قابل توجه کاربران گرامی: تاپیک معرفی اعضاء برای آشنایی بیشتر با یکدیگر (حتما شرکت کنید) لینک

MSI Notebook
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 12
Like Tree9Likes

موضوع: آموزش ساخت Trainer برای بازی ها

  1. #1
    Network Administrator
    ErfanDL آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    MikroTik RouterOS
    نام واقعی
    عرفان
    نوشته ها
    3,034
    تشکر شده 17,315 بار در 2,992 پست
    ErfanDL آنلاین نیست.

    Smile آموزش ساخت Trainer برای بازی ها

    با سلام خدمت دوستان عزیز

    در این قسمت روش ساخت Trainer برای تمامی بازی ها رو می آموزیم.

    =======

    ابزار مورد نیاز:

    1- نرم افزار Ch*eat Engine 6.3: [Only registered and activated users can see links. ]

    2- یک عدد بازی ( در این آموزش من از بازی های GRID 2 و Angry Birds Star Wars 2 استفاده کرده ام )

    =======

    آموزش:

    1- بازی مورد نظر رو نصب و اجرا کنید و به قسمت دلخواه بازی بروید ( برای تغییر در بخش دلخواه ) و بازی رو با زدن دکمه های ALT + TAB کوچک کنید ( Minimize )
    ( در اینجا من میخوام امتیاز Drift را در بازی GRID 2 بالا ببرم )

    2- Ch*eat Engine را اجرا کنید

    3- دکمه ای که رنگ آبی و سبز میشه رو بزنید و فایل بازی رو از بین پروسه ها انتخاب کنید

    [Only registered and activated users can see links. ]

    4- وارد بازی شوید و مقدار عدد امتیاز یا پول که در بازی هست حفظ کنید و به Ch*eat Engine بگردید. حالا مقدار رو در قسمت Value وارد کنید و روی New Scan کلیک کنید تا لیستی از همین عدد نمایان شود.
    ( امتیاز Drift من 18480 میباشد )

    حالا در بازی مقداری پول یا امتیاز کسب کنید و عدد آن را در Value وارد کنید و Next Scan را بزنید میبینید که لیست اعداد کمتر میشوند و شما راحت تر میتوانید مقدار امتیاز رو تغییر دهید.

    [Only registered and activated users can see links. ]

    5- کل لیست اعداد رو انتخاب کنید و دکمه فلش قرمز رنگ رو بزنید تا لیست اعداد به پایین منتقل شوند

    [Only registered and activated users can see links. ]

    6- کل لیست اعدادی که به پایین منتقل شدند رو انتخاب کنید سپس Enter را بزنید و عدد مورد نظر رو وارد کنید. مثلا امتیاز من 18480 بود حالا میزنم 200000 و OK را میزنم وقتی به بازی بر میگردم این عدد عوض شده

    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]

    =======

    فیلم آموزشی ( Trainer برای بازی Angry Birds )

    [Only registered and activated users can see links. ]




    Motherboard : ASUS P8P67 WS Revolution - DUAL BIOS MOD Processor : Core i5 3570 @ 4.0 GHz - 1.1 V - 45° C
    Main Memory : G.Skill TridentX 8GB (2x4GB) @ 2400 MHz Graphics Card : ASUS ROG STRIX 1080Ti 11G Gaming
    Cooling : Tuniq Tower 120 Extreme V2 Power Supply : GREEN GP885-B


  2. 21 کاربر بابت این ارسال مفید از ErfanDL تشکر کرده اند:

    Agent 47 (2nd February 2014),Aliover (2nd February 2014),alksdj (2nd February 2014),Artemis (2nd February 2014),Don_Corleone (2nd February 2014),frankenstein (4th February 2014),Hamed_Classic (13th February 2014),magiteq (2nd February 2014),MASTER OC 7 (3rd February 2014),momo000000 (3rd February 2014),morteza.p (3rd February 2014),NAVID OC (4th February 2015),Olesius (3rd February 2014),overclock990 (2nd February 2014),saeed. (2nd February 2014),SETIZEN (2nd February 2014),smrbh (2nd February 2014),The Joker (2nd February 2014),TRIDENT (3rd February 2014),VFSDF (3rd February 2014),XoMa (2nd February 2014)



  3. #2
    OCH Member

    تاریخ عضویت
    Jan 2014
    محل سکونت
    مشهد
    نام واقعی
    سعید
    سن
    25
    نوشته ها
    27
    تشکر شده 32 بار در 18 پست
    saeed. آنلاین نیست.
    ممنون عرفان جانpdfاین اموزشو میتونی بزاری؟!
    یک چیز دیگه من الان دوسه تا بازی نصب دارم ولی توی اون لیست نیست بازی های خاص ساپورت میکنن یانه همه رو ساپورت میکنن
    ویرایش توسط saeed. : 2nd February 2014 در ساعت 09:33 PM


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  4. 3 کاربر بابت این ارسال مفید از saeed. تشکر کرده اند:

    Aliover (3rd February 2014),ErfanDL (2nd February 2014),morteza.p (3rd February 2014)



  5. #3
    OCH Member alksdj آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    سن
    29
    نوشته ها
    9
    تشکر شده 83 بار در 12 پست
    alksdj آنلاین نیست.
    اقا عرفان عزیز میخواستم بدونم برای بازی هایی که پچ شده هم جواب میده ؟
    برای بازی های آنلاین جطور جواب میده ؟
    با تشکر


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  6. 2 کاربر بابت این ارسال مفید از alksdj تشکر کرده اند:

    ErfanDL (2nd February 2014),morteza.p (3rd February 2014)



  7. #4
    Network Administrator
    ErfanDL آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    MikroTik RouterOS
    نام واقعی
    عرفان
    نوشته ها
    3,034
    تشکر شده 17,315 بار در 2,992 پست
    ErfanDL آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط saeed. نمایش پست ها
    ممنون عرفان جانpdfاین اموزشو میتونی بزاری؟!
    یک چیز دیگه من الان دوسه تا بازی نصب دارم ولی توی اون لیست نیست بازی های خاص ساپورت میکنن یانه همه رو ساپورت میکنن
    سلام سعید جان.

    چشم PDF هم میزارم. سعید جان همه بازی ها رو ساپورت میکنه. اگه بازیتون نسخه 64 بیت هست باید نسخه 64 بیتی Che*at Engine رو اجرا کنید. این نسخه که من گذاشتم هم 32 بیت هست هم 64 بیت ( از منوی استارت Che*at Engine رو باز کنید دو نسخه وجود داره )

    نقل قول نوشته اصلی توسط alksdj نمایش پست ها
    اقا عرفان عزیز میخواستم بدونم برای بازی هایی که پچ شده هم جواب میده ؟
    برای بازی های آنلاین جطور جواب میده ؟
    با تشکر
    بله روی همه بازی های ک**ر**ک شده و پچ شده جواب میده. بازی های آنلاین رو نمیدونم !


    Motherboard : ASUS P8P67 WS Revolution - DUAL BIOS MOD Processor : Core i5 3570 @ 4.0 GHz - 1.1 V - 45° C
    Main Memory : G.Skill TridentX 8GB (2x4GB) @ 2400 MHz Graphics Card : ASUS ROG STRIX 1080Ti 11G Gaming
    Cooling : Tuniq Tower 120 Extreme V2 Power Supply : GREEN GP885-B


  8. 9 کاربر بابت این ارسال مفید از ErfanDL تشکر کرده اند:

    Agent 47 (3rd February 2014),Aliover (3rd February 2014),alksdj (2nd February 2014),morteza.p (3rd February 2014),overclock990 (3rd February 2014),saeed. (3rd February 2014),smrbh (3rd February 2014),The Joker (2nd February 2014),TRIDENT (3rd February 2014)



  9. #5
    Assistant

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    سن
    30
    نوشته ها
    633
    تشکر شده 2,158 بار در 608 پست
    amirsss آنلاین نیست.
    اگه بخوایم تو یه بازی جون ( health ) رو که فقط بصورت health bar هست و نه عددی داره و نه درصد اونوقت باید چیکار کرد یا مثلا بخوایم سرعت حرکت رو تند یا کند کنیم یا دشمنان در بازی با یک ضربه از بین برن چطوری با این ابزار قابل انجامه ؟


    Motherboard : Asus rampage iv gene Processor : I7 3960x @ 4.4 ghz
    Main Memory : 4x4 gb gskill 2133 cl9 @ 2155 cl9 Graphics Card : Evga gtx 1080 ti sc2
    Cooling : Corsair H105 Power Supply : Corsair HX 1050



  10. #6
    Retired assistant
    The Joker آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    مشهد
    نام واقعی
    محمد جواد
    نوشته ها
    775
    تشکر شده 7,068 بار در 737 پست
    The Joker آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط amirsss نمایش پست ها
    اگه بخوایم تو یه بازی جون ( health ) رو که فقط بصورت health bar هست و نه عددی داره و نه درصد اونوقت باید چیکار کرد یا مثلا بخوایم سرعت حرکت رو تند یا کند کنیم یا دشمنان در بازی با یک ضربه از بین برن چطوری با این ابزار قابل انجامه ؟
    سلام دوست عزیز
    خیر این کارا انجام شدنی نیست ، کلآ برنامه ی Che..a.t Engine فقط برای دستکاری مقدار های عددی در بازی هستش ، حتی میزان سلامتی که به صورت نوار هم هستش قابل دستکاری نیست


    Motherboard : ECS A785GM-AD3 Processor : AMD Athlon II X4 635
    Main Memory : 2x2GB Geil+Kingmax Graphics Card : AMD Radeon HD 7770 GHZ Edition
    Cooling : DEEPCOOL Gammaxx 300 Power Supply : Green GP580B

  11. 8 کاربر بابت این ارسال مفید از The Joker تشکر کرده اند:

    Agent 47 (3rd February 2014),Aliover (3rd February 2014),alksdj (3rd February 2014),AMD Radeon (3rd February 2014),amirsss (3rd February 2014),Artemis (3rd February 2014),overclock990 (3rd February 2014),TRIDENT (3rd February 2014)



  12. #7
    Network Administrator
    ErfanDL آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    MikroTik RouterOS
    نام واقعی
    عرفان
    نوشته ها
    3,034
    تشکر شده 17,315 بار در 2,992 پست
    ErfanDL آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط amirsss نمایش پست ها
    اگه بخوایم تو یه بازی جون ( health ) رو که فقط بصورت health bar هست و نه عددی داره و نه درصد اونوقت باید چیکار کرد یا مثلا بخوایم سرعت حرکت رو تند یا کند کنیم یا دشمنان در بازی با یک ضربه از بین برن چطوری با این ابزار قابل انجامه ؟
    میشه امیر جان اما یکم حوصله میخواد باید Che*at Engine رو روی حالت دیباگ بزاری و آدرس Hex اون قسمت ها رو پیدا کنی.


    Motherboard : ASUS P8P67 WS Revolution - DUAL BIOS MOD Processor : Core i5 3570 @ 4.0 GHz - 1.1 V - 45° C
    Main Memory : G.Skill TridentX 8GB (2x4GB) @ 2400 MHz Graphics Card : ASUS ROG STRIX 1080Ti 11G Gaming
    Cooling : Tuniq Tower 120 Extreme V2 Power Supply : GREEN GP885-B


  13. 5 کاربر بابت این ارسال مفید از ErfanDL تشکر کرده اند:

    Agent 47 (3rd February 2014),AMD Radeon (3rd February 2014),Artemis (3rd February 2014),magiteq (3rd February 2014),TRIDENT (3rd February 2014)



  14. #8
    Retired Moderator
    Artemis آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    محل سکونت
    تهران
    نام واقعی
    محمود
    سن
    30
    نوشته ها
    1,055
    تشکر شده 5,913 بار در 685 پست
    Artemis آنلاین نیست.
    سلام
    ممنون از عرفان عزیز...

    یه نکته دیگه هم دیدم توی برنامش اینه که یا باید گزینه pause game رو بزنی یا باید بازی رو توی حالتی غیر از فول اسکرین اجرا کنی
    اما روی Assassin's Creed Liberation HD هرکاری کردم نشد پارامتری رو تغییر بدم یعنی مقدارش رو سرچ میکردم هیچی نمیومد
    شاید گزینه ای غیر از Exactly Value رو باید اینبار امتحان کنم


    Motherboard Processor : Intel Core i7 3630QM
    Main Memory : 16GB Graphics Card : AMD Radeon HD 8970M
    Cooling Power Supply

  15. 3 کاربر بابت این ارسال مفید از Artemis تشکر کرده اند:

    Agent 47 (3rd February 2014),ErfanDL (3rd February 2014),magiteq (3rd February 2014)



  16. #9
    Network Administrator
    ErfanDL آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    MikroTik RouterOS
    نام واقعی
    عرفان
    نوشته ها
    3,034
    تشکر شده 17,315 بار در 2,992 پست
    ErfanDL آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط Artemis نمایش پست ها
    سلام
    ممنون از عرفان عزیز...

    یه نکته دیگه هم دیدم توی برنامش اینه که یا باید گزینه pause game رو بزنی یا باید بازی رو توی حالتی غیر از فول اسکرین اجرا کنی
    اما روی Assassin's Creed Liberation HD هرکاری کردم نشد پارامتری رو تغییر بدم یعنی مقدارش رو سرچ میکردم هیچی نمیومد
    شاید گزینه ای غیر از Exactly Value رو باید اینبار امتحان کنم
    محمود جان Value Type رو بزار رو Float


    Motherboard : ASUS P8P67 WS Revolution - DUAL BIOS MOD Processor : Core i5 3570 @ 4.0 GHz - 1.1 V - 45° C
    Main Memory : G.Skill TridentX 8GB (2x4GB) @ 2400 MHz Graphics Card : ASUS ROG STRIX 1080Ti 11G Gaming
    Cooling : Tuniq Tower 120 Extreme V2 Power Supply : GREEN GP885-B


  17. 3 کاربر بابت این ارسال مفید از ErfanDL تشکر کرده اند:

    AMD Radeon (3rd February 2014),Artemis (3rd February 2014),magiteq (3rd February 2014)



  18. #10
    Retired Moderator
    Artemis آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    محل سکونت
    تهران
    نام واقعی
    محمود
    سن
    30
    نوشته ها
    1,055
    تشکر شده 5,913 بار در 685 پست
    Artemis آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط ErfanDL نمایش پست ها
    محمود جان Value Type رو بزار رو Float
    روی Float بود عرفان جان. پیدا نمیکنه حتی با غیر از گزینه Exactly فکر کنم کلا این یمورد بازی نباید pause بشه


    Motherboard Processor : Intel Core i7 3630QM
    Main Memory : 16GB Graphics Card : AMD Radeon HD 8970M
    Cooling Power Supply

  19. 2 کاربر بابت این ارسال مفید از Artemis تشکر کرده اند:

    Agent 47 (3rd February 2014),AMD Radeon (3rd February 2014)



صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

موضوعات مشابه

  1. .::دانلود ترینر(Trainer) بازی ها::.
    توسط Artemis در انجمن بازی های رایانه ای (PC Games)
    پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 18th June 2014, 01:43 PM

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •