[Only registered and activated users can see links. ]
سلام به همه ی عزیزان.اگر یادتون باشه آقا بهنام خبری رو در مورد مسابقاتی تو تهران تو [Only registered and activated users can see links. ] منتشر کردن...این تاپیک برای این هست که دوستانی که این موضوع رو ندیدند،متوجه بشن و هر صحبتی هم در مورد این مسابقات بود انجام بشه...چون همونطور که میدونید تو تاپیک اخبار این امکان وجود نداره...
دوستان عزیزی هم که میخوان شرکت کنن،تو همین تاپیک بگن تا اگر شد،یه قراری بذاریم و همدیگه رو زیارت کنیم.
من در مورد به همراه آوردن کیبورد برای کسانی که میخوان با کیبورد بازی کنن سوال پرسیدم و به محض اینکه پاسخش داده شد،تو همین تاپیک اعلام میکنم.
شرایط کلی مسابقات،زمان برگزاری،هزینه ها ....
زمان آغاز برگزاری مسابقات: ۳۰ شهریور ۹۲
زمان آغاز ثبت نام: از ۱۰ شهریور
آخرین مهلت ثبت نام: ۲۸ شهریور ماه
هزینه ثبت نام برای بازی های انفرادی: ۱۵۰۰۰ تومان
هزینه ثبت نام برای بازی های گروهی: هر تیم ۵ نفره، ۷۵۰۰۰ تومان
مجموع جوایز: ۳,۰۰۰,۰۰۰ تومان نقدی به همراه ۱,۰۰۰,۰۰۰ تومان جوایز غیر نقدی
برای ثبت نام در مسابقات:
PES 2013:
برای ثبت نام در این مسابقات ابتدا قوانین را در [Only registered and activated users can see links. ] بخوانید.
برای ثبت نام فردی روی لینک روبرو کلیک کنید: [Only registered and activated users can see links. ]
FIFA 13:
برای ثبت نام در این مسابقات ابتدا قوانین را در [Only registered and activated users can see links. ] بخوانید.
برای ثبت نام فردی روی لینک روبرو کلیک کنید: [Only registered and activated users can see links. ]
Counter Strike:
برای ثبت نام در مسابقات گروهی این بازی روی لینک روبرو کلیک کنید: [Only registered and activated users can see links. ]
DOTA:
برای ثبت نام در مسابقات گروهی این بازی روی لینک روبرو کلیک کنید: [Only registered and activated users can see links. ]
نکته ی مهم: بعد از ثبت نام و پرداخت اینترنتی وجه مسابقه، فایل زیر رو دریافت نموده و بعد از پر کردن آن (بازی های PES و FIFA قسمت فردی و بازی های Counter Strike و DOTA قسمت گروهی فایل پر شود) به ایمیل زیر ارسال نمایید.
دریافت فرم
ایمیل:register@gamerzone.ir
محل برگزاری:
اکباتان فاز ۲، میدان صارمی، مرکز خرید مگامال، طبقه اول، مجتمع فروشگاهی آی تی مال، مرکز فرهنگی دیجیتال اکباتان
[Only registered and activated users can see links. ]
------------
من خودم پایه هستم...برای فیفا.حیف که cod mw3 نداره وگرنه رو هوا میومدم!