امروز یه فعال ساز دائمی و آفلاین برای ویندوز 8 پیدا کردم. روی همه نسخه های ویندوز 8 کار میکنه و نیاز به اینترنت نداره
دانلود فعال ساز: [Only registered and activated users can see links. ]
بعد از دانلود فعال ساز آن را از حالت فشرده خارج کنید سپس روی فایل install کلیک راست بزنید و Run as administrator را بزنید و کمی صبر کنید تا کار نرم افزار به اتمام برسد. حالا شما به صفحه لوگین ویندوز منتقل میشود در این قسمت روی نام کاربری خود کلیک کنید تا وارد ویندوز شوید. حالا میبینید که ویندوز شما کاملا فعال شده است.
موفق باشید
منبع: OverclockingHeroes.com
ویرایش توسط ErfanDL : 25th October 2012 در ساعت 05:39 PM
سلام آقا عرفان عزیز .
من طبق گفته های شما عمل کردم اما ویندوزم اکتیو نشد ، چیکار باید بکنم تا درست بشه ؟
البته هنوز روشی که آقا وحید فرمودن رو امتحان نکردم .
ویندوز هم نسخه ی Pro x64 هستش .
ویرایش توسط The Joker : 25th October 2012 در ساعت 03:48 PM
سلام آقا عرفان عزیز .
من طبق گفته های شما عمل کردم اما ویندوزم اکتیو نشد ، چیکار باید بکنم تا درست بشه ؟
البته هنوز روشی که آقا وحید فرمودن رو امتحان نکردم .
ویندوز هم نسخه ی Pro x64 هستش .
روی Install کلیک راست کنید سپس Run As Administrator را بزنید و صبر کنید تا نرم افزار کارش تمام بشه. بعد به صفحه لاک اسکرین که رفتین یک بار کلیک کنید روی نام کاربری کلیک کنید تا وارد ویندوز شوید سپس پیام های داده شده را OK کنید. ویندوز شما فعال میشود
قبل از اجرای فعال ساز به Control Panel رفته بر روی User Accounts and Family Safety کلیک کرده بر روی User Accounts کلیک کرده روی گزینه Change User Account Control setings کلیک کرده دستگیره موجود در قسمت Always notify را تا انتها پائیین آورده و بروی دکمه Ok کلیک کنید و بروی روی Yes کلیک کنید. فایل Windows 8 Activator را بر روی دسکتاپ کپی کنید و بر روی آن راست کلیک کرده و گزینه Run as administrator کلیک کنید.
این فعال ساز توسط اینجانب تست و 100% موفقیت آمیز بوده است. لازم به ذکر است با این فعال ساز امکانات PC Setting فعال شده و همچنین قابلیت آپدیت از سایت مایکروسافت دارد.
حجم فایل : 21MB
[Only registered and activated users can see links. ]
وحید جان ، طبق قوانین سایت ، منبع و ذکر کنید ، یا اگر خودتون فایل فعال ساز و دارید در آپلود سنتر سایت قرار بدین
دوست عزیز وحید ، قوانین سایت قوانین هست ، قبل از ورد به سایت قوانین و کاملا باید مشاهده می کردید ، در پی صحبت های شما قوانین ربطی به رنک و رتبه در alexa نیست ، مربوط به اطلاعاتی میشه که اینجا ثبت خواهد شد ، اگر شما از d...v...b...5 اینو دریافت کردید ، میتونستید خیلی راحت اعلام کنید که این فایل فعال ساز و از وب سایتی دریافت کردید که ذکر نام اون طبق قوانین سایت نیست و در آپلود سنتر سایت قرار میدادید....
آپلود سنتر سایت همانطور که رضا جان فرمودند ، تا 60 مگابایت حجم در اختیارتون میذاره.( در ضمن اگر قصد و هدف شما در این سایت خیر باشه حجم اینترنت برای شما نا مفهوم میشه ، 21 مگابایت آپلود کردن یک فایل در آپلود سنتر فکر نکنم کار هر روز شما باشه ، که نگران حجم اینترنت و یا حجم اینترنت دوستان باشید کاربرانی هستند که خیلی بیشتر از 21 مگابایت و در سایت آپلود میکنند.)
با نهایت تشکر از تمامی دوستان عزیز
ویرایش توسط Agent 47 : 25th October 2012 در ساعت 08:10 PM