قابل توجه کاربران گرامی: تاپیک معرفی اعضاء برای آشنایی بیشتر با یکدیگر (حتما شرکت کنید) لینک

MSI Notebook
Green MSI


صفحه 1 از 36 12311 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 353
Like Tree12Likes

موضوع: سوالات و مشکلات درباره اورکلاک سوکت +AM2+ & AM3

  1. #1
    Retired Moderator

    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    OverClockingHeroes.com
    نام واقعی
    Morteza
    نوشته ها
    1,011
    تشکر شده 5,957 بار در 602 پست
    morteza.p آنلاین نیست.

    سوالات و مشکلات درباره اورکلاک سوکت +AM2+ & AM3

    سلام به همه دوستان عزیز


    در این تاپیک سوالات و مشکلات درباره اورکلاک سوکت +AM2+ & AM3 رو مطرح بفرمائید .

    خواهشا" با پرسیدن سوال , حتما" مشخصات کامل سیستم اعم از cpu و مادبورد و رم و ....... رو قرار بدید .


    با تشکر
    ویرایش توسط morteza.p : 19th April 2014 در ساعت 03:41 PM
    Aliover likes this.


    Motherboard : ASRock Z87 OC Formula Processor : Intel® Core™ i7-4770K
    Main Memory : Apacer ARES DDR3 2400MHZ C9 2X2GB Graphics Card
    Cooling : Custom Water cooling Power Supply : Thermaltake Toughpower Grand 1200W

  2. 10 کاربر بابت این ارسال مفید از morteza.p تشکر کرده اند:

    Aliover (19th April 2014),AsadSAAD (3rd August 2014),Blue Rose (24th April 2014),Don_Corleone (19th April 2014),jafarsadeghloo (18th September 2016),Olesius (29th November 2014),Reza Y (24th April 2014),The Joker (19th April 2014),َAbolClock (7th May 2014),امید رض (3rd August 2014)



  3. #2
    OCH Member
    vaziri69 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    محل سکونت
    تهران
    نام واقعی
    محمد جواد
    سن
    26
    نوشته ها
    71
    تشکر شده 165 بار در 54 پست
    vaziri69 آنلاین نیست.
    با عرض سلام خدمت دوستان عزیز و گل.


    دوستان عزیز مشخصات سیستم من بدین صورت هست:


    MB: ASUS M4A79XTD EVO


    CPU : PHENOM 555 UNLACK 4CORE


    RAM: 2*2GB SUPERTALNET CL8


    COOLER: TX3 COOLERMASTER




    دوستان گرام سی پی رو به به 4 هسته آنلاک کردم و در تنظیمات اورکلاک مین برد من این اعداد را وارد کردم ، ممنون می شم ببینید که آیا درست انجام دادم یا نه:


    فرکانس مسیر مادربرد : 250


    فرکانس پردازنده : 16x یا 4000


    NB و HT :
    2000


    فرکانس رم : 1333


    زمان تاخیر رم : 27-24-5-6-5


    دمای سی پی یو در تست پرایم : 67 درجه


    با نرم افزار PERIME95 هم تست گرفتم و اوکی بود.
    ویرایش توسط vaziri69 : 23rd November 2012 در ساعت 10:56 PM


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  4. 2 کاربر بابت این ارسال مفید از vaziri69 تشکر کرده اند:

    Behnam_2337 (27th November 2012),morteza.p (19th April 2014)



  5. #3
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    محل سکونت
    تبریز
    نام واقعی
    علی
    سن
    25
    نوشته ها
    1,304
    تشکر شده 8,020 بار در 1,123 پست
    Aliover آنلاین نیست.
    ببخشید ا ولی دمای 67 درجه تو لود کامل !

    دمای وحشت ناکی برای فرکانس 4000 هست حالا خود دانی.
    روی فرکانس 4000 دمای مناسب باید بین 40 تا نهایتا به 57 برسه.
    درضمن برای اورکلاک رو در پلتفرم amd می تونید فرکانس رم رو در 1800 قرار داده و سپس به افزایش فرکانس نورس بیریج بپردازید همراه با افزایش کمی ولتاژ.
    و همچنین قرار دادن یک خنک کننده روی پل شمالی برای تهویه.
    در ضمن اگه از خنک کننده فابریکی خود دوهسته ای استفاده می کنید باید قید اورکلاک بالای 3700 رو بزنید.
    من که زیاد نتونستم سه هسته ای آنلاک شده خودم رو تو فرکانس 4000 نگه دارم رفتم فنش رو عوض کردم.حالا دیگه تو لود کامل دماش به زحمت به 50 درجه می رسه.
    در هر صورت باید قبل از اورکلاک سیستم تهویه مناسبی داشته باشید.
    در مورد تنظیمات اعمال شده شما باید بگم.
    این تنظیمات اصول یکسانی ندارند.خب به هر حال مادربرد با مادربرد تفاوت داره دیگه.
    همه این دوستانی که این جا اور می کنن همه از روی تجربه ای که نسبت به توانایی های بوردشون به دست آوردن اقدام به اعمال تنظیمات مناسب می کنن. و شما هم باید همین کار رو بکنین.
    طبق تجربه بنده برای اورکلاک cpuبیش از 3700 باید کمی بهس ولتاژ داد.برای پایداری رم هم باید به پل شمالی CPU هم مقداری ولتاژ داد.تا بتونیم رم رو بیشتر اورش کنیم.
    راستش تنظیمات شما مناسبن.ولی این در شرایطی هست که سیستم زیر نرم افزار های سنگین تست مثل AMD Over Drive پایدار باشن.و در آخر باید بگم که سری سی پی یو های فونوم و آتلون AMD مستقیما به دما خیلی حساسن.و تا شما دما رو به صفر نرسونسن نمی تونین بیش از 4100 یا 4000 سیستم رو پایدار کنین.
    در ضم باید بگم که من هم مانند شما از همین کولر برای سی پی یو استفاده می کنم ولی دمای سی پی یو تو لود کامل با روشن بودن فن ها به 50 درجه و با خاموش بودن فن کیس به 57 درجه می رسه!
    برای شما چرا اینقدر بالاست؟
    برای دیدن دمای سی پی یو از چه نرم افزاری استفاده می کنید؟
    چون نرم افزار ADIA بعد از آنلاک کردن هسته ها دمای اون هار دیگه نمی شناسه.باید بگم بعد از آنلاک کردن سی پی یو سنسور هسته ها از کار می افته.
    پیشنهاد استفاده از نرم افزار Speed Fan هستش.که دما رو دقیقا رو نشون می ده.در این نرم افزار گزینه تمپ 1 مربوط به سی پی یو هستش.
    =D>
    ویرایش توسط Aliover : 27th November 2012 در ساعت 02:07 AM


    Motherboard : msi Z87 M Gaming Processor : Intel Core i5 4670K @4.6 GHz1.23 v
    Main Memory : (2*2)Corsair Dominator GT 2000Cl8@2200 7-8-6 Graphics Card : msi R9 280 Gaming OC 1150-1500
    Cooling : Coolermaster Hyper TX3 with CFIII Thermal paste Power Supply : GREEN GP-885B

  6. 4 کاربر بابت این ارسال مفید از Aliover تشکر کرده اند:

    KaMi (6th February 2013),morteza.p (19th April 2014),persuse (13th August 2013),vaziri69 (8th December 2012)



  7. #4
    Retired Moderator
    Behnam_2337 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    محل سکونت
    تهران
    نام واقعی
    بهنام
    نوشته ها
    677
    تشکر شده 6,278 بار در 489 پست
    Behnam_2337 آنلاین نیست.

    سوالات و مشکلات درباره اورکلاک سوکت +AM2+ & AM3

    نقل قول نوشته اصلی توسط vaziri69 نمایش پست ها
    با عرض سلام خدمت دوستان عزیز و گل.
    دوستان عزیز مشخصات سیستم من بدین صورت هست:
    MB: ASUS M4A79XTD EVO
    CPU : PHENOM 555 UNLACK 4CORE
    RAM: 2*2GB SUPERTALNET CL8
    COOLER: TX3 COOLERMASTER
    دوستان گرام سی پی رو به به 4 هسته آنلاک کردم و در تنظیمات اورکلاک مین برد من این اعداد را وارد کردم ، ممنون می شم ببینید که آیا درست انجام دادم یا نه:
    فرکانس مسیر مادربرد : 250
    فرکانس پردازنده : 16x یا 4000
    NB و HT : 2000
    فرکانس رم : 1333
    زمان تاخیر رم : 27-24-5-6-5
    دمای سی پی یو در تست پرایم : 67 درجه
    با نرم افزار PERIME95 هم تست گرفتم و اوکی بود.
    با سلام
    دوست عزیز ظاهراً مشکلی وجود نداره و تنظیمات پایه رو درست انجام دادید.
    اگر یک اسکرین شات از نرم افزار CPU-Z بزارید بهتر میشه نظر داد.
    دمای پردازنده در حالت Idle چقدر هست؟
    67 درجه کمی بالا بنظر میرسه.
    لطفاً اطلاعات بیشتری دمای پردازنده در حالت بیکاری و لود در نرم افزار OCCT ارائه بدید.
    موفق باشید.


    Motherboard : ASUS 970 FX Processor : Phenom II X2 555
    Main Memory : 2x2 GB Crucial Ballistix Tracer 1333MHz Graphics Card : Gainward 8800GT 256 Bit / 512MB DDR3
    Cooling : Cooler Master Hyper TX3 Power Supply : 580W Green
    ********************************************
    ذکات علم و دانش، آموختن آن به دیگران است
    .

    ********************************************

    قوانین و اساسنامه وبسایت تخصصی اورکلاکینگ هیروز


  8. 10 کاربر بابت این ارسال مفید از Behnam_2337 تشکر کرده اند:

    Aliover (28th November 2012),Amin_CaraGT2 (21st January 2013),Blue Rose (28th November 2012),ErfanDL (27th November 2012),morteza.p (20th January 2013),Olesius (27th November 2012),Rezasam1 (27th November 2012),sapple (21st December 2012),vaziri69 (8th December 2012),XoMa (27th November 2012)



  9. #5
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    محل سکونت
    تبریز
    نام واقعی
    علی
    سن
    25
    نوشته ها
    1,304
    تشکر شده 8,020 بار در 1,123 پست
    Aliover آنلاین نیست.
    اینم از تنظیمات بنده روی ایر کولینگ!!
    که فرکانس 4000 برای استفاده روزانه! و فرکانس 4350 برا تست بود.
    [Only registered and activated users can see links. ][Only registered and activated users can see links. ]


    Motherboard : msi Z87 M Gaming Processor : Intel Core i5 4670K @4.6 GHz1.23 v
    Main Memory : (2*2)Corsair Dominator GT 2000Cl8@2200 7-8-6 Graphics Card : msi R9 280 Gaming OC 1150-1500
    Cooling : Coolermaster Hyper TX3 with CFIII Thermal paste Power Supply : GREEN GP-885B

  10. 7 کاربر بابت این ارسال مفید از Aliover تشکر کرده اند:

    Amin_CaraGT2 (21st January 2013),Behnam_2337 (21st January 2013),Blue Rose (28th November 2012),morteza.p (20th January 2013),Olesius (8th December 2012),sapple (21st December 2012),vaziri69 (8th December 2012)



  11. #6
    OCH Member
    vaziri69 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    محل سکونت
    تهران
    نام واقعی
    محمد جواد
    سن
    26
    نوشته ها
    71
    تشکر شده 165 بار در 54 پست
    vaziri69 آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط Aliover نمایش پست ها
    ببخشید ا ولی دمای 67 درجه تو لود کامل !

    دمای وحشت ناکی برای فرکانس 4000 هست حالا خود دانی.
    روی فرکانس 4000 دمای مناسب باید بین 40 تا نهایتا به 57 برسه.
    درضمن برای اورکلاک رو در پلتفرم amd می تونید فرکانس رم رو در 1800 قرار داده و سپس به افزایش فرکانس نورس بیریج بپردازید همراه با افزایش کمی ولتاژ.
    و همچنین قرار دادن یک خنک کننده روی پل شمالی برای تهویه.
    در ضمن اگه از خنک کننده فابریکی خود دوهسته ای استفاده می کنید باید قید اورکلاک بالای 3700 رو بزنید.
    من که زیاد نتونستم سه هسته ای آنلاک شده خودم رو تو فرکانس 4000 نگه دارم رفتم فنش رو عوض کردم.حالا دیگه تو لود کامل دماش به زحمت به 50 درجه می رسه.
    در هر صورت باید قبل از اورکلاک سیستم تهویه مناسبی داشته باشید.
    در مورد تنظیمات اعمال شده شما باید بگم.
    این تنظیمات اصول یکسانی ندارند.خب به هر حال مادربرد با مادربرد تفاوت داره دیگه.
    همه این دوستانی که این جا اور می کنن همه از روی تجربه ای که نسبت به توانایی های بوردشون به دست آوردن اقدام به اعمال تنظیمات مناسب می کنن. و شما هم باید همین کار رو بکنین.
    طبق تجربه بنده برای اورکلاک cpuبیش از 3700 باید کمی بهس ولتاژ داد.برای پایداری رم هم باید به پل شمالی CPU هم مقداری ولتاژ داد.تا بتونیم رم رو بیشتر اورش کنیم.
    راستش تنظیمات شما مناسبن.ولی این در شرایطی هست که سیستم زیر نرم افزار های سنگین تست مثل AMD Over Drive پایدار باشن.و در آخر باید بگم که سری سی پی یو های فونوم و آتلون AMD مستقیما به دما خیلی حساسن.و تا شما دما رو به صفر نرسونسن نمی تونین بیش از 4100 یا 4000 سیستم رو پایدار کنین.
    در ضم باید بگم که من هم مانند شما از همین کولر برای سی پی یو استفاده می کنم ولی دمای سی پی یو تو لود کامل با روشن بودن فن ها به 50 درجه و با خاموش بودن فن کیس به 57 درجه می رسه!
    برای شما چرا اینقدر بالاست؟
    برای دیدن دمای سی پی یو از چه نرم افزاری استفاده می کنید؟
    چون نرم افزار ADIA بعد از آنلاک کردن هسته ها دمای اون هار دیگه نمی شناسه.باید بگم بعد از آنلاک کردن سی پی یو سنسور هسته ها از کار می افته.
    پیشنهاد استفاده از نرم افزار Speed Fan هستش.که دما رو دقیقا رو نشون می ده.در این نرم افزار گزینه تمپ 1 مربوط به سی پی یو هستش.
    =D>
    اول از همه یک تشکر ویژه از شما 2دوست عزیز که وقتتون رو برام گذاشتید.

    دوست گرام من شنیدم در سیستم AMD بجای افزایش فرکانس رم بهتر است زمان تاخیر رو کاهش داد،یعنی شما می فرمایید بجای کاهش زمان تاخیر فرکانس رو افزایش بدم؟

    کیس من GREEN SOLARIS هست و 2تا فن 12سانتی سایلنت گرین روی درش هست که باد رو به سمت داخل کیس و یکی هم در عقب کیس برای خروج هوا گذاشتم ، حالا نمی دونم چرا دمای سی پی یو من با شما فرق می کنه.

    نقل قول نوشته اصلی توسط Behnam_2337 نمایش پست ها
    با سلام
    دوست عزیز ظاهراً مشکلی وجود نداره و تنظیمات پایه رو درست انجام دادید.
    اگر یک اسکرین شات از نرم افزار CPU-Z بزارید بهتر میشه نظر داد.
    دمای پردازنده در حالت Idle چقدر هست؟
    67 درجه کمی بالا بنظر میرسه.
    لطفاً اطلاعات بیشتری دمای پردازنده در حالت بیکاری و لود در نرم افزار OCCT ارائه بدید.
    موفق باشید.
    با کلنجارهای زیاد با سیستم به این اورکلاک دست پیدا کردم:


    فرکانس مسیر مادربرد : 270

    فرکانس پردازنده : 14x یا 3.78

    ولتاژ پردازنده: 1.45

    NB: 2430


    HT: 1890

    فرکانس رم : 1440

    زمان تاخیر رم : 27-24-5-7-6

    ولتاژ رم: 1.66

    دمای سی پی یو در تست پرایم و او سی سی تی : 58 درجه

    دمای سی پی یو در حالت بی کاری: 30 درجه

    *در رابطه با دما باید یه کولر خوب بگیرم ، اگر کولر خوب بود فرکانس سی پی یو راحت تا 4000 هم می رسید.



    یه نکته جالب اینکه وقتی فرکانس مسیر مادربرد رو حتی 1عدد اضافه می کنم سیستم ناپایداره ، یعنی اینکه مادربرد فقط فرکانس 270 می تونه جواب بده؟ و حتی NB و فرکانس سی پی یو رو کاهش بدم دیگه نمی تونم بالاتر از 270 بگیرم؟


    دوستان گل نظرشون چی هست؟

    یکی از دوستان گل می فرمایند که هرچه NB بیشتر باشد در کارایی تاثیر بیشتری دارد ، فرمودند حتی اگر به فرکانس سی پی یو رو نتوانسید زیاد بالا ببرید و زمان تاخیر رو نتوانسید زیاد کاهش دهید NB بالا باشد بهتره ، نظر شما دوستان گل چیه؟

    که طبق فرمایشات این دوستمون من هم NB رو روی 2430 قرار دادم ولی اگر NB رو روی حدود 2200 قرار بدم به فرکانس بالاتر سی پی یو و زمان تاخیر 5-6-5 دست پیدا می کنم.

    واینکه ولتاژ NB و HT روی ATUO هست ، یهو اتوماتیک ولتاژ زیادی نخوره؟ و اینکه کلا تا چه مقدار می تونم به صورت دستی ولتاژ وارد کنم؟

    برای کار روزمره تا چه حد می تونم به سی پی یو و رم ولتاژ بدم؟

    نظرتون راجع به کولر سی پی یو که دارم چی هست؟ آیا خوبه یا عوضش کنم؟

    عکس CPU-Z(فقط نمی دونم چرا فرکانس سی پی یو رو اینجوری نشون میده):
    ویرایش توسط vaziri69 : 9th December 2012 در ساعت 11:29 AM


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  12. 7 کاربر بابت این ارسال مفید از vaziri69 تشکر کرده اند:

    Aliover (7th February 2013),Amin_CaraGT2 (21st January 2013),arman_kad (12th December 2012),Behnam_2337 (21st January 2013),morteza.p (20th January 2013),Olesius (8th December 2012),sapple (21st December 2012)



  13. #7
    OCH Member
    vaziri69 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    محل سکونت
    تهران
    نام واقعی
    محمد جواد
    سن
    26
    نوشته ها
    71
    تشکر شده 165 بار در 54 پست
    vaziri69 آنلاین نیست.
    عکس سی پی یو زد اصلاح درست شده:





    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  14. 7 کاربر بابت این ارسال مفید از vaziri69 تشکر کرده اند:

    Aliover (7th February 2013),Amin_CaraGT2 (21st January 2013),arman_kad (12th December 2012),Behnam_2337 (21st January 2013),morteza.p (20th January 2013),Olesius (16th December 2012),sapple (21st December 2012)



  15. #8
    OCH Member
    تاریخ عضویت
    Dec 2012
    سن
    27
    نوشته ها
    7
    تشکر شده 27 بار در 6 پست
    Hadic4 آنلاین نیست.
    سلام.
    میبینم که نمیبینم :D بروبکس هات اور اینجا جمع شدن.
    ایشاالله مثل سایت قبلی نشه .

    کمک کنید این cpu رو اور کنم.

    مشخصات سیستم:
    AMD Phenum x6 1055t 2800 turbo
    رم: 4GB DDR3 9600
    برد: ASrock 880gpro 3
    پاور: 700 cool master
    گرافیک: ATI 6870 1gb Gddr5

    اینم CPU-z از مشخصات:

    [Only registered and activated users can see links. ]

    من قبلا اور کردم .یعنی turbo رو غیر فعال کردم.و بعد فرکانس cpu رو افزایش دادم و ولتاژم گذاشتم اتو.تا 3500 تا اور کردم اما هر از چندگاهی موقع روشن کردن سیستم صفحه مانیتورم سیاه میشه و چیزی نشون نمیده و بعد از یه بار ریست کردن سیستم روشن میشه اما تنظیمات اورکلاکش دوباره میره دیفالت و باید دوباره سیستمو ریست کنم.وقتی فرکانس cpu رو میبرم بالا همزمان فرکانس رم هم میره بالا , و از 9600 میرسه به 10000 که به نظرم به خاطر همین قسمته که صفحه مانیتورم خاموش میشه و باید بایوسو رست کنم.
    راهنمایی کنید.


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  16. 5 کاربر بابت این ارسال مفید از Hadic4 تشکر کرده اند:

    Amin_CaraGT2 (21st January 2013),Behnam_2337 (21st January 2013),morteza.p (20th January 2013),Olesius (30th December 2012),sapple (22nd January 2013)



  17. #9
    OCH Member
    تاریخ عضویت
    Dec 2012
    سن
    25
    نوشته ها
    2
    تشکر شده 6 بار در یک پست
    werty12 آنلاین نیست.
    سلام دوستان گل - بنده میخوام پردازنم رو اورکلاک کنم - البته اور کلاک سبک مثلا از 2.8 بیارم 3 یا 3.2 -مشخصات سیستم:

    cpu : amd athlon II x4 630 2.8ghz
    ram : 2gb geil + 1gb kingstone
    mainboard : foxconn a78ax-k
    vga : ati radeon hd 4670

    راستش من حتی بلد نیستم پردازنده رو آنلاک کنم - کسی بهم کامل یاد بده در حقم برادری کرده
    ممنون میشم کامل توضیح بدین - یعنی واقعا ممنون میشم
    ویرایش توسط werty12 : 30th December 2012 در ساعت 12:35 AM


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  18. 6 کاربر بابت این ارسال مفید از werty12 تشکر کرده اند:

    Aliover (19th April 2014),Amin_CaraGT2 (21st January 2013),Behnam_2337 (21st January 2013),morteza.p (19th April 2014),Olesius (30th December 2012),The Joker (30th December 2012)



  19. #10
    Retired assistant
    The Joker آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    مشهد
    نام واقعی
    محمد جواد
    نوشته ها
    775
    تشکر شده 7,058 بار در 737 پست
    The Joker آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط werty12 نمایش پست ها
    سلام دوستان گل - بنده میخوام پردازنم رو اورکلاک کنم - البته اور کلاک سبک مثلا از 2.8 بیارم 3 یا 3.2 -مشخصات سیستم:

    cpu : amd athlon II x4 630 2.8ghz
    ram : 2gb geil + 1gb kingstone
    mainboard : foxconn a78ax-k
    vga : ati radeon hd 4670

    راستش من حتی بلد نیستم پردازنده رو آنلاک کنم - کسی بهم کامل یاد بده در حقم برادری کرده
    ممنون میشم کامل توضیح بدین - یعنی واقعا ممنون میشم
    سلام خدمت شما دوست عزیز گل .
    ببینید عزیز دل پردازنده ی شما اصلآ قابلیت آنلاک شدن رو نداره چون 4 تا هستهش آنلاک هستش پس نیازی به آنلاک کردن پردازنده نیست ، با این حال اگر خیلی مشتاقید که نحوه ی آنلاک کردن پردازنده ی AMD رو یاد بگیرید ، به تاپیک زیر مراجعه بکنید ، اونجا کامل توضیح داده شده .
    [Only registered and activated users can see links. ]

    خوب دوست عزیز درباره ی نحوه ی اورکلاک هم که توی تاپیک توضیحات کامل داده شده ولی منم یه سری توضیحات به شما می دم .
    ببینید عزیز اورکلاک از طریق افزایش ضریب پردازنده یا Multiplier و یا افزایش Front Side Bus یا به اختصار fsb و یا افزایش بیس کلاک مادربرد Reference Clock صورت می گیرد .
    در اکثر پردازنده ها متاسفانه ضریب قفل هستش و شما باید برای افزایش فرکانس پردازنده از fsb استفاده کنید .
    شما وارد بایوس مادربردتون می شید و سپس گزینه ی fsb رو پیدا می کنید و فرکانس اون رو 10 تا بیشتر می کنید و تمام تنظیمات رو سیو می کنید و خارج می شید و می ذارید تا سیستم بوت بشه .
    وقتی سیستم بوت شد شما با استفاده از نرم افزار occt یا prime 95 از پردازندتون تست پایداری می گیرید .
    اگر پایدار بود دوباره برمی گردید داخل بایوس و fsb رو 10 تا دیگه بالا می برید و دوباره در محیط ویندوز تست پایداری می گیرید و این عملو تا جایی ادامه می دید تا دیگه سیستم بوت نشه یا هنگام تست پایداری سیستم فریز بشه .
    اونوقت شما بر می گردید داخل بایوس و به پردرازنده مقداری خیلی کمی ولتاژ می دید .
    البته برای شما می خواید در این حد اورکلاک کنید افزایش ولتاژ لازم نیست .
    افزایش ولتاژ باعث بالا رفتن دمای پردازنده می شه پس حتمآ باید کولر پردازنده مناسب داشته باشید .
    گاهی وقت ها ضریب رم هم در اورکلاک محدودیت ایجاد می کنه که شما باید ضریب رم رو کاهش بدید .

    با احترام
    ویرایش توسط The Joker : 30th December 2012 در ساعت 09:46 AM
    morteza.p likes this.


    Motherboard : ECS A785GM-AD3 Processor : AMD Athlon II X4 635
    Main Memory : 2x2GB Geil+Kingmax Graphics Card : AMD Radeon HD 7770 GHZ Edition
    Cooling : DEEPCOOL Gammaxx 300 Power Supply : Green GP580B

  20. 9 کاربر بابت این ارسال مفید از The Joker تشکر کرده اند:

    Aliover (19th April 2014),Amin_CaraGT2 (21st January 2013),arman_kad (30th December 2012),Behnam_2337 (21st January 2013),ErfanDL (21st January 2013),mohammad72 (30th December 2012),morteza.p (30th December 2012),Olesius (30th December 2012),sapple (22nd January 2013)



صفحه 1 از 36 12311 ... آخرینآخرین

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •