سلام به همه دوستان عزیز
در این تاپیک سوالات و مشکلات درباره اورکلاک سوکت +AM2+ & AM3 رو مطرح بفرمائید .
خواهشا" با پرسیدن سوال , حتما" مشخصات کامل سیستم اعم از cpu و مادبورد و رم و ....... رو قرار بدید .
با تشکر![]()
سلام به همه دوستان عزیز
در این تاپیک سوالات و مشکلات درباره اورکلاک سوکت +AM2+ & AM3 رو مطرح بفرمائید .
خواهشا" با پرسیدن سوال , حتما" مشخصات کامل سیستم اعم از cpu و مادبورد و رم و ....... رو قرار بدید .
با تشکر![]()
ویرایش توسط morteza.p : 19th April 2014 در ساعت 04:41 PM
|
|||||||
Aliover(19th April 2014),AsadSAAD (3rd August 2014),Blue Rose (24th April 2014),Don_Corleone (19th April 2014),jafarsadeghloo (18th September 2016),Olesius (29th November 2014),Reza Y (24th April 2014),The Joker (19th April 2014),َAbolClock (7th May 2014),امید رض (3rd August 2014)
سلام دوست عزیز ، الان مشکل شما با رم هست ؟؟...با مادربورد یا CPU ..شما اصلا مشخص نکردین !!!
در چند پست قبل شما مشکل با اورکلاک CPU و راهنمایی آن بود...اگر به دنبال مشکل رم سیستم خود هستید در این تاپیک آن را دنبال کنید.[Only registered and activated users can see links. ]
( لطفا طبق قوانین در ایجاد پست در تاپیک مناسب دقت کرده و تصاویر را در آپلود سنتر سایت قرار بدهید.
با تشکر![]()
|
|||||||
Aliover(24th November 2013),AMD Radeon (23rd November 2013),magiteq (23rd November 2013),Olesius (25th November 2013),SETIZEN (23rd November 2013)
در مورد افزایش ولتاژ و فرکانس هم مطمئن نیستم کدوم رو میگید؟ ولی فرکانس اولی رو دست کاری کردم تا 4.2 گیگاهرتز رفت بدونه مشکل(به ولتاژ ها دست نزدم)
CPU ratio کارش چیه؟
این قسمت برای چی هست؟ پیشنهادتون چیه از اینجا اوتوماتیک بگذارمش روی Extreme ؟
این مشخصات مادربوردمه [Only registered and activated users can see links. ]
|
|||||||
دوست عزیز این همون ضریب پردازنده ی شما هست...CPU ratio کارش چیه؟
بهتر هم هست در همین قسمت با افزایش ضریب،فرکانس اصلی رو افزایش بدید و کمتر fsb بدید...
خوشحال میشیم سوالات خودتون رو یکم روشن تر مطرح کنید...
![]()
|
|||||||
اورکلاکر نیستم.
من یک سی پی یو سمپرون 140 دارم ویک مادر بورد ای لایت مدل mcp61m-m3 ورژن7.1 برای اورلاک سی پی یو چیکار کنم
لطفا ابتدایی توضیح بدین.
|
|||||||
Aliover(30th December 2013)
دوست عزیز عضویتتون رو تبریک عرض میکنم.
و درپاسخ به سوالتون هم باید بگم که ، CPU شما از نوع ضریب بسته هست.
منظور از ضریب بسته یعنی قسمت Cpu Raito یا CPU Multipleir سی پی یو شما قفل هست و قابلیت تغییر ندارد.
و تنها راه اورکلاک CPU ها ی ضریب بسته تنها و تنها از طریق افزایش فرکانس مرجع یا FSB ممکن خواهد بود.
لذا ،فرکانس مرجع ، فرکانس اصلی مادربرد هست که فرکانس سایر قطعات از ضریب این عدد به دست میآید.
برای مثال عدد 200 فرکانس پایه همه مادربرد های AMD رو در نظر بگیرید.
سپس این رقم رو در عدد مثلا 13 که ضریب(Multiplier یا CPU Raito) پردازنده هست ضرب کنید،حاصل این ضرب ،فرکانس پردازنده شماست.
200*13=2600
(برای درک بیشتر این مطالب خواهشمندم پست اول رو به دقت مطالعه بفرمایید.)
سپس به قسمت اورکلاک مادربردتون در بایوس برید و این رقم رو پیدا کنید.
و سپس به صورت گام هایی درحد 3 یا 5 مگاهرتز افزایش بدید.
تا به ناپایداری برسید هرگاه به ناپیداری رسیدید مقدار فرکانس مرجع رو 5 الی 10 مگاهرتز کاهش بدید تا سیستم پایدار شود.
هر چند قبل از این اعمال خواهشمندم یکبار به طور کامل پست اول تاپیک را مطالعه بفرمایید تا درک این موارد برایتان آسان تر شود.
موفق و پیروز باشید.![]()
|
|||||||
علی اقا من این قسمت اورلاک چجوری توی بایوس سیتم پیدا کنم.
|
|||||||
Aliover(2nd January 2014)
دوست من طبق عکس باید در این دو بخشی که مشخص کردم ، به دنبال گزینه ای که توش حرف FSB نوشته شده باشه بگردید.
[Only registered and activated users can see links. ]
یا اینکه گزینه ای که رقم 200 داشته باشه بگردید.
طبق عکس هایی که از صفحه بایوس بورد شما در اینترنت موجود بود ، بنده گزینه که بشه بیس کلاک رو افزایش داد ندیدم.فقط گزینه های ولتآژ و ضریب پردازنده نمایان بودند.
این تب Advanced Setup که گزینه ایی مثل ترتیب بوت و تکنولوژی (C&Q(Cool and Quet موجود هستند:
تب Advansed Chipset setup که گزینه هایی مثل تغییر فرکانس و تایمینگ رم رو در خودش جای داده :
در این تب هم اگز پردازنده شما از نوع ضریب باز بود ، میتونستید با افزایش ضریب پردازنده اقدام به اورکلاک کنید:
این ضریب در شکل زیر رقم 8 هست که همان ضریب فرکانس پردازنده میباشد.
ویرایش توسط Aliover : 2nd January 2014 در ساعت 10:09 PM دلیل: کاهش حجم عکس ها به درخواست M1K41L عزیز
|
|||||||
مادر بورد ای لایت mcp61m-m3 ورژن 7.1 سی پی یو هم ای ام دی سمپرون 140
|
|||||||
علی جان تصاویر بایوس مادربرد شما رو قرار دادند ،
ضاهرا گزینه ای برای تغییر FSB در بایوس نیست و از اونجایی که پردازنده ضریب بسته هست کار دیگه ای از دستتون بر نمیاد ؛
البته شاید بتونید از برنامه ی SETFSB برای تغییر فرکانس پایه از طریق ویندوز استفاده کنید ، ولی خب این کار رو بعد از هر بوت باید انجام بدید.
تاپیک مربوط به اون برنامه در بخش نرم افزار ها موجود هست.
|
|||||||