بله دوست عزیز، همان طور که دوست گلمون علی جان توضیح دادن ، این پردازنده دارای تکنولوژی Turbo Boost .2.0 هستش و خود پردازنده در زمان WorkLoad اقدام به افزایش فرکانس به صورت Dynamic میکنه، برای OC کردن شما نیاز به یک خنک کننده ای خوب دارید .
نمایش نسخه قابل چاپ
بله دوست عزیز، همان طور که دوست گلمون علی جان توضیح دادن ، این پردازنده دارای تکنولوژی Turbo Boost .2.0 هستش و خود پردازنده در زمان WorkLoad اقدام به افزایش فرکانس به صورت Dynamic میکنه، برای OC کردن شما نیاز به یک خنک کننده ای خوب دارید .
با سلام و خسته نباشید خدمت بچه های سایت
یک سوال داشتم اینکه من یک پردازنده ی intel core i5 2500k دارم میخوام با مدل پایین تر core i3 عوض کنم به نظرتون چقدر سر بگیرم ؟
مدلش رو نمیدونم چیه یا 2100 یا 2120 تفاوت قیمت نو به نو رو بگید ؟
مرسی امیدوارم مطلبم رو رسونده باشم
دوست عزیز،
یک : اصلا توصیه نمیشه بخواهید یک پردازنده Mid-Range را بایک پردازنده ای Low - Profile عوض کنید. (( یا تحت شرایطی که نیاز به پول داشته باشید)).
دو : هیچ کدوم از این دو پردازنده برای کارهای بازی ها کامپیوتری و کارهای گرافیکی و Editing و برنامه نویسی و برنامه های شبیه سازی نمی خورن. دو هسته ای هستند،
قیمت Corei5 2500K بین 600 الی 700
منم سوال مشابه دوستمون داشتم یکی 2500k رو 460 تومن میده خودشم از مینی که واسش بسته، میشه فهمید که طرف حرفه ای نبوده و اورکلاک نمیکرده، به نظرتون میصرفه؟
سلام اقا بهزاد خیلی ممنون از راهنماییتون
کار من بیشتر با افیس و گاهی مواقع موزیک زیاد بازی نمیکنم
ینی این دو مدل i3 اصلا نمیشه با اون ها بازی رو به خوبی اجرا کرد؟
درست متوجه شدید پول لازمم به نظرتون 300 تومن مبلغ مناسبیه برای معاوضه ؟
مدت کار کرد هم دو cpu با هم خریدیم و الان میخوایم معاوضه کنم
و این که الان این دو مدل نو در بازار چه قیمتن؟
i3 2100 / i3 2120
قدرت این دوهسته ای ها خوشبختانه به حدی هست که نیازهایی که گفتید رو براحتی براورده کنه.ضمنا برای سیستمهای گیم هم نصبت به قیمتشون مناسب هست .
ضمن اینکه شما با این تعویض باید انتظار یک افت کارایی داشته باشید.ینی اگه قبلا با 2500 کارای سنگین میکردید الان با این معاوضه عملکرد سیستم شما قطعا پایین میاد و ممکنه پشیمون بشید ولی بازم در کل 2100 و 3100 و امثال اینا زیاد هم ضعیف نیستن که نشه باهاش بازی کرد و موزیک گوش داد و ... . فقط بحث همون افت کارایی کلی در میان هست.
300 خوبه بگیری
نوشون اگه باشه حدود 400 هست.
خیلی ممنون از راهنماییتون
یک سوال دیگه داشتم این که منظورتون از افت کارایی چیه میشه یکم بیشتر توضیح بدین و مثال بزنید ؟
یا این که عمل کرد سیستم پایین میاد ؟ ینی چی ممکنه سیستم هنگ کنه یا کند بشه ؟
اگه سالم باشه بله چون کارکردش رو 550 دارن خرید فروش می کنن.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Raiden [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
استفاده از پردازنده های Corei3 مخصوصا سری 2000 ، واقعا گلوگاه هست برای اجرای بازی ها.
خوبه 400 بگیرید پردازنده رو معاوضه کنید.
Mohsen ، به دلیل این که این پردازنده قدرت کمی داشته پشتیبانی نکردن از دستور العملهای خاصی که کمکی بسیار می کنند تو اجراء (( رمزگذاری و رمزنگاری)) پایین بودن تعداد هسته ها، چون دیگه الان همه پردازنده ها روی چهار هسته بهینه میشن و اجرای بازی روی چهار هسته خوب به توضیح ساده سریعتر اجراء میشه
نه سیستم هنگ نمی کنه ، اگه مشکلات نرم افزاری پیش بیاد مخصوصا برای ویندوز ، شما زمانی که برنامه های زیادی بیش از قدرت قطعات سخت افزارید اجراء کنید ممکن هست ، با کاش Performance مواجعه بشید با این توضیحاتی که دادید برای کارهای عادی بسیار مناسب هست.
با عرض سلام و احترام
از اساتید و دوستان محترم انجمن یکسری سوال در مورد APU های مبتنی بر سوکت FM2 و FM2+ داشتم.
سوالاتم بدین شرحه:
1. مناسبترین و سازگارترین حافظه های رم از نظر برند و خانواده عرضه شده توسط سازنده های این سری حافظه ها کدامیک اند؟
2. حداقل منبع تغذیه توصیه شده برای خانواده ها A4 و A10 از این واحد ها شتاب یافته چقدر است؟
3. از چه برندی در مادربورد بیشترین استفاده را داشتید؟
نکته اینکه پلتفرم هایی که بیشتر تاکید دارم مبتنی بر تراشه A55 و A75 و پردازنده های مود نظر نیز A4 4000 و A4 5300 هست.
پیشاپیش از شما اساتید جهت ابزار راهنمایی و نظرات با ارزشتان نهایت تشکر رو دارم.
با تشکر