قابل توجه کاربران گرامی: تاپیک معرفی اعضاء برای آشنایی بیشتر با یکدیگر (حتما شرکت کنید) لینک
نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3

موضوع: مشکل لپ تاپ ایسوس

  1. #1
    OCH Member
    AMIR آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    محل سکونت
    تبعیدگاه دنیا
    نام واقعی
    امیر
    سن
    48
    نوشته ها
    213
    تشکر شده 423 بار در 149 پست
    AMIR آنلاین نیست.

    مشکل لپ تاپ ایسوس

    سلام دوستان

    یه لپ تاپ ایسوس داریم K541UV که یکعدد پورت USB3 و یکی هم USB 2 داره


    پورت USB 3 فقط فلشهای USB 3 رو میخونه ، اونم تازه نه همه رو


    پورت USB 2 هم فقط و فقط موس رو میشناسه و هیچ فلشی رو نمیشناسه


    بایوس آپدیت شده ، درایورها هم همچنین و آخرین نسخه ویندوز 10 هم نصب هستش


    اگه دوستان میتونن راهنمایی بفرمایند ، با تشکر
    ویرایش توسط AMIR : 6th June 2019 در ساعت 12:39 PM


    Motherboard : ASUS MAXIMUS VIII RANGER Processor : CORE I7 6700K
    Main Memory : 16GB - 2*8 2400 Graphics Card : AMD R290X
    Cooling : Deepcool GAMMAXX 300 Power Supply : GP850B-OC+ Platinum
    ای که مرا خوانده ای ، راه نشانم بده . . .



  2. #2
    Moderator
    Olesius آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    Overclockingheroes.com
    نام واقعی
    Ali
    سن
    32
    نوشته ها
    1,289
    تشکر شده 10,375 بار در 1,386 پست
    Olesius آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط AMIR نمایش پست ها
    سلام دوستان

    یه لپ تاپ ایسوس داریم K541UV که یکعدد پورت USB3 و یکی هم USB 2 داره


    پورت USB 3 فقط فلشهای USB 3 رو میخونه ، اونم تازه نه همه رو


    پورت USB 2 هم فقط و فقط موس رو میشناسه و هیچ فلشی رو نمیشناسه


    بایوس آپدیت شده ، درایورها هم همچنین و آخرین نسخه ویندوز 10 هم نصب هستش


    اگه دوستان میتونن راهنمایی بفرمایند ، با تشکر
    سلام امیرجان
    نوت بوک یکی از دوستان هم مشکل مشابهی داشت، مشکل سخت افزاری به نظر میاد ولی مشکل ایشون با تغییر سیستم عامل به ویندوز 7 64بیتی و نصب درایورهای مربوطه حل شد

    شما هم تست کنین ایشالا نتیجه می گیرین


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply
    this is my life homie, you decide yours

    چارلی چاپلین: آدم خوبــــــــــی باش
    ولی وقتت رو برای اثباتش به دیگران تلف نکن... !

    همیشه آنچه که درباره "من" می دانی باور کن،
    نه آنچه که پشت سر "من" شنیده ای "من" همانم که دیده ای نه آنکه شنیده ای... !


  3. 3 کاربر بابت این ارسال مفید از Olesius تشکر کرده اند:

    AMIR (6th June 2019),amirsss (8th June 2019),TERRORIST (10th June 2019)



  4. #3
    OCH Member
    AMIR آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    محل سکونت
    تبعیدگاه دنیا
    نام واقعی
    امیر
    سن
    48
    نوشته ها
    213
    تشکر شده 423 بار در 149 پست
    AMIR آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط Olesius نمایش پست ها
    سلام امیرجان
    نوت بوک یکی از دوستان هم مشکل مشابهی داشت، مشکل سخت افزاری به نظر میاد ولی مشکل ایشون با تغییر سیستم عامل به ویندوز 7 64بیتی و نصب درایورهای مربوطه حل شد

    شما هم تست کنین ایشالا نتیجه می گیرین

    سلام علی جان

    بسیار ممنونم از توجهتون ، این سیستم در ستاپ هم مشکل داره ، دیروز که میخواستم براش ویندوز عوض کنم حدود 6 الی 7 فلش رو تست کردیم تا اینکه یکیشون

    رو شناخت و باهاش ویندوز عوض کردیم

    با تشکر مجدد از شما دوست عزیز


    Motherboard : ASUS MAXIMUS VIII RANGER Processor : CORE I7 6700K
    Main Memory : 16GB - 2*8 2400 Graphics Card : AMD R290X
    Cooling : Deepcool GAMMAXX 300 Power Supply : GP850B-OC+ Platinum
    ای که مرا خوانده ای ، راه نشانم بده . . .

  5. کاربر زیر بابت این ارسال مفید از AMIR تشکر کرده است:

    Olesius (6th June 2019)



کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •