درود بهرنگ جان
چرا اسکور پایینی گرفتی؟؟
بزودی نتیجه تست رمهای ADATA 1333 CL9 خودمو میزارم ...
سلام .ممنون
در مورد نتیجه پایین نیست برای این زمان تاخیر
میشد با ولتاژ بالا زمان تاخیر رو کم کرد وبا 1.8 ولت تا 2670 رفت .ولی در پست هم تاکید کردم اسکور و اورکلاک کامل امن هست.
در مورد اورکلاک رم با فرکانس بالای پردازنده و چهار کاناله بودن و همچنین وجود سه کارت پر مصرف 480 در مولتی کارت نمیشه زیاد مانور داد.مولتی کارت شدیدا سیستم رو حساس میکنه به زمان تاخیر وفرکانس رم.از این رم ها 32 گیگ دارم ولی اونجور که با علی هم دیدم با 32 نمیشه به 2000 هم رسید.
و دومین دلیل اورکلاک پردازنده در 4.8 با چینش 4 کاناله در فرکانس بالای رم شدیدا زمان تاخیر مهمه.من دونه دونه چک کردم .بهترین زمان تاخیر که سایت خود رم ها هم تست کرده و کامل میتونه استیبل باشه همینه سیستم عالی استیبل هست.و زیاد وسواس به خرج دادن بالانس اورکلاک رو به هم میزنه.یا باید پردازنده پایین بیاد .یا رم ها زمان تاخیر مطمعنی داشته باشن.
در غیر این صورت رکورد های خوبی میشه زد .مثال با تغییر فرکانس مسیر.به 120 .
من کامل دنبالش بودم چند وقته ولی به گفته اورکلاکر معروف gskill که رم هم زیاد تست میکنه .خطرناکه بالارفتن بیش از حد ولتاژ
و بچ پردازنده هم بی تاثیر نیست
Voltage will change to normal Ram and cpu overclocking 1.40 for cpu it's good enough fo 4700 on SB-E, *1.20 VTT and VCSSA for +2400 enough for 80% of cpus try higher VCCSA if you get BSOD memory management in OS or fast reboot when you are loading windows.
[Only registered and activated users can see links. ]
[Only registered and activated users can see links. ]
در بحث تایمینگ، عزیزان به یاد داشته باشن هنگامیکه میخان تایمینگها رو کاهش بدن حتما به گزینه چهارم یعنی tRC هم عنایت ویژه داشته باشن. این آیتم در پایداری حافظه بعد از کاهش تایمینگها (CL-tRCD-tRP-tRAS) نقش بسزایی داره. عدد tRC بین 24 و 30 در نوسان هست و در ست کردن این بخش، سعی بشه تا عدد tRC از عدد tRAS کمتر نباشه. عدد ایمن tRC هم بطور معمول 3 یا 4 عدد با tRAS فاصله داره بطور مثال اگر شما عدد tRAS حافظه رو روی عدد 22 ست کرده باشید، بهترین عدد برای tRC عدد 25 یا 26 هست (البته بستگی به کیفیت ماژولهای حافظه هم داره).
با توجه به تجربه هایی که در زمینه تغییرات در دیگر آپشنهای تایمینگ حافظه داشتم به این نتیجه رسیدم که تغییر و درست ست کردن بخشهای بعد از tRC هم میتونن در پایداری حافظه در تایمینگهای پایین و فرکانس بالا نقش موثری رو ایفا کنن. دوستان میتونن برای یکبار این اعداد رو تغییر بدن تا نتیجه مثبت رو تو تستها و پایداری حافظه سیستمشون مشاهده کنن.
در بخش Command Rate هم شخصاً ترجیح میدم که بر روی 1T ست بشه که در این حالت نتیجه کار بهتر و حافظه پایدارتره.
در کل در افزایش فرکانس حافظه و بالا بردن پرفورمنس آن، دو فاکتور تایمینگها و ولتاژ حافظه مهم و کاربردی هست که کاربر برای یافتن اعداد صحیح و کارای حافظه خود با آزمون و خطا به بهترین تایمینگها میرسه. در صورت باکیفیت بودن ماژولهای استفاده شده بر روی حافظه میشه با افزایش ولتاژ مناسب و کاهش تایمینگها بصورت اصولی، هم پایداری و هم پرفورمنس حافظه و به تبع اون افزایش بازدهی کلی سیستم رو انتظار داشت.
این تست مربوط به قبلا میشه که فقط قصد داشتم صرفا بسنجم نهایت قدرت کنترلر مموری Amd در حداکثر فرکانس چقدر هست و نهایتا در چه فرکانسی میتونه استیبل بمونه
استیبلی کنترلر مموری AMD در حالت دوکاناله در فرکانس 2722 مگاهرتز
اینم اوج قدرت کنترلر Amd در حالت دوکاناله با فرکانس 2126 مگاهرتز با تایمینگ 15-5-6-6
با همین تایمینگ در 2200 مگاهرتزم استیبل میشد ولی دلم نمیومد ولتاژ بدم :D
تستها رو Air بوده
این تایمینگ و فرکانس روی پلتفرم آوی بریج چه آتیشی میسوزونه :دی
ویرایش توسط Amin_CaraGT2 : 10th October 2012 در ساعت 06:16 PM