قابل توجه کاربران گرامی: تاپیک معرفی اعضاء برای آشنایی بیشتر با یکدیگر (حتما شرکت کنید) لینک
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از 11 به 18 از 18
Like Tree27Likes

موضوع: آموزش شبکه کردن دو کامپیوتر با کابل ( rj45 )

  1. #1
    Network Administrator
    ErfanDL آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    MikroTik RouterOS
    نام واقعی
    عرفان
    نوشته ها
    3,034
    تشکر شده 17,375 بار در 2,993 پست
    ErfanDL آنلاین نیست.

    Cool آموزش شبکه کردن دو کامپیوتر با کابل ( rj45 )

    سلام به همه دوستان
    در این بخش آموزش شبکه کردن دو کامپیوتر به وسیله کابل RJ45 رو آموزش میدم. امیدوارم مفید واقع بشه




    مواد لازم برای شبکه کردن دو کامپیوتر به وسیله کابل RJ45:

    1- یک عدد کابل RJ45 ( [Only registered and activated users can see links. ] )

    2- دو عدد کامپیوتر ( این دو کامپیوتر میتونه 2 تا PC باشه یا 2 تا لپ تاپ و یا PC و لپ تاپ ! )
    3- دو عدد کارت شبکه ( این پورت روی مادربوردهای جدید وجود داره )


    آموزش:

    1- کامپیوترها رو روشن کنید و کابل رو به هر دو کامپیوتر متصل کنید.

    2- تعریف IP:

    در این قسمت باید برای هر کامپیوتر یک IP مشخص کنید, کار IP این هست که دو کامپیوتر رو به یک دیگر معرفی میکنه البته این IP ها باید در یک رنج یا محدوده باشند.

    برای این کار ابتدا کامپیوتری را که میخواهید سرور باشه باید تنظیم کنیم

    3- وارد Control Panel شوید سپس روی
    Network and Internet کلیک کنید حالا روی Network and Sharing center کلیک کنید.

    4- از سمت چپ روی
    Change adapter settings کلیک کنید.


    5- روی کارت شبکه کلیک راست کنید ( معمولا با نام Local Area Connection هست ) سپس Properties رو بزنید.




    6- بعد از اینکه روی Properties کلیک کردید روی Internet Protocol Version 4 TCP/IPv4 دو بار کلیک کنید





    7- حالا تیک گزینه Use the flowing IP address را بزنید و در قسمت IP address این IP رو تایپ کنید: 192.168.0.1
    سپس در قسمت Subnet mask این IP رو تایپ کنید: 255.255.255.0






    8- تمام پنجره ها رو OK کنید سپس سیستم را R
    estart کنید.

    نکته: در کامپیوتر دوم مانند روش بالا تنظیمات رو انجام دهید فقط دقت کنید که IP کامپیوتر دوم باید 192.168.0.2 باشد در غیر این صورت کامپیوترها نمیتونند با هم اتصال برقرار کنند.

    9- در کامپیوتر اول روی My Computer کلیک راست کنید سپس Properties رو بزنید روی Change Settings کلیک کنید.




    10- در سربرگ Computer Name در قسمت Computer Description یک نام دلخواه وارد کنید

    در کامپیوتر دوم هم این تنظیمات را انجام دهید
    فقط دقت کنید که نام 2 کامپیوتر مانند هم نباشد


    [Only registered and activated users can see links. ]


    11- حالا در هر دو کامپیوتر به مسیر Control Panel > Network and Internet > Network and Sharing Center > Advanced sharing settings بروید و تیک گزینه Turn On network discovery رو بزنید سپس تیک Turn On file and printer sharing رو بزنید سپس تیک Turn off password protection هم بزنید و روی Save changes کلیک کنید.


    [Only registered and activated users can see links. ]

    12- حالا هر دو کامپیوتر را Restart کنید. دو کامپیوتر شما شبکه شده و قابل استفاده هست :دی

    ------------------------------------------------------------

    برای به اشتراک گذاری فایل ها از این روش استفاده کنید:

    روی درایو یا فولدری که میخواهید در شبکه به اشتراک بگذراید کلیک راست کرده Properties رو بزنید سپس روی سربرگ Sharing کلیک کنید روی Advanced Sharing کلیک کنید. تیک Share this folder رو بزنید سپس روی Permi
    ssion کلیک کنید و مانند عکس زیر تیک سه گزینه Allow رو بزنید:



    حالا تمام پنجره ها رو OK کنید.

    برای نمایش فایل های به اشتراک گذاشته شده وارد My Computer شوید و از سمت چپ روی Network کلیک کنید

    ------------------------------------------------------------

    موفق باشید

    منبع: OverclockingHeroes




    ویرایش توسط ErfanDL : 27th September 2012 در ساعت 01:46 PM


    Motherboard : ASUS P8P67 WS Revolution - DUAL BIOS MOD Processor : Core i5 3570 @ 4.0 GHz - 1.1 V - 45° C
    Main Memory : G.Skill TridentX 8GB (2x4GB) @ 2400 MHz Graphics Card : ASUS ROG STRIX 1080Ti 11G Gaming
    Cooling : Tuniq Tower 120 Extreme V2 Power Supply : GREEN GP885-B


  2. 34 کاربر بابت این ارسال مفید از ErfanDL تشکر کرده اند:

    *iman* (18th April 2013),ahmaden (27th September 2012),alikianemai (14th December 2012),Aliover (14th August 2013),Artemis (4th October 2012),asdaf (6th November 2013),atisoc0936 (27th September 2012),Behnam_2337 (1st January 2013),Blue Rose (6th November 2013),Don_Corleone (27th September 2012),esimaxi (29th May 2014),First.Last (2nd January 2013),Hamed_Classic (27th September 2012),Hamidreza (26th February 2013),HWANWOONG (1st January 2013),MASTER OC 7 (27th September 2012),mohammad72 (1st January 2013),morteza.p (27th September 2012),Mr. DB (27th September 2012),MyFreedom (5th January 2015),nimo (12th May 2014),Olesius (27th September 2012),Optimus Prime (29th September 2012),overclock990 (11th February 2013),Rezasam1 (3rd October 2012),ROFOUGARAN (1st November 2013),sapple (12th January 2013),SASANOC (27th September 2012),SenatorPC (9th January 2014),smrbh (27th September 2012),Subzero7111 (3rd October 2012),TERRORIST (27th September 2012),TRIDENT (27th September 2012),ZeNer (14th August 2013)



  3. #11
    Retired Moderator

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    محل سکونت
    YAZD
    نام واقعی
    ALI
    سن
    30
    نوشته ها
    1,501
    تشکر شده 10,818 بار در 1,401 پست
    Blue Rose آنلاین نیست.
    تمام مراحل به درستی صورت می گیرد،اما زمانی که از قسمت Network روی درایور لپتاپ کلیک می کنم پیغام خطای don't have permission to acces's this computer ظاهر می شود،سطح دسترسی درایو مورد نظر در هر دو سیستم به صورت Full Control هست.
    سیستم 1
    192.168.1.2
    سیستم 2
    192.168.1.4

    [Only registered and activated users can see links. ]
    ویرایش توسط Blue Rose : 6th November 2013 در ساعت 09:29 PM


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  4. کاربر زیر بابت این ارسال مفید از Blue Rose تشکر کرده است:

    ErfanDL (6th November 2013)



  5. #12
    OCH Member

    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    محل سکونت
    AMOL
    نوشته ها
    106
    تشکر شده 825 بار در 104 پست
    ZeNer آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط SWORD-MASTER نمایش پست ها
    تمام مراحل به درستی صورت می گیرد،اما زمانی که از قسمت Network روی درایور لپتاپ کلیک می کنم پیغام خطای don't have permission to acces's this computer ظاهر می شود،سطح دسترسی درایو مورد نظر در هر دو سیستم به صورت Full Control هست.
    سیستم 1
    192.168.1.2
    سیستم 2
    192.168.1.4
    علی آقا اگر تنضیمات شیرینگ در هر دو سیستم عین هم هست
    مراحل شیر کردن پوشه یا درایو رو یک بار دیگه انجام بدید ،
    یا کلیک راست کنید و Share with \ Home group (read & write رو بزنید
    یا هر دو سیستم رو ری استارت کنید ،
    فکر می کنم یک از اینها باید جواب بده ؛


    Motherboard Processor : AMD K10
    Main Memory Graphics Card
    Cooling : Air Power Supply : NEKA Power Plant


  6. 3 کاربر بابت این ارسال مفید از ZeNer تشکر کرده اند:

    Blue Rose (6th November 2013),ErfanDL (6th November 2013),The Joker (7th November 2013)



  7. #13
    Retired Moderator

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    محل سکونت
    YAZD
    نام واقعی
    ALI
    سن
    30
    نوشته ها
    1,501
    تشکر شده 10,818 بار در 1,401 پست
    Blue Rose آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط ZeNer نمایش پست ها
    علی آقا اگر تنضیمات شیرینگ در هر دو سیستم عین هم هست
    مراحل شیر کردن پوشه یا درایو رو یک بار دیگه انجام بدید ،
    یا کلیک راست کنید و Share with \ Home group (read & write رو بزنید
    یا هر دو سیستم رو ری استارت کنید ،
    فکر می کنم یک از اینها باید جواب بده ؛
    همه این کارها رو کردم،حتی از قسمت security درایو برای تمام حالات Allow دادم،ریستارت هم دادم کچل کرده منو این


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  8. 2 کاربر بابت این ارسال مفید از Blue Rose تشکر کرده اند:

    ErfanDL (6th November 2013),The Joker (7th November 2013)



  9. #14
    OCH Member

    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    محل سکونت
    AMOL
    نوشته ها
    106
    تشکر شده 825 بار در 104 پست
    ZeNer آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط SWORD-MASTER نمایش پست ها
    همه این کارها رو کردم،حتی از قسمت security درایو برای تمام حالات Allow دادم،ریستارت هم دادم کچل کرده منو این

    در قسمت Default getway از تصویر شماره 4 که عرفان عزیز درج کردند در هر سیستم ، شما IP سیستم مقابل رو وارد کنید ،
    preferred dns server رو در هر دو سیستم این قرار بدید : 192.9.9.3
    پسورد هوم گروپ رو هم یکبار دیگه ست کنید
    ببینید چی میشه


    Motherboard Processor : AMD K10
    Main Memory Graphics Card
    Cooling : Air Power Supply : NEKA Power Plant


  10. 3 کاربر بابت این ارسال مفید از ZeNer تشکر کرده اند:

    Blue Rose (6th November 2013),ErfanDL (6th November 2013),The Joker (7th November 2013)



  11. #15
    Network Administrator
    ErfanDL آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    MikroTik RouterOS
    نام واقعی
    عرفان
    نوشته ها
    3,034
    تشکر شده 17,375 بار در 2,993 پست
    ErfanDL آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط SWORD-MASTER نمایش پست ها
    تمام مراحل به درستی صورت می گیرد،اما زمانی که از قسمت Network روی درایور لپتاپ کلیک می کنم پیغام خطای don't have permission to acces's this computer ظاهر می شود،سطح دسترسی درایو مورد نظر در هر دو سیستم به صورت Full Control هست.
    سیستم 1
    192.168.1.2
    سیستم 2
    192.168.1.4

    [Only registered and activated users can see links. ]
    علی جان بهترین کار اینه که Trust بزنید. برای این کار روی لپ تاپ پسورد بزار سپس از PC منو Start رو باز کن و پایینش IP لپ تاپ رو به این صورت وارد کن \192.168.1.2\
    بعد یه صفحه باز میشه که باید username و password لپ تاپ رو بزنید.


    Motherboard : ASUS P8P67 WS Revolution - DUAL BIOS MOD Processor : Core i5 3570 @ 4.0 GHz - 1.1 V - 45° C
    Main Memory : G.Skill TridentX 8GB (2x4GB) @ 2400 MHz Graphics Card : ASUS ROG STRIX 1080Ti 11G Gaming
    Cooling : Tuniq Tower 120 Extreme V2 Power Supply : GREEN GP885-B


  12. 4 کاربر بابت این ارسال مفید از ErfanDL تشکر کرده اند:

    Blue Rose (6th November 2013),overclock990 (7th November 2013),The Joker (7th November 2013),ZeNer (6th November 2013)



  13. #16
    Retired Moderator

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    محل سکونت
    YAZD
    نام واقعی
    ALI
    سن
    30
    نوشته ها
    1,501
    تشکر شده 10,818 بار در 1,401 پست
    Blue Rose آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط ErfanDL نمایش پست ها
    علی جان بهترین کار اینه که Trust بزنید. برای این کار روی لپ تاپ پسورد بزار سپس از PC منو Start رو باز کن و پایینش IP لپ تاپ رو به این صورت وارد کن \192.168.1.2\
    بعد یه صفحه باز میشه که باید username و password لپ تاپ رو بزنید.
    به صورت کامل توضیح بدی ممنون میشم من یه خورده گیج شدم،کدوم پسورد منظورته دقیقا
    آی پی رو دقیقا کجا وارد کنم؟
    ویرایش توسط Blue Rose : 6th November 2013 در ساعت 10:54 PM


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  14. 3 کاربر بابت این ارسال مفید از Blue Rose تشکر کرده اند:

    Artemis (7th November 2013),ErfanDL (7th November 2013),The Joker (7th November 2013)



  15. #17
    OCH Member

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    نوشته ها
    99
    تشکر شده 938 بار در 98 پست
    AMIR_HA آنلاین نیست.
    علی جان یک بار حالت Safe Mode Networking امتحان کنید شاید درست شد احتمالا
    البته تو پرانتز بگم
    این حالت بیشتر برای تست ویندوز هست چون من با قسمت امنیتی 7 مشکل زیاد داشتم برای شبکه
    ویرایش توسط AMIR_HA : 6th November 2013 در ساعت 11:10 PM


    Motherboard : AGuark Ulity TZ01 Processor : Intel XR2 T2000 Ex @10Ghz
    Main Memory : RaDot XPWR 2*1024TB Graphics Card : Nvidia U3 900 GTX 1TB
    Cooling : WiCEGXP Custom Water Cool Power Supply : Colizemt 9000Wv XT Exterme


  16. 4 کاربر بابت این ارسال مفید از AMIR_HA تشکر کرده اند:

    Artemis (7th November 2013),Blue Rose (6th November 2013),ErfanDL (7th November 2013),The Joker (7th November 2013)



  17. #18
    Network Administrator
    ErfanDL آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    MikroTik RouterOS
    نام واقعی
    عرفان
    نوشته ها
    3,034
    تشکر شده 17,375 بار در 2,993 پست
    ErfanDL آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط SWORD-MASTER نمایش پست ها
    به صورت کامل توضیح بدی ممنون میشم من یه خورده گیج شدم،کدوم پسورد منظورته دقیقا
    آی پی رو دقیقا کجا وارد کنم؟
    سلام علی جان. یه فیلم براتون آماده کردم امیدوارم بتونه کمک کنه

    [Only registered and activated users can see links. ]
    Blue Rose likes this.


    Motherboard : ASUS P8P67 WS Revolution - DUAL BIOS MOD Processor : Core i5 3570 @ 4.0 GHz - 1.1 V - 45° C
    Main Memory : G.Skill TridentX 8GB (2x4GB) @ 2400 MHz Graphics Card : ASUS ROG STRIX 1080Ti 11G Gaming
    Cooling : Tuniq Tower 120 Extreme V2 Power Supply : GREEN GP885-B


  18. 5 کاربر بابت این ارسال مفید از ErfanDL تشکر کرده اند:

    AMIR_HA (7th November 2013),Artemis (7th November 2013),Blue Rose (7th November 2013),SETIZEN (7th November 2013),smrbh (7th November 2013)



صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •