قابل توجه کاربران گرامی: تاپیک معرفی اعضاء برای آشنایی بیشتر با یکدیگر (حتما شرکت کنید) لینک

MSI Notebook
نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9
Like Tree5Likes
  • 3 Post By Aliover
  • 2 Post By morteza.p

موضوع: سوالات و مشکلات درباره اورکلاک سوکت FM1 & FM2

  1. #1
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    محل سکونت
    تبریز
    نام واقعی
    علی
    سن
    26
    نوشته ها
    1,304
    تشکر شده 8,023 بار در 1,123 پست
    Aliover آنلاین نیست.

    سوالات و مشکلات درباره اورکلاک سوکت FM1 & FM2


    با سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز.


    در این تاپیک سوالات و مشکلات درباره اورکلاک سوکت FM1 & FM2 رو مطرح بفرمائید .

    خواهشا" با پرسیدن سوال , حتما" مشخصات کامل سیستم اعم از cpu و مادبورد و رم و ....... رو قرار بدید .


    با تشکر
    Artemis, atisoc0936 and TRIDENT like this.


    Motherboard : msi Z87 M Gaming Processor : Intel Core i5 4670K @4.6 GHz1.23 v
    Main Memory : (2*2)Corsair Dominator GT 2000Cl8@2200 7-8-6 Graphics Card : msi R9 280 Gaming OC 1150-1500
    Cooling : Coolermaster Hyper TX3 with CFIII Thermal paste Power Supply : GREEN GP-885B

  2. 13 کاربر بابت این ارسال مفید از Aliover تشکر کرده اند:

    Artemis (3rd March 2014),atisoc0936 (23rd July 2014),Blue Rose (3rd March 2014),Don_Corleone (3rd March 2014),iSteve (3rd March 2014),magiteq (3rd March 2014),morteza.p (21st July 2014),omid-amd (4th March 2014),Reza Y (13th November 2014),SETIZEN (3rd March 2014),smrbh (3rd March 2014),The Joker (3rd March 2014),TRIDENT (3rd March 2014)



  3. #2
    New User
    تاریخ عضویت
    Jul 2014
    نوشته ها
    7
    تشکر شده 6 بار در 2 پست
    vahid65 آنلاین نیست.
    سلام و درود
    میشه لطفا نحوه اورکلاک برای سیستم با مشخصات زیر رو بفرمایید؟
    M/B : Gigabyte F2A85X-UP4
    Apu: AMD A105800K
    RAM: Corsair 4G 1600
    PSU: Green Gp 530A-EU
    فن apu هم فن استوک میباشد.
    ضمن اینکه باید عنوان کنم در زمینه اورکلاک هم اطلاعات اندکی دارم .

    دوستان چرا عنایتی به سوال بنده نمیکنید؟
    قبول دارم خیلی مبتدیانه است ولی مسئله اینه وقتی سرعت پایه پردازنده رو یه واحد اضافه میکنم تصویر دیگه وجود نداره ......یعنی ویندوز بالا میاد و صداش هم میاد ولی خبری از تصویر نیست
    میخواستم بدونم روش صحیحش چه جوریه
    مطالبی که در مورد آموزش جامع اور کلاک بود خوندم ولی میخوام بدونم با فن استوک تا چه حدی میشه پردازنده رو اورکلاک کرد.
    ویرایش توسط morteza.p : 22nd July 2014 در ساعت 01:58 PM دلیل: ترکیب پستها , لطفا" از دادن پست های پشت سر هم پرهیز کنید .


    Motherboard : Not Specified Processor : Not Specified
    Main Memory : Not Specified Graphics Card : Not Specified
    Cooling : Not Specified Power Supply : Not Specified

  4. 3 کاربر بابت این ارسال مفید از vahid65 تشکر کرده اند:

    Aliover (22nd July 2014),morteza.p (22nd July 2014),smrbh (22nd July 2014)



  5. #3
    Retired Moderator

    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    OverClockingHeroes.com
    نام واقعی
    Morteza
    نوشته ها
    1,011
    تشکر شده 5,957 بار در 602 پست
    morteza.p آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط vahid65 نمایش پست ها
    سلام و درود
    میشه لطفا نحوه اورکلاک برای سیستم با مشخصات زیر رو بفرمایید؟
    M/B : Gigabyte F2A85X-UP4
    Apu: AMD A105800K
    RAM: Corsair 4G 1600
    PSU: Green Gp 530A-EU
    فن apu هم فن استوک میباشد.
    ضمن اینکه باید عنوان کنم در زمینه اورکلاک هم اطلاعات اندکی دارم .

    دوستان چرا عنایتی به سوال بنده نمیکنید؟
    قبول دارم خیلی مبتدیانه است ولی مسئله اینه وقتی سرعت پایه پردازنده رو یه واحد اضافه میکنم تصویر دیگه وجود نداره ......یعنی ویندوز بالا میاد و صداش هم میاد ولی خبری از تصویر نیست
    میخواستم بدونم روش صحیحش چه جوریه
    مطالبی که در مورد آموزش جامع اور کلاک بود خوندم ولی میخوام بدونم با فن استوک تا چه حدی میشه پردازنده رو اورکلاک کرد.
    سلام
    اگه آموزش زیر رو به دقت مطالعه بفرمائید به راحتی میتونید اورکلاک کنید :
    [Only registered and activated users can see links. ]

    پردازنده که همونه فقط مدل مین فرق میکنه که گزینه های اورکلاک معمولا" در مادربوردهای مختلف تقریبا" یکسان هست .

    شما از کجا یک واحد اضافه میکنید ؟

    برای بالا بردن فرکانس هم میتونی ضریب رو بالا بری هم FSB . شما بهتره در صفحه زیر یک واحد به گزینه cpu clock ratio اضافه کنید . یعنی 38 رو به 39 تغییر بدید .

    [Only registered and activated users can see links. ]

    اگر بازم ویندوز بالا نیومد شما باید ولتاژ رو به صورت دستی وارد کنید .

    به صفحه زیر برید و CPU Vcore رو روی 1.3 تا 1.35 تنظیم کنید :

    [Only registered and activated users can see links. ]

    این مورد بستگی به پردازنده شما داره . ممکنه با ولتاژ 1.2 پایدار بشه ممکن هست با 1.4 پایدار بشه .

    سوالی بود در خدمت هستیم .
    smrbh and atisoc0936 like this.


    Motherboard : ASRock Z87 OC Formula Processor : Intel® Core™ i7-4770K
    Main Memory : Apacer ARES DDR3 2400MHZ C9 2X2GB Graphics Card
    Cooling : Custom Water cooling Power Supply : Thermaltake Toughpower Grand 1200W

  6. 8 کاربر بابت این ارسال مفید از morteza.p تشکر کرده اند:

    Aliover (22nd July 2014),atisoc0936 (23rd July 2014),benyps (23rd July 2014),Don_Corleone (22nd July 2014),magiteq (22nd July 2014),mmb2014 (22nd July 2014),smrbh (22nd July 2014),vahid65 (22nd July 2014)



  7. #4
    OCH Member

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    نوشته ها
    14
    تشکر شده 32 بار در 13 پست
    emami آنلاین نیست.
    سلام خسته نباشید
    این آمورش برای 5800-k بود مشخصات سیستم من به این صورت:
    APU A10 6800 k 4.1 gighz turbo 4.4 gig hz ,GPU 834 gig hz
    Motherbord A88x-G43
    memory corseir 2x4gig duel 1600
    power 480w green
    می خواستم طریقه اورکلاک اولیه رو برای این APU رو بدونم بعد طبق آموزش به جلو برم


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply



  8. #5
    OCH Member

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    نوشته ها
    14
    تشکر شده 32 بار در 13 پست
    emami آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط Aliover نمایش پست ها
    داداش گلم هیچ فرقی نداره.
    چه 5800 باشه چه 6800 و چه 7850
    فقط ضریب پردازنده رو زیاد کنید.
    ضریب هم CPU raito هستش اگر در حالت AUto هست انتخا بکنید و ضریب رو زیاد کنید و دو گام بیشتر ست کنید.
    این کار رو تا جایی که ناپایدار بشه ادامه بدید بعدش با توجه به استوک بودن کولر شما ولتاژ اضافی توصیه نمیشه.
    در آخر ضریب رو دو تا کم کنید میتونید برای 24/7 استفاده کنید.
    شما تا اینجا پیش برید تا باقی مراحل رو بریم ضمنا یکی از دوستان با ذکر صفحه بایوس برود شما توضیحاتی رو ارائه کردند
    معمولا این جور ضریب ها تو تب M.I.T باید باشه دقیق یادم نیست.
    ممنون از توضیح شما
    من از یک مورد ترس دارم ،آخه دیشب طبق مراحل گام لول رفتم جلو دفعه دوم که ضریب رو از 105 به 106 بردم تو هنگام بالا اومدن ویندوز صفحه آبی اومد
    گفتم نکنه رمم آسیب دید باشه بعد تنظیمات رو به حالت اولیه گذاشتم درست شد البته اشتباه من نمیدونم کجا بود
    بعد طبق آموزش که گفته
    گام لول : پس از غیرفعال کردن گزینه های یاد شده، ضریب پردازنده را بر روی نهایت مقدار مقدار ممکن قرار می دهیم که ما این ضریب را برابر 38 در نظر گرفته ایم
    حداکثر این مقدار برای من 55 است البته
    از 42 تا 50 رنگ اعداد زرد شد و از 50تا 55 قرمز شد سوال من این که من تا 55 قرار بدم؟


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  9. کاربر زیر بابت این ارسال مفید از emami تشکر کرده است:

    Aliover (23rd July 2014)



  10. #6
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    محل سکونت
    تبریز
    نام واقعی
    علی
    سن
    26
    نوشته ها
    1,304
    تشکر شده 8,023 بار در 1,123 پست
    Aliover آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط emami نمایش پست ها
    ممنون از توضیح شما من از یک مورد ترس دارم ،آخه دیشب طبق مراحل گام لول رفتم جلو دفعه دوم که ضریب رو از 105 به 106 بردم تو هنگام بالا اومدن ویندوز صفحه آبی اومد گفتم نکنه رمم آسیب دید باشه بعد تنظیمات رو به حالت اولیه گذاشتم درست شد البته اشتباه من نمیدونم کجا بود بعد طبق آموزش که گفته حداکثر این مقدار برای من 55 است البته از 42 تا 50 رنگ اعداد زرد شد و از 50تا 55 قرمز شد سوال من این که من تا 55 قرار بدم؟
    عزیز این فرمول شما :100*39=3900
    100فرکانس پایه بورد هست که تمامی مقادیر از اون به دست میادش.
    39 ضریب خود پردازنده هست که در 100 ضرب میشه.
    شما فقط این رو گام به گام بالا ببر نه این که یهو بذاری رو 55.
    گام به گام پیش برو مثلا 39 رو ست کن بعدش بیا ویندوز ببین پایداره یا نه بعدش برو بایوس 39.5 ست کن اگر موجود داشته باشه اگر نه که 40 ست کن.
    55 یعنی 5500 مگاهرتز فرکانس ها
    با توجه به استوک بودن کولر شما و نیز فرکانس پایه 4 به 4.4 گیگاهرتز و دمای تقریبا زیاد 6800 ها نهایت میتونید رو رقم 45 ضریب رو ست کنید و ولتآژ رو دستی 1.4 ست کنید.
    بیش از این به کولر خوب نیازمند هست.
    بعد از تمامی مراحل یه تست با برنامه wPrime 1024 به جهت اینکه استیبل باشه بگیرید.
    به دمای پردازنده در هنگام لود هم دقت کنید که از 65 درجه بالاتر نره


    Motherboard : msi Z87 M Gaming Processor : Intel Core i5 4670K @4.6 GHz1.23 v
    Main Memory : (2*2)Corsair Dominator GT 2000Cl8@2200 7-8-6 Graphics Card : msi R9 280 Gaming OC 1150-1500
    Cooling : Coolermaster Hyper TX3 with CFIII Thermal paste Power Supply : GREEN GP-885B



  11. #7
    New User
    تاریخ عضویت
    Jul 2014
    نوشته ها
    7
    تشکر شده 6 بار در 2 پست
    vahid65 آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط morteza.p نمایش پست ها
    سلام
    اگه آموزش زیر رو به دقت مطالعه بفرمائید به راحتی میتونید اورکلاک کنید :
    [Only registered and activated users can see links. ]

    پردازنده که همونه فقط مدل مین فرق میکنه که گزینه های اورکلاک معمولا" در مادربوردهای مختلف تقریبا" یکسان هست .

    شما از کجا یک واحد اضافه میکنید ؟

    برای بالا بردن فرکانس هم میتونی ضریب رو بالا بری هم FSB . شما بهتره در صفحه زیر یک واحد به گزینه cpu clock ratio اضافه کنید . یعنی 38 رو به 39 تغییر بدید .

    [Only registered and activated users can see links. ]

    اگر بازم ویندوز بالا نیومد شما باید ولتاژ رو به صورت دستی وارد کنید .

    به صفحه زیر برید و CPU Vcore رو روی 1.3 تا 1.35 تنظیم کنید :

    [Only registered and activated users can see links. ]

    این مورد بستگی به پردازنده شما داره . ممکنه با ولتاژ 1.2 پایدار بشه ممکن هست با 1.4 پایدار بشه .

    سوالی بود در خدمت هستیم .
    با فن استوک تا چه فرکانسی میشه اور کرد که به پردازنده آسیبی نرسه؟


    Motherboard : Not Specified Processor : Not Specified
    Main Memory : Not Specified Graphics Card : Not Specified
    Cooling : Not Specified Power Supply : Not Specified

  12. 3 کاربر بابت این ارسال مفید از vahid65 تشکر کرده اند:

    Aliover (23rd July 2014),emami (24th July 2014),morteza.p (23rd July 2014)



  13. #8
    Retired Moderator

    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    OverClockingHeroes.com
    نام واقعی
    Morteza
    نوشته ها
    1,011
    تشکر شده 5,957 بار در 602 پست
    morteza.p آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط vahid65 نمایش پست ها
    با فن استوک تا چه فرکانسی میشه اور کرد که به پردازنده آسیبی نرسه؟
    درود

    بستگی به دمای پردازنده و پایدار بودنش داره عزیز .

    یعنی شما فرکانس رو تا جایی بالا میبری که دمای متعادل داشته باشی . البته بعد از بالا بردن فرکانس حتما" باید تست های مختلف ران کنید , در این صورت هم از پایدار بودن سیستم مطمئن میشید و هم دمای ماکزیمم پردازنده به دست میاد .



    Motherboard : ASRock Z87 OC Formula Processor : Intel® Core™ i7-4770K
    Main Memory : Apacer ARES DDR3 2400MHZ C9 2X2GB Graphics Card
    Cooling : Custom Water cooling Power Supply : Thermaltake Toughpower Grand 1200W

  14. 6 کاربر بابت این ارسال مفید از morteza.p تشکر کرده اند:

    Aliover (23rd July 2014),Don_Corleone (23rd July 2014),magiteq (23rd July 2014),mmb2014 (23rd July 2014),smrbh (23rd July 2014),vahid65 (23rd July 2014)



  15. #9
    OCH Member
    تاریخ عضویت
    Nov 2014
    سن
    32
    نوشته ها
    1
    تشکر شده 0 بار در 0 پست
    mahdi66 آنلاین نیست.
    از اساتید عزیز کسی می تونه راهنماییم کنه چطور میتونم سیستمم رو اورکلاک کنم هر کاری میکنم وقتی fsb رو از 125 بالاتر میبرم بعد یه مدت سیستم crash میشه و مجبورم به همون fsb 125 برش گردونم؟
    یه سوال دیگه هم اینکه شنیدم که افزایش ضریب فرکانس تو مدل cpu من تاثیری نداره این مطلب درسته یا نه؟
    ممنون میشم جوابمو بدید
    ویرایش توسط mahdi66 : 13th November 2014 در ساعت 07:46 AM


    Motherboard : GA-A75-D3H Processor : AMD Athlon II X4 631
    Main Memory : 4GIG DDR3 BUS1333 Graphics Card : AMD Radeon HD6770 1 GB DDR5
    Cooling : Not Specified Power Supply : Not Specified



کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •