نقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
قراره ویژوال استودیو اجرا کنن همه، ویندوز
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
قراره ویژوال استودیو اجرا کنن همه، ویندوز
5820 زیاد هم هست کافیه روی تجهیزات شبکه مانور بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Moreb [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام خدمت عزیزان.
اقا ما یه چنتا سوال کوچیک داریم خدمت عزیزان که یه چند وقتیه ذهنمونو درگیر کرده اونم به شدت.
چند روز پیش وارد سایت ebay شدیم واسه خرید کالا که با موردی برخورد کردم. اونم انواع پردازنده های کارکرده با قیمتای پایین بود که مثلا دوتا xeon 2670 تحویل در خونمون در میاد حدود ۷۰۰ تومن!! دونه ای حدود ۷۰ دلار گذاشتن.
خواستم نظر دوستانم بدونم چون بررسی کردم هم فروشندها معتبر بودن هم کالاها رو به شرط سلامت میدن و ...
لینک :
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام به همه
یکی ازدوستان پردازنده ومادربوردمیخوادبخره با بودجه700تا800
کاربرداصلیش گیم ومولتی مدیاهستش
پیشنهاددوستان چیه؟
درود دوست عزیز
من به شما این دو قطعه پیشنهاد میکنم
پردازنده : Intel Corei5 6500
مادربرد: ASUS H110M-C
درود دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط JIRJIRAK [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نظر بنده بخواهید ارزش نداره 700 هزار تومان بابت این پردازنده پرداخت کنید برای دو نسل گذشته می باشد معماری این پردازنده.
سایر مشخصات سیستمش چی هست؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط SYNCMASTER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ایا خریده سایر قطعات رو؟
پاور600وات گریننقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
رم 8گیگ ddr3 @1600
اینارومیخوادبخره
کارت گرافیک هم که فعلادرحال بررسی هستش
وبقیه قطعات روهم داره مثله مانیتور کیس وکیبرد و.....