نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saeid.aZm [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوست عزیز قوانین این تایپک رو بخونید
بودجه رو مشخص کنید و کابردتون بقیه موارد به عهده ما هست
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saeid.aZm [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوست عزیز قوانین این تایپک رو بخونید
بودجه رو مشخص کنید و کابردتون بقیه موارد به عهده ما هست
با سلام
بودجه برای مادربورد و پردازنده که بیشتر apu های amd مد نظره تا 350 یا 400 نهایت باشه .کاربرد هم کارای آفیس و گیم های سبک.
giga f2a55m یا elitegroup a55f2-m4 هر کدوم که گیر اوردینقل قول:
apu fm2 a4-5300
حداکثر 450 میشه شاید هم کمتر
برای مادربورد G41 چه پردازنده ای با بودجه 150 تومن بخرم؟
کلا پردازنده خودم E5300 تا چقد رم میتونه ساپورت کنه؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط pooryam [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بهترین انتخاب برای شما سری 8XXX میباشد که با قیمت فوق العاده توی بازار یافت میشه . مثلا" E8600 با قیمت 130-140 میتونید بگیرید .
مادربورد شما هم 8GB رو ساپورت میکنه
با تشکر @};-
ممنون اما از قیمت E8600 مطمئنید که 130 تومنه؟لینک نداری برا خرید آنلاین؟
قیمت دقیقی از مدل E8600 ندارم اما مدل E8400 tray با قیمت 139 هزار تومان به فروش میرسد که گامن کنم مدل شما اگر در باار باشد که مطمئننا هست همون حدود 150 تومان در خواهد آمدنقل قول:
نوشته اصلی توسط pooryam [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با تشکر@};-
دقیقا" 130 نه عزیز . همانطور که گفتم بین 130 تا 140 هست .نقل قول:
لینک رو واست pm میکنم ...
فرشاد جان همین الان 8600 رو 135 و 8400 رو کمتر از 100 تومن قیمت دارم ;)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
آقایون CPU چهار هسته ای تا 200 تومن چی خوبه برا همون مادربورد G41
دوست عزیز، هزینه کردن برای سوکتی که مال زمان عصر یخبندان هست هیچ تاثیری توی عملکرد Performance ، قدرت پردازش - ویرایش تصاویر - اجرای کردن بازی ها سه بعدی ، محاسبات خام و ... شما عملا دارید پولتون رو دور میریزید.
اگه محدودیت بودجه ندارید، پیشنهاد میکنم کوچ کنید به سمت نسل حاضر Haswell با سوکت H3 یا LGA 1150 . میتونید از Q6600 یا Q8400