سلام و عرض ادب خدمت تمامی کاربران عزیز
نیازی به گفتن نیست زیرا ناگفته پیداست که همه شما عزیزان کمابیش در جریان اتفاقات رخ داده اخیر قرار دارید . اتفاقات به وضوح ناراحت کننده که نتایج تلخی را برای مجموعه به همراه داشته اند.
صحبت کوتاه میکنم چون حرف برای گفتن بسیار است اما اکنون مجالی برای صحبت و سخنوری نیست و اساسی ترین وظیفه تک تک کسانی که اورکلاکینگ هیروز را دوست دارند ؛ این است که به احیای ان و بازگرداندن ان به جایگاه واقعی خود بپردازند.
پر واضح است دوستان عزیز ما که صلاح را در فعالیت نمودن در سایتی دیگر دیده اند ، مانند همیشه دوست و عزیز ما خواهند بود و این اتفاقات هرگز خللی به دوستی عمیق ما در دنیای واقعی یا مجازی نخواهد زد . ناگفته پیداست که همه ما خارج از چهارچوب دنیای مجازی دوستی هایی با یکدیگر داریم که این دوستی ها با هیچ اتفاقی دستخوش تغییر نخواهد شد .
کسانی که 25 ماه خالصانه برای سایت و تعالی علم سخت افزار کشور زحمت کشیدند ؛ با رفتن از اینجا هرگز از ارزش های انها کاسته نخواهد شد.
بنده حقیر شخصا تک تک انها را قلبا دوست داشته و برادرانه برایشان ارزوی موفقیت و بهروزی میکنم .
برکسی پوشیده نیست که در سایت دیگر نیز هدف انها ؛ جز خدمت رسانی و تلاش برای تعالی علم سخت افزار در ایران عزیز نبوده و نخواهد بود .
مجموعه اورکلاکینگ هیروز نیز به لطف ایزد منان و یاری دوستان عزیز به کار خود ادامه خواهد داد تا وظیفه خود را در قبال کاربران عزیز به انجام برساند .
به یاری حق تعالی میتوان راه پر پیچ و خم خروج از این وضعیت ناراحت کننده را طی نمود اما به وضوح مشخص است که همراهی و همدلی دوستان عیز مهمترین و اساسی ترین رکن دستیابی به ان خواهد بود . از این رو از تمامی دوستان عزیز خالصانه تقاضا میکنم که در این راه ، مانند همیشه یار و همره مجموعه و سایتی که متعلق به همه ماست ، باشند.
به یاری خدا و تغییراتی که در سیستم مدیریتی سایت اعمال خواهد شد ؛ کلمه "سایت همه ما " به وضوح و برای همه عزیزان تبیین خواهد شد .
با تقدیم بهترین و خالصانه ترین احترامات
6 مهر ماه 93
حسین زارع