قابل توجه کاربران گرامی: تاپیک معرفی اعضاء برای آشنایی بیشتر با یکدیگر (حتما شرکت کنید) لینک

MSI Notebook
صفحه 1 از 15 12311 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 144
Like Tree40Likes

موضوع: آموزش راه اندازی Wireless Repeater برای تقویت سیگنال وایرلس

  1. #1
    Network Administrator
    ErfanDL آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    MikroTik RouterOS
    نام واقعی
    عرفان
    نوشته ها
    3,034
    تشکر شده 17,311 بار در 2,992 پست
    ErfanDL آنلاین نیست.

    Smile آموزش راه اندازی Wireless Repeater برای تقویت سیگنال وایرلس

    با عرض سلام خدمت دوستان عزیز



    Wireless Repeater - Range Extender

    در این بخش نحوه پیکربندی و راه اندازی یک Access Point بر روی مد Wireless Repeater را می آموزیم.

    ========

    Wireless Repeater چیست ؟

    Repeater یا تکرار کننده سیگنال حالتی در Access Point میباشد که شما میتوانید به وسیله آن سیگنال های روتر یا اکسس پوینت اول را تقویت کنید. برای مثال فرض کنید در یک ساختمان هستید و این ساختمان 200 متر میباشد اما روتر شما بیشتر 100 متر توانایی سیگنال دهی ندارد برای رفع این مشکل در جایی که سیگنال ضعیف میشود میتوان یک Repeater گذاشت تا سیگنال های ضعیف تقویت شوند و بتواند وسعت بیشتری از منطقه را تحت پوشش قرار دهد.

    ========

    قابلیت های حالت Repeater:

    بالا بردن امنیت شبکه های وایرلس
    تقویت سیگنال های وایرلس
    پوشش وسیع سیگنال های وایرلس در یک منطقه

    ========

    برای راه اندازی Repeater نیاز به سخت افزارهای زیر دارید:

    مودم یا روتر ADSL با قابلیت شبکه وایرلس که در یک نقطه خاص سیگنال آن ضعیف میشود.

    Access Point وایرلس با قابلیت Wireless Repeater ( تمام Access Point ها این قابلیت را دارند )

    ========

    راه اندازی:

    نکته: تنظیمات در تمام اکسس پوینت ها با برندهای مختلف یکسان میباشد و فقط از نظر ظاهری با یکدیگر تفاوت دارند.

    1- برای راه اندازی Repeater ابتدا وارد تظیمات Access Point شوید که قصد دارید عمل Repeater را برای شما انجام دهد:

    [Only registered and activated users can see links. ]

    2- به تنظیمات وایرلس بروید ( معمولا این قسمت Basic Settings یا Basic Wireless نام دارد ):

    [Only registered and activated users can see links. ]

    3- از قسمت Mode اکسس پوینت را روی Universal Repeater یا Wireless Repeater قرار دهید:

    [Only registered and activated users can see links. ]

    4- از قسمت Band یا Module Band یا Data Rate یکی از استانداردهای های A - B - G - N را انتخاب کنید ( میتوانید به صورت MIX انتخاب کنید مثلا 2.4 GHz B+G+N ) من در اینجا B+G انتخاب میکنم و این نکته هم بگم که استاندارد N از همه قویتر میباشد.

    [Only registered and activated users can see links. ]

    5- از قسمت ESSID یا SSID یک نام برای اکسس پوینت خود انتخاب کنید تا در موقع جستجوی شبکه ها نام شبکه شما نمایان شود:

    [Only registered and activated users can see links. ]

    6- از قسمت Channel باید کانالی که در روتر یا مودم ADSL شما استفاده میشود و میخواهید امواج آن را تقویت کنید در این قسمت وارد کنید. ( اگر Channel در روتر اول 6 باشد باید در اکسس پوینت Repeater هم 6 بگذارید )

    [Only registered and activated users can see links. ]

    نکته مهم در رابطه با کانال ها: بهترین و Clean ترین کانال ها در شبک وایرلس از نظر کیفیت و کارایی و قدرت 1 - 6 - 11 میباشند.

    7- در قسمت ROOT AP SSID باید نام شبکه وایرلسی که میخواهید سیگنال آن را تقویت کنید وارد کنید:

    [Only registered and activated users can see links. ]

    8- وارد قسمت Security یا Wireless Security شوید و پسورد و حالت امنیتی روتری که میخواهید سیگنال آن را تقویت کنید وارد کنید:

    [Only registered and activated users can see links. ]

    9- وارد تنظیمات IP اکسس پوینت شوید سپس در قسمت Default Geteway باید IP روتر اول را وارد کنید و در بخش DNS باید 4.2.2.4 یا 8.8.8.8 را وارد کنید در غیر این صورت اینترنت بر روی Repeater شما وجود نخواهد داشد:

    [Only registered and activated users can see links. ]

    با موفقیت توانستیم سیگنال های روتر را تقویت کنیم.

    ========

    نمایی از نقشه شبکه:

    [Only registered and activated users can see links. ]

    آنالیز شبکه:

    [Only registered and activated users can see links. ]

    ========

    موفق باشید

    منبع: انجمن تخصصی OverclockingHeroes

    ویرایش توسط ErfanDL : 15th October 2015 در ساعت 11:29 PM


    Motherboard : ASUS P8P67 WS Revolution - DUAL BIOS MOD Processor : Core i5 2500 @ 4.0 GHz - 1.1 V - 45° C
    Main Memory : G.Skill TridentX 8GB (2x4GB) @ 2400 MHz Graphics Card : ASUS STRIX GTX960 OC-4GB
    Cooling : Tuniq Tower 120 Extreme V2 Power Supply : GREEN GP885-B


  2. 50 کاربر بابت این ارسال مفید از ErfanDL تشکر کرده اند:

    3adegh (13th January 2014),Agent 47 (20th November 2013),Aliover (15th March 2014),alireza124 (3rd April 2014),AMD Radeon (20th November 2013),amirdiba (16th October 2015),amoali (7th May 2016),Artemis (13th January 2014),ashkma (5th June 2014),baby_1 (24th October 2014),Behnam_2337 (16th March 2014),cakshall (11th September 2014),CROSSHAIR (8th January 2015),Dash Ali (27th November 2014),Don_Corleone (21st November 2013),ebrahimi2007 (7th September 2015),ermia_2012 (31st January 2016),esmael62 (24th February 2016),farzad_1980 (16th October 2015),First.Last (14th January 2014),Freedom (13th January 2017),hajal (16th January 2016),karpura (20th April 2015),kurosh1365 (4th March 2016),m/sh (5th March 2014),magiteq (20th November 2013),masoud123 (22nd April 2014),Mehdi_FXX (28th November 2013),mohammad72 (20th November 2013),morteza.p (15th March 2014),mshpsh (13th December 2013),msover (3rd April 2014),NAVID OC (12th September 2014),Olesius (24th August 2014),Optimus Prime (18th March 2014),overclock990 (21st November 2013),p.X (20th November 2013),pedraam (3rd April 2018),reza.s (25th September 2017),reza4105 (17th August 2015),saeid1212 (24th June 2014),sapple (22nd February 2015),SASANOC (2nd April 2014),smjr (15th February 2017),TERRORIST (20th November 2013),The Joker (20th November 2013),towhidd (12th May 2015),ماهی (15th March 2014),Varand (20th November 2013),ZeNer (20th November 2013)



  3. #2
    OCH Member

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    محل سکونت
    Rasht/Tehran/b anzali
    نام واقعی
    Saeid Azami
    نوشته ها
    41
    تشکر شده 181 بار در 36 پست
    Saeid.aZm آنلاین نیست.
    با عرض سلام و تشکر از عرفان عزیز بابت مطالب عالی که منتشر کردن.در مورد DNS همچنین می تونید از 4.2.2.2 استفاده کنید .با تشکر


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  4. 8 کاربر بابت این ارسال مفید از Saeid.aZm تشکر کرده اند:

    Aliover (15th March 2014),Don_Corleone (21st November 2013),ErfanDL (20th November 2013),First.Last (14th January 2014),hajal (16th January 2016),magiteq (20th November 2013),morteza.p (15th March 2014),ZeNer (20th November 2013)



  5. #3
    OCH Member
    تاریخ عضویت
    Mar 2014
    نوشته ها
    3
    تشکر شده 9 بار در 3 پست
    mahboobeye_shab آنلاین نیست.
    سلام من یه مشکل دارم اونم اینه که دو تا روتر وایرلس دارم اولی رو به مودم وایرلس وصل میکنم وصل میشه و کلاینت ها هم ip میگرن و اینترنت دارن اما دومی رو هر کاری میکنم limited access میده هر طور که فکر کنید رو تست کردم هم bridge ,و همrepeater البته این گزینه ها رو من ندارم روترم smc هست چکار کنم لطفا راهنمایی کنید.چطور باید کانفیگ کنم که درست باشه؟؟؟؟ روتر اول بدون dhcp روی مود router دومی رو روی مود router اما wireless ش روی bridge یا repeater و dhcp اون هم فعال باشه؟
    راستی اولی رو با کابل به مودم وصل میکنم اما دومی رو میخوام بدون کابل باشه
    ویرایش توسط mahboobeye_shab : 14th March 2014 در ساعت 12:28 AM


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  6. 3 کاربر بابت این ارسال مفید از mahboobeye_shab تشکر کرده اند:

    Aliover (15th March 2014),hajal (16th January 2016),morteza.p (15th March 2014)



  7. #4
    Network Administrator
    ErfanDL آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    MikroTik RouterOS
    نام واقعی
    عرفان
    نوشته ها
    3,034
    تشکر شده 17,311 بار در 2,992 پست
    ErfanDL آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط mahboobeye_shab نمایش پست ها
    سلام من یه مشکل دارم اونم اینه که دو تا روتر وایرلس دارم اولی رو به مودم وایرلس وصل میکنم وصل میشه و کلاینت ها هم ip میگرن و اینترنت دارن اما دومی رو هر کاری میکنم limited access میده هر طور که فکر کنید رو تست کردم هم bridge ,و همrepeater البته این گزینه ها رو من ندارم روترم smc هست چکار کنم لطفا راهنمایی کنید.چطور باید کانفیگ کنم که درست باشه؟؟؟؟ روتر اول بدون dhcp روی مود router دومی رو روی مود router اما wireless ش روی bridge یا repeater و dhcp اون هم فعال باشه؟
    راستی اولی رو با کابل به مودم وصل میکنم اما دومی رو میخوام بدون کابل باشه
    سلام دوست عزیز یک عکس از کانفیگ Repeater آپلود کنید تا بهتر بشه راهنمایی کرد


    Motherboard : ASUS P8P67 WS Revolution - DUAL BIOS MOD Processor : Core i5 2500 @ 4.0 GHz - 1.1 V - 45° C
    Main Memory : G.Skill TridentX 8GB (2x4GB) @ 2400 MHz Graphics Card : ASUS STRIX GTX960 OC-4GB
    Cooling : Tuniq Tower 120 Extreme V2 Power Supply : GREEN GP885-B


  8. 3 کاربر بابت این ارسال مفید از ErfanDL تشکر کرده اند:

    Aliover (15th March 2014),hajal (16th January 2016),morteza.p (15th March 2014)



  9. #5
    OCH Member
    تاریخ عضویت
    Mar 2014
    نوشته ها
    3
    تشکر شده 9 بار در 3 پست
    mahboobeye_shab آنلاین نیست.
    سلام عکس اول از دو حالت روتر هست و عکس دوم option های قسمت wireless هستش

    روتر اول روی حالت روت گذاشتم و با کانال 1 و اسم مثلا pars و mode=mix n g b کلاینتها بهش وصل میشن و مشکلی نیست مشکل من سر روتر دوم هست
    ویرایش توسط Agent 47 : 15th March 2014 در ساعت 05:51 PM دلیل: ترکیب پست ها


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  10. 3 کاربر بابت این ارسال مفید از mahboobeye_shab تشکر کرده اند:

    Aliover (15th March 2014),hajal (16th January 2016),morteza.p (15th March 2014)



  11. #6
    Network Administrator
    ErfanDL آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    MikroTik RouterOS
    نام واقعی
    عرفان
    نوشته ها
    3,034
    تشکر شده 17,311 بار در 2,992 پست
    ErfanDL آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط mahboobeye_shab نمایش پست ها
    روتر اول روی حالت روت گذاشتم و با کانال 1 و اسم مثلا pars و mode=mix n g b کلاینتها بهش وصل میشن و مشکلی نیست مشکل من سر روتر دوم هست
    سلام دوست عزیز. شما باید SSID را در روتر دوم مانند روتر اول تنظیم کنید برای مثال اگه روتر اول SSID اون Pars هست روتر دوم هم باید Pars باشه حتی به کوچک و بزرگ بودن حروف هم حساسه و دوم اینکه Channel روتر دوم باید روی Channel روتر اول تنظیم بشه مثلا اگه روتر اول channel اون 6 بود باید روتر دوم هم 6 باشه


    Motherboard : ASUS P8P67 WS Revolution - DUAL BIOS MOD Processor : Core i5 2500 @ 4.0 GHz - 1.1 V - 45° C
    Main Memory : G.Skill TridentX 8GB (2x4GB) @ 2400 MHz Graphics Card : ASUS STRIX GTX960 OC-4GB
    Cooling : Tuniq Tower 120 Extreme V2 Power Supply : GREEN GP885-B


  12. 6 کاربر بابت این ارسال مفید از ErfanDL تشکر کرده اند:

    Aliover (15th March 2014),Artemis (15th March 2014),hajal (16th January 2016),magiteq (15th March 2014),morteza.p (15th March 2014),overclock990 (16th October 2015)



  13. #7
    OCH Member
    تاریخ عضویت
    Mar 2014
    نوشته ها
    3
    تشکر شده 9 بار در 3 پست
    mahboobeye_shab آنلاین نیست.
    خوب روتر دوم روی چی بزارم توی عکس اول مشخصه روی bridge یا روت؟ بعد wds مود روی چی باشه repeater? , واااییی هرچی رو تست میکنم نمیشه


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  14. 3 کاربر بابت این ارسال مفید از mahboobeye_shab تشکر کرده اند:

    Aliover (15th March 2014),hajal (16th January 2016),morteza.p (15th March 2014)



  15. #8
    Network Administrator
    ErfanDL آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    MikroTik RouterOS
    نام واقعی
    عرفان
    نوشته ها
    3,034
    تشکر شده 17,311 بار در 2,992 پست
    ErfanDL آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط mahboobeye_shab نمایش پست ها
    خوب روتر دوم روی چی بزارم توی عکس اول مشخصه روی bridge یا روت؟ بعد wds مود روی چی باشه repeater? , واااییی هرچی رو تست میکنم نمیشه
    روی ROOT بزار مود هم Repeater فقط دقت کن نام SSID و نام روت و کانال های هر دو روتر یکی باشن


    Motherboard : ASUS P8P67 WS Revolution - DUAL BIOS MOD Processor : Core i5 2500 @ 4.0 GHz - 1.1 V - 45° C
    Main Memory : G.Skill TridentX 8GB (2x4GB) @ 2400 MHz Graphics Card : ASUS STRIX GTX960 OC-4GB
    Cooling : Tuniq Tower 120 Extreme V2 Power Supply : GREEN GP885-B


  16. 7 کاربر بابت این ارسال مفید از ErfanDL تشکر کرده اند:

    Aliover (15th March 2014),Artemis (15th March 2014),hajal (16th January 2016),magiteq (15th March 2014),morteza.p (15th March 2014),overclock990 (16th October 2015),TRIDENT (15th March 2014)



  17. #9
    OCH Member
    تاریخ عضویت
    Apr 2014
    سن
    46
    نوشته ها
    1
    تشکر شده یک بار در یک پست
    aref888 آنلاین نیست.
    با سلام خدمت تمامی دوستان
    یک اکسس پوینت دی لینک مدل dap 1360 گرفتم که بعنوان ریپیتر ازش استفاده کنم و مودم اینترنتم دی پی لینک td-w8961nd هست تمام کارهای بالا رو انجام دادم و لی بدرستی کانفیگ نشده با اتصال کابل با لب تاپ و ریپیتر اینترنت خیلی با سرعت دارم ولی در وای فای اینترنت ندارم
    ضمنا ipadress 192.168.1.1 و getway: 192.168.1.1 , واسه مودم هست لطفا در مورد ipو getway و دیگر تنظیمات ریپیتر منو راهنمایی کنید . با تشکر از دوستان


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  18. کاربر زیر بابت این ارسال مفید از aref888 تشکر کرده است:

    hajal (16th January 2016)



  19. #10
    Network Administrator
    ErfanDL آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    MikroTik RouterOS
    نام واقعی
    عرفان
    نوشته ها
    3,034
    تشکر شده 17,311 بار در 2,992 پست
    ErfanDL آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط aref888 نمایش پست ها
    با سلام خدمت تمامی دوستان
    یک اکسس پوینت دی لینک مدل dap 1360 گرفتم که بعنوان ریپیتر ازش استفاده کنم و مودم اینترنتم دی پی لینک td-w8961nd هست تمام کارهای بالا رو انجام دادم و لی بدرستی کانفیگ نشده با اتصال کابل با لب تاپ و ریپیتر اینترنت خیلی با سرعت دارم ولی در وای فای اینترنت ندارم
    ضمنا ipadress 192.168.1.1 و getway: 192.168.1.1 , واسه مودم هست لطفا در مورد ipو getway و دیگر تنظیمات ریپیتر منو راهنمایی کنید . با تشکر از دوستان
    سلام دوست عزیز

    لطفا از کانفیگ Repeater یک عکس قرار دهید


    Motherboard : ASUS P8P67 WS Revolution - DUAL BIOS MOD Processor : Core i5 2500 @ 4.0 GHz - 1.1 V - 45° C
    Main Memory : G.Skill TridentX 8GB (2x4GB) @ 2400 MHz Graphics Card : ASUS STRIX GTX960 OC-4GB
    Cooling : Tuniq Tower 120 Extreme V2 Power Supply : GREEN GP885-B


  20. 2 کاربر بابت این ارسال مفید از ErfanDL تشکر کرده اند:

    Agent 47 (2nd April 2014),hajal (16th January 2016)



صفحه 1 از 15 12311 ... آخرینآخرین

LinkBacks (?)

  1. 1st May 2015, 05:30 PM
  2. 2nd September 2014, 05:08 PM
  3. 2nd September 2014, 04:54 PM

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •