قابل توجه کاربران گرامی: تاپیک معرفی اعضاء برای آشنایی بیشتر با یکدیگر (حتما شرکت کنید) لینک
صفحه 13 از 36 نخستنخست ... 3111213141523 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 121 به 130 از 353
Like Tree12Likes

موضوع: سوالات و مشکلات درباره اورکلاک سوکت +AM2+ & AM3

  1. #1
    Retired Moderator

    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    OverClockingHeroes.com
    نام واقعی
    Morteza
    نوشته ها
    1,011
    تشکر شده 5,958 بار در 602 پست
    morteza.p آنلاین نیست.

    سوالات و مشکلات درباره اورکلاک سوکت +AM2+ & AM3

    سلام به همه دوستان عزیز


    در این تاپیک سوالات و مشکلات درباره اورکلاک سوکت +AM2+ & AM3 رو مطرح بفرمائید .

    خواهشا" با پرسیدن سوال , حتما" مشخصات کامل سیستم اعم از cpu و مادبورد و رم و ....... رو قرار بدید .


    با تشکر
    ویرایش توسط morteza.p : 19th April 2014 در ساعت 04:41 PM
    Aliover likes this.


    Motherboard : ASRock Z87 OC Formula Processor : Intel® Core™ i7-4770K
    Main Memory : Apacer ARES DDR3 2400MHZ C9 2X2GB Graphics Card
    Cooling : Custom Water cooling Power Supply : Thermaltake Toughpower Grand 1200W

  2. 10 کاربر بابت این ارسال مفید از morteza.p تشکر کرده اند:

    Aliover (19th April 2014),AsadSAAD (3rd August 2014),Blue Rose (24th April 2014),Don_Corleone (19th April 2014),jafarsadeghloo (18th September 2016),Olesius (29th November 2014),Reza Y (24th April 2014),The Joker (19th April 2014),َAbolClock (7th May 2014),امید رض (3rd August 2014)



  3. #121
    Assistant
    mohammad72 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    محل سکونت
    کرج
    نام واقعی
    محمد
    سن
    31
    نوشته ها
    1,145
    تشکر شده 8,383 بار در 1,253 پست
    mohammad72 آنلاین نیست.
    سلام
    msi a75a-g35
    amd athlon ii x4 631

    بعد از کلی درگیری با پردازنده،دیروز تونستم با تغییر fsb ، فرکانس رو از 2600 به 3000 برسونم...تست 32m wprime رو هم از 16.221 به 13.844 کاهش دادم...البته برای اینکه پایدار باشه،فرکانس رم رو پایین آوردم(عددش رو یادم رفته)....فرکانس nb هم حدود 800 بود که اصلا یادم نبود اون رو هم بیارم پایین ولی بعد از دو بار ری استارت شدن سیستم،بوت شد و اومد تو ویندوز که باهاش هم یه تست گرفتم....
    یادمه آقا امین گفتن nb باید بین 400 تا 500 باشه.........به خاطر همین دوباره یه سری تغییرات دادم که nb ، شده بود 480 - فرکانس رم هم 1356(اگر اشتباه نکنم) و فرکانس پردازنده هم 31xx بود......ولی هر کاری کردم بوت نشد.....شاید بیشتر از 10 بار ری استارت کردم و چند بار هم بایوس ریست شد.

    حالا سوالم از دوستان عزیز اینه که الان چه چیز باعث میشه سیستم بوت نشه؟ تایمینگ رمها مهمه ؟فرکانس ؟ یا کلا به نظرتون این مادربورد قدرتی رو که باید داشته باشه نداره.....؟ یا چیز دیگه....؟

    ممنونم میشم راهنماییم کنید....اگر هم لازم بود بگید تا دوباره برم سراغش و اعداد رو دقیق بنویسم....


    با تشکر
    ویرایش توسط mohammad72 : 27th August 2013 در ساعت 03:42 PM


    Motherboard : MSI A75A-G35 Processor : AMD Athlon II X4 631 @ 2.8
    Main Memory : Kingston Hyper Blue 2x4GB Dual-Channel @ 1730 Graphics Card : AMD Radeon 6790 XFX Edition @ 890/1140
    Cooling : GREEN Power Supply : Green GP530A-EU
    Metal Pro Clan

  4. 2 کاربر بابت این ارسال مفید از mohammad72 تشکر کرده اند:

    Aliover (27th August 2013),mohammad775 (28th August 2013)



  5. #122
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    محل سکونت
    تبریز
    نام واقعی
    علی
    سن
    32
    نوشته ها
    1,304
    تشکر شده 8,024 بار در 1,123 پست
    Aliover آنلاین نیست.
    محمد جان اکثرا عامل بوت نشدن سیستم تو اورکلاک می تونه از عوامل زیر باشه:
    1-کلاک بیش از حد یک قطعه
    2-کلاک بیش از حد پایین یک قطعه
    3-عدم توانایی اون قطعه برای کار در فرکانس تعیین شده(اورکلاک شده).
    4-کمبود ولتاژ که اونم خیلی خیلی کم پیش میادش.مثلا اورکلاک از 3200 مگاهرتز به 4500!
    برا منم مثلا اون روز اومدم fsb بزنم یادم رفت فرکانس رم رو از 1600 به 800 کاهش بدم.ضریب فرکانس 1600 عدد 8 هست
    یه راست اومدم fsb رو از 200 به 400 افزایش دادم حلا خودت حساب کن چی شده بود دیگه سیستم دیگه بوت نشد باتری مادربرد رو یه 5 دقیقه درآوردم تا بوت شد.
    3200=400*200
    فرکانس رم 3200!
    حتی با درآوردن جامپر ها هم بوت نشد!

    در مورد شما و پلتفرمتون هم فرکانس رم تا اونجا که میدنم نمی تونه تو فرکانس زدن CPU تاثیر منفی داشته باشه.تایمینگ هم همچنین.
    مشکل از همون موارد بالاست!
    شما توی همون تنظیماتی که تو بالا ذکر کردین بوت کنین.
    بعد برین بایوس اورکلاک کنین بعدش که دیدین دیگه نمیره بیاین طبق گفته آقا امین کمی فرکانس NB رو کم کنین.فقط کمی نه به اندازه مقداری که آقا امین ذکر کردن.
    منظورم فرکانسی بین گفته ی آقا امین و اون فرکانسی که خودتون پایدار بودین رو میگم.
    از فرکانس پایدار شروع به اورکلاک CPU بکنین بعد کمی NB رو کمش کنین.

    در ضمن من زیاد با این سوکت کار نکردم اگر آعداد دقیق تر بدین دوستان راهنماییتون میکنن.
    ویرایش توسط Aliover : 28th August 2013 در ساعت 12:20 AM


    Motherboard : msi Z87 M Gaming Processor : Intel Core i5 4670K @4.6 GHz1.23 v
    Main Memory : (2*2)Corsair Dominator GT 2000Cl8@2200 7-8-6 Graphics Card : msi R9 280 Gaming OC 1150-1500
    Cooling : Coolermaster Hyper TX3 with CFIII Thermal paste Power Supply : GREEN GP-885B

  6. 2 کاربر بابت این ارسال مفید از Aliover تشکر کرده اند:

    mohammad72 (28th August 2013),mohammad775 (28th August 2013)



  7. #123
    OCH Member
    تاریخ عضویت
    Sep 2013
    سن
    33
    نوشته ها
    5
    تشکر شده 8 بار در 5 پست
    armaniii آنلاین نیست.
    با سلام و درود
    من یه phenom x3 710 دارم با مین sapphire amd770
    crucial ballistix 4-4-4-12 800mhz 2*2gb

    چطور میشه nb رو تغییر بدم ؟؟ اصلا وجود نداره!!!کل صفحه های بایوس تو لینک زیر هست:[Only registered and activated users can see links. ]


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  8. 2 کاربر بابت این ارسال مفید از armaniii تشکر کرده اند:

    Aliover (19th September 2013),mohammad72 (17th September 2013)



  9. #124
    Retired assistant
    The Joker آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    مشهد
    نام واقعی
    محمد جواد
    نوشته ها
    775
    تشکر شده 7,070 بار در 737 پست
    The Joker آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط armaniii نمایش پست ها
    با سلام و درود
    من یه phenom x3 710 دارم با مین sapphire amd770
    crucial ballistix 4-4-4-12 800mhz 2*2gb

    چطور میشه nb رو تغییر بدم ؟؟ اصلا وجود نداره!!!کل صفحه های بایوس تو لینک زیر هست:[Only registered and activated users can see links. ]
    سلام دوست عزیز
    در این گونه بایوس ها به علت ضعف در بایوس گزینه ی فرکانس nb به صورت جداگونه وجود ندارد و به صورت لینک شده با FSB هستش .
    یعنی به هر مقدار که FSB بالا می رود ، فرکانس nb هم متناسب با آن بالا می رود .



    Motherboard : ECS A785GM-AD3 Processor : AMD Athlon II X4 635
    Main Memory : 2x2GB Geil+Kingmax Graphics Card : AMD Radeon HD 7770 GHZ Edition
    Cooling : DEEPCOOL Gammaxx 300 Power Supply : Green GP580B

  10. 7 کاربر بابت این ارسال مفید از The Joker تشکر کرده اند:

    Aliover (19th September 2013),armaniii (17th September 2013),Artemis (17th September 2013),Blue Rose (17th September 2013),mohammad72 (17th September 2013),mohammad775 (17th September 2013),SETIZEN (17th September 2013)



  11. #125
    OCH Member
    تاریخ عضویت
    Sep 2013
    سن
    33
    نوشته ها
    5
    تشکر شده 8 بار در 5 پست
    armaniii آنلاین نیست.
    پس اگر nb بالا بیاد کاری از دست ما بر نمییاد؟؟ یعنی فقط تا حد مجاز 2200 یا 2100 باشه؟ و فقط 260mhz یا 130mz اورکلاک کنم !!!


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  12. 3 کاربر بابت این ارسال مفید از armaniii تشکر کرده اند:

    Aliover (19th September 2013),mohammad72 (17th September 2013),The Joker (17th September 2013)



  13. #126
    Retired assistant
    The Joker آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    مشهد
    نام واقعی
    محمد جواد
    نوشته ها
    775
    تشکر شده 7,070 بار در 737 پست
    The Joker آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط armaniii نمایش پست ها
    پس اگر nb بالا بیاد کاری از دست ما بر نمییاد؟؟ یعنی فقط تا حد مجاز 2200 یا 2100 باشه؟ و فقط 260mhz یا 130mz اورکلاک کنم !!!
    دوست عزیز فرکانس nb که اونقدرا بالا نمیاد ، بر حسب fsb اگر اشتباه نکنم هر 1mhz در fsb در فرکانس پل جنوبی 10mhz اظافه می شود .
    فرکانس پل جنوبی هم بنده دقیق نمی دونم که تا چه میزانی بالا بیاد مشکل ساز می شود ولی تا 2.5 مشکلی ایجاد نمی کند .
    بنده پردازنده رو تا 3.8 اور کردم که fsb از 200 به 255 تغییر پیدا کرد و فرکانس پل جنوبی بر حسب اون از 2000 به 2550 افزایش پیدا کرد که مشکلی هم ایجاد نکرد
    این مشکل بالا رفتن فرکانس nb با fsb در پردارنده های ضریب بسته وجود دارد که باید با تغییر fsb اورکلاک کرد ، در پردازنده های ضریب باز با بالا بردن ضریب دیگر فرکانس nb تغییر نمی کند .
    ویرایش توسط The Joker : 17th September 2013 در ساعت 07:15 PM


    Motherboard : ECS A785GM-AD3 Processor : AMD Athlon II X4 635
    Main Memory : 2x2GB Geil+Kingmax Graphics Card : AMD Radeon HD 7770 GHZ Edition
    Cooling : DEEPCOOL Gammaxx 300 Power Supply : Green GP580B

  14. 10 کاربر بابت این ارسال مفید از The Joker تشکر کرده اند:

    Agent 47 (17th September 2013),Aliover (19th September 2013),armaniii (17th September 2013),Artemis (17th September 2013),benyps (17th September 2013),mohammad72 (17th September 2013),mohammad775 (17th September 2013),overclock990 (18th September 2013),SETIZEN (17th September 2013),smrbh (19th September 2013)



  15. #127
    OCH Member
    تاریخ عضویت
    Sep 2013
    سن
    33
    نوشته ها
    5
    تشکر شده 8 بار در 5 پست
    armaniii آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط The Joker نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز
    در این گونه بایوس ها به علت ضعف در بایوس گزینه ی فرکانس nb به صورت جداگونه وجود ندارد و به صورت لینک شده با FSB هستش .
    یعنی به هر مقدار که FSB بالا می رود ، فرکانس nb هم متناسب با آن بالا می رود .


    فرکانس Nb فرکانس پل شمالی هست و ربطی به پل جنوبی نداره ht هم گه مشخصه hyper transport
    (sb همون پل جنوبی فرکانسش شما بزار کنار) ht هم قابل تنظیم هست با ضریب multiplier خودش
    میمونه فقط nb که من نمیتونم تغیرش بدم و مشکل من اینجاست که حالا که تغییرش نمیدم nb دماش به شدت بالا میشه و با 0.05 ولت اظافی پایدار میمونه ولی اگر 1 ساعت من تست بگیرم مطمئنم مین آتیش میگیره
    اگر کسی میتونه راهنمای کنه؟!!
    نقش pcie speed رو هم کسی میتونه یه توضیح کوچولو بده.

    ممنونم از دوستان هیرو :دی


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  16. کاربر زیر بابت این ارسال مفید از armaniii تشکر کرده است:

    Aliover (19th September 2013)



  17. #128
    Retired Moderator

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    محل سکونت
    YAZD
    نام واقعی
    ALI
    سن
    33
    نوشته ها
    1,501
    تشکر شده 10,818 بار در 1,401 پست
    Blue Rose آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط armaniii نمایش پست ها
    فرکانس Nb فرکانس پل شمالی هست و ربطی به پل جنوبی نداره ht هم گه مشخصه hyper transport
    (sb همون پل جنوبی فرکانسش شما بزار کنار) ht هم قابل تنظیم هست با ضریب multiplier خودش
    میمونه فقط nb که من نمیتونم تغیرش بدم و مشکل من اینجاست که حالا که تغییرش نمیدم nb دماش به شدت بالا میشه و با 0.05 ولت اظافی پایدار میمونه ولی اگر 1 ساعت من تست بگیرم مطمئنم مین آتیش میگیره
    اگر کسی میتونه راهنمای کنه؟!!
    نقش pcie speed رو هم کسی میتونه یه توضیح کوچولو بده.

    ممنونم از دوستان هیرو :دی
    [Only registered and activated users can see links. ]

    (CPU Multi) * (FSB) = (CPU Freq)
    (CPU Multi) / (Memory Divider) = (Divisor Ratio)
    (CPU Freq) / (Divisor Ratio) = (RAM MHz) (* 2 = DDR MHz)
    (NB Multi) * (FSB) = (NB Freq)
    (HT Multi) * (FSB) = (HT Freq)
    ویرایش توسط Blue Rose : 19th September 2013 در ساعت 02:04 AM


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  18. 6 کاربر بابت این ارسال مفید از Blue Rose تشکر کرده اند:

    Aliover (19th September 2013),armaniii (19th September 2013),ErfanDL (19th September 2013),magiteq (19th September 2013),smrbh (19th September 2013),The Joker (19th September 2013)



  19. #129
    OCH Member
    تاریخ عضویت
    Sep 2013
    سن
    33
    نوشته ها
    5
    تشکر شده 8 بار در 5 پست
    armaniii آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط SWORD-MASTER نمایش پست ها
    [Only registered and activated users can see links. ]

    (CPU Multi) * (FSB) = (CPU Freq)
    (CPU Multi) / (Memory Divider) = (Divisor Ratio)
    (CPU Freq) / (Divisor Ratio) = (RAM MHz) (* 2 = DDR MHz)
    (NB Multi) * (FSB) = (NB Freq)
    (HT Multi) * (FSB) = (HT Freq)
    دوست عزیز بحث سر این مقادیر نیست مشکل مد اینه که nb رو نمیتونم تو بایوس و aod کاهش بدم (بدلیل ضعف بایوس ) و مقدارش هی میره بالا میخوام ببینم مورد نداره ؟؟؟؟ مشکل ساز نمیشه برا مین ؟؟؟ کلا 2ghz هست با ضریب 10 هر 10 تا fbs که نهایت بشه برسی به fbs : 255 به طور مثال با
    nb : 2550 مشکل ساز نمیشه؟؟؟؟

    نا مفهوم نیست به نظر من


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  20. کاربر زیر بابت این ارسال مفید از armaniii تشکر کرده است:

    Aliover (19th September 2013)



  21. #130
    Retired Moderator

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    محل سکونت
    YAZD
    نام واقعی
    ALI
    سن
    33
    نوشته ها
    1,501
    تشکر شده 10,818 بار در 1,401 پست
    Blue Rose آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط armaniii نمایش پست ها
    دوست عزیز بحث سر این مقادیر نیست مشکل مد اینه که nb رو نمیتونم تو بایوس و aod کاهش بدم (بدلیل ضعف بایوس ) و مقدارش هی میره بالا میخوام ببینم مورد نداره ؟؟؟؟ مشکل ساز نمیشه برا مین ؟؟؟ کلا 2ghz هست با ضریب 10 هر 10 تا fbs که نهایت بشه برسی به fbs : 255 به طور مثال با
    nb : 2550 مشکل ساز نمیشه؟؟؟؟

    نا مفهوم نیست به نظر من
    برای تغییر فرکانس NB باید ضریب یا فرکانس مسیر اصلی(همون کلاک مرجع،FSB که برای شما قابل فهم باشد)پردازنده را تغییر دهید،اگر گزینه ای با نام NB Multiplier در بایوس موجود نیست،پس می توانید با افزایش یا کاهش کلاک مرجع میزان NB Frequency را تغییر دهید.با توجه به تصاویر بایوس مادربرد شما متاسفانه گزینه ای در رابطه با ضریب NB موجود نمی باشد.
    در سوکت AM3 فرکانس NB تا 2800MHz و فرکانس HT هم تا 2000MHz مشکلی ایجاد نمی کند.البته این مقدار ممکن هست در هر مادربردی فرق کند و پایدار نباشد.میزان فرکانسی که گفته شد بیشتر در مورد پردازنده های 4 هسته ای صدق می کند.(پردازنده شما قابلیت آنلاک به 4 هسته را دارد،البته اگر جزء Phenom II X4 هایی نباشد،که یک هسته مشکل دار دارند.)
    حتما قبل از تغییرات ولتاژ به خصوص بخش مربوط به NB تاپیک مربوطه را به دقت مطالعه کنید.
    موفق باشید
    ویرایش توسط Blue Rose : 19th September 2013 در ساعت 03:07 PM


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  22. 4 کاربر بابت این ارسال مفید از Blue Rose تشکر کرده اند:

    Aliover (19th September 2013),armaniii (19th September 2013),The Joker (19th September 2013),ZeNer (20th September 2013)



صفحه 13 از 36 نخستنخست ... 3111213141523 ... آخرینآخرین

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •