قابل توجه کاربران گرامی: تاپیک معرفی اعضاء برای آشنایی بیشتر با یکدیگر (حتما شرکت کنید) لینک

MSI Notebook
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 20
Like Tree3Likes

موضوع: فوری: راهنمایی برای تنظیم فرکانس رم به 1333

  1. #1
    OCH Member
    321m آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Oct 2015
    محل سکونت
    Safe House!
    نام واقعی
    MEHDI
    سن
    23
    نوشته ها
    43
    تشکر شده 31 بار در 23 پست
    321m آنلاین نیست.

    فوری: راهنمایی برای تنظیم فرکانس رم به 1333

    سلام بچه ها

    من یه مشکل اساسی دارم و میخواستم کمکم کنید فقط هر چه زودتر بهتر...دمتون گرم

    بچه ها من مادربرد Asrock G41m_VS3 Rav 2.00 رو دارم و 2 تا رم 8 گیگ کینگ استون خریدم با باس 1333 (Cl9) و فرکانسی که رم من در سیستمم کار میکنه بر روی 400 mhz قرار داره که به عبارتی داره با 400*2=800 مگاهرت فعالیت میکنه و لی من میخوام که روی 667 قرار بگیره (667*2=1333)



    مشخصات PC همراه با تایمینگ رم و فرکانس

    [Only registered and activated users can see links. ]

    بخش تظینمات بایوس من
    [Only registered and activated users can see links. ]

    بچه ها همونطور که در تصویر میبینید فقط دوتا فرکانس کاری هستش (400-533) و برای 1333 در سمت راست نوشته که:

    if you adopt ddr3 1333 pls adjust jumper set. mb before apply it
    for FSB1333 CPU:
    FSB1= 2-3

    حالا بچه ها بهم کمک کنید که چطوری این مشکل رو حل کنم
    (بایوس رو هم همین صبح به آخرین ورژن موجود آپدیت کردم)


    Motherboard : ASRock G41M-VS3 Processor : Intel Core 2 Quad Q9550 @ 2.83GHz
    Main Memory : (8.00GB Dual-Channel DDR3 @ 500MHz (6-6-6-15 Graphics Card : فعلا GF 8800 GTS تا خرید کارت گرا
    Cooling : Deepcool Gammax 200 Power Supply : Cooler Master Elite V2 550W



  2. #2
    Network Administrator
    ErfanDL آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    MikroTik RouterOS
    نام واقعی
    عرفان
    نوشته ها
    3,034
    تشکر شده 17,314 بار در 2,992 پست
    ErfanDL آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط 321m نمایش پست ها
    سلام بچه ها

    من یه مشکل اساسی دارم و میخواستم کمکم کنید فقط هر چه زودتر بهتر...دمتون گرم

    بچه ها من مادربرد Asrock G41m_VS3 Rav 2.00 رو دارم و 2 تا رم 8 گیگ کینگ استون خریدم با باس 1333 (Cl9) و فرکانسی که رم من در سیستمم کار میکنه بر روی 400 mhz قرار داره که به عبارتی داره با 400*2=800 مگاهرت فعالیت میکنه و لی من میخوام که روی 667 قرار بگیره (667*2=1333)



    مشخصات PC همراه با تایمینگ رم و فرکانس

    [Only registered and activated users can see links. ]

    بخش تظینمات بایوس من
    [Only registered and activated users can see links. ]

    بچه ها همونطور که در تصویر میبینید فقط دوتا فرکانس کاری هستش (400-533) و برای 1333 در سمت راست نوشته که:

    if you adopt ddr3 1333 pls adjust jumper set. mb before apply it
    for FSB1333 CPU:
    FSB1= 2-3

    حالا بچه ها بهم کمک کنید که چطوری این مشکل رو حل کنم
    (بایوس رو هم همین صبح به آخرین ورژن موجود آپدیت کردم)
    دوست عزیز یک جامپر روی مادربورد قرار داره باید اونو به پین های FSB1 متصل کنید


    Motherboard : ASUS P8P67 WS Revolution - DUAL BIOS MOD Processor : Core i5 3570 @ 4.0 GHz - 1.1 V - 45° C
    Main Memory : G.Skill TridentX 8GB (2x4GB) @ 2400 MHz Graphics Card : ASUS ROG STRIX 1080Ti 11G Gaming
    Cooling : Tuniq Tower 120 Extreme V2 Power Supply : GREEN GP885-B


  3. 2 کاربر بابت این ارسال مفید از ErfanDL تشکر کرده اند:

    321m (7th October 2015),Olesius (7th October 2015)



  4. #3
    OCH Member
    321m آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Oct 2015
    محل سکونت
    Safe House!
    نام واقعی
    MEHDI
    سن
    23
    نوشته ها
    43
    تشکر شده 31 بار در 23 پست
    321m آنلاین نیست.
    میشه بهتر
    بگید چیکار باید بکنم اینجوری که نمیتونم درست کنم تو رو خدا دقیق بگید کجا وصل باید بکنم


    Motherboard : ASRock G41M-VS3 Processor : Intel Core 2 Quad Q9550 @ 2.83GHz
    Main Memory : (8.00GB Dual-Channel DDR3 @ 500MHz (6-6-6-15 Graphics Card : فعلا GF 8800 GTS تا خرید کارت گرا
    Cooling : Deepcool Gammax 200 Power Supply : Cooler Master Elite V2 550W



  5. #4
    Network Administrator
    ErfanDL آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    MikroTik RouterOS
    نام واقعی
    عرفان
    نوشته ها
    3,034
    تشکر شده 17,314 بار در 2,992 پست
    ErfanDL آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط 321m نمایش پست ها
    میشه بهتر
    بگید چیکار باید بکنم اینجوری که نمیتونم درست کنم تو رو خدا دقیق بگید کجا وصل باید بکنم
    جامپر زیر رو یک پله پایین قرار بدید یعنی پین های 2 و 3 به هم متصل باشن الان در عکس زیر پین های 1 و 2 به هم متصلن


    [Only registered and activated users can see links. ]


    Motherboard : ASUS P8P67 WS Revolution - DUAL BIOS MOD Processor : Core i5 3570 @ 4.0 GHz - 1.1 V - 45° C
    Main Memory : G.Skill TridentX 8GB (2x4GB) @ 2400 MHz Graphics Card : ASUS ROG STRIX 1080Ti 11G Gaming
    Cooling : Tuniq Tower 120 Extreme V2 Power Supply : GREEN GP885-B


  6. 3 کاربر بابت این ارسال مفید از ErfanDL تشکر کرده اند:

    321m (7th October 2015),Olesius (7th October 2015),overclock990 (8th October 2015)



  7. #5
    OCH Member
    321m آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Oct 2015
    محل سکونت
    Safe House!
    نام واقعی
    MEHDI
    سن
    23
    نوشته ها
    43
    تشکر شده 31 بار در 23 پست
    321m آنلاین نیست.
    چشم الان تعویض میکنم


    Motherboard : ASRock G41M-VS3 Processor : Intel Core 2 Quad Q9550 @ 2.83GHz
    Main Memory : (8.00GB Dual-Channel DDR3 @ 500MHz (6-6-6-15 Graphics Card : فعلا GF 8800 GTS تا خرید کارت گرا
    Cooling : Deepcool Gammax 200 Power Supply : Cooler Master Elite V2 550W



  8. #6
    OCH Member
    321m آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Oct 2015
    محل سکونت
    Safe House!
    نام واقعی
    MEHDI
    سن
    23
    نوشته ها
    43
    تشکر شده 31 بار در 23 پست
    321m آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط ErfanDL نمایش پست ها
    جامپر زیر رو یک پله پایین قرار بدید یعنی پین های 2 و 3 به هم متصل باشن الان در عکس زیر پین های 1 و 2 به هم متصلن


    [Only registered and activated users can see links. ]
    اول تشکر کنم بابت این کمک بسیار بسیار باارزشمندتون...خیلی مخلصیم

    فقط ببخشید قربان یه سوالی دارم من الان فرکانس 1333 رو بزارم احتیاجی هست که
    [Only registered and activated users can see links. ]
    dram commond rate رو روی گزینه N1 یا N2 بزارم

    اصلا این ضریب برای چی هستش میشه یه توضیح مفیدی در این باره بدید و بگید که از گزینه رو فعال کنم یا روی auto بزارم بمونه؟

    و اینکه میتونم بیشتر ا این اورکلاک کنم


    Motherboard : ASRock G41M-VS3 Processor : Intel Core 2 Quad Q9550 @ 2.83GHz
    Main Memory : (8.00GB Dual-Channel DDR3 @ 500MHz (6-6-6-15 Graphics Card : فعلا GF 8800 GTS تا خرید کارت گرا
    Cooling : Deepcool Gammax 200 Power Supply : Cooler Master Elite V2 550W

  9. کاربر زیر بابت این ارسال مفید از 321m تشکر کرده است:

    Olesius (7th October 2015)



  10. #7
    Network Administrator
    ErfanDL آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    MikroTik RouterOS
    نام واقعی
    عرفان
    نوشته ها
    3,034
    تشکر شده 17,314 بار در 2,992 پست
    ErfanDL آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط 321m نمایش پست ها
    اول تشکر کنم بابت این کمک بسیار بسیار باارزشمندتون...خیلی مخلصیم

    فقط ببخشید قربان یه سوالی دارم من الان فرکانس 1333 رو بزارم احتیاجی هست که
    [Only registered and activated users can see links. ]
    dram commond rate رو روی گزینه N1 یا N2 بزارم

    اصلا این ضریب برای چی هستش میشه یه توضیح مفیدی در این باره بدید و بگید که از گزینه رو فعال کنم یا روی auto بزارم بمونه؟

    و اینکه میتونم بیشتر ا این اورکلاک کنم
    خواهش میکنم دوست عزیز

    تایمینگ N1 از N2 سریعتره البته به شرط اینکه رمتون N1 پشتیبانی کنه بهتره رو Auto باشه


    Motherboard : ASUS P8P67 WS Revolution - DUAL BIOS MOD Processor : Core i5 3570 @ 4.0 GHz - 1.1 V - 45° C
    Main Memory : G.Skill TridentX 8GB (2x4GB) @ 2400 MHz Graphics Card : ASUS ROG STRIX 1080Ti 11G Gaming
    Cooling : Tuniq Tower 120 Extreme V2 Power Supply : GREEN GP885-B


  11. 2 کاربر بابت این ارسال مفید از ErfanDL تشکر کرده اند:

    321m (7th October 2015),Olesius (7th October 2015)



  12. #8
    OCH Member
    321m آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Oct 2015
    محل سکونت
    Safe House!
    نام واقعی
    MEHDI
    سن
    23
    نوشته ها
    43
    تشکر شده 31 بار در 23 پست
    321m آنلاین نیست.
    رم من این هستش
    دو عدد رم گیگ جمعا = 8گیگ
    Kingston DRR3 Bus 1333 4 GB / KVR1333D3N9/4G-SP



    Motherboard : ASRock G41M-VS3 Processor : Intel Core 2 Quad Q9550 @ 2.83GHz
    Main Memory : (8.00GB Dual-Channel DDR3 @ 500MHz (6-6-6-15 Graphics Card : فعلا GF 8800 GTS تا خرید کارت گرا
    Cooling : Deepcool Gammax 200 Power Supply : Cooler Master Elite V2 550W



  13. #9
    Network Administrator
    ErfanDL آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    MikroTik RouterOS
    نام واقعی
    عرفان
    نوشته ها
    3,034
    تشکر شده 17,314 بار در 2,992 پست
    ErfanDL آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط 321m نمایش پست ها
    رم من این هستش
    دو عدد رم گیگ جمعا = 8گیگ
    Kingston DRR3 Bus 1333 4 GB / KVR1333D3N9/4G-SP
    رمتون N2 هست
    321m likes this.


    Motherboard : ASUS P8P67 WS Revolution - DUAL BIOS MOD Processor : Core i5 3570 @ 4.0 GHz - 1.1 V - 45° C
    Main Memory : G.Skill TridentX 8GB (2x4GB) @ 2400 MHz Graphics Card : ASUS ROG STRIX 1080Ti 11G Gaming
    Cooling : Tuniq Tower 120 Extreme V2 Power Supply : GREEN GP885-B


  14. 2 کاربر بابت این ارسال مفید از ErfanDL تشکر کرده اند:

    321m (7th October 2015),Olesius (7th October 2015)



  15. #10
    OCH Member
    321m آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Oct 2015
    محل سکونت
    Safe House!
    نام واقعی
    MEHDI
    سن
    23
    نوشته ها
    43
    تشکر شده 31 بار در 23 پست
    321m آنلاین نیست.
    1 - چرا اگر بخواهیم حساب کنیم از لحاظ عدد فرد و زوج، n9 میشه هم جزو اعداد فرد N1 میشه درسته؟ 2 - بعد چقدر تاثیر داره مگه N1 نسبت به N2؟ 3 - بیشتر از 1333 میتونم اورکلاک کنم؟


    Motherboard : ASRock G41M-VS3 Processor : Intel Core 2 Quad Q9550 @ 2.83GHz
    Main Memory : (8.00GB Dual-Channel DDR3 @ 500MHz (6-6-6-15 Graphics Card : فعلا GF 8800 GTS تا خرید کارت گرا
    Cooling : Deepcool Gammax 200 Power Supply : Cooler Master Elite V2 550W



صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

موضوعات مشابه

  1. راهنمایی برای خرید مانیتور 27 اینچ
    توسط ATA MAHMOODI در انجمن راهنمایی و مشاوره خرید قطعات (Hardware Buyers Guidance)
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 15th May 2015, 10:48 PM
  2. فروش یکعدد رم Kingston DDR3 4GB 1333 1.5V CL9
    توسط momo000000 در انجمن فروش (For Sell)
    پاسخ: 16
    آخرين نوشته: 6th February 2015, 03:14 AM
  3. مراسم رونمایی از ویندوز 10 و کنفرانس ماکروسافت
    توسط ErfanDL در انجمن نرم افزارهای کاربردی (Utility)
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 21st January 2015, 06:45 PM
  4. گردهمایی و ملاقات اعضا OCH در تهران
    توسط mohammad775 در انجمن گردهمايى اعضا (Members gathering)
    پاسخ: 10
    آخرين نوشته: 19th August 2013, 02:55 PM

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •