سلام آقا عرفان عزیز .
من طبق گفته های شما عمل کردم اما ویندوزم اکتیو نشد ، چیکار باید بکنم تا درست بشه ؟
البته هنوز روشی که آقا وحید فرمودن رو امتحان نکردم .
ویندوز هم نسخه ی Pro x64 هستش .
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام آقا عرفان عزیز .
من طبق گفته های شما عمل کردم اما ویندوزم اکتیو نشد ، چیکار باید بکنم تا درست بشه ؟
البته هنوز روشی که آقا وحید فرمودن رو امتحان نکردم .
ویندوز هم نسخه ی Pro x64 هستش .
روی Install کلیک راست کنید سپس Run As Administrator را بزنید و صبر کنید تا نرم افزار کارش تمام بشه. بعد به صفحه لاک اسکرین که رفتین یک بار کلیک کنید روی نام کاربری کلیک کنید تا وارد ویندوز شوید سپس پیام های داده شده را OK کنید. ویندوز شما فعال میشودنقل قول:
نوشته اصلی توسط The Joker [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
موفق باشید
آقا عرفان دست شما درد نکنه .
باید run as admin می زدم که من اشتباهی نمی زدم ، ویندوزم الان اکتیو شد و همه چی درسته .
یه دنیا ممنون
:x
دوستان طبق قوانین سایت در صورتیکه فایل شما شخصی و دارای منبع مشخصی نمیباشد
لطفا" لینک دانلود فایل و تصاویر را از آپلودسنتر مخصوص سایت قرار بدین
وحید جان ، طبق قوانین سایت ، منبع و ذکر کنید ، یا اگر خودتون فایل فعال ساز و دارید در آپلود سنتر سایت قرار بدیننقل قول:
نوشته اصلی توسط VFSDF [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با تشکر(در غیر این صورت پست شما پاک خواهد شد)
:| الان من تو کفش موندم :d صبح هر کاری کردم نشد :-sنقل قول:
نوشته اصلی توسط rezasam1 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
لینک جایگزین شد :o با تشکر رضا جان
فرشاد جان پس نسخه ultimate چی میشه ؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Fusion [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
الان نسخه نهایی موجود اینترپرایزه ...
ممنون عرفان جان بخاطر تاپیک مفیدت ... :)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
عرفان جان بسیار ممنون،فعال ساز 100% جواب داد...;;)
دوست عزیز وحید ، قوانین سایت قوانین هست ، قبل از ورد به سایت قوانین و کاملا باید مشاهده می کردید ، در پی صحبت های شما قوانین ربطی به رنک و رتبه در alexa نیست ، مربوط به اطلاعاتی میشه که اینجا ثبت خواهد شد ، اگر شما از d...v...b...5 اینو دریافت کردید ، میتونستید خیلی راحت اعلام کنید که این فایل فعال ساز و از وب سایتی دریافت کردید که ذکر نام اون طبق قوانین سایت نیست و در آپلود سنتر سایت قرار میدادید....
آپلود سنتر سایت همانطور که رضا جان فرمودند ، تا 60 مگابایت حجم در اختیارتون میذاره.( در ضمن اگر قصد و هدف شما در این سایت خیر باشه حجم اینترنت برای شما نا مفهوم میشه ، 21 مگابایت آپلود کردن یک فایل در آپلود سنتر فکر نکنم کار هر روز شما باشه ، که نگران حجم اینترنت و یا حجم اینترنت دوستان باشید کاربرانی هستند که خیلی بیشتر از 21 مگابایت و در سایت آپلود میکنند.)
با نهایت تشکر از تمامی دوستان عزیز:x
دوستان من پیشنهاد میکنم از روش skype ویندوزشونو اکتیو کنن
من که اینطوری اکتیو کردم و واقعا حال دیگری داره