتری بگیری.
درود
دوستان کارت 7770 و نمونه هم قدرتش در Nvidia چقدر نسبت به 5770 برتری قدرت دارن؟ ارزش تعویض دارن نسبت به قیمتشون؟
خیر ارزش تعویض ندارند.البته اگر gtx 650ti رو مد نظر قرار بدیم قضیه یکم فرق می کند.نقل قول:
نوشته اصلی توسط makan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
تو بنچ مارکی هست که 660tiو760رو مقایسه کرده باشه؟از نظر کوادرو و تو کارای رندر کدوم بهتر عمل میکنه؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط TERRORIST [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوست عزیز بنده پیشنهاد میکنم یه کارت کوادرو برای رندر بگیرید اگه کوادرو نمی خواید بگیرید تو کارای رندرینگ بهتره سمت 660ti یا 760 نرین.بهتره شما یک کارت High-End بگیرین که بنده کارت GTX480 یا GTX570 رو در این رنج قیمتی پیشنهاد میکنم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط asadmahdi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]