قابل توجه کاربران گرامی: تاپیک معرفی اعضاء برای آشنایی بیشتر با یکدیگر (حتما شرکت کنید) لینک
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از 11 به 15 از 15
Like Tree19Likes

موضوع: .: بررسی فنی کارت گرافیک GIGABYTE GTX 650 OC Edition :.

  1. #1
    Retired Moderator
    Mehdi_FXX آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    Tehran
    نام واقعی
    Mehdi
    سن
    33
    نوشته ها
    795
    تشکر شده 6,928 بار در 599 پست
    Mehdi_FXX آنلاین نیست.

    .: بررسی فنی کارت گرافیک GIGABYTE GTX 650 OC Edition :.

    nVIDIA GeForce GTX 650

    در تاريخ 22 ماه مارچ سال 2012 ميلادي کمپاني nVIDIA اولين کارت گرافيک خود را بر مبناي معماري Kepler روانه بازار کرد.اين کارت گرافيک Geforce GTX680 نام داشت و از مدت ها قبل مشخصاتي از آن توسط کمپاني سازنده ذکر شده بود اما تعجب برانگيز ترين مسئله نام تراشه اين کارت بود که GK104 نام داشت و از آنجايي اين تراشه بايد به عنوان جايگزين GF114 يعني کارت گرافيک Geforce GTX 560-Ti معرفي ميشد. بسياري بر اين باور بودند که GK110 جايگزين Geforce GTX580 خواهد بود و نام آن احتمالا GTX685 خواهد شد و گويا انويديا قصد تغيير جايگزين کارت هاي گرافيک خود را مانند AMD که در سري Radeon HD6000 انجام داد, را دارد اما جايگزين GTX 580 تنها GTX 680 نام گرفت و از تراشه GK104 به عنوان قلب آن استفاده شد و GK110 براي نسل بعد در نظر گرفته شد. چرا که GK104 توانست انتظارات انويديا رو از کارايي مورد نظر خود به خوبي برآورده کند و دليلي براي عرضه تراشه قويتر وجود نداشت.
    بر طبق سنت هميشگي بعد از کارتهاي High-End نوبت به کارتهاي Mid-range ميرسد و اين کمپاني در تاريخ 16 آگوست سال 2012 ميلادي کارت گرافيک Geforce GTX660-Ti خود را معرفي کرد تا جايگزين کارت گرافيک GTX560-Ti وارد گود شود. با گذشت چند ماه در آواخر سال 2012 ميلادي در تاريخ 17 سپتامبر کمپاني nVIDIA کارت گرافيک Geforce GTX650 را معرفي کرد که از قدرت بسيار پايينتري نسبت به GTX660-Ti برخوردار است.البته اين کارت را نميتوان جايگزين کارت گرافيک Geforce GTX 550-Ti خواند چراکه کمپاني nVIDIA کارت گرافيک Geforce GTX650-Ti را نيز معرفي کرده که جايگزين واقعي کارت گرافيک GTX550-Ti است.حال تعداد از رده بنده ها را براي درک بهتر موضوع:
    GTX660-Ti>GTX660>GTX650-Ti Boost Edition>GTX650-Ti<GTX650 و واضح است که کارايي کارتها نيز بايد همينطور فاصله داشته باشد. در واقع اين کارت گرافيک را نميتوان در رده Mid-Range قرار داد اما در رده Low-End هم نميتوان قرار داد چون کارتهاي ديگري از سري GT نيز وجود دارند.
    قيمت اين کارت گرافيک 120 دلار است و رقيب آن کارت گرافيک AMD Radeon HD7770 نام دارد که اين قيمت اين کارت گرافيک نيز 120 دلار است.



    اين کارت گرافيک از تراشه GK107 بهره ميبرد و همان طور که گفتيم از معماري کپلر در ساخت آن استفاده شده و از مهمترين دستاوردهاي انويديا در اين معماري فناوري ساخت 28 نانومتر است(فرمي داراي معماري ساخت 40 نانومتر است) و با وجود اينکه انويديا فناوري ساخت خود را حدود 40 درصد بهبود بخشيد اما تعداد ترانزيستورهاي بکار رفته در اين تراشه را تنها 17 درصد افزايش داد و همين موضوع باعث شد مصرف انرژي حدود 25 درصد کاهش يابد در عين آنکه کارايي بالاتري حاصل شده بود و دماي کارت نيز نسبت به GTX 580 تنها 5 درجه سانتي گراد افزايش يابد.تعداد ترانزيستور هاي بکار رفته در اين تراشه 1.3 ميليارد است و با استفاده از فناوري ساخت پيشرفته خود اندازه سطح آن تنها به 118 ميلي متري مربع ميرسد! GK107 داراي 2 واحد SMX است که هر کدام داراي 192 هسته پردازشي يا سايه زن هستند که در مجموع تعداد اين هسته ها به 384 ميرسد البته اين هسته به قدرتمندي هسته هاي پردازشي در فرمي نيستند و به نوعي براي حفظ فاصله و تعادل بين کارت هاي گرافيک جيفورس و کوادرو کمپاني انويديا تضعيف شده اند. هر واحد SMX داراي 16 واحد بافت گذاري يا Texture Unit است که در کل تعداد آنها به 32 واحد ميرسد همچنين تعداد واحد هاي ROP در اين تراشه به 16 واحد ميرسد.

    اين کارت گرافيک داراي 2048 مگابايت حافظه گرافيکي از نوع GDDR5 با سرعت کلاک 11250 مگاهرتز(از آنجايي که اين حافظه ها Quad rate هستند فرکانس موثر يا کاري آنها 4 برابر فرکانس واقعي يعني 500 مگاهرتز است) است و در کنار 2 واحد مموري کنترلر 64 بيتي از نوع دو کاناله که مجموعا 128 بيت رو تشکيل ميدهند, ميتواند پهناي باند 80GB/s رو فراهم کند. سرعت کلاک هسته اين کارت 1058 مگاهرتز است و متاسفانه از فناوري Turbo Boost در اين کارت گرافيک استفاده نشده. همچنين سرعت واحد پيکسل زن (Pixle Filrate) و سرعت واحد بافت گذاري (Texture Filrete) به ترتيب 16.9GPixel/s و 33.8GTexel/s است.اين کارت گرافيک براي برقرار کردن ارتباط با مادربورد از گذرگاه PCI-E X16 نسخه 3.0 استفاده ميکند و در مادربوردهايي که از نسخه 2.0 پشتيباني ميکنند نيز قابل استفاده است.
    از ديگر ويژگي هاي اين کارت گرافيک ميتوان به پشتيباني از آخرين نسخه دايرکت ايکس(DX11.1) و سايه زن (SM5.0) و OpenGL نسخه 4.2 و پردازش مستقيم نسخه 5 (DircetCompute5) اشاره کرد. همچنين اين کارت از اکثر تکلونوژي هاي انويديا شامل 3D Vision, 3D Vision Surround, CUDA, PhysX, Adaptive VSync,, FXAA نيز به طور کامل پشتيباني ميکند. و کمپاني nVIDIA براي اين کارت گرافيک حداقل يک منبع تغذيه 400 وات پيشنهاد ميکند.


    GIGABYTE GTX650 OC

    کارت گرافيکي که در ادامه قصد بررسي آن را داريم GIGABYTE GTX650 OC نام دارد که يک نمونه غير رفرنس و اورکلاک شده GTX 680 ميباشد و داراي سيستم کولينگ بهتر و مدار تغذيه بهينه تر و .....است که در ادامه به بررسي آنها خواهيم پرداخت.



    کارت گرافيک مورد نظر ما داراي بسته بندي کوچک , زيبا و مناسبي است همچنين روي جعبه کارت به فن 100 ميليمتري(که بزرگتر از نمونه رفرنس است) و بازي رايگان و اورجينال World of Warcraft اشاره شده است. البته اين بازي در جعبه کارت گرافيک ما موجود نبود.محتويات جعبه نيز شامل دي وي دي راهنماي نصب سريع و 2 تبديل برق مولکس به 6 پين است.


    کمپاني GIGABYTE براي اين کارت گرافيک سيستم کولينگ بهتري نسبت به نمونه رفرنس در نظر گرفته است. اين کمپاني حتي اين کارت گرافيک را نيز از تکلونوژي هاي خود بي بهره نگذاشته و از تکلونوژي "Triangle Cool" خود در سيستم کولينگ اين کارت گرافيک استفاده کرده. با استفاده از تکلونوژي "Triangle Cool" يا "مثلث سرما" به کارايي بالاتري در سيستم خنک کنندگي ميتوان رسيد به طوري که اين تکلونوژي ترکيبي است از باله با گيره به شکل يک مثلث خاص. در واقع تکلونوژي Triangle Cool جريان هواي موثر تري براي سيستم کولينگ فراهم ميکند.







    حال نگاهي ميکنيم به تراشه GK107. اين تراشه ساخت کشور تايوان ميباشد و همان طور که گفتيم فرکانس آن 1058 مگاهرتز است اما اين فرکانس در کارت مورد نظر ما به 1111 مگاهرتز رسيده است.




    چيپ هاي مموري بکار رفته در اين کارت ساخت کمپاني Samsung ميباشند.در تصوير زير يکي از 8 چيپ مموري اين کارت را مشاهده ميکنيد که ظرفيت هر کدام از آنها 256 مگابايت است که در کنار يکديگر 2048 مگابايت(2 گيگابايت) مموري اين کارت گرافيک را تشکيل ميدهند و همان طور که در ابتدا گفتيم فرکانس آنها 1250 مگاهرتز است(5000 مگاهرتز موثر يا کاري).



    در تصويرهاي بعد در قسمت پست و جلو کارت 8 چيپ کارت را به طور کامل ميتوانيد مشاهده کنيد.






    اين کارت گرافيک داراي مدار تغذيه 3 فاز است که 2 عدد براي هسته گرافيکي (GPU) و 1 عدد براي مموري کارت گرافيک در نظر گرفته شده است.اگر به تصوير زير دقت کنيد روي چوک عبارت "Metal Choke" حک شده است. اين چوک ها توان کمتري از دست داده و داراي هسته اي از جنس فريت(هيدراکسيد آهن) هستند. همچنين ماسفت هاي بکار رفته در اين مدار تغذيه بسيار خنک هستند همچنين در تمامي قسمت بورد تماما از خازنهاي جامد استفاده شده است. در ساخت بورد اين کارت گرافيک از فناوري UD2 يا Ultra Durable 2 استفاده شده است که به معناي استفاده از قطعات بسيار با کيفيت است.






    براي اين کارت گرافيک در نهايت 4 خروجي تصوير در نظر گرفته شده که تقريبا کامل هستند. اين خروجي ها شامل يک جفت DVI , يک خروجي HDMI نسخه 1.4a, و يک خروجي D-Sub است.



    بنچمارک و تست

    در ابتدا به معرفي سيستم تست ميپردازيم:



    براي مقايسه کارت گرافيک مورد نظر از کارت گرافيک GTX560-Ti Hawk استفاده کرديم.همچنين فرکانس پردازنده به 4.4 گيگاهرتز اورکلاک شده است.

    ابتدا مشخصات کارت گرافيک را از زبان GPU-Z مشاهده ميکنيم:




    3DMark Vantage

    اولين تستي که اجرا کرديم 3Dmark vantage است.تستي بسيار سنگين که بر پايه DirectX10 ميباشد. اين تست حتي از 3Dmark11 نيز سنگينتر است.و حالت مورد نظر ما نيز Performance ميباشد.




    3DMark 11

    دومين تستي که اجرا کرديم 3DMark11 است.همان طور که از اسم آن پيداست اين تست بر مبناي DirectX11 است و مانند 3DMark Vantage تست بسيار سنگيني محسوب ميشود.اين تست را نيز در حالت Performance اجرا کرديم.




    HWBot Unigine Heaven

    تست بعدي Unigine Heaven است که با استفاده از نرم افزار ساخت HWBot مي توان امتياز دقيقي کارت گرافيکي بدست آورد. همچنين اين تست سنگينترين تست براي کارت هاي گرافيک است و فشار مضاعفي بر کارت گرافيک وارد ميکند که يکي از دلايل آن رزوليشن بالاي آن است.هر چقدر رزوليشن تست بيشتر باشد فشار وارده بر کارت بيشتر ميشود.نکته ديگر در اين مورد اين تست استفاده بسيار کم از پردازنده است و بيش از 98 درصد نتيجه نهايي به کارت گرافيک وابسته است و تنها 2 درصد حتي کمتر به پردازنده وابسته است.



    پس از اجراي چند بنچ مارک حال نوبت به آن رسيده تا قدرت کارتهاي گرافيک را در محيط بازي ها بسنجيم تا ببينيم امتيازهاي گرفته شده تا چه حد در بازي ها صدق ميکند.

    Crysis Warhead

    تست بعدي ما Crysis Warhead نام دارد. با شنيدن نام اين بازي ناخداگاه ياد صحنه هاي گرافيکي بالا و جزئيات بسيار دقيق, نفس نفس زدن کارتهاي High-End و نرسيدن به فريم ريت مطلوب ميوفتيم. در زمان عرضه اولين نسخه اين بازي هيچ کارتي نميتوانست در چينش تکي فريم ريت مناسبي را ارائه دهد اما با گذشت زمان و توليد کارت هاي گرافيک قويتر ميتوانيم شاهد اجراي اين بازي در رزوليشن و فريم ريت دلخواه باشيم.
    اين بازي از دايرکت ايکس نسخه 10 استفاده ميکند و با استفاده از نرم افزار FBWH Bench tool براي تست گرافيکي استفاده کرديم. مرحله مورد نظر Ambush و تنظيمات در حالت Enthusiast و FSAA غيرفعال شده است.




    Lost Planet 2

    تست بعدي ما Lost Planet 2 نام دارد.اين بازي بر مبناي DirectX11 است و از بين دو تست گرافيکي تست دوم را انتخاب کرديم. تمام تنظيمات در بالاترين حد قرار گرفته و FSAA نيز غير فعال گرديد.


    Batman Arkham City

    تست بعدي Batman Arkham City است. اين بازي نيز بر مبناي DirectX11 است و از nVIDIA Physx نيز پشتيباني ميکند که باعث ميشود فيزيک بازي از بار پردازنده برداشته شده و قويتر شود و بجاي پردازنده, کارت گرافيک اين وظيفه را بر دوش گرفته و اين موضوع باعث افزايش فريم ميشود اما براي اينکه شرايط عادلانه باشند اين گزينه را غير فعال کرديم.FSAA نيز مانند تست هاي ديگر غير فعال گرديد.





    Hitman Absolution

    تست بعدي ما نيز Hitman Absolution نام دارند.اين بازي جديدترين تست براي کارت هاي گرافيک ميباشد که بسيار سنگين است و از صحنه هايي با گرافيک بسيار بالا و زيبايي برخوردار است.تمام تنظيمات مانند تست هاي قبل در بالاترين حد خود قرار گرفته و FSAA نيز غير فعال شده است.



    در قسمت تست در محيط بازي جمعا از 4 بازي Crysis Warhead , Lost Planet 2, Batman Arkham City,Hitman Absolution استفاده کرديم. از اين 4 عنوان دو بازي داراي لوگوي nVIDIA هستند و براي کارت هاي گرافيک اين کمپاني بهينه سازي شده اند بغير از Hitman Absolution و Dirt3 که لوگوي AMD دارند و براي کارت هاي گرافيک اين کمپاني بهينه سازي شده است.از آنجايي که هر دو کارت استفاده شده در تست ها از يک کمپاني هستند اين موضوع اهمين ندارد.



    اورکلاکينگ

    حال به هيجان انگيزترين قسمت بررسي يعني اورکلاکينگ ميرسيم.در اين قسمت با استفاده از نرم افزار OC GURUII موجود در جعبه کارت, اورکلاک ميکنيم. OC GURUII نرم افزاري کامل و قدرتمندي با ظاهري زيبا محسوب ميشود. اين نرم افزار داراي قسمت هاي مختلف براي افزايش فرکانس و ولتاژ و مانيتورينگ دماها,فرکانس هاو.... ميباشد.اين در حالي است که خيلي از کارتهاي گرافيک برندهاي ديگر داراي نرم افزار اورکلاکينگ مناسبي نيستند و اين مورد براي کارت گرافيک ما نکته مثبتي ميباشد.اين نرم افزار قادر به افزايش ولتاژ هسته کارت گرافيک ما نبود که ميتوان گفت به دليل عدم ارائه نسخه هاي به روز تر از سوي کمپاني است به همين دليل از نرم افزار اورکلاک MSI After Burner استفاده کرديم. اين نرم افزار توانست ولتاژ هسته کارت گرافيک ما را به ميزان 50mV افزايش دهد البته افزايش ولتاژ تاثير خاصي نداشت.در نهايت موفق شديم فرکانس هسته کارت گرافيک را از 1111 در حالت استوک به 1231 مگاهرتز برسانيم.براي مموري نيز در نهايت موفق شديم به فرکانس 1550 مگاهرتز دست پيدا کنيم. در مجموع کارت گرافيک مورد نظر ما قابليت اورکلاک خوبي دارد.



    پس از اورکلاک کارت گرافيک تصميم گرفتيم سنگينترين تست موجود يعني HWBOT Unigine Heaven را اجرا کنيم تا ببينيم در کنار اين مقدار افزايش فرکانس امتياز کارت نيز چه مقدار افزايش پيدا ميکند.همچنين رقيب کارت گرافيک ما نيز اورکلاک شد و به مقادير 1200 مگاهرتز براي هسته و 1800 مگاهرتز براي مموري اورکلاک شد.




    دما و صدا

    حال نوبت آن رسيده تا به بررسي دما و صداي توليدي توسط کارت بپردازيم.براي ثبت دماي کارت در حالت بيکاري از تب سنسور موجود در نرم افزار GPU-Z استفاده کرديم. دماي کارت در حال بيکاري تنها 30 درجه است و حداکثر دور فن در اين حالت 1590RPM است. در اين حالت صدايي به گوش نميرسد. در حالت لود کامل نيز دماي کارت گرافيک به 55 درجه ميرسيد که نشان ميدهد با کارت بسيار خنکي روبرو هستيم ضمن آنکه حداکثر دور فن در اين حالت به 2100RPM ميرسد.در اين حالت نيز کارت گرافيک ما صدايي از خود توليد نميکند .در حالت اورکلاک نيز بيشترين دماي ثبت شده 57 درجه در هنگام اجراي تست HWBOT Unigine Heaven است و سرعت فن نيز در اين حالت نهايت به 2160RPM ميرسد و باز هم در اين حالت کارت گرافيک کاملا بي صدا است و در مجموع اين کارت گرافيک کاملا ساکت است که اين نکته بسيار مثبتي محسوب ميشود و در اجراي گيم نيز ميتوانيد با خيال راحت به انجام آن پرداخته و کارت خود را اورکلاک کنيد بدون اينکه کوچکترين صدايي از کارت گرافيک خود بشنويد.




    از نمودار و توضيحات گفته شده ميتوان نتيجه گفت کارت گرافيک ما ساکت و بسيار خنک است! Cool & Quiet


    نتيجه گيري

    حال به مهمترين قسمت بررسي ميرسيم زيرا زمان آن رسيده است تا از تست ها و بنچمارک هاي گرفته شده به يک نتيجه گيري کلي برسيم. در اين مقاله به بررسي کامل کارت گرافيک GIGABYTE GTX650 OC پرداختيم. GTX560-Ti خصوصا نسخه هاي اورکلاک شده رقيب بسيار قدرتمندي براي اين کارت به حساب مي آيد و نبايد انتظار داشت با اختلاف کمي از کارت گرافيک ما جلوتر باشد اما کارت گرافيک مورد نظر انتظارات ما را از يک کارت گرافيک در اين رده کاملا بر آورده کرد. بهرحال نبايد انتظار خيلي بالايي از يک کارت ارزان قيمت داشت.ضمن آنکه کولر اين کارت گرافيک کارايي خوبي در خنک کنندگي از خود نشان داد و ضمن اين کارايي بالا بي صدا عمل کرد.همچنين کيفيت خيلي خوب PCB و قطعات بکار رفته در آن از نکات مثبت به حساب مي آيد.و ميتوان گفت اين کارت گرافيک از کارايي خوبي در مقابل مبلغ پرداختي برخوردار است.و نکته جالب اين است که نتوانستيم نقطه ضعفي از اين کارت گرافيک پيدا کنيم.

    نقاط قوت:

    + کاملا بي صدا
    + کيفيت خيلي خوب PCB و قطعات بکار رفته در آن
    + کارايي خوب در مقابل قيمت

    نقاط ضعف:

    - آيا اين کارت گرافيک نقطه ضعفي هم دارد؟



    با تشکر ويژه از دفتر گيگابايت در ايران و گروه شرکت هاي آواژنگ که اين کارت گرافيک را در اختيار ما قرار دادند.
    همچنين تشکر ويژه اي ميکنم از آقا بهنام, پژمان جان و فرشاد جان.

    مهدي يحيايي
    OveclockingHeroes.com
    ویرایش توسط Mehdi_FXX : 3rd July 2013 در ساعت 05:54 PM


    Motherboard : ASUS ROG RAMPAGE III EXTREME Processor : Intel® Xeon L5639 @ 3.6GHz 1.19v
    Main Memory : G.skill TidentX 2x4GB 2666 @ 2000 CL9 Graphics Card : XFX Geforce 6200
    Cooling : Thermalright Archon Power Supply : Green GP680B

  2. 30 کاربر بابت این ارسال مفید از Mehdi_FXX تشکر کرده اند:

    Aliover (3rd July 2013),AMD Radeon (3rd July 2013),AMIR_HA (3rd July 2013),atisoc0936 (2nd May 2014),Behnam_2337 (3rd July 2013),Blue Rose (3rd July 2013),Don_Corleone (3rd July 2013),Emir (2nd May 2014),Hamed_Classic (3rd July 2013),jalal (3rd July 2013),mad4tex (4th July 2013),magiteq (3rd July 2013),met (2nd May 2014),morteza.p (3rd July 2013),morykid (27th January 2015),Mr. DB (3rd July 2013),Olesius (3rd July 2013),Optimus Prime (6th September 2013),Reza Y (3rd July 2013),sapple (12th July 2013),SASANOC (6th September 2013),SETIZEN (3rd July 2013),sMohammad (3rd July 2013),smrbh (3rd July 2013),Subzero7111 (3rd July 2013),TERRORIST (3rd July 2013),The Joker (3rd July 2013),TRIDENT (7th September 2013),Varand (3rd July 2013),XoMa (3rd July 2013)



  3. #11
    met
    OCH Member
    met آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    نوشته ها
    13
    تشکر شده 100 بار در 13 پست
    met آنلاین نیست.
    مهدی جان دستت درد نکنه
    واقعن عالی بود
    یک سوال ؟
    آقا یک کارت گرافیکی ایسوس ( این مدل : [Only registered and activated users can see links. ] ) باد آورده بدستم رسیده بنظرت چ فرق هایی با این نسخه ای که گفتی داره البته میدونم نسخه boost قوی تره ولی این نسخه هم من تو سایت ایسوس دیدم چون نسخه top overclocked edition هست فرکانسش یه کم بالاتر رفته
    حالا با این وجود یه مادر بورد خوب ( ایسوس میخام باشه ) با سی پی یو و رم و یه پاور خوب که باهاش مچ بشه رو میشه بهم معرفی کنی
    ممنونت میشم
    دستت طلا


    Motherboard : MSI Z87 MPOWER Processor : corei5 4670K
    Main Memory : Gskil 8 gig (2*4) 2400 Mhz Graphics Card : Asus gtx650 ti top overclock edition
    Cooling : Deep cool ICE BLADE PRO Power Supply : 600w HP Green

  4. 2 کاربر بابت این ارسال مفید از met تشکر کرده اند:

    Aliover (2nd May 2014),Mehdi_FXX (2nd May 2014)



  5. #12
    Retired Moderator
    Mehdi_FXX آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    Tehran
    نام واقعی
    Mehdi
    سن
    33
    نوشته ها
    795
    تشکر شده 6,928 بار در 599 پست
    Mehdi_FXX آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط met نمایش پست ها
    مهدی جان دستت درد نکنه
    واقعن عالی بود
    یک سوال ؟
    آقا یک کارت گرافیکی ایسوس ( این مدل : [Only registered and activated users can see links. ] ) باد آورده بدستم رسیده بنظرت چ فرق هایی با این نسخه ای که گفتی داره البته میدونم نسخه boost قوی تره ولی این نسخه هم من تو سایت ایسوس دیدم چون نسخه top overclocked edition هست فرکانسش یه کم بالاتر رفته
    حالا با این وجود یه مادر بورد خوب ( ایسوس میخام باشه ) با سی پی یو و رم و یه پاور خوب که باهاش مچ بشه رو میشه بهم معرفی کنی
    ممنونت میشم
    دستت طلا
    خواهش میشه داش میثم قابلی نداره
    من برتری های اصلی رو برات پررنگ کردم(برتری کارت سمت راست به چپ خودش)


    GeForce
    GTX 650 Ti Boost
    GeForce
    GTX 650 Ti
    GeForce
    GTX 650
    model
    768 768 384 Shader Units
    24 16 16 ROPs
    GK106 GK106 GK107 Graphics Processor
    2540M 2540M 1300M Transistors
    2048MB 1024MB 1024MB Memory Size
    192bit 128bit 128bit Memory Bus Width
    1020MHz+ 925MHz 1058MHz GPU Clock
    1502MHz 1350MHz 1250MHz Memory Clock


    GTX650 Ti Boost پس فقط تو فرکانس ها متفاوت نیست نسبت به GTX650 Ti...فرکانس مموری به طرز قابل توجهی بالاتره , 8 واحد ROP بیشتر داره و 192 بیتی هست نه 128 بیتی و فرکانس GPU هم بالاتره که تو حالت بوست اگه اشتباه نکنم به 1100 میرسه

    با همین تفاوت ها باعث میشه حدود 28 درصد قویتر از GTX650 Ti باشه...در واقع مدل بوست همون GTX660 هست فقط با 192 هسته پردازشی کمتر (نهایت 2 الی 3 درصد از GTX660 ضعیفتره)

    اگه تو بنچمارک سایت guru3d دقت کنی میبینی GTX650 Ti در حد یک 5870 و یکم ضعیفتر از 6970 هست!

    [Only registered and activated users can see links. ]

    در کل مدل Ti و Ti Boost قدرت خیلی خوبی دارند برای بازیها به شرط اینکه حداقل از یک سی پی یو Core i3 استفاده بشه

    ویرایش توسط Mehdi_FXX : 2nd May 2014 در ساعت 11:09 AM
    atisoc0936 and met like this.


    Motherboard : ASUS ROG RAMPAGE III EXTREME Processor : Intel® Xeon L5639 @ 3.6GHz 1.19v
    Main Memory : G.skill TidentX 2x4GB 2666 @ 2000 CL9 Graphics Card : XFX Geforce 6200
    Cooling : Thermalright Archon Power Supply : Green GP680B

  6. 9 کاربر بابت این ارسال مفید از Mehdi_FXX تشکر کرده اند:

    Aliover (2nd May 2014),atisoc0936 (2nd May 2014),Blue Rose (2nd May 2014),Don_Corleone (2nd May 2014),Emir (2nd May 2014),magiteq (2nd May 2014),met (2nd May 2014),Olesius (2nd May 2014),smrbh (2nd May 2014)



  7. #13
    met
    OCH Member
    met آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    نوشته ها
    13
    تشکر شده 100 بار در 13 پست
    met آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mehdi_FXX نمایش پست ها
    خواهش میشه داش میثم قابلی نداره
    من برتری های اصلی رو برات پررنگ کردم(برتری کارت سمت راست به چپ خودش)


    GeForce
    GTX 650 Ti Boost
    GeForce
    GTX 650 Ti
    GeForce
    GTX 650
    model
    768 768 384 Shader Units
    24 16 16 ROPs
    GK106 GK106 GK107 Graphics Processor
    2540M 2540M 1300M Transistors
    2048MB 1024MB 1024MB Memory Size
    192bit 128bit 128bit Memory Bus Width
    1020MHz+ 925MHz 1058MHz GPU Clock
    1502MHz 1350MHz 1250MHz Memory Clock


    GTX650 Ti Boost پس فقط تو فرکانس ها متفاوت نیست نسبت به GTX650 Ti...فرکانس مموری به طرز قابل توجهی بالاتره , 8 واحد ROP بیشتر داره و 192 بیتی هست نه 128 بیتی و فرکانس GPU هم بالاتره که تو حالت بوست اگه اشتباه نکنم به 1100 میرسه

    با همین تفاوت ها باعث میشه حدود 28 درصد قویتر از GTX650 Ti باشه...در واقع مدل بوست همون GTX660 هست فقط با 192 هسته پردازشی کمتر (نهایت 2 الی 3 درصد از GTX660 ضعیفتره)

    اگه تو بنچمارک سایت guru3d دقت کنی میبینی GTX650 Ti در حد یک 5870 و یکم ضعیفتر از 6970 هست!

    [Only registered and activated users can see links. ]

    در کل مدل Ti و Ti Boost قدرت خیلی خوبی دارند برای بازیها به شرط اینکه حداقل از یک سی پی یو Core i3 استفاده بشه

    مهدی جان خیلی ممنونم از لطفت
    اما این نسخه ای که من لینکشو دادم خدمتت تو سایت ایسوس کلاکش رو زده 1033 مگاهرتز ! روی جعبشم نوشته اورکلاک ادیشن حالا دیگه واقعن نمیدونم اورکلاک شده رئال هست یا اینکه با نرم افزار توش gpu tweak به این سرعت میرسه ؟!
    1033MHz Boost Clock

    1033 MHz Boost clock for better performance and outstanding gaming experience


    بهرحال ممنونم ازت
    atisoc0936 likes this.


    Motherboard : MSI Z87 MPOWER Processor : corei5 4670K
    Main Memory : Gskil 8 gig (2*4) 2400 Mhz Graphics Card : Asus gtx650 ti top overclock edition
    Cooling : Deep cool ICE BLADE PRO Power Supply : 600w HP Green

  8. 4 کاربر بابت این ارسال مفید از met تشکر کرده اند:

    Aliover (2nd May 2014),atisoc0936 (2nd May 2014),Don_Corleone (2nd May 2014),Mehdi_FXX (2nd May 2014)



  9. #14
    Retired Moderator
    Mehdi_FXX آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    Tehran
    نام واقعی
    Mehdi
    سن
    33
    نوشته ها
    795
    تشکر شده 6,928 بار در 599 پست
    Mehdi_FXX آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط met نمایش پست ها
    مهدی جان خیلی ممنونم از لطفت
    اما این نسخه ای که من لینکشو دادم خدمتت تو سایت ایسوس کلاکش رو زده 1033 مگاهرتز ! روی جعبشم نوشته اورکلاک ادیشن حالا دیگه واقعن نمیدونم اورکلاک شده رئال هست یا اینکه با نرم افزار توش gpu tweak به این سرعت میرسه ؟!
    1033MHz Boost Clock

    1033 MHz Boost clock for better performance and outstanding gaming experience

    بهرحال ممنونم ازت
    خواهش میشه :دی
    درسته اورکلاک شده هست چند درصد هم قویتره ولی بازم GTX650 Ti هست دیگه....مثلا مدل بوست بجای 28 درصد از این کارتی که گفتی 25 درصد ممکنه قویتر باشه

    atisoc0936 and met like this.


    Motherboard : ASUS ROG RAMPAGE III EXTREME Processor : Intel® Xeon L5639 @ 3.6GHz 1.19v
    Main Memory : G.skill TidentX 2x4GB 2666 @ 2000 CL9 Graphics Card : XFX Geforce 6200
    Cooling : Thermalright Archon Power Supply : Green GP680B

  10. 3 کاربر بابت این ارسال مفید از Mehdi_FXX تشکر کرده اند:

    atisoc0936 (2nd May 2014),Don_Corleone (2nd May 2014),met (2nd May 2014)



  11. #15
    met
    OCH Member
    met آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    نوشته ها
    13
    تشکر شده 100 بار در 13 پست
    met آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mehdi_FXX نمایش پست ها
    خواهش میشه :دی
    درسته اورکلاک شده هست چند درصد هم قویتره ولی بازم GTX650 Ti هست دیگه....مثلا مدل بوست بجای 28 درصد از این کارتی که گفتی 25 درصد ممکنه قویتر باشه

    مخلصیم داش مهدی
    ممنون از اینکه وقتت رو گذاشتی ...
    دیگه باد آورده است دیگه از قدیم هم گفتن اسبی که پیشکش شده رو دندونش رو نمیشمارن ( حالا حکایت منه ) بازم هر چی باشه از این 8600 جی تی توی امضام خیلی بهتره اصن یه وضعی ! کاشکی یه مادر بورد و یه سی پی یو هم کادو میدادن راحت میشدم من
    بازم ممنون مهدی جون
    Mehdi_FXX and atisoc0936 like this.


    Motherboard : MSI Z87 MPOWER Processor : corei5 4670K
    Main Memory : Gskil 8 gig (2*4) 2400 Mhz Graphics Card : Asus gtx650 ti top overclock edition
    Cooling : Deep cool ICE BLADE PRO Power Supply : 600w HP Green

  12. 3 کاربر بابت این ارسال مفید از met تشکر کرده اند:

    atisoc0936 (2nd May 2014),Don_Corleone (2nd May 2014),Mehdi_FXX (2nd May 2014)



صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 14
    آخرين نوشته: 18th May 2013, 09:32 PM
  2. تجربه اورکلاک i7 930 با Gigabyte X58A-UD9
    توسط XoMa در انجمن سوکت 1366 (LGA1366)
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 20th March 2013, 12:05 AM
  3. ثبت دو رکورد جدید بوسیله تیم اورکلاکینک Gigabyte
    توسط XoMa در انجمن فناوری اطلاعات (IT)
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 28th November 2012, 07:21 PM
  4. بررسی کامل Gigabyte z77x-up5 th
    توسط Varand در انجمن Intel
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 4th September 2012, 05:29 AM
  5. بحث درباره Motherboard Gigabyte Ga-Z77x-UP7
    توسط DNB در انجمن Intel
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2nd September 2012, 03:09 PM

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •