بنچمارک Forza Motorsport 6: Apex : DX12 | نسخه بتا
اگه شما هم از طرفداران ریسینگ هستین حتما منتظر Forza Motorsport 6: Apex هستین!
ولی میتونین همین الان نسخه بتا رو هم دریافت کنین ولذت ببرین!!
نگاهی به بنچمارک این بازی می اندازیم ، خصوصا این که DX12 هست و چشم کاربرای بیشتری رو به خودش جلب میکنه!!
[Only registered and activated users can see links. ]
[Only registered and activated users can see links. ]
بازی بسیار بهینه میباشد پس مشکلی نخواهید داشت!
در صورت لزوم + توضیحات تکمیلی ویرایش میشود
ویرایش توسط SaeedSYS : 10th May 2016 در ساعت 01:33 AM
یکی از افتضاح ترین سبک های ریسینگ بهترین ریسینگ جهان هنوز Project Cars هست
کلا بازیهای انحصاری همیشه با یه هایپ کاذب همراه هستن . فورزا تجربه کردیم فهمیدیم همچین اش دهن سوزی هم نیست.
اینقدر فورزا فورزا میکردن ما فکر کردیم الان با چه بازی هیولایی طرف هستیم اما دیدیم گرافیکش جلوی Project Cars جوکه از نظر فنی مشکلات زیادی داره
البته انجین بازی بر مبنای قدرت قوطی فیکس شده قابلیت 300FPS داره هرچند باز هم نسخه PC فورزا بسیار با کیفیت تره
از اونجایی که منبعد سری فورزا روی پلتفروم معظم PC همزمان عرضه میشه . میشه به گرافیک نسخه های بعدی امید بیشتری داشت
هرچند این نسخه بتا و میتونه گرافیک فنی بهتر ازین بشه
یک کلام ONLY [Only registered and activated users can see links. ]
کلا کسی ارکید بازه بهتره سمت Project Cars بزرگترین شبیه ساز ریسینگ در جهان نیاد .
اصلا کسی تو این فروم هست Assetto Corsa تاحالا بازی کرده باشه ؟ چون خیلی ها هستن هنوز این عنوان بهترین ریسینگ در جهان میشناسن.
خودم بشخصه تنها رقیب Project Cars رو فقط Assetto Corsa میدونم.
ویرایش توسط VFSDF : 14th May 2016 در ساعت 08:20 AM
کلا بازیهای انحصاری همیشه با یه هایپ کاذب همراه هستن . فورزا تجربه کردیم فهمیدیم همچین اش دهن سوزی هم نیست.
اینقدر فورزا فورزا میکردن ما فکر کردیم الان با چه بازی هیولایی طرف هستیم اما دیدیم گرافیکش جلوی Project Cars جوکه از نظر فنی مشکلات زیادی داره
البته انجین بازی بر مبنای قدرت قوطی فیکس شده قابلیت 300FPS داره هرچند باز هم نسخه PC فورزا بسیار با کیفیت تره
از اونجایی که منبعد سری فورزا روی پلتفروم معظم PC همزمان عرضه میشه . میشه به گرافیک نسخه های بعدی امید بیشتری داشت
هرچند این نسخه بتا و میتونه گرافیک فنی بهتر ازین بشه
یک کلام ONLY [Only registered and activated users can see links. ]
کلا کسی ارکید بازه بهتره سمت Project Cars بزرگترین شبیه ساز ریسینگ در جهان نیاد .
اصلا کسی تو این فروم هست Assetto Corsa تاحالا بازی کرده باشه ؟ چون خیلی ها هستن هنوز این عنوان بهترین ریسینگ در جهان میشناسن.
خودم بشخصه تنها رقیب Project Cars رو فقط Assetto Corsa میدونم.
سلام آقای Vahid میتونم بگم در مورد Assetto Corsa باهات موافقم شدید، اصلا یه چیزیه این بازی که نمیشه در موردش حرف زد، بازی pCars هم که شاهکار دیگه ای بود با گرافیک خیره کننده و بخش مالتی پلیر حرفه ای، فورزا جزوء اون دسته بازی هایی بود که من منتظر بودم روی PC تجربه کنم و چون DirectX 12.0هم بود بیشتر مشتاق شدم بازیش کنم از دیدگاه کارایی و پرفرومنس نظیر نداشت و به عوان یک نسخه بتا خیلی بهینه بود این خودش یک امتیاز هست خوب مشخص هم هست چرا بهینه بوده وقتی کنسول ها نقشی نداشته باشن بازی خوب ارائه میشه روی PC، حداقل این چند عنوانی که نام بردید اسمش شرف داره به DriveClub، ممنونم جناب vahid
از دیدگاه کارایی و پرفرومنس نظیر نداشت و به عوان یک نسخه بتا خیلی بهینه بود این خودش یک امتیاز هست خوب مشخص هم هست چرا بهینه بوده وقتی کنسول ها نقشی نداشته باشن بازی خوب ارائه میشه روی PC، حداقل این چند عنوانی که نام بردید اسمش شرف داره به DriveClub، ممنونم جناب vahid
هرجاسخن ازمحدودیت هست نام کنسول ها میدرخشد!
اگه محدودیت کنسول هانبود ویا سازنده ها بازی هاشون روبراساس قدرت غول هایی مثله تایتان ایکس بهینه میکردند الان میتونستیم بازی هایی باگرافیک cgببینیم
کلا عشاق نباید به dx12 زیاد دلخوش کنن بارها گفتم این api تماما به حمایت شدن توسعه دهنده بستگی داره که خوب با توجه به پولدار بودن nvidia پیشبینی میشه با همه گیر شدن dx12 بازیهای بسیاری تحت حمایت nvidia خواهند بود.
ویرایش توسط VFSDF : 20th July 2016 در ساعت 09:13 PM