با سلام خدمت دوستان عزیز
در این قسمت روش ساخت Trainer برای تمامی بازی ها رو می آموزیم.
=======
ابزار مورد نیاز:
1- نرم افزار Ch*eat Engine 6.3: [Only registered and activated users can see links. ]
2- یک عدد بازی ( در این آموزش من از بازی های GRID 2 و Angry Birds Star Wars 2 استفاده کرده ام )
=======
آموزش:
1- بازی مورد نظر رو نصب و اجرا کنید و به قسمت دلخواه بازی بروید ( برای تغییر در بخش دلخواه ) و بازی رو با زدن دکمه های ALT + TAB کوچک کنید ( Minimize )
( در اینجا من میخوام امتیاز Drift را در بازی GRID 2 بالا ببرم )
2- Ch*eat Engine را اجرا کنید
3- دکمه ای که رنگ آبی و سبز میشه رو بزنید و فایل بازی رو از بین پروسه ها انتخاب کنید
[Only registered and activated users can see links. ]
4- وارد بازی شوید و مقدار عدد امتیاز یا پول که در بازی هست حفظ کنید و به Ch*eat Engine بگردید. حالا مقدار رو در قسمت Value وارد کنید و روی New Scan کلیک کنید تا لیستی از همین عدد نمایان شود.
( امتیاز Drift من 18480 میباشد )
حالا در بازی مقداری پول یا امتیاز کسب کنید و عدد آن را در Value وارد کنید و Next Scan را بزنید میبینید که لیست اعداد کمتر میشوند و شما راحت تر میتوانید مقدار امتیاز رو تغییر دهید.
5- کل لیست اعداد رو انتخاب کنید و دکمه فلش قرمز رنگ رو بزنید تا لیست اعداد به پایین منتقل شوند
6- کل لیست اعدادی که به پایین منتقل شدند رو انتخاب کنید سپس Enter را بزنید و عدد مورد نظر رو وارد کنید. مثلا امتیاز من 18480 بود حالا میزنم 200000 و OK را میزنم وقتی به بازی بر میگردم این عدد عوض شده
=======
فیلم آموزشی ( Trainer برای بازی Angry Birds )