دوستان قصد دارم پردازنده t7250 لپ تاپ دل وسترو 1320 رو اور كنم
ممنون ميشم دوستان راهنمايي كنن
دوستان قصد دارم پردازنده t7250 لپ تاپ دل وسترو 1320 رو اور كنم
ممنون ميشم دوستان راهنمايي كنن
|
|
|
this is my life homie, you decide yours
چارلی چاپلین: آدم خوبــــــــــی باش
ولی وقتت رو برای اثباتش به دیگران تلف نکن... !
همیشه آنچه که درباره "من" می دانی باور کن،
نه آنچه که پشت سر "من" شنیده ای "من" همانم که دیده ای نه آنکه شنیده ای... !
اون فرکانس باگه ولی شاید از طریق بایوس مود شده مربوط به دستگاهتون بتونید دسترسی داشته باشید ( عواقب با خودتان )
|
pouyan11 (21st July 2017)
بسته به نوع لپتاپ مثلا من یادمه مود برای لپتاپ ایسر۵۷۴۲جی رو از سطح اینترنت گرفتم و پروسه فلشش هم آسون بود ولی برای لپتاپ msi ge60 مربوط به سال ۲۰۱۴ از فارم معتبر کمک گرفتم و در قبال پرداخت هزینه بایوس مود شده بم داده شد که بعد از نصبش که پروسه معمولی نبود کارهایی از قبیل در آوردن باطری به مدت پانزده دقیقه یادم میاد داشت هر چند باش فرکانس رم رو اندکی بالا بردم و ترجیح دادم روی سی پی یو در حد ۱۰-۲۰ مگاهرتز بیشتر مانور ندم
|
pouyan11 (21st July 2017)
خوشبختانه برای سیستم بنده هم نسخه آنلاکِ بایوس براحتی پیدا و نصب شد ..
ولی ازبین هزاران گزینه ی موجود که بعد از ایجادشدنِ تب Intel بعد از مود قرار گرفتند چیزی بنام Frequency/Voltage Control ندیدم..!
[Only registered and activated users can see links. ]
ویرایش توسط pouyan11 : 21st July 2017 در ساعت 05:06 PM
|
والا با این گزینه ها نمیشه تا اونجایی که من میدونم و بعیده این بایوس همون بایوس مورد نظر جهت اورکلاک باشه
شیوه ساخت بایوس مود شده در سطح نت رو قبلا دیدم که بسیار پر دردسر و ریسکی هست
Setfsb رو امتحان کنید
سعی میکنم اگه متدی پیدا کردم اینجا در دسترس بزارم
پ.ن : مسئولیت پیشامدها با خودتان
|
pouyan11 (22nd July 2017)
متاسفانه تنها راهش ادیت بایوس هست که کار پیچیده ایه و حتی ممکنه برای افراد مجرب تهیه بایوس ریسکی باشه و در فارم hwbot دیدم عده ای موفق شدن ولی خسارت هم دیدن و روش خاص میدوننش که احتمالا راهش برای حداقل من پیچیده خواهد بود
همونطورر که گفتم بنده فقط رم رو از بایوسم تونستم اندکی دستکاری کنم و با همون ولتاژ خودش چون در بایوس گزینه برای تغییر ولتاژ ندارم ( از ۱۶۰۰ تغییر دادم به ۱۸۶۶)
در مورد سی پی یو تنها با اینتل xtu همونطور که گفتم حداکثر تا ۱۰۰-۲۰۰ مگاهرتز قابل جابجایی بود (و ترجیح دادم تلاش برای بیشتر اور کردن نکنم چون ریسک داشت )البته چند تا تویک یوزلس ( حداقل برای من ) موجود بود که زیاد هم کار نکردم مثلا برای گرافیک اینتل و آندرولت و ...( قابلیت کار با xtu فقط برای سری تقریبا قدیمی هزول هست البته تا اونجایی که یادمه )
البته چون روش بایوس ریسک داره و چون مدل سی پی یوی لپتاپتون هزول نیست بنظرم بهتره از نرم افزارهایی مثل clockgen ، setfsb کمک بگیرید ممکنه بتونید بهره ببرید ( شاید آپدیتشون برای شما کار بده )
موفق باشید
ادیت : در صفحه دوم لینکی که قرار دادم یک نفر شیوه کار بشکل تقریبا مناسب آموزش داده اما برای 4700mq هست نمیدونم جواب میده یانه
[Only registered and activated users can see links. ] ( البته ریسکی هست بازم و مسئولیتی نمیپذیرم )
ویرایش توسط amirsss : 23rd July 2017 در ساعت 12:11 PM
|