با کیبورد نمیشه مثل ماشین واقعی بازی کرد حتی با دسته هم مشکله حتما فرمون میخوادنقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اقا دانلود نکنید نمیتونید بازی کنید:))
نمایش نسخه قابل چاپ
با کیبورد نمیشه مثل ماشین واقعی بازی کرد حتی با دسته هم مشکله حتما فرمون میخوادنقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اقا دانلود نکنید نمیتونید بازی کنید:))
دوست عزیز من فقط یک سوال ساده پرسیدم.ادامه بدم فکر کنم ترورم کنی.:dکی حالا توقع همچین چیزی داره.من فقط گفتم هندلینگش مثل گرید نباشه چون حالم به هم میخوره ازش.نقل قول:
اون هیجان NFS رو نداره ، هی باید گاز بدی ، گاز ول کنی ، ترمز بگیری و...نقل قول:
نوشته اصلی توسط fredmehdi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
راستی چطور دوربین تغیر میکنه؟
خب بازی سبکش فرق داره دیگه
این اصلا بازی "اتومبیل رانی" یا "مسابقه ای" نیست...Project Cars یه عنوان "شبیه ساز رانندگی" هست
.... Project CARS is a motorsport racing simulator video game developed by the British video game developer
اصلا انتظار اون هیجان رو نداشته باشید از بازی
من خودم به خاطر اینکه میدونم نمیتونم اونطور که باید بازی رو اجرا کنم، دانلود نکردم ولی گرافیکش وسوسه میکنه همینطوری بذارم دانلود بشه ببینم فقط گرافیکش رو :d
ولی مطمئن باشید اگر یاد بگیرید سبکش رو، یه جور دیگه بازی لذت بخش میشه براتون..
هندلینگش که دوستمون گفت خیلی نچسبه یا بعد از مدتی میشه بهش عادت کرد؟
هنوز کسی جواب من رو نداده.هندلینگش شبیه گرید هست؟ممنون.
هندلینگ این بازی کاملا کاستوم پذیر هست و در حالت پشفرض حداقل به نظر من بهتر از شبیه سازهای اخیر هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط fredmehdi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
و البته لذت بخش
داداش گفتم که دانلود نکن شما هم مثل منی با این سبک ها سازگاری ندارینقل قول:
بله مثل گرید و شیفته
صددرصد تایید میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Veyron [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دانلود نکنید این بازی دیگه از بس شبیه سازی کرده بازی با کیبرد و دسته باهاش خیلی مشکله باید حتما فرمون باشه اونم نه از این فرمون الکی ها ،فقط فرمونی که حسگر میزان چرخش داره
یکی نیست بگه اینقدر شبیه سازی برا بازی نیاز نیست . بازی رو خراب میکنه
من خودم بازی میکنم ولی با مشکل پیشنهادمم اینه اگه با گرید هم مشکل دارید سمت این نرید الکی حجم خودتونو هدر ندید
گرید تو بد بودن هندلینگ جلوی این لنگ میندازه
Project Cars یه Simulator کامله نه به Shift شباهت داره و نه به Grid (هردو نیمه ارکید هستن ) با نید فور اسپید هم کیلومترها فاصله داره
NFS که کلا ارکیده اصلا تو این ژانر جدی گرفته نمیشه
حتی DriveClub یه نیمه ارکید محسوب میشه
Project Cars فقط باید با GT و Forza مقایسه کرد و این عناوین اصلا عوام پسند نیستن مخاطب خاص حرفه ایی خودشونو دارن.
بخشکی شانس.دوستان برای تابستون از بین بازی های منتشر شده اینا رو مد نظر دارم.پیشنهاد دیگری ندارید؟ولفنشتاین رو حال نمیکنم باهاش
witcher 3
dragon age
trine 3