ســـلام.یه سی پی یو AMD میخوام دوروبره 300-400 تومن باشه صرف بازی.واینکه قویترین سی پی یو AMD الان کدومه واسه بازی بهتر جواب بده نسبت به قیمتش؟(قابلیت OC داشته باشه بهتره)
نمایش نسخه قابل چاپ
ســـلام.یه سی پی یو AMD میخوام دوروبره 300-400 تومن باشه صرف بازی.واینکه قویترین سی پی یو AMD الان کدومه واسه بازی بهتر جواب بده نسبت به قیمتش؟(قابلیت OC داشته باشه بهتره)
سلام دوست عزیز.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Max of oc [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نوع سوکت رو مشخص کنید تا دوستان راهنمایی کنند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Max of oc [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوست عزیز، اول نوع سوکت را مشخص کنید، یا AM3 یا Am3 plus و Am2 و Fm1 و 2 میخواهید، بعد مدل مادربرد مشخص کنید.
قوی ترین پردازنده AMD تا الان در رده Desktop، که یک پردازنده پر مصرف هستش : AMD FX 9590 8Core میباشد قابل نصب بروی سوکت AM3 Plus . بعد گزینه دوم پردازنده AMD FX - 8350 > 8Cores میباشد، که قابلیت اورکلاک بسیار خوبی دارد.
من یه گرافیک GTX 690 دارم متاسفانه سی پی یوم گلوگاهش شده بنابراین یه CPU و MAIN اینتل خوب می خوام . هزینش مهم نیست
فقط می خوام نهایت کارایی کارت گرافیکم رو بگیرم .
بهترین پردازنده از نظر من برای این که بتونید از نهایت کارایی غول دو هسته ای بگیرید : Intel Corei7 4930K که از خانواده ای IVYB-E هستش ، چرا ؟ پشتیبانی از دستور العمل : AVX - VTX که برای استفاده در نرم افزارهای مانند :VMware Workstation بیشترین کمک به شما دستور العمل VT-X می کنید و دستورالعمل AVX نیز کاربرد بسیار مهمی در تست نرم افزار Prime 95 دارد.
>>> ولی اگه محدودیت فعالیت شما گیم هست : Intel Corei7 4770K از خانواده ای Haswell پیشنهاد میشه. که بسیار قوی تر هست نسبت به نسل قبول مانند Intel Corei7 3770K از نظر قدرت محاسباتی .
بهزاد جان خدمت شما بهترین گزینه ها رو پیشنهاد دادننقل قول:
نوشته اصلی توسط shervin007 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ولی اگر محدودیت بودجه دارید میتونید 4570 رو خریداری کنید به همراه asus z87-k با این پیکرندی به هیچ وجه دیگه گلوگاه نمیشه البته استفاده از پلتفرم ivy مثل 3570 هم هیچ مشکلی پیش نمیاره ولی به دلیل اختلاف قیمت ناچیز دو پلتفرم ivy و haswell
گزینه دو پیشنهاد میشه.شما وقتی بدون مشاوره خرید میکنید این مسائل هم برای شما پیش میاد.اخرین dual gpu های دو کمپانی با تمام cpu های amd گلوگاه اینجاد میکنه به جز سری 220w.
خیلی ممنونم از راهنمایی های دو دوست عزیز .
می خواستم نظرتون رو راجع به این دو مورد که 90 درصد انتخابشون کردم بگید هنوز منتظر مشورتم تا بخرمشون .
CPU : core i 7 4770k
main : Asus Z87-Plus
انتخاب های خوبیه فقط یک خنک کننده برای پردازنده بگیرید که پردازنده را روی 4.5GHz ثابت نگه دارید،برای GTX 690 فرکانس مورد نظر خیلی مؤثر خواهد بود.نقل قول:
نوشته اصلی توسط shervin007 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام دوست عزیزم ، خوشحال هستم پردازنده مورد نظر و پیدا کردید ، اما وقتی مشاوره یک قطغه تموم میشه شما برای مشاوره قطعه بعدی به تاپیک با موضوع همون قطعه مراجعه کنیدنقل قول:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام به همه ی دوستان عزیزم
من قصد تعویض پردازنده رو دارم و اینطور که تحقیق کردم، تا بودجه ی حداکثر 400 تومن (هر چه قدر راه داشت کمتر هم بشه بهتره)، این دو تا پردازنده از همه بهترن (البته نمیخوام بیشتر هزینه کنم وگرنه میرفتم سراغ i5)
(قیمت ها هم از لیون هست)
Intel Core i3 - 4130 3.4 > 337
AMD FX-6300 3.5 < 375
کاربرد من فقط گیم هست و روی رزولوشن 1366x768 بازی میکنم.
اینطور که من تحقیق کردم، به خاطر معمای و فن آوری ساختی که i3 4130 داره، قدرتش تو حالت تک هسته، از 6300 خیلی بیشتره ولی تو حالت مولتی کور، به علت اینکه 6300 شش هسته هست، بهتر عمل میکنه...نمیدونم چه قدر این سایت معتبره ولی از این سایت و تست هاش این نتیجه رو گرفتم
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
تو سایت Tom's Hardware هم که نگاه میکردم، تو قسمت بنچمارک بازی های مختلف، 6300 بهتر عمل کرده بود.
حالا میخوام نظر دوستان رو هم بدونم
با توجه به اینکه 6300، شش هسته هست، تو حالت توربو فرکانسش به 4100 میرسه، حافظه ی کشش بیشتر هست و ضریب باز ، برای من که کاربردم گیم هست، کدوم بهتر جواب میده؟ کلا نظر دیگه ای دارن دوستان در این رابطه؟ یا پیشنهاد دیگه ای یا هر چیز دیگه ای................؟
بعد قیمت 6300 همینه؟؟؟
مدل های دیگه ی سری FX چی؟ مدلی ارزونتر از 6300 و بهتر از 4130 هست؟
ممنون از دوستان @};-