قابل توجه کاربران گرامی: تاپیک معرفی اعضاء برای آشنایی بیشتر با یکدیگر (حتما شرکت کنید) لینک
صفحه 1 از 6 123 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 59
Like Tree32Likes

موضوع: تبدیل کامپیوتر به روتر قدرتمند Mikrotik

  1. #1
    Network Administrator
    ErfanDL آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    MikroTik RouterOS
    نام واقعی
    عرفان
    نوشته ها
    3,034
    تشکر شده 17,365 بار در 2,993 پست
    ErfanDL آنلاین نیست.

    Smile تبدیل کامپیوتر به روتر قدرتمند Mikrotik



    با سلام خدمت دوستان عزیز

    در این بخش می آموزیم که چگونه یک کامپیوتر را به یک روتر قدرتمند Mikrotik تبدیل کنیم و از آن در شبکه خود استفاده کنیم.

    در این آموزش شما میتوانید روتر Mikrotik را روی ماشین مجازی سرور خود نصب کنید و یا اگر یک کامپیوتر قدیمی و به درد نخور دارید میتوانید سیستم عامل Mikrotik را روی آن نصب کنید.

    مزایا:

    - صرفه جویی در هزینه ( یک روتر حرفه ای Mikrotik قیمتی حدود 1200000 تومان به بالا دارد ) به وسیله این آموزش به صورت کاملا رایگان میتوانید یک روتر قدرتمند برای خود راه اندازی کنید.

    - سرعت و قدرت بیشتر نسبت به روتر های Mikrotik ( به دلیل رم و CPU قدرتمند کامپیوتر )

    - عمر طولانی تر از روترهای Mikrotik

    ------------

    سخت افزارهای مورد نیاز:

    فلش مموری برای نصب سیستم عامل Mikrotik از روی فلش

    یک کامپیوتر قدیمی

    سویچ برای اتصال کامپیوتر تبدیل شده به روتر در شبکه ( اختیاری )

    ------------

    نرم افزارهای مورد نیاز:

    سیستم عامل Mikrotik OS نسخه 5.20 FULL: [Only registered and activated users can see links. ]

    VirtualBOX برای نصب سیستم عامل Mikrotik به صورت مجازی بر روی سرور: [Only registered and activated users can see links. ]

    نرم افزار Rufus: [Only registered and activated users can see links. ]

    ------------

    آموزش نصب بر روی کامپیوتر:

    1- ابتدا سیستم عامل Mikrotik را دانلود کنید و آن را ازحال فشرده خارج کنید فایلی با اسم Mikrotik 5.20 Full Lev6.iso استخراج میشود.

    2- حالا باید یک فلش مموری Bootable بسازیم تا بتوانیم سیستم عامل Mikrotik را از روی آن بر روی کامپیوتر قدیمی نصب کنیم.

    3- فلش مموری را به کامپیوتر متصل کنید و نرم افزار Rufus را اجرا کنید.

    4- از قسمت Device فلش مموری را انتخاب کنید سپس تیک Quick format را بزنید از قسمت Create a bootable disk using آیکون CD را بزنید و فایل Mikrotik 5.20 Full Lev6.iso را انتخاب کنید و روی Start کلیک کنید.



    5- فلش مموری را بوت کنید تا وارد مرحله نصب Mikrotik OS شوید.

    6- اولین تصویر که میبینید مانند عکس زیر میباشد:

    [Only registered and activated users can see links. ]

    7- در این قسمت باید آپشن های مورد نظر خود را انتخاب کنید با زدن کلید a تمامی گزینه ها انتخاب میشوند و با دکمه space میتوانید موارد مورد نظر را تیک بزنید. ما در اینجا a را میزنیم تا همه گزینه ها انتخاب شوند:

    [Only registered and activated users can see links. ]

    8- برای نصب موارد انتخاب شده کلید i را بزنید تا مرحله نصب آغاز شود.

    در این قسمت باید دکمه y رابزنید:

    [Only registered and activated users can see links. ]

    دوباره دکمه y را بزنید:

    [Only registered and activated users can see links. ]

    عملیات نصب آغاز میشود:

    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]

    در آخر پیام Software Installed - Press Enter to reboot نمایش داده میشود با زدن کلید Enter سیستم Restart میشود.

    [Only registered and activated users can see links. ]

    سیستم عامل Mikrotik با موفقیت نصب شد.

    اولین تصویر از سیستم عامل به صورت زیر میباشد:

    [Only registered and activated users can see links. ]

    برای ورود به سیستم در قسمت Login کلمه admin را وارد کنید و در قسمت Password چیزی وارد نکنید و کلید Enter را بزنید تا وارد سیستم عامل Mikrotik شوید:

    [Only registered and activated users can see links. ]

    محیط اولیه Mikrtoik:

    [Only registered and activated users can see links. ]

    ------------

    راه اندازی اولیه Mikrotik ( اختصاص دادن IP به روتر ):

    1- وارد Mikrtoik شوید سپس برای دادن IP دستور زیر را وارد کنید و Enter را بزنید:

    ip address add address=192.168.1.10/24

    به جای 192.168.1.10 میتوانید رنج IP شبکه خود را وارد کنید. ( IP روتر باید در رنج کل شبکه شما باشد )

    [Only registered and activated users can see links. ]

    در قسمت Interface کلمه Ether1 را وارد کنید ( Ether1 همان پورت شبکه LAN شما میباشد )

    [Only registered and activated users can see links. ]

    ------------

    ارتباط با رابط گرافیکی Mikrotik:

    روترهای Mikrotik از دو روش Terminal و محیط گرافیکی قابل تنظیم میباشند محیط Terminal که همان خط فرمان میباشد و محیط گرافیکی از طریق مرورگرهای اینترنتی قابل تنظیم میباشند.

    محیط Terminal برای کاربران تازه وارد بسیار سخت میباشد و باید کل خط فرمان ها رو حفظ کنند ( حدود 30000 خط فرمان ) اما محیط گرافیکی این کار رو برای کاربران مبتدی راحت کرده است.

    برای اتصال به محیط گرافیکی باید از یک کامپیوتر که در شبکه میباشد کمک بگیرید IP این کامپیوتر باید در رنج IP روتر Mikrotik باشد.

    برای این کار یک مرورگر اینترنتی باز کنید ( مثلا Firefox یا Chrome ) سپس IP روتر Mikrotik که به آن اختصاص داده اید را وارد کنید:

    192.168.1.10

    تصاویری از رابط گرافیکی Mikrotik:

    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]

    ------------

    آموزش نصب سیستم عامل Mikrotik بر روی VirtualBOX:

    این آموزش به صورت کلیپ میباشد:

    [Only registered and activated users can see links. ]


    سوالی بود در خدمتم

    ------------

    موفق باشید


    منبع: انجمن تخصصی OverclockingHeroes
    ویرایش توسط ErfanDL : 4th December 2013 در ساعت 02:34 PM


    Motherboard : ASUS P8P67 WS Revolution - DUAL BIOS MOD Processor : Core i5 3570 @ 4.0 GHz - 1.1 V - 45° C
    Main Memory : G.Skill TridentX 8GB (2x4GB) @ 2400 MHz Graphics Card : ASUS ROG STRIX 1080Ti 11G Gaming
    Cooling : Tuniq Tower 120 Extreme V2 Power Supply : GREEN GP885-B


  2. 36 کاربر بابت این ارسال مفید از ErfanDL تشکر کرده اند:

    Agent 47 (4th December 2013),alihoseini (14th April 2018),Amin_CaraGT2 (5th December 2013),amirh67 (31st December 2013),amirrahimi (23rd October 2015),amirsima (29th July 2017),arman_kad (4th December 2013),armiiiiiin (28th April 2015),Armintech (6th December 2013),Artemis (29th November 2014),as222 (23rd February 2014),Behnam_2337 (4th December 2013),Don_Corleone (4th December 2013),First.Last (4th December 2013),IMAN OCX (20th November 2014),kral2008 (4th December 2013),magiteq (4th December 2013),MASTER OC 7 (4th December 2013),Mehdi_FXX (5th July 2014),mohammad72 (4th December 2013),NAVID OC (15th August 2014),Olesius (4th December 2013),Optimus Prime (4th December 2013),overclock990 (5th July 2014),p.X (13th July 2015),R EZ A (6th December 2013),Raiden (4th December 2013),Reza Y (4th December 2013),SASANOC (4th December 2013),SETIZEN (4th December 2013),smrbh (4th December 2013),TERRORIST (4th December 2013),The Joker (4th December 2013),TRIDENT (15th August 2014),ـ☢Devileytion☢ـ (4th July 2014),ماهی (4th December 2013)



  3. #2
    OCH Member

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    محل سکونت
    فارس
    نوشته ها
    82
    تشکر شده 180 بار در 48 پست
    ماهی آنلاین نیست.
    سلام.
    ممنون.
    کاشکی میگفتید روتر چیه و به چه کار آید؟


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  4. 9 کاربر بابت این ارسال مفید از ماهی تشکر کرده اند:

    Agent 47 (4th December 2013),Amin_CaraGT2 (5th December 2013),Behnam_2337 (4th December 2013),Don_Corleone (4th December 2013),ErfanDL (4th December 2013),Optimus Prime (4th December 2013),Raiden (4th December 2013),SETIZEN (4th December 2013),The Joker (4th December 2013)



  5. #3
    Network Administrator
    ErfanDL آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    MikroTik RouterOS
    نام واقعی
    عرفان
    نوشته ها
    3,034
    تشکر شده 17,365 بار در 2,993 پست
    ErfanDL آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط ماهی نمایش پست ها
    سلام.
    ممنون.
    کاشکی میگفتید روتر چیه و به چه کار آید؟
    روتر یک مسیر یاب در شبکه میباشد وظیفه اصلی روتر ترجمه IP به یک دیگر میباشد و وظیفه مهم تر یک روتر پیدا کردن کوتاه ترین مسیر برای ارسال پکت های اطلاعاتی میباشد. روترها دارای فایروال قدرتمند میباشند که امنیت شبکه را به صورت 100% تظمین میکنند و هزاران کاربرد دیگر.

    یک روتر میتواند سرورهای http - v----p****n - ftp - tftp - radius - telnet - ,..... را به راحتی داخل خودش راه اندازی کند
    ویرایش توسط ErfanDL : 4th December 2013 در ساعت 02:20 PM
    magiteq likes this.


    Motherboard : ASUS P8P67 WS Revolution - DUAL BIOS MOD Processor : Core i5 3570 @ 4.0 GHz - 1.1 V - 45° C
    Main Memory : G.Skill TridentX 8GB (2x4GB) @ 2400 MHz Graphics Card : ASUS ROG STRIX 1080Ti 11G Gaming
    Cooling : Tuniq Tower 120 Extreme V2 Power Supply : GREEN GP885-B


  6. 14 کاربر بابت این ارسال مفید از ErfanDL تشکر کرده اند:

    Agent 47 (4th December 2013),Amin_CaraGT2 (5th December 2013),Behnam_2337 (4th December 2013),kral2008 (4th December 2013),magiteq (4th December 2013),Optimus Prime (4th December 2013),overclock990 (5th July 2014),Raiden (4th December 2013),Reza Y (4th December 2013),SASANOC (4th December 2013),SETIZEN (4th December 2013),smrbh (4th December 2013),The Joker (4th December 2013),ماهی (4th December 2013)



  7. #4
    OCH Member

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    محل سکونت
    فارس
    نوشته ها
    82
    تشکر شده 180 بار در 48 پست
    ماهی آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط ErfanDL نمایش پست ها
    روتر یک مسیر یاب در شبکه میباشد وظیفه اصلی روتر ترجمه IP به یک دیگر میباشد و وظیفه مهم تر یک روتر پیدا کردن کوتاه ترین مسیر برای ارسال پکت های اطلاعاتی میباشد. روترها دارای فایروال قدرتمند میباشند که امنیت شبکه را به صورت 100% تظمین میکنند و هزاران کاربرد دیگر.

    یک روتر میتواند سرورهای http - v----p****n - ftp - tftp - radius - telnet - ,..... را به راحتی داخل خودش راه اندازی کند
    با تشکر از عرفان عزیز.
    اما من هیچی نفهمیدم((شاید بخاطر اینکه تخصص ندارم))

    برای افراد عادی مثل ما هم بکار میاد؟


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  8. 3 کاربر بابت این ارسال مفید از ماهی تشکر کرده اند:

    Amin_CaraGT2 (5th December 2013),ErfanDL (4th December 2013),Optimus Prime (4th December 2013)



  9. #5
    Network Administrator
    ErfanDL آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    MikroTik RouterOS
    نام واقعی
    عرفان
    نوشته ها
    3,034
    تشکر شده 17,365 بار در 2,993 پست
    ErfanDL آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط ماهی نمایش پست ها
    با تشکر از عرفان عزیز.
    اما من هیچی نفهمیدم((شاید بخاطر اینکه تخصص ندارم))

    برای افراد عادی مثل ما هم بکار میاد؟
    خواهش ميكنم عزيزم.
    شما ميتوانيد از فايروال و سرور Radius براي امنيت شبكه كابلي و شبكه وايرلس استفاده كنيد.


    Motherboard : ASUS P8P67 WS Revolution - DUAL BIOS MOD Processor : Core i5 3570 @ 4.0 GHz - 1.1 V - 45° C
    Main Memory : G.Skill TridentX 8GB (2x4GB) @ 2400 MHz Graphics Card : ASUS ROG STRIX 1080Ti 11G Gaming
    Cooling : Tuniq Tower 120 Extreme V2 Power Supply : GREEN GP885-B


  10. 7 کاربر بابت این ارسال مفید از ErfanDL تشکر کرده اند:

    Amin_CaraGT2 (5th December 2013),magiteq (4th December 2013),Optimus Prime (4th December 2013),Reza Y (4th December 2013),SETIZEN (4th December 2013),smrbh (4th December 2013),ماهی (4th December 2013)



  11. #6
    Retired Moderator
    SETIZEN آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    محل سکونت
    اصفهان
    نام واقعی
    حسین
    نوشته ها
    1,128
    تشکر شده 5,032 بار در 886 پست
    SETIZEN آنلاین نیست.
    ممنون عرفان جان به خاطر مطلب خیلی مفیدت

    نقل قول نوشته اصلی توسط ErfanDL نمایش پست ها
    روتر یک مسیر یاب در شبکه میباشد وظیفه اصلی روتر ترجمه IP به یک دیگر میباشد و وظیفه مهم تر یک روتر پیدا کردن کوتاه ترین مسیر برای ارسال پکت های اطلاعاتی میباشد. روترها دارای فایروال قدرتمند میباشند که امنیت شبکه را به صورت 100% تظمین میکنند و هزاران کاربرد دیگر.

    یک روتر میتواند سرورهای http - v----p****n - ftp - tftp - radius - telnet - ,..... را به راحتی داخل خودش راه اندازی کند
    امنیت 100 درصد عرفان جان؟!!!


    Motherboard : MSI Big Bang Marshal - B3 Processor : Intel Core i7 2600k
    Main Memory : G.SKILL Trident X Series 16GB (2 x 8GB) :D Graphics Card : MSI N580 GTX Lightning
    Cooling : Cooler Master V8 Power Supply : Thermaltake toughpowe 1350w
    <a href=http://och.boxup.ir/images/10685481067149458153.jpg target=_blank rel=nofollow>http://och.boxup.ir/images/10685481067149458153.jpg</a>

  12. 3 کاربر بابت این ارسال مفید از SETIZEN تشکر کرده اند:

    Amin_CaraGT2 (5th December 2013),ErfanDL (4th December 2013),ماهی (4th December 2013)



  13. #7
    Network Administrator
    ErfanDL آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    MikroTik RouterOS
    نام واقعی
    عرفان
    نوشته ها
    3,034
    تشکر شده 17,365 بار در 2,993 پست
    ErfanDL آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط SETIZEN نمایش پست ها
    ممنون عرفان جان به خاطر مطلب خیلی مفیدت



    امنیت 100 درصد عرفان جان؟!!!
    البته 100% نميشه گفت ولي تا حد قابل قبولي ميتونه امنيت رو تضمين كنه.
    امنيت 100% در فايروال هاي سيسكو وجود دارد. آخرين بار يكيشو قيمت كردم 700 ميليون تومان


    Motherboard : ASUS P8P67 WS Revolution - DUAL BIOS MOD Processor : Core i5 3570 @ 4.0 GHz - 1.1 V - 45° C
    Main Memory : G.Skill TridentX 8GB (2x4GB) @ 2400 MHz Graphics Card : ASUS ROG STRIX 1080Ti 11G Gaming
    Cooling : Tuniq Tower 120 Extreme V2 Power Supply : GREEN GP885-B


  14. 7 کاربر بابت این ارسال مفید از ErfanDL تشکر کرده اند:

    Amin_CaraGT2 (5th December 2013),magiteq (4th December 2013),Raiden (4th December 2013),Reza Y (4th December 2013),SETIZEN (4th December 2013),smrbh (4th December 2013),ماهی (4th December 2013)



  15. #8
    Retired Moderator
    SETIZEN آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    محل سکونت
    اصفهان
    نام واقعی
    حسین
    نوشته ها
    1,128
    تشکر شده 5,032 بار در 886 پست
    SETIZEN آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط ErfanDL نمایش پست ها
    البته 100% نميشه گفت ولي تا حد قابل قبولي ميتونه امنيت رو تضمين كنه.
    امنيت 100% در فايروال هاي سيسكو وجود دارد. آخرين بار يكيشو قيمت كردم 700 ميليون تومان
    درسته ولی این 100 درصد رو نداریم . خیلی نزدیک 100 هست ولی 100 نیست.

    100 درصد رو موقعی داریم که همه چی خاموش


    Motherboard : MSI Big Bang Marshal - B3 Processor : Intel Core i7 2600k
    Main Memory : G.SKILL Trident X Series 16GB (2 x 8GB) :D Graphics Card : MSI N580 GTX Lightning
    Cooling : Cooler Master V8 Power Supply : Thermaltake toughpowe 1350w
    <a href=http://och.boxup.ir/images/10685481067149458153.jpg target=_blank rel=nofollow>http://och.boxup.ir/images/10685481067149458153.jpg</a>

  16. 7 کاربر بابت این ارسال مفید از SETIZEN تشکر کرده اند:

    Amin_CaraGT2 (5th December 2013),ErfanDL (4th December 2013),Omi Dorani (13th July 2015),Raiden (4th December 2013),Reza Y (4th December 2013),smrbh (4th December 2013),ماهی (4th December 2013)



  17. #9
    OCH Member
    تاریخ عضویت
    Jul 2014
    نوشته ها
    1
    تشکر شده 0 بار در 0 پست
    taknavaz123 آنلاین نیست.
    سلام.
    من تازه این بحثو دیدمو تصمیم گرفتم میکروتیک رو با همین آموزش روی یک پی سی قدیمی و بلا استفاده راه اندازی کنم.
    نتونستم از طریق فلاش بوتش کنم.به خاطر همین با سی دی بوت کردم.اما بعد از مرحله 8 با اروری همراه شد که عکسشو اینجا میذارم.
    دفعه اول این ارور رو داد.
    [Only registered and activated users can see links. ]

    دفعه دوم که خواستم از اول شروع کنم این ارور رو داد و دیگه الان فقط این ارور رو میده
    [Only registered and activated users can see links. ]

    ممنون میشم راهنمائیم کنید که این ارور دلیلش چیه؟
    ویرایش توسط The Joker : 4th July 2014 در ساعت 03:29 PM دلیل: آپلود تصاویر در آپلود سنتر سایت


    Motherboard : Not Specified Processor : Not Specified
    Main Memory : Not Specified Graphics Card : Not Specified
    Cooling : Not Specified Power Supply : Not Specified



  18. #10
    Network Administrator
    ErfanDL آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    MikroTik RouterOS
    نام واقعی
    عرفان
    نوشته ها
    3,034
    تشکر شده 17,365 بار در 2,993 پست
    ErfanDL آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط taknavaz123 نمایش پست ها
    سلام.
    من تازه این بحثو دیدمو تصمیم گرفتم میکروتیک رو با همین آموزش روی یک پی سی قدیمی و بلا استفاده راه اندازی کنم.
    نتونستم از طریق فلاش بوتش کنم.به خاطر همین با سی دی بوت کردم.اما بعد از مرحله 8 با اروری همراه شد که عکسشو اینجا میذارم.
    دفعه اول این ارور رو داد.
    [Only registered and activated users can see links. ]

    دفعه دوم که خواستم از اول شروع کنم این ارور رو داد و دیگه الان فقط این ارور رو میده
    [Only registered and activated users can see links. ]

    ممنون میشم راهنمائیم کنید که این ارور دلیلش چیه؟
    با CD نمیشه حتما باید با فلش نصب بشه


    Motherboard : ASUS P8P67 WS Revolution - DUAL BIOS MOD Processor : Core i5 3570 @ 4.0 GHz - 1.1 V - 45° C
    Main Memory : G.Skill TridentX 8GB (2x4GB) @ 2400 MHz Graphics Card : ASUS ROG STRIX 1080Ti 11G Gaming
    Cooling : Tuniq Tower 120 Extreme V2 Power Supply : GREEN GP885-B

  19. کاربر زیر بابت این ارسال مفید از ErfanDL تشکر کرده است:

    ماهی (28th July 2014)



صفحه 1 از 6 123 ... آخرینآخرین

LinkBacks (?)

  1. 28th April 2015, 01:07 PM
  2. 18th November 2014, 11:03 PM

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •