با عرض سلام خدمت دوستان گرامی
در این بخش نرم افزاری را معرفی میکنم که میتواند تا حد چشمگیری بارگذاری صفحات وب را سریع تر انجام دهد و پینگ را کاهش دهد.
DNS Jumper نام برنامه ای هست که این کار رو انجام میده. روش کار این برنامه چنین است که یک لیست از DNS سرورهای معتبر و قدرتمند دنیا در اختیار شما قرار میدهد سپس شما با تست گرفتن از DNS ها میتوانید بهترین DNS سرور را انتخاب کنید.
آموزش برنامه:
1-ابتدا نرم افزار DNS Jumper را دانلود کنید: [Only registered and activated users can see links. ]
2- نرم افزار را از حالت فشرده خارج کنید و آن را اجرا کنید.
3- از قسمت Select Network Adapter کارت شبکه ای که به مودم شما برای دسترسی به اینترنت متصل شده است را انتخاب کنید:
4- روی Flush DNS کلیک کنید تا کش های DNS قبلی از روی کامپیوتر شما پاک سازی شوند:
5- روی Fastet DNS کلیک کنید:
6- در این قسمت 6 تا از DNS سرورهای معتبر جهان تیک خورده است بقیه گزینه های تیک نخورده را رها بگزارید:
7- روی Find Fastet DNS کلیک کنید تا به صورت خودکار سریع ترین DNS را از بین 6 DNS معروف پیدا کنید: ( بهتره این کار رو چند بار تکرار کنید تا بهترین DNS سرور رو پیدا کنید )
به این شکل نمایش داده میشود:
همان طور که در تصویر بالا میبینید سریع ترین DNS با کمترین پینگ سرور U*S - Level 3-D میباشد که با رنگ سبز پررنگ نمایش داده شده است. این قسمت برای همه متغیر میباشد ممکنه برای شما مثلا سرور Google سریع تر باشد.
8- روی Apply Fastet DNS کلیک کنید تا سریع ترین DNS مشخص شده روی کارت شبکه شما تنظیم شود:
9- سپس روی Apply DNS کلیک کنید تا تنظیمات اعمال شود:
تست DNS سرور بر روی روترهای Cisco که IP Translating بین روتر C7200 محلی ( روتری که من روش DNS تنظیم میکنم ) و روتر مقصد که سرور DNS هست. کاملا مشخص هست که ترجمه IP ها سریع تر از قبل انجام شده:
در نهایت فیلمی رو براتون آماده کردم که گویای همه چیز هست: [Only registered and activated users can see links. ]
------------------
قبل از تنظیمات DNS:
بعد از تنظیمات DNS:
------------------
موفق باشید
منبع: انجمن تخصصی OverclockingHeroes