با سپاس از محمد عزیز بابت تاپیک بسیار خوبشون،
به نظر من بهترین کارخانه خودروسازی جهان در کشور آلمان و در شهر اشتوتگارت قرار داره کارخانه بزرگ و شناخته شده مرسدس بنز به جرات میشه گفت بزرگترین کارخانه خودرو سازی در جهان پیشگام در ساخت خودروهای کم مصرف و البته اولین شرکتی که قوی ترین موتور مکشی جهان رو ساخت و در محصول محبوب خودش Mercedes Benz SLS AMG قرار داد یا ساخت ماشین های سنگین تریلر با مصرف بسیار کم ، ساخت قوی ترین موتور و پیچیده ترین موتور برای ماشینهای Formoula ONE و ماشین های فوق العاده شیک و کاملش کلاس S باعث شده رقیبانی همچون BMW و AUDI با اختلاف بسیار پشت سر بگذارد .
ولی در این کارخانه بسیار بزرگ و فراوانی محصولات تولیدی در هر رده، ولی ماشینی خیلی دوستش دارم این شرکت AMG S65 Coupe V12 650 HP :
-------------------------------------------------------
دومین و اخرین شرکتی فقط وفقط از یک محصولش خوشم و در سرزمین خورشید قرار داره و خیلی ها رو عاشق خودش کرد و با موتور V6 - حجم 3.6 - با 545 اسب بخار توانست تو شتاب صفر تا 100 در عرض 2.8 ثانیه به چنین سرعتی دست پیدا کنه در حالی خودرو گران قیمتی مثل Bugatti با قیمت 1.500 میلیون Euro توانسته به شتابی 2.6 ثانیه دست پیدا کنه باید برای سازنده خودرو و شخصی سالیان سال همراه با تیمش برای این ماشین زحمتهای کشیده و گفته میشه این خودرو لقب PlayStation ماشینها رو به خودش گرفته ،
من کلاهم برای اقای Kazutoshi Mizuno بر میدارم خودروی که تحسین تمامی کارشناسان و رانندگان جهان و شرکتهای بزرگی همچون AMS - Switzer - Nissmo - ECU Tek در جهت Tunning این خودرو ، خودرویی که با قیمت 101 هزار اودلار می توانید ورژن Track Edtion این خودرو خریداری کنید اگر یک شخصی باشید پولدار می توانید کمتر از یک خودرو Buggati ماشین خودرو تقویت کنید و بتوانید buggati و Lamborgini را به خاک و خون بکشید.