قابل توجه کاربران گرامی: تاپیک معرفی اعضاء برای آشنایی بیشتر با یکدیگر (حتما شرکت کنید) لینک
صفحه 6 از 6 نخستنخست ... 456
نمایش نتایج: از 51 به 59 از 59
Like Tree32Likes

موضوع: تبدیل کامپیوتر به روتر قدرتمند Mikrotik

  1. #1
    Network Administrator
    ErfanDL آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    MikroTik RouterOS
    نام واقعی
    عرفان
    نوشته ها
    3,034
    تشکر شده 17,375 بار در 2,993 پست
    ErfanDL آنلاین نیست.

    Smile تبدیل کامپیوتر به روتر قدرتمند Mikrotik



    با سلام خدمت دوستان عزیز

    در این بخش می آموزیم که چگونه یک کامپیوتر را به یک روتر قدرتمند Mikrotik تبدیل کنیم و از آن در شبکه خود استفاده کنیم.

    در این آموزش شما میتوانید روتر Mikrotik را روی ماشین مجازی سرور خود نصب کنید و یا اگر یک کامپیوتر قدیمی و به درد نخور دارید میتوانید سیستم عامل Mikrotik را روی آن نصب کنید.

    مزایا:

    - صرفه جویی در هزینه ( یک روتر حرفه ای Mikrotik قیمتی حدود 1200000 تومان به بالا دارد ) به وسیله این آموزش به صورت کاملا رایگان میتوانید یک روتر قدرتمند برای خود راه اندازی کنید.

    - سرعت و قدرت بیشتر نسبت به روتر های Mikrotik ( به دلیل رم و CPU قدرتمند کامپیوتر )

    - عمر طولانی تر از روترهای Mikrotik

    ------------

    سخت افزارهای مورد نیاز:

    فلش مموری برای نصب سیستم عامل Mikrotik از روی فلش

    یک کامپیوتر قدیمی

    سویچ برای اتصال کامپیوتر تبدیل شده به روتر در شبکه ( اختیاری )

    ------------

    نرم افزارهای مورد نیاز:

    سیستم عامل Mikrotik OS نسخه 5.20 FULL: [Only registered and activated users can see links. ]

    VirtualBOX برای نصب سیستم عامل Mikrotik به صورت مجازی بر روی سرور: [Only registered and activated users can see links. ]

    نرم افزار Rufus: [Only registered and activated users can see links. ]

    ------------

    آموزش نصب بر روی کامپیوتر:

    1- ابتدا سیستم عامل Mikrotik را دانلود کنید و آن را ازحال فشرده خارج کنید فایلی با اسم Mikrotik 5.20 Full Lev6.iso استخراج میشود.

    2- حالا باید یک فلش مموری Bootable بسازیم تا بتوانیم سیستم عامل Mikrotik را از روی آن بر روی کامپیوتر قدیمی نصب کنیم.

    3- فلش مموری را به کامپیوتر متصل کنید و نرم افزار Rufus را اجرا کنید.

    4- از قسمت Device فلش مموری را انتخاب کنید سپس تیک Quick format را بزنید از قسمت Create a bootable disk using آیکون CD را بزنید و فایل Mikrotik 5.20 Full Lev6.iso را انتخاب کنید و روی Start کلیک کنید.



    5- فلش مموری را بوت کنید تا وارد مرحله نصب Mikrotik OS شوید.

    6- اولین تصویر که میبینید مانند عکس زیر میباشد:

    [Only registered and activated users can see links. ]

    7- در این قسمت باید آپشن های مورد نظر خود را انتخاب کنید با زدن کلید a تمامی گزینه ها انتخاب میشوند و با دکمه space میتوانید موارد مورد نظر را تیک بزنید. ما در اینجا a را میزنیم تا همه گزینه ها انتخاب شوند:

    [Only registered and activated users can see links. ]

    8- برای نصب موارد انتخاب شده کلید i را بزنید تا مرحله نصب آغاز شود.

    در این قسمت باید دکمه y رابزنید:

    [Only registered and activated users can see links. ]

    دوباره دکمه y را بزنید:

    [Only registered and activated users can see links. ]

    عملیات نصب آغاز میشود:

    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]

    در آخر پیام Software Installed - Press Enter to reboot نمایش داده میشود با زدن کلید Enter سیستم Restart میشود.

    [Only registered and activated users can see links. ]

    سیستم عامل Mikrotik با موفقیت نصب شد.

    اولین تصویر از سیستم عامل به صورت زیر میباشد:

    [Only registered and activated users can see links. ]

    برای ورود به سیستم در قسمت Login کلمه admin را وارد کنید و در قسمت Password چیزی وارد نکنید و کلید Enter را بزنید تا وارد سیستم عامل Mikrotik شوید:

    [Only registered and activated users can see links. ]

    محیط اولیه Mikrtoik:

    [Only registered and activated users can see links. ]

    ------------

    راه اندازی اولیه Mikrotik ( اختصاص دادن IP به روتر ):

    1- وارد Mikrtoik شوید سپس برای دادن IP دستور زیر را وارد کنید و Enter را بزنید:

    ip address add address=192.168.1.10/24

    به جای 192.168.1.10 میتوانید رنج IP شبکه خود را وارد کنید. ( IP روتر باید در رنج کل شبکه شما باشد )

    [Only registered and activated users can see links. ]

    در قسمت Interface کلمه Ether1 را وارد کنید ( Ether1 همان پورت شبکه LAN شما میباشد )

    [Only registered and activated users can see links. ]

    ------------

    ارتباط با رابط گرافیکی Mikrotik:

    روترهای Mikrotik از دو روش Terminal و محیط گرافیکی قابل تنظیم میباشند محیط Terminal که همان خط فرمان میباشد و محیط گرافیکی از طریق مرورگرهای اینترنتی قابل تنظیم میباشند.

    محیط Terminal برای کاربران تازه وارد بسیار سخت میباشد و باید کل خط فرمان ها رو حفظ کنند ( حدود 30000 خط فرمان ) اما محیط گرافیکی این کار رو برای کاربران مبتدی راحت کرده است.

    برای اتصال به محیط گرافیکی باید از یک کامپیوتر که در شبکه میباشد کمک بگیرید IP این کامپیوتر باید در رنج IP روتر Mikrotik باشد.

    برای این کار یک مرورگر اینترنتی باز کنید ( مثلا Firefox یا Chrome ) سپس IP روتر Mikrotik که به آن اختصاص داده اید را وارد کنید:

    192.168.1.10

    تصاویری از رابط گرافیکی Mikrotik:

    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]

    ------------

    آموزش نصب سیستم عامل Mikrotik بر روی VirtualBOX:

    این آموزش به صورت کلیپ میباشد:

    [Only registered and activated users can see links. ]


    سوالی بود در خدمتم

    ------------

    موفق باشید


    منبع: انجمن تخصصی OverclockingHeroes
    ویرایش توسط ErfanDL : 4th December 2013 در ساعت 02:34 PM


    Motherboard : ASUS P8P67 WS Revolution - DUAL BIOS MOD Processor : Core i5 3570 @ 4.0 GHz - 1.1 V - 45° C
    Main Memory : G.Skill TridentX 8GB (2x4GB) @ 2400 MHz Graphics Card : ASUS ROG STRIX 1080Ti 11G Gaming
    Cooling : Tuniq Tower 120 Extreme V2 Power Supply : GREEN GP885-B


  2. 36 کاربر بابت این ارسال مفید از ErfanDL تشکر کرده اند:

    Agent 47 (4th December 2013),alihoseini (14th April 2018),Amin_CaraGT2 (5th December 2013),amirh67 (31st December 2013),amirrahimi (23rd October 2015),amirsima (29th July 2017),arman_kad (4th December 2013),armiiiiiin (28th April 2015),Armintech (6th December 2013),Artemis (29th November 2014),as222 (23rd February 2014),Behnam_2337 (4th December 2013),Don_Corleone (4th December 2013),First.Last (4th December 2013),IMAN OCX (20th November 2014),kral2008 (4th December 2013),magiteq (4th December 2013),MASTER OC 7 (4th December 2013),Mehdi_FXX (5th July 2014),mohammad72 (4th December 2013),NAVID OC (15th August 2014),Olesius (4th December 2013),Optimus Prime (4th December 2013),overclock990 (5th July 2014),p.X (13th July 2015),R EZ A (6th December 2013),Raiden (4th December 2013),Reza Y (4th December 2013),SASANOC (4th December 2013),SETIZEN (4th December 2013),smrbh (4th December 2013),TERRORIST (4th December 2013),The Joker (4th December 2013),TRIDENT (15th August 2014),ـ☢Devileytion☢ـ (4th July 2014),ماهی (4th December 2013)



  3. #51
    OCH Member
    amirrahimi آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Oct 2015
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نام واقعی
    امیر
    سن
    31
    نوشته ها
    35
    تشکر شده 17 بار در 15 پست
    amirrahimi آنلاین نیست.
    سلام و عرض ادب خدمت کاربران انجمن اورکلاینگ هیروز و آقا عرفان عزیز

    من توی نصب میکروتیک روی سیستم به یه مشکل جدید برخوردم
    در همون ابتدای نصب ایراد سی دی رام ازمن میگیره .

    در حالیه که سی دی رام روی سیستم نصبه و مشکلی نداره .


    ممنونم از شما


    Motherboard : Intel 8 Series Chipset Processor : Intl (R) Core i7-4702 MQ @ 2.20 GHz
    Main Memory : 8/00GB Graphics Card : NVIDIA GeForce GT 740 M
    Cooling : Not Specified Power Supply : Microsoft ACPI Method Battery

  4. کاربر زیر بابت این ارسال مفید از amirrahimi تشکر کرده است:

    mohammad72 (4th November 2015)



  5. #52
    Network Administrator
    ErfanDL آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    MikroTik RouterOS
    نام واقعی
    عرفان
    نوشته ها
    3,034
    تشکر شده 17,375 بار در 2,993 پست
    ErfanDL آنلاین نیست.
    سلام دوست عزیز

    میکروتیک را از روی فلش نصب کنید. تنظیمات ساتا هم روی ide و ahci تست کنید

    Sent from my XPERIA Z ULTRA using Tapatalk


    Motherboard : ASUS P8P67 WS Revolution - DUAL BIOS MOD Processor : Core i5 3570 @ 4.0 GHz - 1.1 V - 45° C
    Main Memory : G.Skill TridentX 8GB (2x4GB) @ 2400 MHz Graphics Card : ASUS ROG STRIX 1080Ti 11G Gaming
    Cooling : Tuniq Tower 120 Extreme V2 Power Supply : GREEN GP885-B


  6. 5 کاربر بابت این ارسال مفید از ErfanDL تشکر کرده اند:

    amirrahimi (3rd November 2015),mohammad72 (4th November 2015),Olesius (3rd November 2015),Reza Y (18th March 2016),VFSDF (4th November 2015)



  7. #53
    OCH Member
    amirrahimi آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Oct 2015
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نام واقعی
    امیر
    سن
    31
    نوشته ها
    35
    تشکر شده 17 بار در 15 پست
    amirrahimi آنلاین نیست.
    سلام خدمت کاربران عزیز و آقا عرفان گرامی :

    من چند تا راهنمایی خواستم .

    1- چه راهی وجود داره برای اینکه زمانی که کاربر به وایرلس متصل میشه و اکانت هات اسپات نداره ، برای اینکه بتونه اکانت شو تهیه کنه اجازه داشته باشه به چندتا سایت بره ، مثلا سایت فروش اکانت ، سایت شرکت و درگاه بانک ؟؟؟؟؟؟

    2- برای اینکه وقتی برای اولین بار کسی به هات اسپات متصل میشه ابتدا یه مقدار مشخصی بهش حجم داده بشه و بعد از مصرف اون مقدار حجم ، به صفحه لاگین بره و نام کاربری شو بزنه و یا اگه اکانت نداره ، ثبت نام کنه ؟؟؟؟؟ یعنی اول سرعت و کیفیت رو تست کنه بعد اقدام به تهیه اکانت کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟

    3- چطور میشه کاری کرد که کاربر در اون مقدار حجم اولیه جهت تست محدود باشه ، یعنی فقط به تعداد مشخصی سایت دسترسی داشته باشه ؟؟؟؟؟؟؟ یعنی با حجم اولیه که به همه داده میشه ، فقط بشه 20 یا 30 سایت رو مشاهده کنه .

    ممنون از شما


    Motherboard : Intel 8 Series Chipset Processor : Intl (R) Core i7-4702 MQ @ 2.20 GHz
    Main Memory : 8/00GB Graphics Card : NVIDIA GeForce GT 740 M
    Cooling : Not Specified Power Supply : Microsoft ACPI Method Battery



  8. #54
    Network Administrator
    ErfanDL آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    MikroTik RouterOS
    نام واقعی
    عرفان
    نوشته ها
    3,034
    تشکر شده 17,375 بار در 2,993 پست
    ErfanDL آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط amirrahimi نمایش پست ها
    سلام خدمت کاربران عزیز و آقا عرفان گرامی :

    من چند تا راهنمایی خواستم .

    1- چه راهی وجود داره برای اینکه زمانی که کاربر به وایرلس متصل میشه و اکانت هات اسپات نداره ، برای اینکه بتونه اکانت شو تهیه کنه اجازه داشته باشه به چندتا سایت بره ، مثلا سایت فروش اکانت ، سایت شرکت و درگاه بانک ؟؟؟؟؟؟

    2- برای اینکه وقتی برای اولین بار کسی به هات اسپات متصل میشه ابتدا یه مقدار مشخصی بهش حجم داده بشه و بعد از مصرف اون مقدار حجم ، به صفحه لاگین بره و نام کاربری شو بزنه و یا اگه اکانت نداره ، ثبت نام کنه ؟؟؟؟؟ یعنی اول سرعت و کیفیت رو تست کنه بعد اقدام به تهیه اکانت کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟

    3- چطور میشه کاری کرد که کاربر در اون مقدار حجم اولیه جهت تست محدود باشه ، یعنی فقط به تعداد مشخصی سایت دسترسی داشته باشه ؟؟؟؟؟؟؟ یعنی با حجم اولیه که به همه داده میشه ، فقط بشه 20 یا 30 سایت رو مشاهده کنه .

    ممنون از شما
    1- IP سایت هایی که میخواهید باز باشند در قسمت Walled garden هات اسپات وارد کنید
    2- گزینه Trial را از سرور هات اسپات فعال کنید
    3- با نوشتن اسکریپت میشه این کار رو انجام داد البته بستگی به نسخه RouterOS داره
    amirrahimi likes this.


    Motherboard : ASUS P8P67 WS Revolution - DUAL BIOS MOD Processor : Core i5 3570 @ 4.0 GHz - 1.1 V - 45° C
    Main Memory : G.Skill TridentX 8GB (2x4GB) @ 2400 MHz Graphics Card : ASUS ROG STRIX 1080Ti 11G Gaming
    Cooling : Tuniq Tower 120 Extreme V2 Power Supply : GREEN GP885-B


  9. 5 کاربر بابت این ارسال مفید از ErfanDL تشکر کرده اند:

    amirrahimi (18th December 2015),amirsima (18th October 2016),Olesius (21st March 2016),Reza Y (18th March 2016),TERRORIST (18th December 2015)



  10. #55
    OCH Member
    amirrahimi آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Oct 2015
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نام واقعی
    امیر
    سن
    31
    نوشته ها
    35
    تشکر شده 17 بار در 15 پست
    amirrahimi آنلاین نیست.
    سلام خدمت عرفان عزیز

    من با یه مشکل جدید برخورد کردم ، زمانی که مبخوام به میکروتیک آی پی بدم خطای زیر رو میگیره :



    به نظر شما کجای کار من اشتباه بوده ؟؟؟؟؟؟؟/



    Motherboard : Intel 8 Series Chipset Processor : Intl (R) Core i7-4702 MQ @ 2.20 GHz
    Main Memory : 8/00GB Graphics Card : NVIDIA GeForce GT 740 M
    Cooling : Not Specified Power Supply : Microsoft ACPI Method Battery



  11. #56
    Network Administrator
    ErfanDL آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    MikroTik RouterOS
    نام واقعی
    عرفان
    نوشته ها
    3,034
    تشکر شده 17,375 بار در 2,993 پست
    ErfanDL آنلاین نیست.
    به این صورت باید IP بدید

    ip address add address=192.168.88.1/24 interface=ether1
    amirrahimi likes this.


    Motherboard : ASUS P8P67 WS Revolution - DUAL BIOS MOD Processor : Core i5 3570 @ 4.0 GHz - 1.1 V - 45° C
    Main Memory : G.Skill TridentX 8GB (2x4GB) @ 2400 MHz Graphics Card : ASUS ROG STRIX 1080Ti 11G Gaming
    Cooling : Tuniq Tower 120 Extreme V2 Power Supply : GREEN GP885-B


  12. 4 کاربر بابت این ارسال مفید از ErfanDL تشکر کرده اند:

    amirrahimi (21st December 2015),magiteq (21st December 2015),Olesius (21st March 2016),Reza Y (18th March 2016)



  13. #57
    OCH Member
    amirrahimi آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Oct 2015
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نام واقعی
    امیر
    سن
    31
    نوشته ها
    35
    تشکر شده 17 بار در 15 پست
    amirrahimi آنلاین نیست.
    سلام و وقت بخیر و وتبریک سال نو خدمت کاربران عزیز

    من ميكروتيك SXT 5 دارم ، یوزرنیم و پسوردش رو فراموش کردم ، برای بازیابی یوزرنیم و پسورش چه راهی هست ؟ ریست کردن هم برام امکان پذیر نیست .

    ممنون میشم از شما


    Motherboard : Intel 8 Series Chipset Processor : Intl (R) Core i7-4702 MQ @ 2.20 GHz
    Main Memory : 8/00GB Graphics Card : NVIDIA GeForce GT 740 M
    Cooling : Not Specified Power Supply : Microsoft ACPI Method Battery



  14. #58
    OCH Member
    تاریخ عضویت
    Apr 2017
    نوشته ها
    1
    تشکر شده 0 بار در 0 پست
    salmanihasan آنلاین نیست.
    لطفا توضیح بدیهید روی سیستم های خارجی یا روی سوییچ بیرونی چطور با میکروتیک مچازی ارتباط برقرار کنیم


    Motherboard : Not Specified Processor : Not Specified
    Main Memory : Not Specified Graphics Card : Not Specified
    Cooling : Not Specified Power Supply : Not Specified



  15. #59
    OCH Member
    تاریخ عضویت
    Jul 2017
    نوشته ها
    1
    تشکر شده 0 بار در 0 پست
    Poyynt آنلاین نیست.
    سلام. لینک دانلود مشکل داره.


    Motherboard : Not Specified Processor : Not Specified
    Main Memory : Not Specified Graphics Card : Not Specified
    Cooling : Not Specified Power Supply : Not Specified



صفحه 6 از 6 نخستنخست ... 456

LinkBacks (?)

  1. 28th April 2015, 01:07 PM
  2. 18th November 2014, 11:03 PM

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •