قابل توجه کاربران گرامی: تاپیک معرفی اعضاء برای آشنایی بیشتر با یکدیگر (حتما شرکت کنید) لینک

MSI Notebook
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 11
Like Tree14Likes

موضوع: اموزش اورکلاک و افزایش نرخ تازه سازی مانیتور

  1. #1
    Active Member
    asdaf آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Oct 2013
    محل سکونت
    qom
    نام واقعی
    Mohammad.Ali
    نوشته ها
    222
    تشکر شده 1,640 بار در 228 پست
    asdaf آنلاین نیست.

    اموزش اورکلاک و افزایش نرخ تازه سازی مانیتور

    به نام خدا

    همین طور که میدانیم نرخ تازه سازی مانیتور یا refresh rate که با Hz نمایش داده می شود
    که هرچقدر بالاتر باشد شاهد تجربه روانتر و طبیعی تری برای بینایی و بازی ها خواهیم بود

    پنل های TN به تاخیر پایین انها معروف هستند و بعضی از انها عنوان 1 میلی ثانیه را دارند اما فقط تعدادی از انها تحت عنوان 120 یا 144 هرتز به فروش می رسند
    چیپ پنل های معمولی TN توسط کارخانه با توجه به میزان پایداری و کیفیت انها محدود شده است و در حالت استاندارد و ایمن قرار دارند
    اما این بدان معنی نیست که از پنل نمی توان بیشتر بهره برد
    چیپ مانیتور های ips هم قابلیت اورکلاک را دارد اما محدود به توانایی پنل می باشد که ips ها ذاتا ضعیف تر از TN هستند

    برای این کار و اورکلاک چیپ مانیتور ها به نرم افزار CRU یا Custom Resolution Utility احتیاج داریم که لینک دانلود انرا می توانید از اینجا دریافت کنید
    [Only registered and activated users can see links. ]

    از میان 4 فایلی که وجود دارد با اجرای reset-all.exe تمامی تنظیمات قبلی که ممکنه در برنامه CRU وجود داشته باشه یا خودتان انجام داده باشید پاک می شوند
    CRU.exe را اجرا کنید در بالا بادی نام مانیتور active که باید نام مانیتور خودتان باشد را انتخاب کنید . در صورتی که مانیتور های دیگری وجود دارد انها را delete بزنید

    [Only registered and activated users can see links. ]

    در بخش Detailed Resolutions با فشردن کلید add می توانید رزولیشن و نرخ تازه سازی را تایین کنید پیشنهاد می شود که بالاترین رزولیشن استاندارد مانیتور خودتان را وارد کنید

    [Only registered and activated users can see links. ]

    در مقابل Refresh rate اگر پنل شما TN هست 10 به مقدار استاندارد HZ در رزولیشن تایین شده اضافه کنید و ok بزنید
    add را دوباره بزنید و در همان رزولیشن و فرکانس قبلی مقدار 5 را به فرکانس اضافه کنید و این کار را چند بار با اضافه کردن 5 و ok کردن ادامه دهید
    در پنل ips برای بار اول بنا به تجربه خودم نهایت مقدار افزوده به فرکانس اولیه 5 می باشد که خیلی نهایت ان 2 یا 3 بالاتر می توانید بروید .

    [Only registered and activated users can see links. ]

    نرم افزار CRU تغییراتی در ریجستری و برای گرافیک های amd/nvidia انجام میدهد که باید گرافیک سیستم عامل رستارت شود اما شما به جای رستارت سیستم عامل می توانید
    با اجرای restart.exe یاrestart64.exe در زمان صرفه جویی کنید

    بعد از ان این مسیر را دنبال کنید
    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]

    الان تمام فرکانس هایی که به رزولیشن خود اضافه کرده اید قابلیت مشاهده را دارند و همه چیز بستگی به ازمون و خطا و توانایی پنل بستگی دارد
    از کمترین مقدار اضافه شده شروع به امتحان گرفتن کنید و مقدار را افزایش دهید
    در صورتی که با صفحه تار یا سیاه مواجه شدید به معنای رسیدن به حداکثر توانایی پنل هست و باید به اخرین مقدار قبلی باز گردید که به صورت خودکار بعد از چند ثانیه انجام می شود
    در این اموزش 75 هرتز در رزولیشن تعیین شده نهایت این مدل مانیتور TN هست

    در صورتی که خودتان صلاح داشتید می توانید بیشترین مقدار پایدار را حفظ کنید و بقیه را پاک نمایید

    [Only registered and activated users can see links. ]

    رزولیشن با فرکانس داده شده در تنظیمات بازی ها قابل انتخاب و مشاهده خواهد بود

    امیدوارم که مفید بوده باشد . تاکنون گزارشی در مورد خرابی به خاطر این نوع اورکلاک مشاهده نکرده ام و کسانی بوده اند که 6 ماه استفاده برده اند
    همینطور باید تاثیرات دما و جریان اضافی و تهویه برای چیپ های اورکلاک شده را در نظر بگیرید
    اما در صورت هرگونه مشکلی و به خصوص در مدل هایی که تست نشده و مانیتور های متفاوت تمام مسئولیت بر عهده خودتان بوده و هیچ گونه تعهدی را ندارم


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  2. 24 کاربر بابت این ارسال مفید از asdaf تشکر کرده اند:

    aliniceboy (26th March 2015),amirsss (13th April 2015),ATER (24th March 2015),atisoc0936 (24th March 2015),ErfanDL (24th March 2015),First.Last (25th February 2016),M.ichigo (16th April 2018),magiteq (24th March 2015),mahdi8063 (13th April 2015),mohammad72 (24th March 2015),msover (12th January 2016),nvidia oc (26th March 2015),Olesius (24th March 2015),overclock990 (24th March 2015),p.X (13th April 2015),pbz (18th July 2016),pedramshams (26th March 2015),phoenix (25th March 2015),Reza Y (24th March 2015),SaeedSYS (24th March 2015),SASANOC (24th March 2015),SETIZEN (24th March 2015),TERRORIST (24th March 2015),Veyron (13th January 2016)



  3. #2
    Moderator
    Olesius آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    Overclockingheroes.com
    نام واقعی
    Ali
    سن
    31
    نوشته ها
    1,287
    تشکر شده 10,366 بار در 1,384 پست
    Olesius آنلاین نیست.
    ممنون محمد علی جان بخاطر آموزش مفید تون
    ErfanDL and asdaf like this.


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply
    this is my life homie, you decide yours

    چارلی چاپلین: آدم خوبــــــــــی باش
    ولی وقتت رو برای اثباتش به دیگران تلف نکن... !

    همیشه آنچه که درباره "من" می دانی باور کن،
    نه آنچه که پشت سر "من" شنیده ای "من" همانم که دیده ای نه آنکه شنیده ای... !


  4. 8 کاربر بابت این ارسال مفید از Olesius تشکر کرده اند:

    AMIR (25th March 2015),amirsss (13th April 2015),asdaf (24th March 2015),ErfanDL (24th March 2015),magiteq (24th March 2015),mohammad72 (25th March 2015),p.X (13th April 2015),Reza Y (24th March 2015)



  5. #3
    OCH Member
    mmb2014 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Apr 2014
    سن
    22
    نوشته ها
    195
    تشکر شده 415 بار در 122 پست
    mmb2014 آنلاین نیست.
    دوست عزیز مانیتور منSyncMaster P2050


    این مدل هست وایا تاثیر زیادی هم در کارایی داره
    ویرایش توسط mmb2014 : 25th March 2015 در ساعت 02:15 PM


    Motherboard : ECS A780GM-A Processor : DualCore AMD Athlon II X2 245, 3625 MHz
    Main Memory : : 2gb Kingmax KLEE88F-B8 Graphics Card : NVIDIA GeForce 9500 GT
    Cooling Power Supply : green gp430a
    از چی بگم؟؟؟

  6. 2 کاربر بابت این ارسال مفید از mmb2014 تشکر کرده اند:

    asdaf (25th March 2015),mohammad72 (25th March 2015)



  7. #4
    Active Member
    asdaf آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Oct 2013
    محل سکونت
    qom
    نام واقعی
    Mohammad.Ali
    نوشته ها
    222
    تشکر شده 1,640 بار در 228 پست
    asdaf آنلاین نیست.
    گفتم که من اطلاعی از تمام مدل ها ندارم و چیپ مانیتور بستگی به مدل دارد و نمی دونم در طولانی مدت ممکنه چه اتفاقی بیافتد و تضمین بدم
    فکر نمی کنم نرم افزار محدودیتی داشته باشد و باید جواب دهد
    میزان توانایی پنل برای هر مانیتور با توجه به اینکه پنل شما چه کیفیتی دارد متفاوت هست و باید ازمون و خطا بدهید و شانسی هست
    مانیتور شما هم LCD سامسونگ پنل TN می باشد با تاخیر 2 میلی ثانیه و در بازار این مدل ها مرسوم هست

    یکی از تاثیراتش این هست که چشم شما کمتر خسته می شود و تصویر ثابت تری دارید .
    اگر به جایی غیر از مانیتور خیره شود و با گوشه چشم حواستون به صفحه مانیتور باشد متوجه می شوید که صفحه دارای لرزش هست . با این کار شما لرزش ها را کمتر میکنید !
    تاثیرش توی بازی مربوط به توانایی کارت گرافیک هست اگر کارت گرافیک از پس بار اضافه بر نیاد فقط کند تر می شوید
    فریم دهی و نرخ پاسخ دهی مانیتور بر روی بازی هایی که نیاز به سرعت و دقت دارند خیلی تاثیر گذار هست . در فیلم دیدن هم کمک می کند
    ویرایش توسط asdaf : 25th March 2015 در ساعت 02:43 PM


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  8. 8 کاربر بابت این ارسال مفید از asdaf تشکر کرده اند:

    magiteq (25th March 2015),mmb2014 (25th March 2015),mohammad72 (25th March 2015),msover (12th January 2016),nvidia oc (26th March 2015),Olesius (25th March 2015),pedramshams (26th March 2015),Reza Y (26th March 2015)



  9. #5
    OCH Member
    nvidia oc آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    52
    تشکر شده 159 بار در 42 پست
    nvidia oc آنلاین نیست.
    سلام
    برای لپ تاپ امکان پذیر هست؟!


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  10. 4 کاربر بابت این ارسال مفید از nvidia oc تشکر کرده اند:

    amirsss (13th April 2015),mohammad72 (26th March 2015),Veyron (13th January 2016),امید رض (26th March 2015)



  11. #6
    OCH Member
    nvidia oc آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    52
    تشکر شده 159 بار در 42 پست
    nvidia oc آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط nvidia oc نمایش پست ها
    سلام
    برای لپ تاپ امکان پذیر هست؟!
    خودم تست کردم عملی نیست


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  12. 5 کاربر بابت این ارسال مفید از nvidia oc تشکر کرده اند:

    amirsss (13th April 2015),asdaf (13th April 2015),mohammad72 (13th April 2015),Reza Y (13th January 2016),Veyron (13th January 2016)



  13. #7
    OCH Member
    تاریخ عضویت
    Jan 2016
    نوشته ها
    5
    تشکر شده 7 بار در 3 پست
    mer5ad آنلاین نیست.
    سلام.
    بنده مانیتور ASUS VX238H دارم که پنل TN با زمان پاسخگوئی 1 میلی ثانیه داره.
    رزولوشن روی 1080 تنظیم هست و فرکانس 60 هرتز داره.
    این نرم افزار رو تست کردم، اما متاسفانه جواب نمی ده!
    یعنی بعد از اینکه فرکانس دلخواه رو انتخاب می کنم، تو لیست فرکانس های کارت گرافیک و یا سیستم نمیاد و همون 60 هرتز هست!
    این نرم افزار رو رزولوشن های FULL HD جواب نمی ده!؟
    در ضمن، ویندوزم 10 هست و درایور کارت گرافیم انویدیا آخرین ورژن هست.


    Motherboard : Not Specified Processor : Not Specified
    Main Memory : Not Specified Graphics Card : Not Specified
    Cooling : Not Specified Power Supply : Not Specified

  14. 2 کاربر بابت این ارسال مفید از mer5ad تشکر کرده اند:

    asdaf (12th January 2016),Veyron (13th January 2016)



  15. #8
    Active Member
    asdaf آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Oct 2013
    محل سکونت
    qom
    نام واقعی
    Mohammad.Ali
    نوشته ها
    222
    تشکر شده 1,640 بار در 228 پست
    asdaf آنلاین نیست.
    شما اول رستارت کردید و بعدش دیدید که تو لیست فرکانس ها نیست ؟
    من روی مانیتور خودم با رزولیشن 1080 که asus vx239h هست با ویندوز 7 تست کردم و عمل کرد
    شاید مشکل از ویندوز یا روش اجرای شما باشه . دوباره مراحل رو به دقت انجام بدهید .
    Veyron likes this.


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  16. 3 کاربر بابت این ارسال مفید از asdaf تشکر کرده اند:

    mer5ad (13th January 2016),Reza Y (13th January 2016),Veyron (13th January 2016)



  17. #9
    OCH Member
    تاریخ عضویت
    Jan 2016
    نوشته ها
    5
    تشکر شده 7 بار در 3 پست
    mer5ad آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط asdaf نمایش پست ها
    شما اول رستارت کردید و بعدش دیدید که تو لیست فرکانس ها نیست ؟
    من روی مانیتور خودم با رزولیشن 1080 که asus vx239h هست با ویندوز 7 تست کردم و عمل کرد
    شاید مشکل از ویندوز یا روش اجرای شما باشه . دوباره مراحل رو به دقت انجام بدهید .
    بارها و بارها انجام دادم، ولی هیچ اتفاقی رُخ نداد!
    از ورژن 1.2.6 استفاده می کنم و به نظر میاد آخرین ورژنش باشه.
    حتی برای اینکه مطمئن بشم مراحل رو درست می رم، یک ویدئو دانلود کردم از نحوه تنظیم کردنش. دقیقا کاری بود که بنده انجام می دادم! آخه چیز خاصی نداره! تنظمیاتش راحته!
    احتمالش هست که بخاطر ویندوز 10 باشه!؟

    حالا تاثیر داره!؟ من شخصا مانیتورهائی که فرکانس بالا دارن رو دیدم و فوق العاده خوبن! ولی آیا اگر با این نرم افزار فرکانس مانیتورو بالا ببریم، تاثیر واقعی داره!؟

    راستی یه چیزی. تو بخش تنظمیاتِ ویندوز مانیتور رو نشناخته! یعنی اسمی از مانیتور نیست! ممکنه به خاطر این باشه؟ نرم افزار CRU اسم مانیتور رو می نویسه و شناسائی می کنه، اما تو قسمت تغییر فرکانس در تنظمیاتِ ویندوز، مانتیور شناسائی نمیشه!
    اینم عکسش...



    سرچ هم کردم، اما درایوری برای مانیتور خودم پیدا نکردم!


    Motherboard : Not Specified Processor : Not Specified
    Main Memory : Not Specified Graphics Card : Not Specified
    Cooling : Not Specified Power Supply : Not Specified

  18. 2 کاربر بابت این ارسال مفید از mer5ad تشکر کرده اند:

    asdaf (13th January 2016),Reza Y (13th January 2016)



  19. #10
    Active Member
    asdaf آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Oct 2013
    محل سکونت
    qom
    نام واقعی
    Mohammad.Ali
    نوشته ها
    222
    تشکر شده 1,640 بار در 228 پست
    asdaf آنلاین نیست.
    برای همه توی تنظیمات همون رو می نویسه . اما اگه قسمت دیگر تنظیمات رو ببینید می بینید که مدل مانیتور رو نوشته
    شما به جای استفاده از ایکن restart از خود ویندوز ریستارت کنید یا برعکس رو انجام بدید .
    اگه هیچ مشکلی نباشه احتمالا ویندوز 10 مشکل داره چون خودم توش تست نکردم .
    خوب اگر فرکانسش بالا بره باید مثل همون مانیتور های فرکانس بالا تاثیرش رو ببینید . توی فیلم یا بازی


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  20. کاربر زیر بابت این ارسال مفید از asdaf تشکر کرده است:

    Veyron (13th January 2016)



صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •