قابل توجه کاربران گرامی: تاپیک معرفی اعضاء برای آشنایی بیشتر با یکدیگر (حتما شرکت کنید) لینک
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 20
Like Tree3Likes

موضوع: فوری: راهنمایی برای تنظیم فرکانس رم به 1333

  1. #1
    OCH Member
    321m آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Oct 2015
    محل سکونت
    Safe House!
    نام واقعی
    MEHDI
    سن
    25
    نوشته ها
    43
    تشکر شده 31 بار در 23 پست
    321m آنلاین نیست.

    فوری: راهنمایی برای تنظیم فرکانس رم به 1333

    سلام بچه ها

    من یه مشکل اساسی دارم و میخواستم کمکم کنید فقط هر چه زودتر بهتر...دمتون گرم

    بچه ها من مادربرد Asrock G41m_VS3 Rav 2.00 رو دارم و 2 تا رم 8 گیگ کینگ استون خریدم با باس 1333 (Cl9) و فرکانسی که رم من در سیستمم کار میکنه بر روی 400 mhz قرار داره که به عبارتی داره با 400*2=800 مگاهرت فعالیت میکنه و لی من میخوام که روی 667 قرار بگیره (667*2=1333)



    مشخصات PC همراه با تایمینگ رم و فرکانس

    [Only registered and activated users can see links. ]

    بخش تظینمات بایوس من
    [Only registered and activated users can see links. ]

    بچه ها همونطور که در تصویر میبینید فقط دوتا فرکانس کاری هستش (400-533) و برای 1333 در سمت راست نوشته که:

    if you adopt ddr3 1333 pls adjust jumper set. mb before apply it
    for FSB1333 CPU:
    FSB1= 2-3

    حالا بچه ها بهم کمک کنید که چطوری این مشکل رو حل کنم
    (بایوس رو هم همین صبح به آخرین ورژن موجود آپدیت کردم)


    Motherboard : ASRock G41M-VS3 Processor : Intel Core 2 Quad Q9550 @ 2.83GHz
    Main Memory : (8.00GB Dual-Channel DDR3 @ 500MHz (6-6-6-15 Graphics Card : فعلا GF 8800 GTS تا خرید کارت گرا
    Cooling : Deepcool Gammax 200 Power Supply : Cooler Master Elite V2 550W



  2. #11
    OCH Member
    321m آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Oct 2015
    محل سکونت
    Safe House!
    نام واقعی
    MEHDI
    سن
    25
    نوشته ها
    43
    تشکر شده 31 بار در 23 پست
    321m آنلاین نیست.
    1 - چرا اگر بخواهیم حساب کنیم از لحاظ عدد فرد و زوج، n9 میشه هم جزو اعداد فرد N1 میشه درسته؟

    2 - بعد چقدر تاثیر داره مگه N1 نسبت به N2؟

    3 - بیشتر از 1333 میتونم اورکلاک کنم؟


    Motherboard : ASRock G41M-VS3 Processor : Intel Core 2 Quad Q9550 @ 2.83GHz
    Main Memory : (8.00GB Dual-Channel DDR3 @ 500MHz (6-6-6-15 Graphics Card : فعلا GF 8800 GTS تا خرید کارت گرا
    Cooling : Deepcool Gammax 200 Power Supply : Cooler Master Elite V2 550W



  3. #12
    Network Administrator
    ErfanDL آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    MikroTik RouterOS
    نام واقعی
    عرفان
    نوشته ها
    3,034
    تشکر شده 17,372 بار در 2,993 پست
    ErfanDL آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط 321m نمایش پست ها
    1 - چرا اگر بخواهیم حساب کنیم از لحاظ عدد فرد و زوج، n9 میشه هم جزو اعداد فرد N1 میشه درسته؟ 2 - بعد چقدر تاثیر داره مگه N1 نسبت به N2؟ 3 - بیشتر از 1333 میتونم اورکلاک کنم؟
    دقیق خاطرم نیست ولی میدونم performance گزینه N1 بهتره. این موارد رو باید تست کنید


    Motherboard : ASUS P8P67 WS Revolution - DUAL BIOS MOD Processor : Core i5 3570 @ 4.0 GHz - 1.1 V - 45° C
    Main Memory : G.Skill TridentX 8GB (2x4GB) @ 2400 MHz Graphics Card : ASUS ROG STRIX 1080Ti 11G Gaming
    Cooling : Tuniq Tower 120 Extreme V2 Power Supply : GREEN GP885-B


  4. کاربر زیر بابت این ارسال مفید از ErfanDL تشکر کرده است:

    Olesius (7th October 2015)



  5. #13
    OCH Member
    321m آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Oct 2015
    محل سکونت
    Safe House!
    نام واقعی
    MEHDI
    سن
    25
    نوشته ها
    43
    تشکر شده 31 بار در 23 پست
    321m آنلاین نیست.
    درسته


    • CMD:


    CMD مخفف Command Rate است. این پارامتر درواقع نوعی تاخیر نیست بلکه نشان دهنده تعداد کلاک‌هایی است که یک دستور می‌تواند نگه داشته شود.
    1N یا 1T: دستورات را تنها در 1 کلاک ذخیره می‌کند این کار باعث افزایش اندک سرعت کلی شده ولی ثبات را از RAM می‌گیرد.

    2N یا 2T: مقدار 2 کلاک Command Rate باعث ایجاد ثبات در دستورات می‌شود با اینکه ممکن است سرعت کلی را به مقدار بسیار اندکی پایین بیاورد.


    تصمیم گرفتم بزارم روی 1N اگر ببینم مشکلی بوجود میاره میزارمش روی auto بمونه

    1- سوال بعدیم این هستش که میتونم فرکانس رو از 1333 بیشتر ببرم و بکنمش 1600 (اگر میشه به چه صورت)؟



    2- با گذاشتن تایمینگ رم هستش، رم رو روی فرکانس 1333 هست (CL(Cas latency آن هم به صورت پیش فرض روی 9-9-9-24 هستش حالا میخواستم بدونم که بهترین کلاکی که میتونم انتخاب بکنم چه اعدادی هستش آیا باید ولتاژ رو هم تغییر بدم بعد تغییر کلاک ها یا نه فقط افزایش کلاک کافیه؟

    مثلا میتونم روی 7-7-7-21 قرار بدم؟


    Motherboard : ASRock G41M-VS3 Processor : Intel Core 2 Quad Q9550 @ 2.83GHz
    Main Memory : (8.00GB Dual-Channel DDR3 @ 500MHz (6-6-6-15 Graphics Card : فعلا GF 8800 GTS تا خرید کارت گرا
    Cooling : Deepcool Gammax 200 Power Supply : Cooler Master Elite V2 550W



  6. #14
    Network Administrator
    ErfanDL آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    MikroTik RouterOS
    نام واقعی
    عرفان
    نوشته ها
    3,034
    تشکر شده 17,372 بار در 2,993 پست
    ErfanDL آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط 321m نمایش پست ها
    درسته


    • CMD:

    CMD مخفف Command Rate است. این پارامتر درواقع نوعی تاخیر نیست بلکه نشان دهنده تعداد کلاک‌هایی است که یک دستور می‌تواند نگه داشته شود.
    1N یا 1T: دستورات را تنها در 1 کلاک ذخیره می‌کند این کار باعث افزایش اندک سرعت کلی شده ولی ثبات را از RAM می‌گیرد.

    2N یا 2T: مقدار 2 کلاک Command Rate باعث ایجاد ثبات در دستورات می‌شود با اینکه ممکن است سرعت کلی را به مقدار بسیار اندکی پایین بیاورد.


    تصمیم گرفتم بزارم روی 1N اگر ببینم مشکلی بوجود میاره میزارمش روی auto بمونه

    1- سوال بعدیم این هستش که میتونم فرکانس رو از 1333 بیشتر ببرم و بکنمش 1600 (اگر میشه به چه صورت)؟



    2- با گذاشتن تایمینگ رم هستش، رم رو روی فرکانس 1333 هست (CL(Cas latency آن هم به صورت پیش فرض روی 9-9-9-24 هستش حالا میخواستم بدونم که بهترین کلاکی که میتونم انتخاب بکنم چه اعدادی هستش آیا باید ولتاژ رو هم تغییر بدم بعد تغییر کلاک ها یا نه فقط افزایش کلاک کافیه؟

    مثلا میتونم روی 7-7-7-21 قرار بدم؟
    دوست عزیز باید FSB پردازنده رو ببرید بالا تا رم اورکلاک بشه و برای اینکار به یک کولر قدرتمند نیازه


    Motherboard : ASUS P8P67 WS Revolution - DUAL BIOS MOD Processor : Core i5 3570 @ 4.0 GHz - 1.1 V - 45° C
    Main Memory : G.Skill TridentX 8GB (2x4GB) @ 2400 MHz Graphics Card : ASUS ROG STRIX 1080Ti 11G Gaming
    Cooling : Tuniq Tower 120 Extreme V2 Power Supply : GREEN GP885-B


  7. کاربر زیر بابت این ارسال مفید از ErfanDL تشکر کرده است:

    Olesius (7th October 2015)



  8. #15
    OCH Member
    321m آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Oct 2015
    محل سکونت
    Safe House!
    نام واقعی
    MEHDI
    سن
    25
    نوشته ها
    43
    تشکر شده 31 بار در 23 پست
    321m آنلاین نیست.
    ببخشید آقا عرفان من تغییرات رو انجام دادم یعنی رم ها رو گذاشتم رو باس 667 (1333) مگاهرتز اما وقتی از طریق بایوس سیو میکنم و بعدش ریست میشه صفحه مشکی میشه و محیط داس به هیچ وجه نشون داده نمیشه که ویندوز بیاد بالا وبعد یبار ریستارت درست میشه اما وقتی ویندو میاد بالا نوشته که فرکانس رم روی 499 mhzفعالیت میکنه و تایمینگش هم 6-6-6-15 هستش!!!!

    این هم تصویر برای ایککه منظورم رو بهتر متوجه بشید



    Motherboard : ASRock G41M-VS3 Processor : Intel Core 2 Quad Q9550 @ 2.83GHz
    Main Memory : (8.00GB Dual-Channel DDR3 @ 500MHz (6-6-6-15 Graphics Card : فعلا GF 8800 GTS تا خرید کارت گرا
    Cooling : Deepcool Gammax 200 Power Supply : Cooler Master Elite V2 550W



  9. #16
    Moderator
    Olesius آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    Overclockingheroes.com
    نام واقعی
    Ali
    سن
    33
    نوشته ها
    1,290
    تشکر شده 10,382 بار در 1,386 پست
    Olesius آنلاین نیست.
    دوست عزیز

    وب سایت و انجمن های گفت و گو چت روم نیستند که در همان لحظه انتظار پاسخ داشته باشید
    عرفان عزیز تا جایی که تونستن شمارو راهنمایی کردند


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply
    this is my life homie, you decide yours

    چارلی چاپلین: آدم خوبــــــــــی باش
    ولی وقتت رو برای اثباتش به دیگران تلف نکن... !

    همیشه آنچه که درباره "من" می دانی باور کن،
    نه آنچه که پشت سر "من" شنیده ای "من" همانم که دیده ای نه آنکه شنیده ای... !


  10. کاربر زیر بابت این ارسال مفید از Olesius تشکر کرده است:

    mohammad72 (7th October 2015)



  11. #17
    Moderator
    Olesius آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    Overclockingheroes.com
    نام واقعی
    Ali
    سن
    33
    نوشته ها
    1,290
    تشکر شده 10,382 بار در 1,386 پست
    Olesius آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط 321m نمایش پست ها
    سلام بچه ها

    من یه مشکل اساسی دارم و میخواستم کمکم کنید فقط هر چه زودتر بهتر...دمتون گرم

    بچه ها من مادربرد Asrock G41m_VS3 Rav 2.00 رو دارم و 2 تا رم 8 گیگ کینگ استون خریدم با باس 1333 (Cl9) و فرکانسی که رم من در سیستمم کار میکنه بر روی 400 mhz قرار داره که به عبارتی داره با 400*2=800 مگاهرت فعالیت میکنه و لی من میخوام که روی 667 قرار بگیره (667*2=1333)



    مشخصات PC همراه با تایمینگ رم و فرکانس

    [Only registered and activated users can see links. ]

    بخش تظینمات بایوس من
    [Only registered and activated users can see links. ]

    بچه ها همونطور که در تصویر میبینید فقط دوتا فرکانس کاری هستش (400-533) و برای 1333 در سمت راست نوشته که:

    if you adopt ddr3 1333 pls adjust jumper set. mb before apply it
    for FSB1333 CPU:
    FSB1= 2-3

    حالا بچه ها بهم کمک کنید که چطوری این مشکل رو حل کنم
    (بایوس رو هم همین صبح به آخرین ورژن موجود آپدیت کردم)
    دوست عزیز

    شما 16 گیگابایت رم روی سیستم نصب کردید؟
    مورد اول اینکه در مشخصات مادربرد شما حداکثر ساپورت 8 گیگابایت رم ذکر شده
    مورد دوم اینکه ذکر شده فرکانس رم 1333 مگاهرتز در حالت اورکلاک قابل دستیابی هست و اشاره ای به جامپر شده، دفترچه مادربرد رو چک کنید راه حل موضوع رو پیدا می کنید

    یا اینکه دیوایدر یا ضریب رم 1066 رو انتخاب کنید و فرکانس مسیر پردازنده رو افزایش بدید

    - Dual Channel DDR3 memory technology
    - 2 x DDR3 DIMM slots
    - Supports DDR3 1333(OC)/1066/800 non-ECC, un-buffered memory
    - Max. capacity of system memory: 8GB*

    *Due to the operating system limitation, the actual memory size may be less than 4GB for the reservation for system usage under Windows® 32-bit OS. For Windows® 64-bit OS with 64-bit CPU, there is no such limitation.

    **In order to maximize the system memory, please install 4GB memory module with 16 cells or 2GB memory modules with at least 8 cells.
    overclock990 and 321m like this.


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply
    this is my life homie, you decide yours

    چارلی چاپلین: آدم خوبــــــــــی باش
    ولی وقتت رو برای اثباتش به دیگران تلف نکن... !

    همیشه آنچه که درباره "من" می دانی باور کن،
    نه آنچه که پشت سر "من" شنیده ای "من" همانم که دیده ای نه آنکه شنیده ای... !


  12. کاربر زیر بابت این ارسال مفید از Olesius تشکر کرده است:

    mohammad72 (9th October 2015)



  13. #18
    OCH Member
    321m آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Oct 2015
    محل سکونت
    Safe House!
    نام واقعی
    MEHDI
    سن
    25
    نوشته ها
    43
    تشکر شده 31 بار در 23 پست
    321m آنلاین نیست.
    درود ادمین
    نخیر، بنده از دو رم 4 گیگ به صورت دو کاناله استفاده میکنم که جمعا میشه 8 گیگابایت!(داخل تصاوییر هم نوشته!) - جامپر روی مین بردر و هم عوض کردم گذاشتم روی 2-3

    ادمین عزیز بنده یه مشکل جدی تر ازز این بحث اورکلاکینگ دارم

    و اما این مشکل (ادمین و سایر بچها تو رو خدا تا هرجایی که متیونید کمکم کنید تا این مشکلم برطرف بشه، دعاتون میکنم)

    هنگ کردن کامل ویندوز در حین انجام بازیها

    من به قطعات سخت افزاریم رو ارتقا دادم...کارت گرافیک و سی پی یو
    مشکل من اینجاست که وقتی بازی بر فرض مثال The Witcher IIIرو بازی میکنم (بر روی گرافیک High - 1080p) با 30 فریم ریت ثابت بعد از گذشت 20 - 15 دقیقه تصویر هنگ میکنه و بعد یک ثانیه به رنگ سبز (پیکسل های کوچیک - به صورت تمام صفحه) تغییر رنگ میده و تا ریست نشه درست نمیشه و در همون حالت باقی میمونه! و مجبورن باید ریستارت کنم و دوباره بازی رو اجرا میکنم همین مشکل دوباره خودش رو نشون میده


    بچه هامشخصات دقیق سیستم به این صورت هست:
    cpu; Core2Quad Q9550 2.83 GH
    Cpu Cooler Deepcccool Gammaxx 200
    VGA: ATI RADEON HD 5870 OC Gigabyte 1 GB
    (Power: Ersce 750w - (real - 450watt
    Ram: 2*4Gb = 8Gb Drr3 Bus 1333
    M.B: Asrock G41M-VS3 R 2.00


    خب بچه ها حالا بنظرتون چکار باید بکنم
    هارد رو تست کردم مشکلی نداشت
    سی پی یو رو هم که تازه گرفتم اونم مشکلی نداره و کارت گرافیک هم که در در حد نو (عیر آکبند) هستش و تهویه هوای داخل کیس هم که بخوبی انجام میشه (کیسم دپ کول تسرکت با 4 خنک کننده LED 12 سانتی)

    تصویری هم از میزان حرارت قطعات گرفتم که براتون قرار میدم (البته در بازی ویچر 3 دیگه نهایتا کارت گرافیک داغ بشه روی 80 درجه قرار میگیره حرارت کارت!)
    [Only registered and activated users can see links. ]

    این رو هم اضافه کنم که به تازگی ویندوزم رو هم تعویض کردم به ویندوز 10 نسخه enterprise 64 bit و آخرین درایور کارت گرافیک - net framework - C++ 2012 و آخرین نسخه دایرکت ایکس 11

    حدس خودم:
    احتمالش هست که از پاور باشه! (چونکه کارت گرافیک من نسخه اورکلاک شده شرکت گیگابایت هستش که قطعا توان مصرفیش ازز مدل استوکش بیشتره!) (پاورم نزدیک به 4 سال کارکرده و در سال آخر برای دانلود شبانه و کارهای روزانه مورد استفاده قرار میگرفت)
    همینطور در سایت گرین مشخصات قطعاتم رو وارد کردم این رو پاور رو معرفی کرد متناسب با توان مصرفی سیستمم
    [Only registered and activated users can see links. ]


    خب حالا منتظر راه حل و راهنمایی شما هستم که این مشکل من رو حل کنه چون واقعا روحیم رو خراب کرده و دیگه اعصابم از خورد شدن گذشته از این مشکلی که پیش اومده تو رو خدا کمکم کنید؟

    ویرایش توسط 321m : 10th October 2015 در ساعت 10:11 PM


    Motherboard : ASRock G41M-VS3 Processor : Intel Core 2 Quad Q9550 @ 2.83GHz
    Main Memory : (8.00GB Dual-Channel DDR3 @ 500MHz (6-6-6-15 Graphics Card : فعلا GF 8800 GTS تا خرید کارت گرا
    Cooling : Deepcool Gammax 200 Power Supply : Cooler Master Elite V2 550W



  14. #19
    Moderator
    TERRORIST آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    محل سکونت
    هر جایی که عملیات تروریستی باشه.
    نام واقعی
    Behzad
    نوشته ها
    2,023
    تشکر شده 14,918 بار در 2,102 پست
    TERRORIST آنلاین نیست.
    درود

    ببین برای یک از دوستان بنده چنین مشکلی پیش اومده بود مانند قاطی کردن تصاویر و نمایش پیکسلهای داغون و صورتی و سبز بعد متوجه شدیم که منبع تغذیه مشکل داره و کاملا نمی تونه قطعات تامین کنه در زمان WorkLoad بالا . احتمالا مشکل شما از PSU هستش بازم میگم احتمال هستش

    از یک منبع تغذیه معتبر استفاده کنید


    Motherboard : Asus X99-Deluxe-USB 3.1 Processor : Intel Core i7 6900K
    Main Memory : Gskill 4*8 Freq: 3200 MHZ 32 GB Graphics Card : Gigabyte GTX 1080 G1
    Cooling : Cooler Master MasterAir Maker 8 Power Supply : Cooler Master V-850 Full Modular



  15. 2 کاربر بابت این ارسال مفید از TERRORIST تشکر کرده اند:

    mohammad72 (11th October 2015),Olesius (11th October 2015)



  16. #20
    OCH Member
    321m آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Oct 2015
    محل سکونت
    Safe House!
    نام واقعی
    MEHDI
    سن
    25
    نوشته ها
    43
    تشکر شده 31 بار در 23 پست
    321m آنلاین نیست.
    ادامه بحث بر تاپیک زیر انتقال یافت
    [Only registered and activated users can see links. ]


    Motherboard : ASRock G41M-VS3 Processor : Intel Core 2 Quad Q9550 @ 2.83GHz
    Main Memory : (8.00GB Dual-Channel DDR3 @ 500MHz (6-6-6-15 Graphics Card : فعلا GF 8800 GTS تا خرید کارت گرا
    Cooling : Deepcool Gammax 200 Power Supply : Cooler Master Elite V2 550W

  17. کاربر زیر بابت این ارسال مفید از 321m تشکر کرده است:

    mohammad72 (11th October 2015)



صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

موضوعات مشابه

  1. راهنمایی برای خرید مانیتور 27 اینچ
    توسط ATA MAHMOODI در انجمن راهنمایی و مشاوره خرید قطعات (Hardware Buyers Guidance)
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 15th May 2015, 10:48 PM
  2. فروش یکعدد رم Kingston DDR3 4GB 1333 1.5V CL9
    توسط momo000000 در انجمن فروش (For Sell)
    پاسخ: 16
    آخرين نوشته: 6th February 2015, 03:14 AM
  3. مراسم رونمایی از ویندوز 10 و کنفرانس ماکروسافت
    توسط ErfanDL در انجمن نرم افزارهای کاربردی (Utility)
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 21st January 2015, 06:45 PM
  4. گردهمایی و ملاقات اعضا OCH در تهران
    توسط mohammad775 در انجمن گردهمايى اعضا (Members gathering)
    پاسخ: 10
    آخرين نوشته: 19th August 2013, 02:55 PM

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •