قابل توجه کاربران گرامی: تاپیک معرفی اعضاء برای آشنایی بیشتر با یکدیگر (حتما شرکت کنید) لینک
صفحه 4 از 4 نخستنخست ... 234
نمایش نتایج: از 31 به 39 از 39
Like Tree3Likes

موضوع: سوالات و مشکلات در ارتباط با اورکلاک پردازنده لپ تاپ

  1. #1
    OCH Member

    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    محل سکونت
    قم
    نام واقعی
    حامد
    سن
    31
    نوشته ها
    25
    تشکر شده 232 بار در 25 پست
    Hamedy12 آنلاین نیست.

    سوالات و مشکلات در ارتباط با اورکلاک پردازنده لپ تاپ

    دوستان قصد دارم پردازنده t7250 لپ تاپ دل وسترو 1320 رو اور كنم

    ممنون ميشم دوستان راهنمايي كنن


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  2. 6 کاربر بابت این ارسال مفید از Hamedy12 تشکر کرده اند:

    Aliover (16th April 2014),mahdi8063 (13th November 2012),Olesius (6th November 2014),pouyan11 (12th July 2017),Reza Y (12th March 2015),The Joker (13th November 2012)



  3. #31
    OCH Member
    تاریخ عضویت
    Sep 2013
    محل سکونت
    LAN
    سن
    31
    نوشته ها
    4
    تشکر شده 0 بار در 0 پست
    pouyan11 آنلاین نیست.
    بادرود. میخواستم از اساتید محترم بپرسم چطور میشه لپ تاب (Dell inspiron 1564) با cpu i3 و منوی بایوسِ قفل شده رو طبق اورکلاک این دوست ناشناس از فرکانس 2.13 به 7.18GHz رسوند...؟!

    [Only registered and activated users can see links. ]


    Motherboard : Dell 0M9XW4 Processor : Intel Core i3 330M
    Main Memory : 4GBytes DDR3 Graphics Card : ATI Mobility Radeon HD 4300 Series @ 585 MHz
    Cooling : DeepCool Power Supply



  4. #32
    OCH Member
    تاریخ عضویت
    Sep 2013
    محل سکونت
    LAN
    سن
    31
    نوشته ها
    4
    تشکر شده 0 بار در 0 پست
    pouyan11 آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط pouyan11 نمایش پست ها
    بادرود. میخواستم از اساتید محترم بپرسم چطور میشه لپ تاب (Dell inspiron 1564) با cpu i3 و منوی بایوسِ قفل شده رو طبق اورکلاک این دوست ناشناس از فرکانس 2.13 به 7.18GHz رسوند...؟!

    [Only registered and activated users can see links. ]
    در راه رضای خدا کسی نبود ؟؟


    Motherboard : Dell 0M9XW4 Processor : Intel Core i3 330M
    Main Memory : 4GBytes DDR3 Graphics Card : ATI Mobility Radeon HD 4300 Series @ 585 MHz
    Cooling : DeepCool Power Supply



  5. #33
    Moderator
    Olesius آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    Overclockingheroes.com
    نام واقعی
    Ali
    سن
    34
    نوشته ها
    1,290
    تشکر شده 10,384 بار در 1,386 پست
    Olesius آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط pouyan11 نمایش پست ها
    بادرود. میخواستم از اساتید محترم بپرسم چطور میشه لپ تاب (Dell inspiron 1564) با cpu i3 و منوی بایوسِ قفل شده رو طبق اورکلاک این دوست ناشناس از فرکانس 2.13 به 7.18GHz رسوند...؟!

    [Only registered and activated users can see links. ]
    مشخص هست که این فرکانس قابل دسترسی نیست و باگ نرم افزاری هست


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply
    this is my life homie, you decide yours

    چارلی چاپلین: آدم خوبــــــــــی باش
    ولی وقتت رو برای اثباتش به دیگران تلف نکن... !

    همیشه آنچه که درباره "من" می دانی باور کن،
    نه آنچه که پشت سر "من" شنیده ای "من" همانم که دیده ای نه آنکه شنیده ای... !


  6. 2 کاربر بابت این ارسال مفید از Olesius تشکر کرده اند:

    amirsss (21st July 2017),pouyan11 (21st July 2017)



  7. #34
    Assistant

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    سن
    33
    نوشته ها
    635
    تشکر شده 2,168 بار در 614 پست
    amirsss آنلاین نیست.
    اون فرکانس باگه ولی شاید از طریق بایوس مود شده مربوط به دستگاهتون بتونید دسترسی داشته باشید ( عواقب با خودتان )


    Motherboard : Asus z390m Prime Processor : I7 10700k
    Main Memory : GSKILL TRIDENTZ 3200MHZ C16 2X16GB Graphics Card : Evga gtx 1080 ti sc2
    Cooling : Corsair H105 Power Supply : Corsair HX 1050

  8. کاربر زیر بابت این ارسال مفید از amirsss تشکر کرده است:

    pouyan11 (21st July 2017)



  9. #35
    OCH Member
    تاریخ عضویت
    Sep 2013
    محل سکونت
    LAN
    سن
    31
    نوشته ها
    4
    تشکر شده 0 بار در 0 پست
    pouyan11 آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط amirsss نمایش پست ها
    اون فرکانس باگه ولی شاید از طریق بایوس مود شده مربوط به دستگاهتون بتونید دسترسی داشته باشید ( عواقب با خودتان )
    باسپاس از شما. ایا این مودها براحتی قابل دسترسی و نصب هستند؟!


    Motherboard : Dell 0M9XW4 Processor : Intel Core i3 330M
    Main Memory : 4GBytes DDR3 Graphics Card : ATI Mobility Radeon HD 4300 Series @ 585 MHz
    Cooling : DeepCool Power Supply



  10. #36
    Assistant

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    سن
    33
    نوشته ها
    635
    تشکر شده 2,168 بار در 614 پست
    amirsss آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط pouyan11 نمایش پست ها
    باسپاس از شما. ایا این مودها براحتی قابل دسترسی و نصب هستند؟!
    بسته به نوع لپتاپ مثلا من یادمه مود برای لپتاپ ایسر۵۷۴۲جی رو از سطح اینترنت گرفتم و پروسه فلشش هم آسون بود ولی برای لپتاپ msi ge60 مربوط به سال ۲۰۱۴ از فارم معتبر کمک گرفتم و در قبال پرداخت هزینه بایوس مود شده بم داده شد که بعد از نصبش که پروسه معمولی نبود کارهایی از قبیل در آوردن باطری به مدت پانزده دقیقه یادم میاد داشت هر چند باش فرکانس رم رو اندکی بالا بردم و ترجیح دادم روی سی پی یو در حد ۱۰-۲۰ مگاهرتز بیشتر مانور ندم


    Motherboard : Asus z390m Prime Processor : I7 10700k
    Main Memory : GSKILL TRIDENTZ 3200MHZ C16 2X16GB Graphics Card : Evga gtx 1080 ti sc2
    Cooling : Corsair H105 Power Supply : Corsair HX 1050

  11. کاربر زیر بابت این ارسال مفید از amirsss تشکر کرده است:

    pouyan11 (21st July 2017)



  12. #37
    OCH Member
    تاریخ عضویت
    Sep 2013
    محل سکونت
    LAN
    سن
    31
    نوشته ها
    4
    تشکر شده 0 بار در 0 پست
    pouyan11 آنلاین نیست.

    Red face

    نقل قول نوشته اصلی توسط amirsss نمایش پست ها
    بسته به نوع لپتاپ مثلا من یادمه مود برای لپتاپ ایسر۵۷۴۲جی رو از سطح اینترنت گرفتم و پروسه فلشش هم آسون بود ولی برای لپتاپ msi ge60 مربوط به سال ۲۰۱۴ از فارم معتبر کمک گرفتم و در قبال پرداخت هزینه بایوس مود شده بم داده شد که بعد از نصبش که پروسه معمولی نبود کارهایی از قبیل در آوردن باطری به مدت پانزده دقیقه یادم میاد داشت هر چند باش فرکانس رم رو اندکی بالا بردم و ترجیح دادم روی سی پی یو در حد ۱۰-۲۰ مگاهرتز بیشتر مانور ندم
    خوشبختانه برای سیستم بنده هم نسخه آنلاکِ بایوس براحتی پیدا و نصب شد ..
    ولی ازبین هزاران گزینه ی موجود که بعد از ایجادشدنِ تب Intel بعد از مود قرار گرفتند چیزی بنام Frequency/Voltage Control ندیدم..!

    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]
    ویرایش توسط pouyan11 : 21st July 2017 در ساعت 04:06 PM


    Motherboard : Dell 0M9XW4 Processor : Intel Core i3 330M
    Main Memory : 4GBytes DDR3 Graphics Card : ATI Mobility Radeon HD 4300 Series @ 585 MHz
    Cooling : DeepCool Power Supply



  13. #38
    Assistant

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    سن
    33
    نوشته ها
    635
    تشکر شده 2,168 بار در 614 پست
    amirsss آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط pouyan11 نمایش پست ها
    خوشبختانه برای سیستم بنده هم نسخه آنلاکِ بایوس براحتی پیدا و نصب شد ..
    ولی ازبین هزاران گزینه ی موجود که بعد از ایجادشدنِ تب Intel بعد از مود قرار گرفتند چیزی بنام Frequency/Voltage Control ندیدم..!

    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]
    والا با این گزینه ها نمیشه تا اونجایی که من میدونم و بعیده این بایوس همون بایوس مورد نظر جهت اورکلاک باشه
    شیوه ساخت بایوس مود شده در سطح نت رو قبلا دیدم که بسیار پر دردسر و ریسکی هست

    Setfsb رو امتحان کنید
    سعی میکنم اگه متدی پیدا کردم اینجا در دسترس بزارم

    پ.ن : مسئولیت پیشامدها با خودتان


    Motherboard : Asus z390m Prime Processor : I7 10700k
    Main Memory : GSKILL TRIDENTZ 3200MHZ C16 2X16GB Graphics Card : Evga gtx 1080 ti sc2
    Cooling : Corsair H105 Power Supply : Corsair HX 1050

  14. کاربر زیر بابت این ارسال مفید از amirsss تشکر کرده است:

    pouyan11 (22nd July 2017)



  15. #39
    Assistant

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    سن
    33
    نوشته ها
    635
    تشکر شده 2,168 بار در 614 پست
    amirsss آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط amirsss نمایش پست ها
    والا با این گزینه ها نمیشه تا اونجایی که من میدونم و بعیده این بایوس همون بایوس مورد نظر جهت اورکلاک باشه
    شیوه ساخت بایوس مود شده در سطح نت رو قبلا دیدم که بسیار پر دردسر و ریسکی هست

    Setfsb رو امتحان کنید
    سعی میکنم اگه متدی پیدا کردم اینجا در دسترس بزارم

    پ.ن : مسئولیت پیشامدها با خودتان
    متاسفانه تنها راهش ادیت بایوس هست که کار پیچیده ایه و حتی ممکنه برای افراد مجرب تهیه بایوس ریسکی باشه و در فارم hwbot دیدم عده ای موفق شدن ولی خسارت هم دیدن و روش خاص میدوننش که احتمالا راهش برای حداقل من پیچیده خواهد بود

    [Only registered and activated users can see links. ]

    همونطورر که گفتم بنده فقط رم رو از بایوسم تونستم اندکی دستکاری کنم و با همون ولتاژ خودش چون در بایوس گزینه برای تغییر ولتاژ ندارم ( از ۱۶۰۰ تغییر دادم به ۱۸۶۶)

    در مورد سی پی یو تنها با اینتل xtu همونطور که گفتم حداکثر تا ۱۰۰-۲۰۰ مگاهرتز قابل جابجایی بود (و ترجیح دادم تلاش برای بیشتر اور کردن نکنم چون ریسک داشت )البته چند تا تویک یوزلس ( حداقل برای من ) موجود بود که زیاد هم کار نکردم مثلا برای گرافیک اینتل و آندرولت و ...( قابلیت کار با xtu فقط برای سری تقریبا قدیمی هزول هست البته تا اونجایی که یادمه )


    البته چون روش بایوس ریسک داره و چون مدل سی پی یوی لپتاپتون هزول نیست بنظرم بهتره از نرم افزارهایی مثل clockgen ، setfsb کمک بگیرید ممکنه بتونید بهره ببرید ( شاید آپدیتشون برای شما کار بده )

    موفق باشید

    ادیت : در صفحه دوم لینکی که قرار دادم یک نفر شیوه کار بشکل تقریبا مناسب آموزش داده اما برای 4700mq هست نمیدونم جواب میده یانه
    [Only registered and activated users can see links. ] ( البته ریسکی هست بازم و مسئولیتی نمیپذیرم )
    ویرایش توسط amirsss : 23rd July 2017 در ساعت 11:11 AM


    Motherboard : Asus z390m Prime Processor : I7 10700k
    Main Memory : GSKILL TRIDENTZ 3200MHZ C16 2X16GB Graphics Card : Evga gtx 1080 ti sc2
    Cooling : Corsair H105 Power Supply : Corsair HX 1050

  16. 2 کاربر بابت این ارسال مفید از amirsss تشکر کرده اند:

    Olesius (26th July 2017),pouyan11 (23rd July 2017)



صفحه 4 از 4 نخستنخست ... 234

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •