سلام به همه دوستان عزیز
در این تاپیک سوالات و مشکلات درباره اورکلاک سوکت +AM2+ & AM3 رو مطرح بفرمائید .
خواهشا" با پرسیدن سوال , حتما" مشخصات کامل سیستم اعم از cpu و مادبورد و رم و ....... رو قرار بدید .
با تشکر![]()
سلام به همه دوستان عزیز
در این تاپیک سوالات و مشکلات درباره اورکلاک سوکت +AM2+ & AM3 رو مطرح بفرمائید .
خواهشا" با پرسیدن سوال , حتما" مشخصات کامل سیستم اعم از cpu و مادبورد و رم و ....... رو قرار بدید .
با تشکر![]()
ویرایش توسط morteza.p : 19th April 2014 در ساعت 04:41 PM
|
|||||||
Aliover(19th April 2014),AsadSAAD (3rd August 2014),Blue Rose (24th April 2014),Don_Corleone (19th April 2014),jafarsadeghloo (18th September 2016),Olesius (29th November 2014),Reza Y (24th April 2014),The Joker (19th April 2014),َAbolClock (7th May 2014),امید رض (3rd August 2014)
سلام دوست عزیز....
خیلی بهتر است با لحن ملایم تر صحبت کرد ( این نوع صحبت کردن و همه بلد هستند )
کسی جواب سر بالا نمیده ( از طریق پیغوم پسغوم هم نمیشه مطلب و کامل رسوند )
شما اگر در فرکانس 4.5 کامل از لحاظ دما و پایداری سیستم ( هنگ نکند ) مشکلی ندارید در همین فرکانس باقی بموندی و استفاده کنید.
در ضمن شما تصویر را در آپلود سنتر فایل قرار دادید نه آپلود سنتر تصاویر ( رعایت کردن قوانین در این فروم حرف اول را میزند)
شما میتوانید در این تاپیک برنامه Cinebench 11.5 را در پست اول دانلود کرده و تست بگیرید و نتیجه تست را نیز در همان تاپیک قرار دهید ( این تست فشار بسیاری به CPU وارد میکند اگر فرکانس 4.5 شما در این تست بدون هنگ کردن پاس شد و نتیجه را اعلام کرد فرکانس پایدار مناسبی را بدست آرده اید.
[Only registered and activated users can see links. ]
با تشکر
![]()
ویرایش توسط Agent 47 : 3rd August 2014 در ساعت 08:21 PM
|
|||||||
خوب ازکجاباید فهمید فرکانس پایداره یانه چجوری بفهمم
ویه برنامه باحجم کم ترهم هست که بالاترین فشاروبه سیپیوبیاره چون اون برنامه ای که گفتید خوبه ولی اینترنت فضایی من سرعت دانلودش پایینه کلی وقت وحجم میبره
الان بافشاراووردن درفرکانس 4.7 سیستم به کلی توویندوز متوقف میشه هنگ میکنه
وتوفرکانس 4.6فشارمیارم بعدازفشار نیم ساعت میگذره سیستم هنگ میکنه ولی توفرکانس4.5فعلا درست بوده که سیپیو54درجس دماش
برنامه هایی که تست کردمwprimeوprime95وcor tempهست
برنامه کم حجم وبافشاربالا به من معرفی کنید
عزیز مگه کم پیش رفتی؟
از 3900 مگاهرتز (واحدش MHz مگاهرتز هست) به 4500 مگاهرتز رفتید.
کمه؟
مگه میخوای رکورد بزنی میگی سایر تنظیمات روبهم بگید.؟
مگه ما نگفتیم؟
فرکانس بالاتر یعنی ولتاژ بیشتر + دمای بیشتر.
تا حدود 5 نیازی به تنظیمات نیست ولی نهایت فرکانسی که پیشنهاد میشه 4.6 الی 4.7 هست.
این تست رو نگاه کن بالاترین رکورد ایر 8350 هستش :
برای به دست آوردنش چند روز روش کار کردم .اره برا این فرکانس سایر مولفه ها نیازه.
ولی برای فرکانس های زیر 4.8 نیازی به سایر تنظیمات نیست.
حالا سوال؟
ایا شما به این فرکانس نیاز دارید؟
کسی هم شما رو اینجا ناامید نکرده.
برای فرکانس بالاتر نیاز به ولتآژ بالای 1.45 هستش.
شما ولتآژ رو دستی 1.45 ست کن.
اسمش تو بایوس با نام CPU V Core یا CPU Vol یا به این عبارت ها هستش.
ولتاژی که الان براش ست شده اگر د رشات ها نگاه کنی 1.4 هست.
پس میتونی با همین نشونه تو بایوس دنبالش بگردی.
گفتم اگر صفحه آبی مرگ تو تست ها اومد اگر کدش 124 بود به احتمال 99 درصد کمبود ولتاژ پردازنده هستش اون یک درصد دیگه دما هستش
شما ولتآژ رو از 1.4 گام به گام بالا ببر بیا تست بگیر تو بازی برو درحین بازی تست کن فیلم کانورت کن تا مطمئن بشی استیبله.
تو اورکلاکینگ AMD خیلی راحته ، فقط ضریب میدید + کمی ولتاژ.
ویرایش توسط Aliover : 4th August 2014 در ساعت 02:58 AM
|
|||||||
دوستان ممنون ازهمتون بنده قسط رکوردندارم ولی میخوام برای خرید گرافیک جدید گلوگاه ایجادنشه ازشماهم بابت کمک های ارزش مندتون ممنونم
خوب من باتست هایی که تودو روزگرفتم
بابرنامه acct حالتش و رو custom و فشارنورمال و59دقیقه توفرکانس های 4.7 و4.6 و4.5 تست کردم که توفرکانس 4.7 4ثانیه توفشار سیستم هنگ کرد وتوفرکانس 4.6 هم بعداز 1دقیقه فشار سیستم به کلی هنگ کرد وتوفرکانس 4.5 بعداز 3دقیقه فشار هنگ کرد
ولی توفرکانس 4.4 با دوبار59دقیقه فشار هنگ نکرد ودما سیپیو به 57درجه وهرهسته 54درجه بود رسید و60دقیقه هم بابرنامه prim95تست گرفتم اون هم بدون مشکل حل شد وسیستم هنگ نکرد
اقایaliover محترم هم گفت اگه صفحه ابی شد وعدد 124بود بودکمبودولتاژداره بایدبهش ولتاژبدی وقتی صفحه ابی نشده وصفحه مرگ نیومده پس نیازی به ولتاژدادن الکی نداره یعنی الان فرکانس 4.4 که هنگ نکرده اورکلاک کردم
فقط چندتا سوال دارم اینه که
چراسیستم هنگ میکنه تواون فرکانسا
چرا توحالت بیکاری توcpuz سرعت cor speedرو 1409میزنه ولی موقع فشاراووردن سرعتش 4429میشه
ویعنی بدون ولتاژهم سیستم اورکلاک میشه فقط بایک ضریب دادن 4ثانیه ای اوورکلاک شد سیپیومن![]()
سلام دوست گرامی ، خوشحالم که در فرکانس 4.4 سیستم شما کاملا پایدار شده ، مقدار حرارت تولید شده نیز مناسب هست با خیال راحت میتونید در همین فرکانس از CPU استفاده کنید ، آنقدر هم برای GPU گلوگاه نخواهد شد.
در مورد اینکه چرا در حالت بیکاری هنگ نمیکنه مثالی برای شما میزنم.
شما در نظر بگیرید 6 نفر کارگر وجود دارد که گشنه هستند و خسته ( وقتی نشته باشن یه گوشه توی سایه معلوم نمیشه قدرتی ندارند و خسته هستند ) اما وقتی قرار باشه
به هم دیگه یک جسم 500 کیلیویی را بلند کنند مشخص میشه که خسته هستند و توانایی کامل را ندارند و بار را رها میکنند.
در مورد CPU هم همینطور هست ، وقتی سیستم در حالت بیکاری هست در حالت آفست قرار میگیره و به فرکانس پایین 1.4 میرسد و ولتاژ نیز به ولتاژ پایه بر میگردد و سیستم هنگ نخواهد کرد.
اما وقتی در فشار قرار میگیرد اگر تغذیه مناسب نداشته باشد و ولتاژ و همینطور مدار تغذیه مادربورد برای فرکانس 4.7 مناسب نباشد CPU داستان همان 6 کارگر را پیدا میکند.
شما فرکانس 4.4 را بدست آوردید و در اون فرکانس هر 6 هسته به طور کامل تغذیه میشوند و میتوانند از خود بازدهی نشان دهند.
با تشکر![]()
|
|||||||
ممنونازتون واقعا حال کردم دوستان به این خوبی ودرستی جواب میدن
پس مزیت های amdدر اورکلاک اینه که فقط با 4ثانیه تنضیم اونم باضریب دادن توبایوس بدون هیچ ولتاژ دادن وکارخاصی فقط باتست فشار اگه هنگ وصفحه ابی نیاد اوورشده پس این عالیه پس برای من مبتدی کاره اورکلاک خیلی راحت و3سوت میشه
دیگه میزنم به سیم اخر برای اورکلاک ادم کارهای شمارومیبینه جومیگیرتش به هوس میوفته شماچجوی ولتاژ رو به 1.5رسوندی
الان توبایوس منم دوست دارم ولتاژبدم اصلا خشک وخالی حال نمیکنم اورکردم
اولین گزینه system voltag optmi
که گزینه هاش cpu pll vo;tage (normal) وجلوش نوشته 2.535
گزینه بعدی) cpu nb viid control (normal
وگزینه بعدی cpu viltage control وجلوش نوشته normalوزیر این نوشته .نوشته normal 1.425
کدوم گزینروباید اضافه کنم
گزینه اخریرو ولتاژشوگذاشتم 1.46ولی رفتم ویندوزتست کردم ولتاژ کاهش داشت نوشته بود 1.39تو cpuzولی توحالت دیفالت 1.41مینوشت یا1.4
ویرایش توسط morteza.p : 4th August 2014 در ساعت 03:13 PM دلیل: ترکیب پستها , لطفا" از دادن پست های پشت سر هم پرهیز کنید .
|
|||||||
دوست عزیز ، فرکانس بالا با ولتاژ بالا احتیاج به خنک کننده مرغوب دارد.
در ضمن در شاتی که علی جان گذاشتن تنها یک هسته فعال هست نه هر 8 هسته.
شما برای اورکلاک بالاتر احتیاج به خنک کننده خوب ، مادربورد بهتر برای تغذیه مدار CPU و موارد دیگر دارد ....
در ضمن این تست ها فقط برای رکورد هست ، شما اورکلاکتون برای استفاده روزانه هست.
بالاتر از این به سیستم صدمه وارد میکنید.
با تشکر![]()
|
|||||||
|
|||||||