دوستان سیپیویه 955 از i7 930 چقدر ضعیفتره
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان سیپیویه 955 از i7 930 چقدر ضعیفتره
Core i7 920 Vs AMD Phenom II X4 955نقل قول:
نوشته اصلی توسط atisoc0936 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
برای 930 هم یه گوگل بزن
برای 930
سلام دوستان عزیزم
دیروز کارت گرافیکم رو عوض کردم و GTX480 گرفتم.
حالا مشکلم اینجاست که در بازی هایی که که به CPU نسبتا خوبی نیاز دارند مثلا دوهسته کافی نیست میزان لود GPU حدود 30-40% بیشتر نمی شه و شدیدا فریم افت پیدا می کنه و CPU Usage هم 100٪ میشه.یا تو بازی مثلا Crysis3 هر جا که درصد استفاده از CPU میره بالا سریعا میزان لود GPU میاد رو 40-50٪ و فریم شدیدا افت پیدا می کنه و هرجا کمی از بار پردازش CPU کم میشه میزان لود GPU به 95-96٪ و فریم شدیدا میره بالا.
از این موضوع و انجام یک سری تست های مختلف کاملا مطمئن شدم که پردازنده به شدت برای گرافیک گلوگاه ایجاد می کنه.(البته می دونستم این طوری میشه ولی نمی خواستم GTX480 رو از دست بدم!)
از طرفی هم اصلا پول کافی برای خرید پردازنده و مادربورد ندارم.
فقط میتونم یک CPU دست دوم از نسل Core 2 بگیرم که به مادربوردم بخوره.CPU خودم در حال حاضر Intel Core 2 Duo E7500 هست که تا 3.92GHz اورکلاکش کردم و بیشتر هم به دلیل محدودیت FSB چیپ G41 اور نمیشه!
حالا قصدم اینه که یک CPU از سری Core 2 Quad بگیرم.
کاربردم هم گیم،فتوشاپ و Corel هست.
به نظر شما کاری که قصد دارم انجام بدم درسته؟یعنی اگه Core 2 Quad بگیرم می تونم افزایش سرعتی احساس کنم و مهمتر این که گلوگاهی از جانب CPU ایجاد میشه(همون طور که توضیح دادم) برای کارت گرافیک بر طرف میشه؟
CPU خودم رو تا چند میتونم بفروشم؟
CPU Core 2 Quad دست دوم حدودا قیمتش چنده؟
خیلی خیلی ممنون ببخشید سوالاتم زیاد شد!:x
@};-
Core 2 Quad Q6600 می تواند گزینه مناسبی باشد،البته احتمال کمی در موجود بودنش هست.از قیمت اطلاعی نیست ولی من تخمین 350.000 می زنم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط AMD Radeon [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
به نظر شما دوستان اگه یه مادربورد دست دوم با چیپست G43 یا G45 بگیرم و CPU رو تا 4.5GHz اورکلاک کنم چه طور؟گلوگاه کاهش پیدا می کنه؟
سلام رضا جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط AMD Radeon [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
کاهش که پیدا میکنه ولی نه اونقدر....چون تعداد هسته های پردازندت کمه ، فکر نمیکنم که 600 مگاهرتز هم با دو هسته تاثیر زیادی داشته باشه ولی خب core2quad چهار هسته ست و خیلی هم خوب اور میشه....
(من از قیمت مادربورد اطلاعی ندارم..اگر شد با بیست سی تومن عوض کنی،حتما این کار رو بکن چون شاید به اندازه ی 20 تومن کارایی ارزش داشته باشه)
@};-
سلام دوستان عزیز
امروز که تست های q6600 رو دیدم تو چند تا سایت معتبر امتیاز 3d mark 11 این CPU رو 2920 گفته بودن فقط تو سایت 3d mark امتیاز 4800 گرفته بود.
حالا اگه امتیاز 2920 درست باشه که CPU خودم هم حدود 2900 امتیاز می گیره پس یعنی q6600 هم برای GTX480 گلوگاه ایجاد می کنه؟
خیلی ممنون که پاسخ می دید.واقعا سردرگم شدم که به کدوم تست اعتماد کنم؟
@};-
مهم ترین مزیت این پردازنده چهار هسته ای بودن آن است،که اکثر بازی های امروزی با پردازنده های چهار هسته ای بهینه شدند.شما با یک اورکلاک مناسب کارایی بسیار بهتری نسبت به پردازنده خود خواهید گرفت.q6600 ضعیف ترین پردازنده خانواده Core 2 Quad ها هست،اگر بودجه را افزایش دهید،Q9950 خیلی بهتر جواب گو خواهد بود.نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SWORD-MASTER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خیلی خیلی ممنون علی آقا عزیز
پس q6600 برای GTX480 گلوگاه ایجاد نمی کنه؟(حتما q6600 رو اور خواهم کرد.)
@};-
با عرض سلام و ادب
امروز بعد از کلی گشتن تو بازار اصلا CPU core 2 quad گیر نیومد فقط یکی داشت 400 میداد 2 تا هم داشتند دست دو 300 و 290 تومن.منم دیگه تصمیم گرفتم از LGA775 به 1155 ارتقا بدم.ولی چون بودجم کمه(همه رو برای GTX480 دادم!:-p)می خواستم یه مادربورد Asrock با چیپ H61 بگیرم و در مورد CPU هم یا G850 یا G2020 یا G860 می گیرم.حالا به نظر شما دوستان گل تصمیم درستی گرفتم؟ G850 یا G2020 یا G860 کدومشون قدرتمند ترند و مدل بالاتر 2020 چیه؟(مثلا مدل بالاتر G850 مدل G860 هست.)
این دو CPU از E7500 چقدر بهتر عمل می کنن خصوصا توی گیم و فتوشاپ؟چون 7500 شدیدا برای GTX480 گلوگاه شده...
یه دنیا ممنون@};-@};-@};-