قابل توجه کاربران گرامی: تاپیک معرفی اعضاء برای آشنایی بیشتر با یکدیگر (حتما شرکت کنید) لینک
صفحه 2 از 36 نخستنخست 123412 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 353
Like Tree12Likes

موضوع: سوالات و مشکلات درباره اورکلاک سوکت +AM2+ & AM3

  1. #1
    Retired Moderator

    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    OverClockingHeroes.com
    نام واقعی
    Morteza
    نوشته ها
    1,011
    تشکر شده 5,958 بار در 602 پست
    morteza.p آنلاین نیست.

    سوالات و مشکلات درباره اورکلاک سوکت +AM2+ & AM3

    سلام به همه دوستان عزیز


    در این تاپیک سوالات و مشکلات درباره اورکلاک سوکت +AM2+ & AM3 رو مطرح بفرمائید .

    خواهشا" با پرسیدن سوال , حتما" مشخصات کامل سیستم اعم از cpu و مادبورد و رم و ....... رو قرار بدید .


    با تشکر
    ویرایش توسط morteza.p : 19th April 2014 در ساعت 04:41 PM
    Aliover likes this.


    Motherboard : ASRock Z87 OC Formula Processor : Intel® Core™ i7-4770K
    Main Memory : Apacer ARES DDR3 2400MHZ C9 2X2GB Graphics Card
    Cooling : Custom Water cooling Power Supply : Thermaltake Toughpower Grand 1200W

  2. 10 کاربر بابت این ارسال مفید از morteza.p تشکر کرده اند:

    Aliover (19th April 2014),AsadSAAD (3rd August 2014),Blue Rose (24th April 2014),Don_Corleone (19th April 2014),jafarsadeghloo (18th September 2016),Olesius (29th November 2014),Reza Y (24th April 2014),The Joker (19th April 2014),َAbolClock (7th May 2014),امید رض (3rd August 2014)



  3. #11
    OCH Member

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    سن
    43
    نوشته ها
    43
    تشکر شده 187 بار در 34 پست
    saeid72 آنلاین نیست.
    سلام
    cpu من 1055t هستش
    مادربرد asus m4a88t-m
    رم corsair 4gb 1600 cl9
    من کولر برای سی پی یو نگرفتم فقط زیادم اور نکردم تا 3500
    ولی رم ها هر کار میکنم افزایش کارایی نداره به اون شکل خیلی محدوده به خاطر فرکانس مسیر nb که اجازه نمیده
    حالا من یه فکری به سرم زده میخوام عملیش بکنم چون این پهنای باند مموری حسابی کلافم کرده
    میخوام nb اورکلاک بکنم تا حدودا 3000
    فقط یه مشکلی هست مقاله که خوندم توضیه نشده اور بشه چرا!؟ من دوست دارم اینو تا خرخره اورکنم!
    فقط یه مشکلی دمای چیپست از کجا بفهمم؟(به علت اینکه ولتاژ میخواد میگم)
    همون دمای مادربرد دمای چیپست هست؟ اگه نه پس چاره چیه؟
    خنک کننده که نمیخواد؟
    با تشکر
    [Only registered and activated users can see links. ]

    مثلا اینجوریا بشه
    ویرایش توسط saeid72 : 20th January 2013 در ساعت 07:33 PM


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  4. 6 کاربر بابت این ارسال مفید از saeid72 تشکر کرده اند:

    Amin_CaraGT2 (21st January 2013),atisoc0936 (21st January 2013),Behnam_2337 (21st January 2013),ErfanDL (21st January 2013),morteza.p (21st January 2013),sapple (22nd January 2013)



  5. #12
    Retired Moderator
    Behnam_2337 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    محل سکونت
    تهران
    نام واقعی
    بهنام
    نوشته ها
    677
    تشکر شده 6,279 بار در 489 پست
    Behnam_2337 آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط saeid72 نمایش پست ها
    سلام
    cpu من 1055t هستش
    مادربرد asus m4a88t-m
    رم corsair 4gb 1600 cl9
    من کولر برای سی پی یو نگرفتم فقط زیادم اور نکردم تا 3500
    ولی رم ها هر کار میکنم افزایش کارایی نداره به اون شکل خیلی محدوده به خاطر فرکانس مسیر nb که اجازه نمیده
    حالا من یه فکری به سرم زده میخوام عملیش بکنم چون این پهنای باند مموری حسابی کلافم کرده
    میخوام nb اورکلاک بکنم تا حدودا 3000
    فقط یه مشکلی هست مقاله که خوندم توضیه نشده اور بشه چرا!؟ من دوست دارم اینو تا خرخره اورکنم!
    فقط یه مشکلی دمای چیپست از کجا بفهمم؟(به علت اینکه ولتاژ میخواد میگم)
    همون دمای مادربرد دمای چیپست هست؟ اگه نه پس چاره چیه؟
    خنک کننده که نمیخواد؟
    با تشکر
    مثلا اینجوریا بشه
    دوست گرامی

    در پلتفرم AMD، فرکانس NB بسیار حساسه. لذا به این خاطر هست که غالباً توصیه میشه فرکانس پل شمالی یا NB بیش از حد مجاز افزایش پیدا نکنه.
    در حالت دیفالت، ضریب NB بر روی عدد 10 هست که فرکانسش میشه 2000. اگر مقاله بالا رو دقیق مطالعه کرده باشید باید بدونید زمانی که فرکانس پردازنده رو از طریق Bus Speed افزایش میدید لاجرم فرکانس NB و HT Link شما هم افزایش پیدا میکنه. فرکانس دیفالت NB و HT Link بر روی 2000 مگاهرتز هست.
    در این پلتفرم اکثراً توصیه میشه که هنگام افزایش ضریب Bus Speed ضریب NB در حد عدد X10 و یا حتی کمتر (مثلاً X8) باقی بمونه تا سیستم با ناپایداری مواجه نشه.
    حال اگر شما مایلید که فرکانس NB رو هم افزایش بدید می تونید ضریب NB رو روی همون عدد X10 باقی بگذارید که با افزایش ضریب Bus Speed، ضریب NB شما هم به تناسب افزایش پیدا میکنه.
    نکته مهم اینه که برای افزایشهای بیشتر از 2300 مگاهرتز برای NB، پله پله شروع به افزایش ولتاژ NB اونهم در گامهای 0.1 ولت می کنید. تا اونجایی که سیستم با ناپایداری مواجه نشده از اعمال ولتاژ اضافی (چه به پردازنده و چه به NB) بپرهیزید.

    درخصوص دمای چیپست، اکثر مادربردهای امروزی در بخش سنسینگ دما، دمای مربوط به پل شمالی (NB) رو هم نمایش میدن و دمای چیپست شمالی با دمای پردازنده متفاوت هست.

    مهم:
    1- عزیز اولاً اورکلاک نیاز به تجربه داره و حتماً شما باید پله پله تمرین کنید تا به مهارت و تجربه کافی برسید.
    2- برای اورکلاک پردازنده، حتماً از یک کولر خوب و مناسب استفاده کنید.
    3- در ابتدای اورکلاک کاربردی و در اول راه، سعی کنید تا با مطالعه مقالات متعدد و کسب تجربه و اورکلاک عملی به آرامی مراحل رو کامل جلو برید تا به مهارت کافی برسید. عدم رعایت موارد مهم و حیاتی در اورکلاک، منجر به صدمات مالی (و جانی) زیادی خواهد شد.

    و در آخر اینکه: مطمئناً اگر علاقه داشته باشید و همت و تلاش رو هم چاشنیش کنید، یکی از اورکلاکرهای خوب ایران خواهید شد.


    Motherboard : ASUS 970 FX Processor : Phenom II X2 555
    Main Memory : 2x2 GB Crucial Ballistix Tracer 1333MHz Graphics Card : Gainward 8800GT 256 Bit / 512MB DDR3
    Cooling : Cooler Master Hyper TX3 Power Supply : 580W Green
    ********************************************
    ذکات علم و دانش، آموختن آن به دیگران است
    .

    ********************************************

    قوانین و اساسنامه وبسایت تخصصی اورکلاکینگ هیروز


  6. 12 کاربر بابت این ارسال مفید از Behnam_2337 تشکر کرده اند:

    Amin_CaraGT2 (21st January 2013),atisoc0936 (21st January 2013),Blue Rose (21st January 2013),ErfanDL (21st January 2013),mohammad72 (21st January 2013),morteza.p (21st January 2013),Mr. DB (21st January 2013),saeid72 (21st January 2013),sapple (22nd January 2013),smrbh (21st January 2013),The Joker (21st January 2013),vaziri69 (23rd January 2013)



  7. #13
    OCH Member

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    سن
    43
    نوشته ها
    43
    تشکر شده 187 بار در 34 پست
    saeid72 آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط Behnam_2337 نمایش پست ها
    دوست گرامی

    در پلتفرم AMD، فرکانس NB بسیار حساسه. لذا به این خاطر هست که غالباً توصیه میشه فرکانس پل شمالی یا NB بیش از حد مجاز افزایش پیدا نکنه.
    در حالت دیفالت، ضریب NB بر روی عدد 10 هست که فرکانسش میشه 2000. اگر مقاله بالا رو دقیق مطالعه کرده باشید باید بدونید زمانی که فرکانس پردازنده رو از طریق Bus Speed افزایش میدید لاجرم فرکانس NB و HT Link شما هم افزایش پیدا میکنه. فرکانس دیفالت NB و HT Link بر روی 2000 مگاهرتز هست.
    در این پلتفرم اکثراً توصیه میشه که هنگام افزایش ضریب Bus Speed ضریب NB در حد عدد X10 و یا حتی کمتر (مثلاً X8) باقی بمونه تا سیستم با ناپایداری مواجه نشه.
    حال اگر شما مایلید که فرکانس NB رو هم افزایش بدید می تونید ضریب NB رو روی همون عدد X10 باقی بگذارید که با افزایش ضریب Bus Speed، ضریب NB شما هم به تناسب افزایش پیدا میکنه.
    نکته مهم اینه که برای افزایشهای بیشتر از 2300 مگاهرتز برای NB، پله پله شروع به افزایش ولتاژ NB اونهم در گامهای 0.1 ولت می کنید. تا اونجایی که سیستم با ناپایداری مواجه نشده از اعمال ولتاژ اضافی (چه به پردازنده و چه به NB) بپرهیزید.

    درخصوص دمای چیپست، اکثر مادربردهای امروزی در بخش سنسینگ دما، دمای مربوط به پل شمالی (NB) رو هم نمایش میدن و دمای چیپست شمالی با دمای پردازنده متفاوت هست.

    مهم:
    1- عزیز اولاً اورکلاک نیاز به تجربه داره و حتماً شما باید پله پله تمرین کنید تا به مهارت و تجربه کافی برسید.
    2- برای اورکلاک پردازنده، حتماً از یک کولر خوب و مناسب استفاده کنید.
    3- در ابتدای اورکلاک کاربردی و در اول راه، سعی کنید تا با مطالعه مقالات متعدد و کسب تجربه و اورکلاک عملی به آرامی مراحل رو کامل جلو برید تا به مهارت کافی برسید. عدم رعایت موارد مهم و حیاتی در اورکلاک، منجر به صدمات مالی (و جانی) زیادی خواهد شد.

    و در آخر اینکه: مطمئناً اگر علاقه داشته باشید و همت و تلاش رو هم چاشنیش کنید، یکی از اورکلاکرهای خوب ایران خواهید شد.
    خیلی ممنون
    اونقدر هم اماتور نیستم:D چون کولر ندارم به خاطر دما زیاد اور نکردم البته شما که استادی
    بله ضریب رو پایین اوردم ولی همونجور که گفتم هرچقدر رم رو اورکلاک میکردم نتیجه چیز خاصی نبود ولی با افزایش nb تاثر خوبی میزاشت(ht رو هم رو همون دوربر 2000 نگه میدارم)(عکس اولی برا خودمه)
    اها پس دما مادربرد با چیپ یکی نیست متاستفانه مادربرد من که نشون نمیده!
    خیلی ممنون از راهنمایی هاتون بله برای اورکلاک حرفه ای نیاز به کولر دارم ولی یه حسی بهم میگه این پردازنده من با این مشکل پهنای باند مموریش ارزش وقت گذاشتن نداره حالا من سعی میکنم هم مموری هم nb رو تا یه حدی چون دماشم معلوم نیست اورکلاک بکنم و ولتاژ بدم ببینم نتیجه چی میشه


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  8. 4 کاربر بابت این ارسال مفید از saeid72 تشکر کرده اند:

    atisoc0936 (22nd January 2013),mohammad72 (21st January 2013),smrbh (21st January 2013),The Joker (21st January 2013)



  9. #14
    OCH Member
    hamid ac آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    سن
    34
    نوشته ها
    34
    تشکر شده 138 بار در 33 پست
    hamid ac آنلاین نیست.

    مشکل اورکلاک cpu fx 8120

    سلام خسته نباشین........
    من تمام مطالب شما را در ضمینه ی اورکلاک پردازنده های AMD مطالعه کردم ممنون از شما....
    اما من هرجور که این CPU را اورکلاک می کنم فقط یک ساعت پایدار هستش بعد از آن یا کامپیوتر هنگ می کنه یا پیغام Blue Sceen میده........
    فرکانس اصلی 3.1 بردم روی 3.8 اما این مشکلات رو دارم.......


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  10. 2 کاربر بابت این ارسال مفید از hamid ac تشکر کرده اند:

    atisoc0936 (22nd January 2013),mohammad72 (21st January 2013)



  11. #15
    OCH Member

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    سن
    43
    نوشته ها
    43
    تشکر شده 187 بار در 34 پست
    saeid72 آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط hamid ac نمایش پست ها
    سلام خسته نباشین........
    من تمام مطالب شما را در ضمینه ی اورکلاک پردازنده های AMD مطالعه کردم ممنون از شما....
    اما من هرجور که این CPU را اورکلاک می کنم فقط یک ساعت پایدار هستش بعد از آن یا کامپیوتر هنگ می کنه یا پیغام Blue Sceen میده........
    فرکانس اصلی 3.1 بردم روی 3.8 اما این مشکلات رو دارم.......
    سلام
    اگه میخوای دوستان بتونن کمکت کنن شات از برنامه cpuz قسمت مادربد سی پی یو و رم بزار
    بعد اینکه اگه مقالات سایتو رو کامل خونده باشه این سوال رو نمیپرسیدی
    این مقدار اورکلاک حتما ولتاژ میخواد(کم ولی میخواد)
    فرکانس رم و ht , nb هم باید کنترل بشه همچنین دمای پردازنده
    بعد این که باید تست پایداری بگیرید با برنامه OCCT همینجوری اور میکنید میخواد blue screen نده؟


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  12. 2 کاربر بابت این ارسال مفید از saeid72 تشکر کرده اند:

    arman_kad (22nd January 2013),atisoc0936 (22nd January 2013)



  13. #16
    OCH Member
    hamid ac آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    سن
    34
    نوشته ها
    34
    تشکر شده 138 بار در 33 پست
    hamid ac آنلاین نیست.
    سلام آقای saeid72 .......................
    من کاری به فرکانس رم و ht , nb وفقط ضریب CPU که بازاست رو میبرم بالا............
    مادربوردم4 Asrock 970 Extreme ..
    رمم DDR3 1333 16Gig ..
    در ضمن تست پایداری با برنامه های AMD overdrive , Prime95 هم می گیرم.....
    ولتاژ هم به صورت واحد>واحد میدم.....


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  14. کاربر زیر بابت این ارسال مفید از hamid ac تشکر کرده است:

    saeid72 (22nd January 2013)



  15. #17
    OCH Member
    atisoc0936 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    محل سکونت
    سبزوار
    نام واقعی
    مهدي مشقي
    سن
    32
    نوشته ها
    640
    تشکر شده 5,538 بار در 653 پست
    atisoc0936 آنلاین نیست.
    دوستان پس چرا من میتونم تا 4200 گیگاهرتز بدونه ولتاژ و تغییر خاصی اور کنم
    و تو این فرکانس Wprime 1024 رو پاس میشه


    Motherboard Processor
    Main Memory : 8GB 1600 G.skill T6.8.6 Graphics Card
    Cooling : XSPC KIT Power Supply
    در خدمت برو بچ سبزواری هم هستیم
    موضوع: تفاوت کابل های DVI در تعداد پین ها و ...

    سبزواری ها ببینن


  16. 3 کاربر بابت این ارسال مفید از atisoc0936 تشکر کرده اند:

    arman_kad (22nd January 2013),Dismissed (29th May 2013),saeid72 (22nd January 2013)



  17. #18
    OCH Member

    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    سپاهان
    نام واقعی
    آرمان
    سن
    35
    نوشته ها
    72
    تشکر شده 475 بار در 74 پست
    arman_kad آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط atisoc0936 نمایش پست ها
    دوستان پس چرا من میتونم تا 4200 گیگاهرتز بدونه ولتاژ و تغییر خاصی اور کنم
    و تو این فرکانس Wprime 1024 رو پاس میشه
    احتمالا خود برد تون به صورت اتوماتیک ولتاژ‌ اضافه میکنه
    اما در هر صورت cpu خوبی دارید
    و بهتره با prame 95 حدود یک ساعت تست بگیری تا مطمـن بشین از پایداری


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply


  18. کاربر زیر بابت این ارسال مفید از arman_kad تشکر کرده است:

    saeid72 (22nd January 2013)



  19. #19
    OCH Member

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    سن
    43
    نوشته ها
    43
    تشکر شده 187 بار در 34 پست
    saeid72 آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط hamid ac نمایش پست ها
    سلام آقای saeid72 .......................
    من کاری به فرکانس رم و ht , nb وفقط ضریب CPU که بازاست رو میبرم بالا............
    مادربوردم4 Asrock 970 Extreme ..
    رمم DDR3 1333 16Gig ..
    در ضمن تست پایداری با برنامه های AMD overdrive , Prime95 هم می گیرم.....
    ولتاژ هم به صورت واحد>واحد میدم.....
    سلام
    اهان پس ضریب سی پی یوت بازه!
    مادربردتم که خوبه
    خب پس ولتاژم بهش میدی تستم پاس میکنه ولی بعد 1 ساعت هنگ میکنه!
    پاورت چیه و چند واته؟
    البته دما هم چک کن زیاد بالا نباشه که باعث این اتفاق تو زمان طولانی بشه!
    غیر از این هیچی به ذهنم نمیاد چون عجیب غریبه تست میگیری اوکی هست ولی بعد 1 ساعت هنگ میکنه:D
    حالا باز دوستان دیگه اگه نظری دارن راهنمایی بکنن(مدل سی پی یوتم بگو که اگر خواستن راهنماییت کنن بهتر باشه)

    خب دوستان منم از دیروز دارم ور میرم تا این nb اور بکنم به خیال خودم تا 3000:D
    خلاصه گشتم و قسمت مربوط به ولتاژ nb پیدا کردم که مقدارشم مشخص نبود روی چند هست با برنامه های تحت ویندوز(aida64) مقدارشو پیدا کردم vddnb=1.15000 بودش خلاصه من nb بردم تا 2500 تست گرفتم ارور میداد رفتم ولتاژ اضافه کردم 1.16 1.17 1.18 1.19 1.20 نه خیر پایدار نبود!
    اخرسر یکم ولتاژ دادم به سی پی یو پایدار شد بعد اومدم ولتاژ nb کم کردم هی تست گرفتم اوکی بود دیدم نخیر پایداره گذاشتمش رو auto یا همون 1.15000 دیدم بله اصلا احتیاج به ولتاژ پل شمالی نداشت فقط باید مقدار بسیار ناچیزی ولتاژ به سی پی یو میدادم در حد 0.03
    از اونجایی که کولر هم همون فن استوک خودش هست چون نیاز به ولتاژ سی پی یو داشت به همین 2500 بسنده کردم:D
    اینم نتایجش دیگه از این بیشتر نمیتونم کولر ندارم! بازم خوب شدش برای این سی پی یو خوبه
    رم رو اور کردم تا 1866 ولی تغییر بسیار کمی روی پهنای باند داشت ترجیح دادم فقط تایمینگ کم کنم با یکم افزایش فرکانس

    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]
    ویرایش توسط saeid72 : 22nd January 2013 در ساعت 09:58 PM


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  20. 2 کاربر بابت این ارسال مفید از saeid72 تشکر کرده اند:

    hamid ac (22nd January 2013),vaziri69 (23rd January 2013)



  21. #20
    OCH Member
    hamid ac آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    سن
    34
    نوشته ها
    34
    تشکر شده 138 بار در 33 پست
    hamid ac آنلاین نیست.
    سلام........
    اگه CPU شما ازمال من یعنی FX 8120 وتمام هشت هسته اش روی 4.2 خیلی خوش شانس بودی که CPU شما تو رده Golden batch هاست...
    اگه فضولی نباشه می خوام مدل مادربوردتونو بدونم...........


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  22. کاربر زیر بابت این ارسال مفید از hamid ac تشکر کرده است:

    saeid72 (22nd January 2013)



صفحه 2 از 36 نخستنخست 123412 ... آخرینآخرین

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •