قابل توجه کاربران گرامی: تاپیک معرفی اعضاء برای آشنایی بیشتر با یکدیگر (حتما شرکت کنید) لینک

MSI Notebook
Green MSI


صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 15
Like Tree9Likes

موضوع: [آموزش] تبدیل چند خط ADSL به یک خط اینترنت برای افزایش سرعت

  1. #1
    Network Administrator
    ErfanDL آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    MikroTik RouterOS
    نام واقعی
    عرفان
    نوشته ها
    3,033
    تشکر شده 17,274 بار در 2,991 پست
    ErfanDL آنلاین نیست.

    Smile [آموزش] تبدیل چند خط ADSL به یک خط اینترنت برای افزایش سرعت





    10Mb + 10Mb ADSL = 20 Mb

    با عرض سلام و احترام خدمت دوستان عزیز

    در این قسمت با آموزش تبدیل چند خط ADSL به یک خط ADSL در خدمت شما هستیم

    برای مثال شما دو خط 10 مگابیت دارید که مجبورید از هر کدام به صورت جداگانه استفاده کنید ولی در این آموزش شما میتوانید 2 خط ADSL را با یکدیگر ادغام کنید و به سرعت 20 مگابیت دست پیدا کنید

    برای این کار از روترهای شرکت MikroTik کمک می گیریم

    برای این آموزش باید 2 خط اینترنت داشته باشید فرقی نداره اینترنت چی باشه یکی از اینترنت ها میتونه ADSL باشه و دیگری مودم 3G

    در این آموزش من از یک خط ADSL با سرعت 5 مگابیت و یک مودم 3G به همراه سیمکارت ایرانسل استفاده میکنم

    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]

    ========

    سخت افزار های مورد نیاز

    روتر میکروتیک مدل hAP Lite
    MikroTik hAP Lite Router
    این روتر وایرلس دار می باشد



    قیمت بین 85.000 تومان تا 95.000 تومان

    ========

    نرم افزارهای مورد نیاز

    MikroTik WinBOX برای تنظیمات و کانفیگ روتر میکروتیک

    [Only registered and activated users can see links. ]

    آموزش

    روتر میکروتیک را روشن کنید حدود 30 ثانیه صبر کنید تا روتر بوت شود

    روتر را با کابل شبکه به سیستم خود متصل ( کابل را به پورت شماره 4 میکروتیک متصل کنید بعد از تنظیمات کابل را جدا کنید )

    سپس نرم افزار WinBOX را از لینک بالا دانلود کنید و از حالت فشرده خارج کنید و آن را اجرا کنید. با تصویر زیر مواجه میشوید

    [Only registered and activated users can see links. ]

    برای متصل شدن به میکروتیک روی گزینه Neighbors کلیک کنید تا روتر میکروتیک توسط WinBOX شناسایی شود

    [Only registered and activated users can see links. ]

    در نرم افزار WinBOX یک بار روی روتر شناسایی شده کلیک کنید تا انتخاب شود سپس در قسمت Login کلمه admin را وارد و دکمه Connect رو بزنید

    [Only registered and activated users can see links. ]

    با زدن دکمه Connect به محیط کانفیگ میکروتیک وارد می شویم

    روی Remove Configuration کلیک می کنیم تا تنظیمات اولیه میکروتیک حذف شوند 30 ثانیه صبر کنید تا روتر بوت شود

    [Only registered and activated users can see links. ]

    دوباره از طریق آموزش بالا به میکروتیک متصل شوید هیچ پیامی نباید نمایش داده شود

    [Only registered and activated users can see links. ]

    روی گزینه Interface کلیک کنید تا لیست پورت های شبکه و اینترفیس ها نمایان شود

    [Only registered and activated users can see links. ]

    روی پورت ether1 دوبار کلیک کنید سپس نام ether1 را به WAN1 تغییر دهید و روی OK کلیک کنید

    [Only registered and activated users can see links. ]

    حالا روی پورت ether2 کلیک کنید سپس نام ether2 را به WAN2 تغییر دهید و روی OK کلیک کنید

    [Only registered and activated users can see links. ]

    روی پورت ether3 دوبار کلیک کنید سپس نام ether3 را به WAN-OUT تغییر دهید و روی OK کلیک کنید

    [Only registered and activated users can see links. ]

    گزینه IP را بزنید سپس Addresses را انتخاب کنید

    [Only registered and activated users can see links. ]

    روی + کلیک کنید

    [Only registered and activated users can see links. ]

    سپس در قسمت address این IP را وارد کنید 192.168.1.2/24 و از قسمت interface گزینه WAN1 را انتخاب کنید سپس روی OK کلیک کنید

    [Only registered and activated users can see links. ]

    دوباره روی + کلیک کنید سپس در قسمت address این IP را وارد کنید 192.168.2.2/24 و از قسمت interface گزینه WAN2 را انتخاب کنید سپس روی OK کلیک کنید

    [Only registered and activated users can see links. ]

    دوباره روی + کلیک کنید سپس در قسمت address این IP را وارد کنید 192.168.3.1/24 و از قسمت interface گزینه WAN-OUT را انتخاب کنید سپس روی OK کلیک کنید

    [Only registered and activated users can see links. ]

    همان طور که میبینید 3 عدد IP مختلف برای پورت های شبکه 1 و 2 و 3 روتر میکروتیک ایجاد کردیم

    [Only registered and activated users can see links. ]

    حالا باید دستورات زیر را در خط فرمان میکروتیک وارد کنیم. روی New Terminal کلیک کنید تا خط فرمان میکروتیک اجرا شود

    [Only registered and activated users can see links. ]

    حالا دستور ip firewall mangle را تایپ کنید و دکمه enter را بزنید

    [Only registered and activated users can see links. ]

    دستورات زیر را وارد کنید و enter را بزنید می توانید دستورات را copy و paste کنید. بعد از copy و paste کردن حتما دکمه enter را بزنید تا برای دستور بعدی سر خط برود

    کد:
    add chain=input in-interface=WAN1 action=mark-connection new-connection-mark=WAN1_conn
    add chain=input in-interface=WAN2 action=mark-connection new-connection-mark=WAN2_conn
    
    add chain=output connection-mark=WAN1_conn action=mark-routing new-routing-mark=to_WAN1
    add chain=output connection-mark=WAN2_conn action=mark-routing new-routing-mark=to_WAN2
    
    add chain=prerouting dst-address=192.168.1.0/24 action=accept in-interface=WAN-OUT
    add chain=prerouting dst-address=192.168.2.0/24 action=accept in-interface=WAN-OUT
    
    add chain=prerouting dst-address-type=!local in-interface=WAN-OUT  per-connection-classifier=both-addresses­-and-ports:2/0  action=mark-connection new-connection-mark=WAN1_conn passthrough=yes
    add chain=prerouting dst-address-type=!local in-interface=WAN-OUT  per-connection-classifier=both-addresses­-and-ports:2/1  action=mark-connection new-connection-mark=WAN2_conn passthrough=yes
    
    add chain=prerouting connection-mark=WAN1_conn in-interface=WAN-OUT action=mark-routing new-routing-mark=to_WAN1
    add chain=prerouting connection-mark=WAN2_conn in-interface=WAN-OUT action=mark-routing new-routing-mark=to_WAN2


    [Only registered and activated users can see links. ]

    سپس پچنجره خط فرمان را ببندید و دوباره New Terminal را باز کنید و دستور ip route را وارد کنید و دکمه enter را بزنید

    [Only registered and activated users can see links. ]

    دستورات زیر را داخل خط فرمان copy و paste کنید. بعد از copy و paste کردن حتما دکمه enter را بزنید تا برای دستور بعدی سر خط برود

    کد:
    add dst-address=0.0.0.0/0 gateway=192.168.1.1 routing-mark=to_WAN1 check-gateway=ping
    add dst-address=0.0.0.0/0 gateway=192.168.2.1 routing-mark=to_WAN2 check-gateway=ping
    
    add dst-address=0.0.0.0/0 gateway=192.168.1.1 distance=1 check-gateway=ping
    add dst-address=0.0.0.0/0 gateway=192.168.2.1 distance=2 check-gateway=ping


    [Only registered and activated users can see links. ]

    سپس پچنجره خط فرمان را ببندید و دوباره New Terminal را باز کنید و دستور ip firewall nat را وارد کنید و دکمه enter را بزنید

    [Only registered and activated users can see links. ]

    دستورات زیر را داخل خط فرمان copy و paste کنید. بعد از copy و paste کردن حتما دکمه enter را بزنید تا برای دستور بعدی سر خط برود

    کد:
    add chain=srcnat out-interface=WAN1 action=masquerade
    add chain=srcnat out-interface=WAN2 action=masquerade
    [Only registered and activated users can see links. ]

    خط فرمان را ببندید

    روی IP کلیک کنید سپس DHCP Server را انتخاب کنید

    [Only registered and activated users can see links. ]

    گزینه DHCP Setup را بزنید سپس از قسمت DHCP Server interface گزینه WAN-OUT را انتخاب کنید و روی NEXT کلیک کنید

    [Only registered and activated users can see links. ]

    در قسمت DHCP address space این آی پی را وارد کنید 192.168.3.0/24 و روی NEXT کلیک کنید

    [Only registered and activated users can see links. ]

    روی NEXT کلیک کنید

    [Only registered and activated users can see links. ]

    روی NEXT کلیک کنید

    [Only registered and activated users can see links. ]

    روی NEXT کلیک کنید

    [Only registered and activated users can see links. ]

    در قسمت DNS سرور آی پی 8.8.8.8 را وارد کنید سپس فلشی که سمت پاییت هست بزنید و آی پی 8.8.4.4 را در قسمت دوم وارد کنید و روی NEXT کلیک کنید

    [Only registered and activated users can see links. ]

    روی NEXT کلیک کنید

    [Only registered and activated users can see links. ]

    همان طور که میبینید برای پورت شماره 3 میکروتیک آی پی تعریف کردیم که همان خروجی ما میشه پس پورت 3 میکروتیک خروجی اینترنت 20 مگابیتی ما میشه

    [Only registered and activated users can see links. ]

    ========

    حالا باید IP مودم های ADSL را عوض کنیم

    یکی از مودم های شما باید رنج IP آن 192.168.1.1 و مودم دیگر 192.168.2.1 باشد

    برای تغییر IP مودم خود وارد تنظیمات مودم شوید سپس از قسمت Network میتوانید IP مودم خود را تعویض کنید

    مودم اول

    [Only registered and activated users can see links. ]

    مودم دوم

    [Only registered and activated users can see links. ]

    سپس کابل مودم اول را که IP آن 192.168.1.1 می باشد به پورت شماره 1 روتر میکروتیک متصل کنید

    کابل مودم دوم که IP آن 192.168.2.1 می باشد به پورت شماره 2 روتر میکروتیک متصل کنید

    پورت سوم روتر میکروتیک را با کابل شبکه به کامپیوتر خود متصل کنید و از سرعت ادغام شده دو مودم لذت ببرید

    [Only registered and activated users can see links. ]

    ========

    تست سرعت مودم ADSL به تنهایی



    تست سرعت اینترنت 3G ایرانسل به تنهایی



    تست سرعت ادغام شده 3G ایرانسل و مودم ADSL



    ========

    منبع: انجمن تخصصی اورکلاکینگ هیروز

    هر گونه کپی برداری از این مطلب بدون هماهنگی قبلی ممنوع می باشد





    Motherboard : ASUS P8P67 WS Revolution - DUAL BIOS MOD Processor : Core i5 2500 @ 4.0 GHz - 1.1 V - 45° C
    Main Memory : G.Skill TridentX 8GB (2x4GB) @ 2400 MHz Graphics Card : ASUS STRIX GTX960 OC-4GB
    Cooling : Tuniq Tower 120 Extreme V2 Power Supply : GREEN GP885-B


  2. 14 کاربر بابت این ارسال مفید از ErfanDL تشکر کرده اند:

    AhriMAN_7211 (29th October 2016),amirsss (17th September 2016),First.Last (16th September 2016),fusion008 (16th September 2016),mahdi8063 (17th September 2016),MASTER OC 7 (30th October 2016),mmb2014 (17th September 2016),msover (30th October 2016),Olesius (16th September 2016),overclock990 (16th September 2016),p.X (28th September 2016),Reza Y (17th September 2016),Saeid.aZm (17th September 2016),TERRORIST (16th September 2016)



  3. #2
    Moderator
    Olesius آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    Overclockingheroes.com
    نام واقعی
    Ali
    سن
    30
    نوشته ها
    1,272
    تشکر شده 10,311 بار در 1,365 پست
    Olesius آنلاین نیست.
    مثل همیشه عالییییییییی بود ممنون عرفان جان
    ما هنوز اندر خم دو مگابیت هستیم
    ErfanDL likes this.


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply
    this is my life homie, you decide yours

    چارلی چاپلین: آدم خوبــــــــــی باش
    ولی وقتت رو برای اثباتش به دیگران تلف نکن... !

    همیشه آنچه که درباره "من" می دانی باور کن،
    نه آنچه که پشت سر "من" شنیده ای "من" همانم که دیده ای نه آنکه شنیده ای... !


  4. 4 کاربر بابت این ارسال مفید از Olesius تشکر کرده اند:

    ErfanDL (16th September 2016),mahdi8063 (17th September 2016),mmb2014 (17th September 2016),Reza Y (17th September 2016)



  5. #3
    Network Administrator
    ErfanDL آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    MikroTik RouterOS
    نام واقعی
    عرفان
    نوشته ها
    3,033
    تشکر شده 17,274 بار در 2,991 پست
    ErfanDL آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط Olesius نمایش پست ها
    مثل همیشه عالییییییییی بود ممنون عرفان جان
    ما هنوز اندر خم دو مگابیت هستیم
    مرسی علی جان

    علی جان یه 4G ایرانسل بگیر سرعتش 40 مگابیت هست


    Motherboard : ASUS P8P67 WS Revolution - DUAL BIOS MOD Processor : Core i5 2500 @ 4.0 GHz - 1.1 V - 45° C
    Main Memory : G.Skill TridentX 8GB (2x4GB) @ 2400 MHz Graphics Card : ASUS STRIX GTX960 OC-4GB
    Cooling : Tuniq Tower 120 Extreme V2 Power Supply : GREEN GP885-B


  6. 5 کاربر بابت این ارسال مفید از ErfanDL تشکر کرده اند:

    a.aryaiee (16th September 2016),mahdi8063 (17th September 2016),mmb2014 (17th September 2016),Olesius (16th September 2016),Reza Y (17th September 2016)



  7. #4
    Moderator
    Olesius آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    Overclockingheroes.com
    نام واقعی
    Ali
    سن
    30
    نوشته ها
    1,272
    تشکر شده 10,311 بار در 1,365 پست
    Olesius آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط ErfanDL نمایش پست ها
    مرسی علی جان

    علی جان یه 4G ایرانسل بگیر سرعتش 40 مگابیت هست
    عرفان جان اینجا آنتن دهی 4G ضعیف هست نهایتش هم همون 2 مگابیت رو بده یا نده
    اسمش 4G هست فرقی با 3G نداره


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply
    this is my life homie, you decide yours

    چارلی چاپلین: آدم خوبــــــــــی باش
    ولی وقتت رو برای اثباتش به دیگران تلف نکن... !

    همیشه آنچه که درباره "من" می دانی باور کن،
    نه آنچه که پشت سر "من" شنیده ای "من" همانم که دیده ای نه آنکه شنیده ای... !


  8. 4 کاربر بابت این ارسال مفید از Olesius تشکر کرده اند:

    ErfanDL (16th September 2016),mahdi8063 (17th September 2016),mmb2014 (17th September 2016),Reza Y (17th September 2016)



  9. #5
    Network Administrator
    ErfanDL آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    MikroTik RouterOS
    نام واقعی
    عرفان
    نوشته ها
    3,033
    تشکر شده 17,274 بار در 2,991 پست
    ErfanDL آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط Olesius نمایش پست ها
    عرفان جان 40 مگابیتش برای شماست، اینجا آنتن دهی 4G ضعیف هست نهایتش هم همون 2 مگابیت رو بده یا نده
    اسمش 4G هست فرقی با 3G نداره
    اتفاقا تو بررسی که انجام دادم با 2 آنتن 10 مگابیت سرعت میده. حالا اگه آنتن دهی تو خونه بده میشه از روتر Mikrotik LTE استفاده کرد روی پشت بام میشه نصبش کرد


    Motherboard : ASUS P8P67 WS Revolution - DUAL BIOS MOD Processor : Core i5 2500 @ 4.0 GHz - 1.1 V - 45° C
    Main Memory : G.Skill TridentX 8GB (2x4GB) @ 2400 MHz Graphics Card : ASUS STRIX GTX960 OC-4GB
    Cooling : Tuniq Tower 120 Extreme V2 Power Supply : GREEN GP885-B


  10. 3 کاربر بابت این ارسال مفید از ErfanDL تشکر کرده اند:

    mahdi8063 (17th September 2016),Olesius (16th September 2016),Reza Y (17th September 2016)



  11. #6
    Assistant

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    سن
    29
    نوشته ها
    596
    تشکر شده 2,100 بار در 579 پست
    amirsss آنلاین نیست.
    عالی بود
    خیلی جالب بود

    نحوه مصرف حجم به چه شکلی هست ؟
    میدونید که تری جی از نظر حجم خیلی محمدودتر از adsl ( حداقل برای من زمانی که ایران بودم )
    میشه براش تعریف کرد که حجم ها رو چطور استفاده کنه ؟


    Motherboard : Asus rampage iv gene Processor : I7 3960x @ 4.4 ghz
    Main Memory : 4x4 gb gskill 2133 cl9 @ 2155 cl9 Graphics Card : Sli gtx 770 @ 1190/1853
    Cooling : Corsair H105 Power Supply : Corsair HX 1050

  12. 2 کاربر بابت این ارسال مفید از amirsss تشکر کرده اند:

    ErfanDL (17th September 2016),Olesius (17th September 2016)



  13. #7
    Network Administrator
    ErfanDL آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    MikroTik RouterOS
    نام واقعی
    عرفان
    نوشته ها
    3,033
    تشکر شده 17,274 بار در 2,991 پست
    ErfanDL آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط amirsss نمایش پست ها
    عالی بود
    خیلی جالب بود

    نحوه مصرف حجم به چه شکلی هست ؟
    میدونید که تری جی از نظر حجم خیلی محمدودتر از adsl ( حداقل برای من زمانی که ایران بودم )
    میشه براش تعریف کرد که حجم ها رو چطور استفاده کنه ؟
    ممنون امیر جان

    نحوه مصرف به اینذصورت هست که سرعت هر یک از کانکشن ها که بیشتر باشه از اون بیشتر مصرف میکنه مثلا adsl سرعتش 10 مگ باشه و یه adsl دیگه 5 مگ باشه از اون 10 مگ بیشتر مصرف میکنه

    میشه با mangle و queue ها براش تعریف کرد که مثلا چطوری از این حجم استفاده کنه


    Motherboard : ASUS P8P67 WS Revolution - DUAL BIOS MOD Processor : Core i5 2500 @ 4.0 GHz - 1.1 V - 45° C
    Main Memory : G.Skill TridentX 8GB (2x4GB) @ 2400 MHz Graphics Card : ASUS STRIX GTX960 OC-4GB
    Cooling : Tuniq Tower 120 Extreme V2 Power Supply : GREEN GP885-B


  14. 6 کاربر بابت این ارسال مفید از ErfanDL تشکر کرده اند:

    a.aryaiee (17th September 2016),amirsss (17th September 2016),Olesius (17th September 2016),p.X (28th September 2016),Saeid.aZm (17th September 2016),TERRORIST (17th September 2016)



  15. #8
    p.X
    Retired assistant
    p.X آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    محل سکونت
    hamedan
    نام واقعی
    pooyan
    نوشته ها
    311
    تشکر شده 2,094 بار در 319 پست
    p.X آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط ErfanDL نمایش پست ها
    ممنون امیر جان

    نحوه مصرف به اینذصورت هست که سرعت هر یک از کانکشن ها که بیشتر باشه از اون بیشتر مصرف میکنه مثلا adsl سرعتش 10 مگ باشه و یه adsl دیگه 5 مگ باشه از اون 10 مگ بیشتر مصرف میکنه

    میشه با mangle و queue ها براش تعریف کرد که مثلا چطوری از این حجم استفاده کنه
    عرفان جان عالی
    یه سوال داشتم
    من الان دوتا خط دارم یکی پینگ مناسب داره ولی ترافیکش گرونه
    یدونه دیگه دارم سرعت بالایی داره اما پینگش افتضاح
    امکان ادغام اینا هست به طوری بسته های دیتا کم حجم از خط با پینگ پایین مصرف بشه بقیه از خط با سرعت بالا؟


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply
    ﺍﮔﺮ ﺟﺎﯼ ﺩﺍﻧﻪ ﻫﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﮐﻪ ﺭﻭﺯﯼ ﮐﺎﺷﺘﻪ ﺍﯼ ﻓﺮﺍﻣﻮﺵ ﮐﺮﺩﯼ
    ﺑﺎﺭﺍﻥ ﺑﻪ ﺗﻮ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﮔﻔﺖ ﮐﺠﺎ ﮐﺎﺷﺘﻪ ﺍﯼ

  16. کاربر زیر بابت این ارسال مفید از p.X تشکر کرده است:

    Olesius (30th September 2016)



  17. #9
    Network Administrator
    ErfanDL آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    MikroTik RouterOS
    نام واقعی
    عرفان
    نوشته ها
    3,033
    تشکر شده 17,274 بار در 2,991 پست
    ErfanDL آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط p.X نمایش پست ها
    عرفان جان عالی
    یه سوال داشتم
    من الان دوتا خط دارم یکی پینگ مناسب داره ولی ترافیکش گرونه
    یدونه دیگه دارم سرعت بالایی داره اما پینگش افتضاح
    امکان ادغام اینا هست به طوری بسته های دیتا کم حجم از خط با پینگ پایین مصرف بشه بقیه از خط با سرعت بالا؟
    این امکان رو به صورت خودکار داره که برای پینگ از خطی که پینگش پایینتره استفاده کنه و برای دانلود از سرعت هردو استفاده کنه
    p.X likes this.


    Motherboard : ASUS P8P67 WS Revolution - DUAL BIOS MOD Processor : Core i5 2500 @ 4.0 GHz - 1.1 V - 45° C
    Main Memory : G.Skill TridentX 8GB (2x4GB) @ 2400 MHz Graphics Card : ASUS STRIX GTX960 OC-4GB
    Cooling : Tuniq Tower 120 Extreme V2 Power Supply : GREEN GP885-B


  18. 5 کاربر بابت این ارسال مفید از ErfanDL تشکر کرده اند:

    a.aryaiee (29th September 2016),magiteq (29th September 2016),Olesius (30th September 2016),p.X (28th September 2016),TERRORIST (28th September 2016)



  19. #10
    p.X
    Retired assistant
    p.X آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    محل سکونت
    hamedan
    نام واقعی
    pooyan
    نوشته ها
    311
    تشکر شده 2,094 بار در 319 پست
    p.X آنلاین نیست.
    عرفان جان مودم 4 جی سازگار با روتر میکروتیک چی بگیرم؟


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply
    ﺍﮔﺮ ﺟﺎﯼ ﺩﺍﻧﻪ ﻫﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﮐﻪ ﺭﻭﺯﯼ ﮐﺎﺷﺘﻪ ﺍﯼ ﻓﺮﺍﻣﻮﺵ ﮐﺮﺩﯼ
    ﺑﺎﺭﺍﻥ ﺑﻪ ﺗﻮ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﮔﻔﺖ ﮐﺠﺎ ﮐﺎﺷﺘﻪ ﺍﯼ



صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

موضوعات مشابه

  1. آموزش شبکه کردن چند کامپیوتر با روتر وایرلس ( مودم ADSL وایرلس )
    توسط ErfanDL در انجمن شبکه های بی سیم (Wireless)
    پاسخ: 57
    آخرين نوشته: 19th February 2017, 06:36 PM
  2. آموزش ساخت کانکشن اینترنت برای adsl در ویندوز 7
    توسط ErfanDL در انجمن شبکه های کابلی (Wired Network)
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 5th September 2013, 08:18 PM
  3. آموزش ساخت کانکشن اینترنت برای adsl در ویندوز 7
    توسط ErfanDL در انجمن فناوری اطلاعات (IT)
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 5th September 2013, 08:18 PM
  4. جزئیات و فرمول محاسبه قیمت اینترنت/ جدول هزینه اتصال به adsl
    توسط mohammad72 در انجمن گفت و گوی آزاد (Free Discussion)
    پاسخ: 31
    آخرين نوشته: 5th April 2013, 10:19 PM
  5. دستورالعمل جدید adsl و محاسبه نرخ اینترنت بر مبنای دانلود
    توسط sMohammad در انجمن گفت و گوی آزاد (Free Discussion)
    پاسخ: 12
    آخرين نوشته: 28th February 2013, 12:07 AM

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •