[Only registered and activated users can see links. ]
با سلام خدمت دوستان عزیز
تنها 5 روز دیگه تا عرضهی بازی Project Cars باقی مونده و به نظر هم نمیرسه که این بازی دیگه تاخیر بخوره!
الان دقیق خاطرم نیست ولی 4 یا 5 بار این بازی تاخیر خورده، در ابتدا قرار بود برای PC عرضه بشه، بعد PS3 و Xbox 360 هم اضافه شد، بعد سازندگان اعلام کردند که تنها برای نسل هشتم عرضه میکنند بازی رو و حالا قراره این عنوان در تاریخ 8 می، یعنی 18 اردیبهشت، برای PC، Xbox One و PS4 عرضه بشه. زمان عرضهی نسخه Wii U هم هنوز مشخص نشده
به خاطر تاخیرهای زیاد، سازندگان اعلام کردند که هر ماه، بستههایی رو به صورت رایگان برای تمامی پلتفرمها عرضه میکنن و کاربران میتونن از ماشینهای جدید این بازی بهرهمند بشند.
از اونجایی که این بازی هم از جمله عناوین بسیار مهم هست، تصمیم گرفتیم برای این بازی هم تاپیکی جداگانه داشته باشیم تا دوستان بتونن در مورد این بازی، بحث و تبادل نظر داشته باشند.
اینم دو تا تریلر از بازی، من خودم چیزی برای PC تو سایت گیم...اسپات ندیدم.
Project Cars Dubai Autodrome 60 fps Gameplay - PS4 [Only registered and activated users can see links. ]- [Only registered and activated users can see links. ]- [Only registered and activated users can see links. ]
Project Cars - The World Is Yours UK Multiplayer Trailer [Only registered and activated users can see links. ] - [Only registered and activated users can see links. ] - [Only registered and activated users can see links. ]
Lunch Trailer [Only registered and activated users can see links. ]- [Only registered and activated users can see links. ]- [Only registered and activated users can see links. ]
سیستم مورد نیاز بازی رسمی بازی که در ماه ژولای سال 2014 اعلام شده:
Minimum requirements
CPU: 2.66 GHz Intel Core 2 Quad Q8400, 3.0 GHz AMD Phenom II X4 940
GRAPHICS: nVidia GTX 260, ATI Radeon HD 5770
MEMORY: 4Gb RAM, 1Gb VRAM
کی چنین حرفی زده؟ هندلینگ بده؟ هندلینگش مثل ماشین واقعی هست کسی که میگه هندلینگ این بازی بده تا حالا پشت فرمون نشسته!!! توقع دارید با سرعت ۴۰۰ کیلومتر مثل need for speed سر پیچ بپیچید؟
با کیبورد نمیشه مثل ماشین واقعی بازی کرد حتی با دسته هم مشکله حتما فرمون میخواد
کی چنین حرفی زده؟ هندلینگ بده؟ هندلینگش مثل ماشین واقعی هست کسی که میگه هندلینگ این بازی بده تا حالا پشت فرمون نشسته!!! توقع دارید با سرعت ۴۰۰ کیلومتر مثل need for speed سر پیچ بپیچید؟
دوست عزیز من فقط یک سوال ساده پرسیدم.ادامه بدم فکر کنم ترورم کنی.کی حالا توقع همچین چیزی داره.من فقط گفتم هندلینگش مثل گرید نباشه چون حالم به هم میخوره ازش.
خب بازی سبکش فرق داره دیگه
این اصلا بازی "اتومبیل رانی" یا "مسابقه ای" نیست...Project Cars یه عنوان "شبیه ساز رانندگی" هست
.... Project CARS is a motorsport racing simulator video game developed by the British video game developer
اصلا انتظار اون هیجان رو نداشته باشید از بازی
من خودم به خاطر اینکه میدونم نمیتونم اونطور که باید بازی رو اجرا کنم، دانلود نکردم ولی گرافیکش وسوسه میکنه همینطوری بذارم دانلود بشه ببینم فقط گرافیکش رو
ولی مطمئن باشید اگر یاد بگیرید سبکش رو، یه جور دیگه بازی لذت بخش میشه براتون..
با کیبورد نمیشه مثل ماشین واقعی بازی کرد حتی با دسته هم مشکله حتما فرمون میخواد
اقا دانلود نکنید نمیتونید بازی کنید
صددرصد تایید میشه
دانلود نکنید این بازی دیگه از بس شبیه سازی کرده بازی با کیبرد و دسته باهاش خیلی مشکله باید حتما فرمون باشه اونم نه از این فرمون الکی ها ،فقط فرمونی که حسگر میزان چرخش داره
یکی نیست بگه اینقدر شبیه سازی برا بازی نیاز نیست . بازی رو خراب میکنه
من خودم بازی میکنم ولی با مشکل پیشنهادمم اینه اگه با گرید هم مشکل دارید سمت این نرید الکی حجم خودتونو هدر ندید
گرید تو بد بودن هندلینگ جلوی این لنگ میندازه
Project Cars یه Simulator کامله نه به Shift شباهت داره و نه به Grid (هردو نیمه ارکید هستن ) با نید فور اسپید هم کیلومترها فاصله داره
NFS که کلا ارکیده اصلا تو این ژانر جدی گرفته نمیشه
حتی DriveClub یه نیمه ارکید محسوب میشه
Project Cars فقط باید با GT و Forza مقایسه کرد و این عناوین اصلا عوام پسند نیستن مخاطب خاص حرفه ایی خودشونو دارن.
ویرایش توسط VFSDF : 3rd June 2015 در ساعت 10:35 PM
بخشکی شانس.دوستان برای تابستون از بین بازی های منتشر شده اینا رو مد نظر دارم.پیشنهاد دیگری ندارید؟ولفنشتاین رو حال نمیکنم باهاش
witcher 3
dragon age
trine 3