قابل توجه کاربران گرامی: تاپیک معرفی اعضاء برای آشنایی بیشتر با یکدیگر (حتما شرکت کنید) لینک
صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 21 به 30 از 39
Like Tree92Likes

موضوع: بحث و تبادل نظر درخصوص منبع تغذیه (پاور) و فاکتورهای کیفیت

  1. #1
    Retired Moderator
    Behnam_2337 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    محل سکونت
    تهران
    نام واقعی
    بهنام
    نوشته ها
    677
    تشکر شده 6,279 بار در 489 پست
    Behnam_2337 آنلاین نیست.

    بحث و تبادل نظر درخصوص منبع تغذیه (پاور) و فاکتورهای کیفیت

    با سلام

    دوستان عزیزم در این تاپیک به تبادل نظر درخصوص انواع منابع تغذیه سیستم و نشانه های کمّی و کیفی پاور پرداخته خواهد شد. میتونیم برای سهولت، پاورهای رو به 2 بخش حرفه ای و معمولی تقسیم کنیم.
    این تقسیم به این علت پیشنهاد میشه که کاربران این دو گروه براساس فاصله هزینه زیادی که در دو گروه وجود داره، متفاوتند. البته بیشتر خریداران رو گروه دوم (پاورهای معمولی) تشکیل میدهند و این به دلیل قیمت بالا و عدم نیاز کاربران به استفاده از پاورهای حرفه ای هست. بیشتر نیروی ما باید بر روی بررسی و نقد صحیح فاکتورهای کمّی و کیفی پاورها معطوف باشه.
    هدف اصلی از به اشتراک گذاری نظرات و تجارب، کسب تجربه بهمراه راهنمایی صحیح و کاربردی کاربران نیازمند خرید منبع تغذیه می باشد.

    با تشکر از همه عزیزان
    ویرایش توسط Behnam_2337 : 15th October 2012 در ساعت 12:27 PM
    ErfanDL, atisoc0936 and p.X like this.


    Motherboard : ASUS 970 FX Processor : Phenom II X2 555
    Main Memory : 2x2 GB Crucial Ballistix Tracer 1333MHz Graphics Card : Gainward 8800GT 256 Bit / 512MB DDR3
    Cooling : Cooler Master Hyper TX3 Power Supply : 580W Green

  2. 16 کاربر بابت این ارسال مفید از Behnam_2337 تشکر کرده اند:

    Agent 47 (15th October 2012),Amin_CaraGT2 (24th February 2013),Artemis (31st January 2013),atisoc0936 (22nd November 2012),Blue Rose (16th October 2012),ErfanDL (24th February 2013),First.Last (22nd February 2013),hamid ac (16th July 2013),Mehdi_FXX (31st January 2013),mohammad72 (24th February 2013),morteza.p (2nd February 2013),Olesius (15th October 2012),p.X (15th October 2012),Reza Y (31st January 2013),sapple (21st December 2012),TRIDENT (15th October 2012)



  3. #21
    Special Member

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    محل سکونت
    تهران
    سن
    47
    نوشته ها
    12
    تشکر شده 189 بار در 12 پست
    Reza Shemirani آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط eole نمایش پست ها
    سلام
    مقاومت 18Ω زیاده برای اثرات بعد از افزایش طول سیم با این ρ که فرمودید ، پس یا باید ρ تصحیح بشه با متریال بهتر سیم، یا تغییرات توی ولتاژ هر شاحه اعمال بشه تا سرشاخه ها ولتاژ مناسب داشته باشند.
    V=RI
    V
    I=cte
    R

    ••مشکل افزایش طول به راحتی قابل حل.
    محمود جان سلام

    احسنت !

    ولی جنس را که تغییر نمی دهند چون از مس بهتر , نقره است که هزینه تمام شده را بالا می برد.
    در رابطه با بالا بردن ولتاژ , چون تمام ولتاژ های اصلی را یک ترانس تولید می کند باید به افزایش در خروجی های دیگر هم توجه نمود تا از رنج نرمال خارج نشوند.
    یعنی باید از کامپوننتهای الکترونیکی بیشتری استفاده کرد و این هم افزایش هزینه است .

    پس بهترین حالت برای سازنده پیدا کردن روشهای بهینه برای حداقل هزینه و حداکثر بازده است.

    از حرکت فرمولی که انجام دادید ممنونم. موفق باشید


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  4. 14 کاربر بابت این ارسال مفید از Reza Shemirani تشکر کرده اند:

    Agent 47 (24th February 2013),Artemis (24th February 2013),Behnam_2337 (24th February 2013),Blue Rose (24th February 2013),Don_Corleone (24th February 2013),ErfanDL (24th February 2013),Hamed_Classic (24th February 2013),Mehdi_FXX (24th February 2013),mohammad72 (24th February 2013),Olesius (24th February 2013),overclock990 (6th April 2013),p.X (24th February 2013),smrbh (24th February 2013),XZ3RO (24th February 2013)



  5. #22
    OCH Member

    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    ارومیه | تبریز
    نام واقعی
    پژمان
    سن
    30
    نوشته ها
    675
    تشکر شده 6,704 بار در 492 پست
    Don_Corleone آنلاین نیست.
    یک نکته کوچیک هم با اجازه اساتید من اضافه کنم که این کابل ها در حقیقت بخشی از یک مدار الکتریکی هستند.
    طبق قانون کیرشهف وقتی در مدار بین دو نقطه جابجا میشیم ما افت پتانسیل یا همون ولتاژ رو داریم که برابر هست با RI (مقاومت در جریان). از اون جایی که جریان ارائه شده توسط پاور در سرتاسر مدار ثابت هست پس افزایش مقاومت موجب کاهش ولتاژ میشه. (همون قضیه ای که تو مود کردن کارت های گرافیکی هم بکار میاد). پس کاهش مقاومت سیم برای جلوگیری از افت ولتاژ موثر هست. کاهش مقاومت سیم: کاهش p، کاهش طول و افزایش سطح مقطع
    کاهش p که هزینه بالایی داره (نقره و طلا بهتر از مس هستند که عامل اقتصادی مانع میشه)، افزایش قطر هم با توجه به فضا و سهولت استفاده تا حدی میسر هست. پس این وسط انتخاب طول بهینه کابل مهم هست که به محاسبات ریاضی برمیگرده


    Motherboard : MSI BigBang Marshall Processor : Intel Core i7 2600K 4.6GHz
    Main Memory : 2x2Gb Crucial Ballistix 2133 Graphics Card : MSI Radeon R9 270X HAWK
    Cooling : Thermaltake Bigwater 780 Power Supply : Thermaltake Thoughpower 1350

  6. 18 کاربر بابت این ارسال مفید از Don_Corleone تشکر کرده اند:

    AMD Radeon (7th April 2013),Artemis (24th February 2013),Behnam_2337 (24th February 2013),Blue Rose (24th February 2013),ErfanDL (24th February 2013),Hamed_Classic (24th February 2013),magiteq (21st December 2013),Mehdi_FXX (24th February 2013),mohammad72 (24th February 2013),morteza.p (7th April 2013),Olesius (24th February 2013),overclock990 (6th April 2013),p.X (6th April 2013),Reza Shemirani (24th February 2013),smrbh (24th February 2013),Varand (24th February 2013),XoMa (24th February 2013),XZ3RO (24th February 2013)



  7. #23
    p.X
    Retired assistant
    p.X آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    محل سکونت
    hamedan
    نام واقعی
    pooyan
    نوشته ها
    311
    تشکر شده 2,095 بار در 319 پست
    p.X آنلاین نیست.
    بخاطر بحث های دوستان به صورت تئوری که در رابطه با افزایش طول کابل ها و افت ولتاژ مطرح شد خیلی کنجکاو شدم که این مشکل رو در عمل تجربه کنم .بخاطر همین یه کابل افزایش طول 24 پین به اندازه ی 1متر که از قبل با کیفیت عالی درست کرده بودم و یک پاور تستر گرین رو برای روشن شدن این فرضیه ها در واقعیت اماده کردم{پاور تستر 18 تومنی شد 70 تومن} .همونطوری که عکس ها مشخصه اضافه کردن کابل 24 پین 1 متری میشه گفت هیچ تاثیری در ولتاژ های خروجی نداشته {اگر هم داشته بسیار ناچیز بوده}و این نتیجه رو میشه گرفت که دلیل کوتاه شدن کابل های پاور های انرمکس فقط کاهش هزینه ی نهاییست.[Only registered and activated users can see links. ][Only registered and activated users can see links. ][Only registered and activated users can see links. ]


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply
    ﺍﮔﺮ ﺟﺎﯼ ﺩﺍﻧﻪ ﻫﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﮐﻪ ﺭﻭﺯﯼ ﮐﺎﺷﺘﻪ ﺍﯼ ﻓﺮﺍﻣﻮﺵ ﮐﺮﺩﯼ
    ﺑﺎﺭﺍﻥ ﺑﻪ ﺗﻮ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﮔﻔﺖ ﮐﺠﺎ ﮐﺎﺷﺘﻪ ﺍﯼ

  8. 11 کاربر بابت این ارسال مفید از p.X تشکر کرده اند:

    ali_men2004 (6th April 2013),Behnam_2337 (7th April 2013),Blue Rose (6th April 2013),Don_Corleone (7th April 2013),Goodman (7th April 2013),Hamed_Classic (6th April 2013),magiteq (6th April 2013),mohammad72 (6th April 2013),morteza.p (7th April 2013),overclock990 (6th April 2013),smrbh (6th April 2013)



  9. #24
    OCH Member
    overclock990 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    محل سکونت
    Semnan
    نام واقعی
    Ali Family
    سن
    25
    نوشته ها
    10
    تشکر شده 45 بار در 10 پست
    overclock990 آنلاین نیست.
    ميشه عكس هاي بيشتري از پاور تسترتون بزاريد
    p.X likes this.


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  10. 5 کاربر بابت این ارسال مفید از overclock990 تشکر کرده اند:

    Behnam_2337 (7th April 2013),Don_Corleone (7th April 2013),mohammad72 (6th April 2013),morteza.p (7th April 2013),p.X (6th April 2013)



  11. #25
    p.X
    Retired assistant
    p.X آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    محل سکونت
    hamedan
    نام واقعی
    pooyan
    نوشته ها
    311
    تشکر شده 2,095 بار در 319 پست
    p.X آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط overclock990 نمایش پست ها
    ميشه عكس هاي بيشتري از پاور تسترتون بزاريد
    منظورتون رو متوجه نشدم دوست عزیز.مگه همین عکس ها گویای مسئله نیستن؟شاید منظورتون کلیت تست نیست خود تستر نظرتون رو جلب کرده؟


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply
    ﺍﮔﺮ ﺟﺎﯼ ﺩﺍﻧﻪ ﻫﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﮐﻪ ﺭﻭﺯﯼ ﮐﺎﺷﺘﻪ ﺍﯼ ﻓﺮﺍﻣﻮﺵ ﮐﺮﺩﯼ
    ﺑﺎﺭﺍﻥ ﺑﻪ ﺗﻮ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﮔﻔﺖ ﮐﺠﺎ ﮐﺎﺷﺘﻪ ﺍﯼ

  12. 5 کاربر بابت این ارسال مفید از p.X تشکر کرده اند:

    Don_Corleone (7th April 2013),mohammad72 (6th April 2013),morteza.p (7th April 2013),overclock990 (6th April 2013),smrbh (6th April 2013)



  13. #26
    OCH Member
    overclock990 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    محل سکونت
    Semnan
    نام واقعی
    Ali Family
    سن
    25
    نوشته ها
    10
    تشکر شده 45 بار در 10 پست
    overclock990 آنلاین نیست.
    بله ميخواستم با تستر آشنا بشم...


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  14. 4 کاربر بابت این ارسال مفید از overclock990 تشکر کرده اند:

    Don_Corleone (7th April 2013),mohammad72 (6th April 2013),morteza.p (7th April 2013),p.X (5th June 2013)



  15. #27
    Special Member

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    محل سکونت
    تهران
    سن
    47
    نوشته ها
    12
    تشکر شده 189 بار در 12 پست
    Reza Shemirani آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط p.X نمایش پست ها
    بخاطر بحث های دوستان به صورت تئوری که در رابطه با افزایش طول کابل ها و افت ولتاژ مطرح شد خیلی کنجکاو شدم که این مشکل رو در عمل تجربه کنم .بخاطر همین یه کابل افزایش طول 24 پین به اندازه ی 1متر که از قبل با کیفیت عالی درست کرده بودم و یک پاور تستر گرین رو برای روشن شدن این فرضیه ها در واقعیت اماده کردم{پاور تستر 18 تومنی شد 70 تومن} .همونطوری که عکس ها مشخصه اضافه کردن کابل 24 پین 1 متری میشه گفت هیچ تاثیری در ولتاژ های خروجی نداشته {اگر هم داشته بسیار ناچیز بوده}و این نتیجه رو میشه گرفت که دلیل کوتاه شدن کابل های پاور های انرمکس فقط کاهش هزینه ی نهاییست.[Only registered and activated users can see links. ][Only registered and activated users can see links. ][Only registered and activated users can see links. ]
    آقا پویان سلام, سال نو مبارک

    تلاش و پشت کار شما قابل تقدیر است.
    اما روش شما برای اثبات مطلب درست نیست . شما اگر بجای یک متر کابل را دو متر هم می گرفتید باز اعداد همین بود .
    در پاورها مداری وجود دارد به اسم PWM Control , هنگامی که پاور خروجیها را تولید کرد نمونه خروجیها به صورت فیدبک به این قسمت وارد می شود و در صورتی که کاهش یا افزایش وجود داشته باشد
    ورودی ترانزیستورهای سوئیچینگ تغییر می کند تا خروجی ثابت بماند.

    [Only registered and activated users can see links. ]

    در روش شما که از تستر استفاده کرده اید , با توجه به اینکه پاور زیر بار نیست این مطلب کاملا" طبیعی است که اعداد را همان کنترلر ثابت نگه دارد .مثلا" شما به یک سیستم سه عدد هارد اضافه کنید و با مولتی متر
    ولتاژها را قبل و بعد اندازه بگیرید می بینید تفاوتی وجود ندارد چون همان کنترلر که گفته شد این کار را انجام می دهد.

    همواره تستهای دستگاه ها در نقاط بحرانی که معمولا" ابتداها و انتها است اهمیت پیدا میکند مثلا" یک خودرو در وضعیت مکزیمم سرعت از نظر تعادل چگونه است .
    در مورد پاور هم همینطور است مدار کنترلر تا زمانی که در میان رنج نرمال است وظیفه خود را با تغییرات جریان و ولتاژ درست انجام می دهد ولی در ابتدا و انتها انجام وظیفه این کنترلر ممکن است به فعال شدن پروتکشنهای پاور منجر شود
    و پاور خاموش یا ریست شود. (OVP,OCP,UV)

    در رابطه با مقاومت طول کابل و افت ولتاژ هم مبحث مربوط به همین نقاط است . طراح با فرض استفاده ماکزیمم از توان پاور باید جزئیات را در نظر بگیرد ] نه در حالت نرمال و یا کم بار.
    در ضمن تسترها هم فقط برای اطمینان از توانایی سوئیچینگ و روشن شدن پاور مورد استفاده هستند و دقت اندازه گیری بالایی ندارند.

    فرمولهای وابستگی مقاومت به جنس و طول و مقطع از مسلمات فیزیک و الکترونیک است و نیازی به اثبات یا رد ندارند, در رابطه با کاهش هزینه که فرمودید , تمام تولید کنندگان به فکر کاهش هزینه تولید هستند ولی فکر می کنید مثلا" 20 سنت هزینه افزایش طول کابل
    مثلا" 20 سانتیمتر در قیمت تمام شده یک پاور 150$ خیلی مهم است که طراح آن را فدای کیفیت کند !

    سعی کردم خلاصه بنویسم از طولانی شدن مطلب عذر خواهی می کنم
    امیدوارم موفق و پیروز باشید
    Mr. DB, Varand, smrbh and 6 others like this.


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  16. 16 کاربر بابت این ارسال مفید از Reza Shemirani تشکر کرده اند:

    Agent 47 (8th April 2013),AMD Radeon (7th April 2013),Armintech (7th April 2013),Behnam_2337 (7th April 2013),Blue Rose (7th April 2013),Don_Corleone (7th April 2013),Goodman (17th July 2013),Hamed_Classic (7th April 2013),magiteq (7th April 2013),morteza.p (7th April 2013),Mr. DB (7th April 2013),Olesius (17th November 2014),overclock990 (7th April 2013),p.X (5th June 2013),smrbh (7th April 2013),Varand (7th April 2013)



  17. #28
    OCH Member
    ـ☢Devileytion☢ـ آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    محل سکونت
    -=ایالت متحد ورامین=- (USV)
    نام واقعی
    ایمان
    سن
    25
    نوشته ها
    192
    تشکر شده 1,058 بار در 177 پست
    ـ☢Devileytion☢ـ آنلاین نیست.

    Cool

    عزیز بهت بگم که انرمکس تو تولید فن کولاکه ولی کنترل نویز نه . این پسره Oktay5000 یادتونه ؟ 1250 85+ داشت . فنشو عوض کرده بود ، منم همین پاورو دارم ولی بعد از دو سال به فکر تعویض فنش افتادم . اینو داشته باش . کولر مستر هم فن های کیس و CPUـیش همینه ، پاورشو نمیدونم چون کارنکردم نظر نمیدم یه چند تاریویو بخون ازشون ببین تو نتیجه گیری از فنش چه گفتن .
    [Only registered and activated users can see links. ]
    این سایلنت مایلنتو اینا همش کشکه . یا باید اگه تونستی پاور بی فن بخری یا سفارش بدی ، یا اینکه کلا فن پاور جدا کنی و AirFlowـش رو کنترل کنی که پیشنهاد نمیشه .
    من یه سیستم دانلود دارم میخواستم وات پایین پاورهای RM کورسیر رو بگیرم ولی نبود تو ایران . خودت گفتی فنش باید یه تکنولوژی داشته باشه . الان هرکی میاد روی موتور فنش یه اسمی میزاره و با فنای اشغالی مقایسه میکنه میگه "به به عجب فنیه" ولی جرات اینو که با یه فن شاخ دیگه مقایسه کنن ندارن . همه همینن . الان بری رد SSD طرف اومده با HDD مقایسه کرده گفته به به سرعت بوت و چند برابر میکنه ! نسبت به چی خب ؟ هارد یا SSD ؟
    قابلیت فن یعنی این .


    [Only registered and activated users can see links. ]


    Motherboard : GIGAByte = G1.Sniper Z87 Processor : Intel = Core i7 4770K
    Main Memory : AData = XPG V2 4x4GB 2800MHz Graphics Card : GIGAByte = GTX 780Ti WF3
    Cooling : Corsair = H90 140mm Power Supply : Enermax = Platimax 1000W
    ...New storm has now approach...

  18. 5 کاربر بابت این ارسال مفید از ـ☢Devileytion☢ـ تشکر کرده اند:

    AMD Radeon (21st December 2013),magiteq (21st December 2013),SETIZEN (21st December 2013),smrbh (22nd December 2013),zeus (21st December 2013)



  19. #29
    OCH Member
    zeus آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    نوشته ها
    538
    تشکر شده 3,597 بار در 527 پست
    zeus آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط ـ☢Devileytion☢ـ نمایش پست ها
    عزیز بهت بگم که انرمکس تو تولید فن کولاکه ولی کنترل نویز نه . این پسره Oktay5000 یادتونه ؟ 1250 85+ داشت . فنشو عوض کرده بود ، منم همین پاورو دارم ولی بعد از دو سال به فکر تعویض فنش افتادم . اینو داشته باش . کولر مستر هم فن های کیس و CPUـیش همینه ، پاورشو نمیدونم چون کارنکردم نظر نمیدم یه چند تاریویو بخون ازشون ببین تو نتیجه گیری از فنش چه گفتن .
    [Only registered and activated users can see links. ]
    این سایلنت مایلنتو اینا همش کشکه . یا باید اگه تونستی پاور بی فن بخری یا سفارش بدی ، یا اینکه کلا فن پاور جدا کنی و AirFlowـش رو کنترل کنی که پیشنهاد نمیشه .
    من یه سیستم دانلود دارم میخواستم وات پایین پاورهای RM کورسیر رو بگیرم ولی نبود تو ایران . خودت گفتی فنش باید یه تکنولوژی داشته باشه . الان هرکی میاد روی موتور فنش یه اسمی میزاره و با فنای اشغالی مقایسه میکنه میگه "به به عجب فنیه" ولی جرات اینو که با یه فن شاخ دیگه مقایسه کنن ندارن . همه همینن . الان بری رد SSD طرف اومده با HDD مقایسه کرده گفته به به سرعت بوت و چند برابر میکنه ! نسبت به چی خب ؟ هارد یا SSD ؟
    قابلیت فن یعنی این .


    [Only registered and activated users can see links. ]
    مشکل اینه پاور کروشیر تو این کمه معجزه ی اللهی میخواد تا 850 واتشو پیدا کنم
    پاوری که العان رو سیستممه تروله فن 8 داره ! شب که میخوام بزنم دانلود فردا صبحش بلند میشم انگار کل شبو کتک خوردم
    میدونی فن صداش بیشتر از موتورش نیست بیشتر از پره هاست همین انرمکس یه فن 12 دارم ازش شکل پره هاش موجی موجی شکله اینطور تونستند نویزشو کم کنند ولی جالب اینجاست این فن تو پاوراش استفاده نکردند این فناوری هایی که فن های پاورش تبلیغ میکنه فوقش تو طولانی مدت گردو خاک و استکاک باعث افزایش نویز نمیشه

    کولر مستره گفته تو درجه اخر نویزش زیاد افزایش پیدا میکنه! هدفم اینه موقع بازی کارای سنگین از این پاوری دارم نویزش کمتر باشه(از این پاوری که دارم) ولی اینقدر حاد نیست چون هدفون استفاده میکنم
    و مهمترینش برای شب تا صبح دانلود که سیستم تو لود نیست صداش کم باشه

    شما انرمکس داشتید همون اول نویز قابل توجهی داشت ؟ چون فن پاور میشه عوض کرد( اونی که رو سیستمم العان هست یه هیتسینگ سنگین تا چند میلیمتری فن 8 گذاشتند مال من جوریه عوضشم کنم به دلیل نزدیک بودن بیش از حد به هیتسینگ صدا میده )و اینم میتونم اظافه کنم هر از گاهی با بلور گرد خاک سیستممو میگیرم
    ویرایش توسط zeus : 21st December 2013 در ساعت 07:38 PM


    Motherboard : GA-EP45T-DS3R Processor : Intel E8400
    Main Memory : Corsair Vengeance 8GB Graphics Card : ASUS 780 Ti DirectCU II
    Cooling : Tuniq Tower 120 Extreme Power Supply : Corsair RM850

  20. 2 کاربر بابت این ارسال مفید از zeus تشکر کرده اند:

    magiteq (21st December 2013),ـ☢Devileytion☢ـ (22nd December 2013)



  21. #30
    Moderator
    magiteq آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    محل سکونت
    تهران
    نام واقعی
    عطا
    سن
    30
    نوشته ها
    3,185
    تشکر شده 16,693 بار در 3,031 پست
    magiteq آنلاین نیست.
    ایمان داداش من هم این پاور رو دارم و کاملا بی صدا هست نمدونم چه جوری میگن نویز داره و اینکه فن این پاوری که من و شما داریم ساخت خود انرمکس نیست
    هر چند میتونید از فن های top ای مثل vegas هم استفاده کنید به جای فن رفرنس خود انرمکس.
    ارمکس پاورهای fanless هم داره و مجزای این یکی از بی صدا ترین پاورهای جهان که دارای فن هست ساخت انرمکس هست دقیقا یادم نیست کدوم مدل اش بود
    ولی بی صدا ترین پاور فن دار جهان انتخاب شده بود.


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply




  22. 2 کاربر بابت این ارسال مفید از magiteq تشکر کرده اند:

    ـ☢Devileytion☢ـ (22nd December 2013),zeus (21st December 2013)



صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

LinkBacks (?)

  1. 3rd February 2013, 11:37 PM

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •