بله دوست عزیز. با فلش کردن بایوس اصلی مدل لپ تاپ تعویض خواهد شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط shh1418 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اگر عجله ندارید تا فردا آموزش رو قرار میدهم
نمایش نسخه قابل چاپ
بله دوست عزیز. با فلش کردن بایوس اصلی مدل لپ تاپ تعویض خواهد شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط shh1418 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اگر عجله ندارید تا فردا آموزش رو قرار میدهم
در مورد لنووا B590 که چند پست قبل توضیح دادم نظرتون را بدید همه میگن ایراد نرم افزاریه.تو تمام ویندوز ها هنگ میکنه.با درایور و بدون درایور هم هنگ میکنه.
سلام دوست عزیزنقل قول:
ببخشید کمی دیر شد
1-فایل زیر رو دانلود کنید و از حالت فشرده خارج کنید:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
2- فایل بایوس اصلی لپ تاپ رو از سایت ایسوس دانلود کنید و نام فایل رو به [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] تغییر نام دهید ( فرمت فایل به bin تغییر پیدا کنید )
3-فایل [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] داخل فولدر Windows که از بالا دانلود کردید و از حالت فشرده خارج کردید کپی کنید
4- روی فایل help کلیک کنید تا عملیات فلش آغاز شود
فیلم آموزشی:
تاپیک آموزشی:
سلام عرفان عزیر، من هنوز امتحان نکردم ولی همین که می بنم به قولت عمل کردی خیلی خوشحالم که تو این زمونه افرادی پیدا میشن که یدون هیچ ادعا و منتی، خاصانه در جهت رفع مشکلات بقیه گام بر می دارن باور کن الان نزدیک به یکماه از کار افتادم . بازم ممنون و تشکرک الان کارهایی که گفتین انجام می دم و نتیجه شو می گم.
خواهش میکنم عزیزم بنده کاری نکردم. امیدوارم مشکلتون برطرف بشهنقل قول:
سلام در دو حالت عادی و Administrator اجرا کردم نشد
[IMG]C:\Users\ghaderi\Desktop\1.jpg[/IMG]
[IMG]C:\Users\ghaderi\Desktop\2.jpg[/IMG]
سلام پیغام "press any key to continue" نمایش داده میشه و اجرا نمیشه
دوست عزیز عکساتون نمایش داده نمیشه لطفا داخل آپلود سنتر سایت آپلود کنیدنقل قول:
سلام در حالت عادی و administrator پیغام های زیر نمایش داده میشه (سیستم عامل win 8.1 x64) هست
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
در ضمن فایل موجود بر روی ساین asus حجمش 2 مگ هست که rename کردم ولی گگفته تعمیر کاران فایل اولیه بایوس حجمش 4 مگه نتونستم برای لب تاپم گیر بیارم
با ویندوز 8 مشکل داره این برنامه از ویندوز 7 64 بیتی استفاده کنیدنقل قول:
تعمیر کاران چرند گفتند :)) حجمش 2 مگابایت هستنقل قول:
آقای عرفان با ایراد ذکر شده لنووا B590 یا سایر لپتاپ ها برخورد داشته اید.نظرتون را بگید.
دوست عزیز من با لپ تاپ های لنوو زیاد کار نکردم اما برای آپدیت بایوس فایل iso دانلود نکنید باید فایل exe رو دانلود کنید: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط safir [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام با ویندوز 7 64 بتی هم امتحان کردم نشد هم روی لب تاپ هم روی pc ، بازهم همون پیغامهای قبلی رو موقع اجرا کردن فایل help می داد. خواهش می کنم کمک کنید الان 4 هفته در گیر این موضوع هستم
آقای عرفان با سرچی که توی اینترنت داشتم توی لبتاپهای دل و اسوس هم این مساله بروز کرده من فقط نظرتون را میخواستم که از بایوس میتونه باشه؟یا به کجا ها میتونه مربوط بشه؟موضوع ویندوز و درایور کلا باطله چون همه جوره امتحان کردم یا بایوس یا سخت افزاره.ویروس فعالی فعلا توی سیستم نیست.فقط خواستم اگه برخورد داشتید نظرتون را بگید ممنون. خواستم بعنوان آخرین راه حل قبل از باز کردن لپتاپ بایوس را رایت کنم که نشد.فایلی که گذاشتین درسته ولی زمانه که برنامه تو ویندوز ID ROM را چک میکنه و Ok میده میگه ظرف 5 ثانیه سیستم ریستارت میشه و بایوس آپدیت میشه آداپتورو وصل کن و... یه هو هنگ میکنه و ریستارت نمیشه.با فایل iso رفتم که نیاز به ریستارت نداشته باشه پیغام program system file error میده.تعمیرکار از روی برد با پروگرامر بایوس را اپدیت میکنه ولی دستگاه باید بازبشه که گذاشتم آخر.
فایل intel FPT که گذاشتین دانلود نمیشه.
این روش هم تست کنید:نقل قول:
دوست عزیزم سلام @};-نقل قول:
نوشته اصلی توسط safir [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ممنون میشم پست های پی در پی و در مدت زمان کوتاه ایجاد نکنید ( سوال های خودتون و در یک پست بپرسید)
با تشکر
ببخشید وقتی جوابی نمیاد مجبورم تکرار کنم.تو سوالات آخر من فقط به یه نظر خواهی ساده قناعت کردم. راه و روشی نخواستم که کسی ندونه (سوال من به لپتاپ خاصی مربوط نمیشد یه مشکل عمومی بود)می شد جواب داد :1- نمیدونم 2-وقت ندارم 3- نظری ندارم 4- ... آخرین پست من
دوست عزیز این مشکل در تمامی لپ تاپ های Lenovo وجود داره ! من نه میتونم نظر خاصی بدم نه راه حلی بگم این موردی که شما میگید 1001 دلیل دارهنقل قول:
سلام با روش دیگه ای که فرمودید تست کردم که فقط مرحله بکاپ گیری اون کاری می کنه و بعد کار خاصی اتفاق نمی افته و با زدن ابنتر از برنامه خارج میشه دیگه واقعا موندم چیکار کنم در ضمن مدل چیپ بایوس AMI biso/ACPI v2 هست
سلام خدمت اقا عرفان عزیز ، کلی گشتم تا اخر سر این سایتو پیدا کردم ، راستش من یه لپتاپ ایسر 5750G دارم ، به دلیل اینکه هر بار هاردم به خاطر کمی تغییرات هی داینامیک میشد عصبی شده بودم یه 3 باری پشت سر هم ویندوز عوض کردم که بار آخر بعد لوگوی ایسر یه صفحه سیاه میاد که هیچ کاریش نمیشه کرد ، یه اندر لاین چشمک زنم اون بالا هست ، تو تنظیمات بایوس میره ولی با بوت چیزی و بالا نمیاره ، نه نورتون گاست نه دی وی دی ویندوز ، خواهش بگید چیکار کنم خیلی دردسر کشیدم... :((
راستی چراغ پاور لپتاپم هم روش نمیشه خاموشه...:/
سلامنقل قول:
تنظیمات بایوس رو به حالت اول بازگردانید.
سلام خدمت اساتيد
يه دستگاه ايسوس مدل asus f201eهست كه دي وي دي نداره و ويندوز8 داشته كه خراب شده من مي خواستم توي بايوس تنظيمات انجام بدم و بوت از روي فلش را بزنم وبا تغيير گزينه ها يfast boot disabel و launch cms enabel وسيو كردن ان به مشكل بر خوردم سيستم خاموش شد
الان سيستم روشن مي شود ولي خروجي تصوير اصلا ندارد باطري اين مدل داخلي هست دستگاه را باز كردم وباطري در اوردم وحتي باطري بايوس را براي چند ساعت ولي فرقي نكرد تمام مراحل دوستان انجام دادم ولي فايده اي نداشت اصلا چراغ فلش چشمك نمي زند ونمي تواند لود شود دوستان روش خاصي را پيشنهاد مي كنيد يا دكمه هاي خاصي براي لود شدن از روي فلش ؟؟؟ ممنون
تا به حال با لپتاپ شما کار نکردم اما مراحلش باید این باشه هنگام بوت کلید f2 را بزنید بعد تو صفحه bios setting کلید f9 را بزنید تا تنظیمات پیش فرض تنظیم شود فلش بوتیبلتون را وصل کنید و ابتدا f10بعد ok کنیدسیستم ریستارت میشود و f2 را بزنید fast boot و lanch cms همونی که شرکت پیش فرض کرده باشه اگه نشد cms enable باشه. و add new boot optionرا usb تون انتخاب کنید و اون را boot option #1 قرار بدید تغییرات را با f10 سیو کنید و ریستارت کنید اگه usb بوتیبل باشه از فلش بوت خواهد شد.(در ضمن فلشتون را به یک پورت دیگر usb نه همان قبلی وصل کنید) اسوس هنگام بوت معمولا با دکمه Esc وارد boot menu میشه .اگه نشد تو تنظیمات بایوس در تب سکیوریتی - Secure Boot Control را disable کنید.(حتما قبلش تنظیمات بایوس f9 بشه).امیدوارم مفید باشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط akjony1692 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام
وقت بخیر
من لپتاپ دل 5110 دارم
یه مدته که درایور وایفایم خود به خود غیر فعال میشه
بعد با یه ریستارت بر میگرده و کار میده
اما دوباره درایورش بعد از مدتی ، گاهی 1روز گاهی هم 5 دقیقه دوباره می پره ، و باید ریستارت کنم ، الان دی وی دی رامم هم همین مشکل رو پیدا کرده ، و بعد از چند دقیقه دیگه درش باز نمیشه .
چند نفر گفتن بایوس مشکل پیدا کرده ، فایل بایوس لپتاپ من هم با فرمت exe هست و فرمت ROM نداره!!!
میخواستم بدونم چطور بایوسم رو فلش کنم
چون وقتی فایل نصب بایوس رو که فرمتش exe هست ، واسه فلش اجرا میکنم ، اخظار میده که
we can not flash your system BIOS
ورين قبلیش رو هم نمیتونم نصب کنم چون اجازه نمیده یه ورين پایین تر نصب بشه.
حالا سوال اینجاست ، من چطور بایوسم رو فلش بدم.
اگه امکان داره دوستان جواب بدن .
ممنون
وارد تنظیمتت بایوس شوید سپس گزینه allow upgrade bios را فعال کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط persicas [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Sent from my ME173X using Tapatalk
دوست گرامی فلش چون پر خطره آخرین راهه.اول با kaspersky اپدیت شده یه ویروس یابی کنید(ویروس خیلی محتمله) .درایورها را درست ریختید؟
اتفاقا کسپرسکی دارم ، اسکن کردم ، حتی هاردم رو فرمت کردم !!!
درایورهام همه اپدیت هستن و اخرین ورژن همه نرم افزارا و درایورا رو نصب کردم.
ممنون که پاسخ دادین اما تو بایوس لپتاپ من فقط تنظیمات ساعت و تاریخ وجود داره و چیز دیگه رو نمیشه تغییر داد!!!
من با F2 قبل از بوت شدن ویندوز وارد تنظیمات شدم ، اشتباه که نکردم ، درسته؟
راه دیگه ای واسه ورود به تنظیمات بایوس وجود داره؟
ممنون میشم پاسخ بدید
سلام
من لپ تاپ دل 5110 دارم که یه بار بایوسش پرید بردم گارانتی درست شد
دیروز دوباره پرید که با روش شما درستش کردم
ولی امروز دیگه روشن نشد
هر کاری هم کردم نتونستم دوباره بایوسشو پروگرم کنم
اصلا فن تو مرحله 6 راه نمیفته
کسی میدونه چش شده؟؟؟؟؟؟
ممنون
سلامنقل قول:
باید با پروگرامر فلش کنید
بدون اینکه بهش دست بزنی ببرش گارانتی اگه گارانتی نداره ببر نمایندگیش. تا به سرنوشت دوستی که لپتاپ مدل شما را داره دچار نشدی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط persicas [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام
ببرمش گارانتی بهتر نیست؟؟؟
میترسم خراب بشه...
اگه گارانتی داره که ببرید گارانتی البته توجه کنید که گارانتی شامل خرابی بایوس نخواهد شد و با دریافت مبلغی لپ تاپ شما را تعمیر می کنند.نقل قول:
ممنوننقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
گارانتی که نداره منظورم نمایندگی بود.
سلام من داشتم بالپ تاپ کارمیکردمasus مدل k53sv.بعد موقع اپدیت شدن یهوخاموش شد!حالا هرچی که میخوام روشنش کنم وقتی میادبالا یهوصفحه آبی میشه وارور میده و راستارات میشه.چیکارش کنم?خیلیی ممنون
ویندوز عوض کنید !نقل قول:
یعنی هیچ جوره دیگه درست نمیشه?
اطلاعات رولپ تاپم میپره?
ممنون
این مشکل برای یکی از دوستان من پیش اومد که دلیل پر شدن بیش از حد حافظه های لپ تاپ بود بودنقل قول:
موقع روشن شدن کلید F8 رو بزنید و روی حالت Safe mode کلیک کنید اگر وارد ویندوز شدید اطلاعات ضروری خودتون رو از درایو C بردارید بعد از اون ویندوز رو عوض کنید
@};-
نه پرنبود.فقط خودکار اپ دیت شد بعد موقع configuring شارژلپ تاپ تموم شد خاموش شد.الانم ویندوز میاد بالا ولی توش نمیره!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi_FXX [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بازم ممنون
پس از طریق safe mode وارد ویندوز بشید و همون طور که گفتم اطلاعات رو بردارید بعد ویندوز عوض کنید.نقل قول:
بعد از اینکه ویندوز رو عوض کردید آپدیت رو غیرفعال کنید:
تو قسمت start تایپ کنید: update و بعد روی windows update کلیک کنید و در قسمت change setting گزینه آخر (never...) رو انتخاب کنید.
@};-
ویندوزتون هفته یا هشت؟ 32 بیت یا 64؟نقل قول:
سلام من یه hp elitebook 8760w دارم که بایس f.42 روش بود بعد به ورژن f.21 تغییر دادم دیگه لپ تاپ تصویر نداد ولی روشن میشه و ویندوز بالا میاد ولی تصویر ندارم مانیتور هم مطمعا سالمه چطور به ورژن قبلی برگردونم راههای بالا را هم رفتم نشد
با اجازه مدیریت محترم.در مواقعی که ویندوز دچار اشکال میشه نصب مجدد نباید اولین راه باشه بعضی مواقع پاک کردن اصلا امکان پذیر نیست بعضی جاها ممکنه ساعت ها وقت و هزینه داشته باشه.مایکروسافت ابزاری بسیار ساده و کاربردی در این مورد عرضه کرده به نام ERD Commander که نسخه 6.5 مربوط به ویندوز 7 میباشد برخی از قابلیت های این نرم افزار عبارتند از : (این نرم فزار بخشی از یک پک نرم افزاری به نام [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] میباشد.)نقل قول:
- دسترسی به درایوها حتی NTFS و پشتیبان گیری از فایلها
- امکان دسترسی به فلش دیسک از طریق محیط نرم افزار
- امکان اجرای System Restore
- امکان دسترسی به خط فرمان
- امکان دسترسی گرافیکی به رجیستری
- امکان تعمیر Startup و اطلاعات بوت سیستم
- امکان دسترسی به Disk Management برای انجام عملیات روی پارتیشن ها
- امکان بازگردانی کل سیستم از Image بکاپ
- امکان بازیابی فایلهای حذف شده
- امکان حذف فایلهایی خاص به طوری که قابل بازیابی نباشند
- امکان دسترسی به شبکه در این محیط
- امکان جستجوی فایلها بر روی درایوها
- امکان تعمیر MBR
و ...
سیستم عامل های پشتیبانی شده:
ERD Commander 5.0 x86 for Windows XP, 2003 Server 32-bitیه فایل ایزو است که روی CD باید رایت بشه و اونو بوت از CD ROM کنید.بقیه کارها با کلیک در محیطی گرافیکی انجام میشه .مهمترین قابلیتش دسترسی به درایو USBو انتقال فایل های مورد نیاز از روی هارد به USB فلش است.یه برنامه کاربردی و همه کارست.
ERD Commander 6.0 x86 for Windows Vista, 2008 Server 32-bit
ERD Commander 6.0 x64 for Windows Vista, 2008 Server 64-bit
ERD Commander 6.5 x86 for Windows 7, 2008 Server R2 32-bit
ERD Commander 6.5 x64 for Windows 7, 2008 Server R2 64-bit
نام دیگه این نرم افزار : (Microsoft Diagnostics and Recovery Toolset (DART میباشد.
سلام من یه hp elitebook 8760w دارم که بایس f.42 روش بود بعد به ورژن f.21 تغییر دادم دیگه لپ تاپ تصویر نداد ولی روشن میشه و ویندوز بالا میاد ولی تصویر ندارم مانیتور هم مطمعا سالمه چطور به ورژن قبلی برگردونم راههای بالا را هم رفتم نشد
سلام و وقت بخیر خدمت مدیران عزیز
ممنون میشم فایل بایوس لپ تاپ dell vostro 1540 رو اینجا بذارید
من هر چی گشتم چیزی نتونستم پیدا کنم البته شایدم کارم نباشه پیدا کردنش:(
ممنوووووون میشم کمکم کنید
[QUOTE=arefpc;39625]سلام و وقت بخیر خدمت مدیران عزیز
ممنون میشم فایل بایوس لپ تاپ dell vostro 1540 رو اینجا بذارید
من هر چی گشتم چیزی نتونستم پیدا کنم البته شایدم کارم نباشه پیدا کردنش:(
ممنوووووون میشم کمکم کنید[/
میخوای چکار؟ نزنی داغون کنی سیستمو.
این لینک صفحه درایور ها و بایوس : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اینم لینک دانلود آخرین ورژن بایوس : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
(با اجازه از مدیران و سایر دوستان که من برای شاگردیشون و یاد گرفتن عضو این سایت شدم.ببخشید بعضی سوالات را جواب میدم دوستان تازه عضو شدن اولین سوالشون بی جواب بمونه دلخورشون میکنه واقف هستین که همین بلا سر من هم اومد!!!.)کوچیک همه آقایون
با سلام بعد از ابدیت کردن بایوس لب تابم{asus k45 vd} مصرف باتری زیاد شده روش بالا برای من جواب نداد ایا روش دیگری برای من وجود داره فایل :((
biso= K45VM-AS0 230 کمکم کنید در کم مصرف ترین حالت 3:30 نگه میدارد:((
باتری شما باید کالیبره شودنقل قول:
نوشته اصلی توسط m1373 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام. منم بایاسم پریده. مدل اچ پی.
Hp dv4 1105-em
فایل بایاس رو از سایت اچ پی پبدا کردم اما همسرم میگه که این پسوندش exe هستش در صورتی که باید bin باشه که خوب پیدا نمیشه. لپ تاپ هم که خاموشه و نمیشه روشنش کرد که از فایل exe بشه استفاده کرد. چیکار باید بکنم به نظرتون؟
شما باید یک لپ تاپ مدل لپ تاپ خودتون پیدا کنید و بایوس رو از روی اون دمپ کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط facivil [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
باتری کالیبره کردم ولی باز هم مشکل دارهم میزان شارژ کم نشان می دهد بعد از جدا کردن شارژر انرزی 95% نشان می دهد
خوب پیدا کردن یه لپ تاپ با همین مشخصات کار خیلی سختیه. شایدم برای ما اصلا امکان پذیر نباشه. راه دیگه ای هست؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام مرسی از مطلبوتون...
من یک دستگاه z510 Lenovo دارم که یه سری مشکلات ریز داشت تو عملکردش سرچ کردم دیدم باسه این چیزا یه اپدیت بایاس داده که درست شه مشکلات...ما این فایل رو ران کردیم یه فایل exe ساده بود رفت Restart کنه و دیگه بالا نیومد...و Error Bios Missing میده خودم روش کار کردم حتی دادم بیرون هنوز نتونستن درست کنن...
بیرون بهم گفته با پراگمر ها نتونستیم برزیم روش ...حتی بایاس ورژن خود دستگاه بوده ! ریخته بهم دستگات غیر قابل تعمیره...دوستان کسی می تونه کمک کنه مارو ؟
دستکاه افتاده یه گوشه داره خاک می خوره...
این روش شما رو هم من تست کردم جواب نمی ده وقتی می خواد اسم رو پیدا کنه یه اسم Invalid میده بم...
سلام دوستان
منم یه لبتاب z510 لنوو دارم که با نصب اپدیت بایوس ارورر میده که
defalut boot device missing or boot failed .
insert recovery media and hit any key
then select 'boot manager' to choose a new boot
device or to boot recovery media
بچه ها سریع جواب بدید فوریه :(
اقا جواب بدید ؟؟:((:((:((:((
دی وی دی لپ تاپ رو بزار توش سیستم رو روشن کن تا ریکاوری بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط amin8speed [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
باز هم همون اخطار رو میده میزنی okمیر ه تو boot manager بعد ش اونجا هم هیچی نیستنقل قول:
اگه منظورتون windows boot manager هست که مشکل از ویندوزه !نقل قول:
نوشته اصلی توسط amin8speed [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اصلا بالا نمیاد تو صفحه بوت منیجر هم خالی خالیه
چکارش کنم؟؟
شما DVD ویندوز رو بزارید سپس در مرحله ای که Install Now میاد گزینه Repair رو کلیک کنید بعد صبر کنید اگه ویندوز مشکلی داشته باشه به صورت خودکار برطرف میکنهنقل قول:
اقا اصلا dvd ویندوز و لب تاب رو میزاری تغییری نمیکنه اول ویندوز نداشته 7ونش کردن بعد اپدیت بایوس 8 ریختن حالا بالا نمیادنقل قول:
داداش چرا جواب نمیدی؟:((
دوست عزیز وقتی سیستم رو روشن میکنید دکمه F2 را بزنید تا وارد تنظیمات بایوس شوید سپس از قسمت boot گزینه اول رو روی هارد بزاریدنقل قول:
نمیاد
f2هم میزنم تغییری نمیکنهfn+f2رو هم میزنم فرقی نمیکنه:((
کلید های F2 F1 و Delete را امتحان کنید.نقل قول:
@};-
بازم هیچی :((نقل قول:
نوشته اصلی توسط Blue Rose [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[QUOTE=amin8speed;40092]بازم هیچی :(([/ QUO
لپتاپ های لنووا با زدن کلید اینتر (بعد از روشن کردن دستگاه )وارد صفحه ای میشن که اونجا راهنمایی میکنه چه کلیدی چه کارایی ای داره.ولی مساله اینجاست که بایوسی که شما ریختی اشتباهه.برای لبتاپ شما بایوس آپدیتی (تو ویندوز7)موجود نیست.پس ممکنه کلید ها کار نکنه.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]این صفحه دانلود لبتاپ شماست
خوب الان باید چه کار کنیم؟؟
دستگاهو ببر سازگار ارقام تو میرزای شیرازی شاید قبول کنن اگه قبول کنن شانس آوردی اگر نه ببر تو خیابون هویزه مال فوجیتسو است ولی سایر دستگاهارو هم قبول میکنند (قبلا که قبول میکردن سوال کن)نقل قول:
راهی نیست خودم درستش کنم؟؟؟
بعد اپدیت بایوس باید حتما یه بار f9= default settingبعد f10=save کنی (تو صفحه ستاپ بایوس) تا پارامتر های بایوس کارخونه ای بشه.امتحان کن تو لنووا هم یه چیزی مشابه اینه ممکنه اسم کلید چیز دیگه ای باشه سمت راست صفحه میگه چه کلیدی رو بزنی تا به وضعیت کارخونه ای برگردی وتنظیمات را ذخیره کنی آپدیت بایوس لنووا ریسک زیادی دارهنقل قول:
باسلام ریکاوری بالا روی لب تابk45 vd asus کارنکرد لطفآ اموزش جدید بگذارید
بعد ابدیت بایوس مصرف باتری زیاد شده باتری کالیبره شده کمکم کنید
:((
:((:((
:((:((:((
خب الان بایوس لپ تاپ شما پریده یا اینکه مصرف بالا رفته ؟ میخواهید دانگرید کنید به نسخه قبل ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط m1373 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نقل قول:
اول که بایوس رو آپدیت کردم ویندوز بالا میومد ولی اولش اخطار میداد که ok رو میزدی و میرفت[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بعدش ویندوز رو گذاشتم تا دوباره نصبش کنم از روی dvd بوت نمیشد
رفتم تو صفحه منجر default setting کردم
بعد این دیگه بالا نیومد
تو صفحه منجر هم دیگه نرفت
مصرف باتری دو برابر شدهمیخواهید دانگرید کنید به نسخه قبل ؟
لطفآ کمک کنید
فایل بایوست را دانلود کن تو یه سیستم دیگه نصب کن چون فایل exe است اما اجراش نکن گرچه اگه اجرا هم بکنی نمیشه و ارور میده .توی :c یه فولدر درست شده که فایل Rom یا Bin بایوست داخل اونه اونو بردار و آموزش بالای صفحه رو مو به مو برو انشاالله جواب میگیری.ولی بهتره به یه تعمیرکار ماهر بسپریش چون ممکنه با دستکاری بیشتر، بدتر هم بشه از بایوس قبلیت بکاپ اگه داری از همون استفاده کن و اونی که رو سایته دانلود نکن.سازگار ارقام جیک و پیک این مدل رو میدونه.بهترین جا همون جاستنقل قول:
حتما باید روz510 نصب کنم؟؟نقل قول:
یا هر لپ تاپ دیگه ای هم میشه؟؟ رو لب تابای دیگه نصب شه بایوس اونا رو خراب نمیکنه؟؟
فایل بایوس رو از کجا دان کنم رو لب تاب ویندوزه 7ه ولی اونی که تو ساین لنوو هست 8ه فرقی نمیکنه؟؟
روی هر PC میتونی نصب کنی به ویندوز هم ربطی نداره گفتم فایل Rom یا Bin داخل اونو بردار و مطابق آموزش بالای صفحه برو.آون فایلی که تو صفحه دانلود لبتاپت رو سایت لنووا هست تحت ویندوز 8 باید رو لبتاپت نصب و آپدیت میکردی و چون تحت ویندوز 7 نصب و آپدیت کردی احتمالا خرابی بایوست به اون دلیله چون وقتی ویندوز 7 را انتخاب میکنی هیچ بایوس آپدیتی تو صفحه نمیارهنقل قول:
قرار شد نصب کنی ولی اجرا نکنی وقتی به مرحله اجرا رسید کنسلش کن از تو :C داخل یه فولدر فایل رو بردار.بهتر از همه بکاپ بایوس قبلته اگه داشته باشی.یا میتونی با 7zip فایل Exe روی سایت لنووا را Extract کنی داخل اون فولدری که حاصل Extract است فایل بایوست رو برداری و نمیخواد روی سیستم دیگه ای نصبش کنی.
وقتی میخوای نصبش کنی اخصار میده {IHISI get support mode error in SMI SMI return code :0x45}
وقتی هم که اکسترتش میکنی فایلی با پسوند rom وجود نداره
توش این فایلاست
فایل exe رو دانلود کردم فایل بایوس شما داخلش هست چون برنامه phonixtools اون رو شناسایی کرد.ولی اینکه از این فایل به همین صورت استفاده کنی یا تغییرش بدی نظری نمیدم (چون اینجا یه اشتباه میتونه سرنوشت ساز باشه)از آقای عرفان که سابقه و اطلاعات زیادی دارن بپرسنقل قول:
یه آشنا تو شرکت lenovo دارم ازش میپرسم جواب شما رو میدمنقل قول:
شما باید نسخه قبلی رو فلش کنیدنقل قول:
دمت گرم داداشنقل قول:
هر چی زودتر بپرسین ممنون میشم
چه جوری بایدنسخه قبلی رو فلش کنید
از این آموزش: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]نقل قول:
شما وقتی سیستم رو روشن میکنید دکمه F2 رو پشت سر هم بزنید ببینید وارد تنظیمات بایوس میشید یا نا ؟ اگه نشد سیستم رو روشن کنید سپس کلید FN را نگه دارید و F2 رو پشت سر هم بزنید.نقل قول:
نه داداش هیچ فرقی نمیکنه همون صفحه میادنقل قول:
مشخصات فایل بایوس قبلی را باید ازکجا پیدا کرد
باتشکر
asusk 45 vd
دوست عزیز تمام ورزنهای قدیمی حتی از ورژن فعلیتون جدیدتر تو این صفحه است.اسوس با یوتیلیتی خودش اجازه نصب ورژن جدید و قدیم رو میده امتحان کردی که نشده؟(مشکل شما بنظر نمیرسه ربطی به ورژن بایوس داشته باشه)نقل قول:
دوست عزیز فایل بایوس شما:نقل قول:
این به این معنی است که میشود فایل exe سایت لنووا را بعد از extract تغییرنام داد و از آن به عنوان فایل Rom استفاده کرد(این 8DCN39WW.fd فایل درون پوشه اکسترکت شده است که پسوند Rom به جای Fd گذاشته شود به ورژن 39 میرسیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟) درسته؟؟؟ با فونیکس تولز امتحان کردمنقل قول:
آقای عرفان سوال از شماست
دوست عزیز این فایل دمپ ( DUMP ) از روی لپ تاپ Z510 میباشد فایل EXE نیستنقل قول:
ببخشید سوال من در مورد فایل exe و extract اون و ساخت فایل Rom است تو سایت لنووا فقط فایل Exe آمده راهی که گفتم درسته؟؟؟نقل قول:
بعد از این که به این سوال جواب دادید یه سوال دیگه هم دارم از اینکه تحمل میکنید ممنونم!
وقتی میخوای فایل Rom رو با فونیکس تولز rename کنی(یعنی ریکاوری name رو بدست آوری) پسوند فایل گاهی علامت سوال میاد باید به جای علامت سوال کلمه ROM گذاشت؟؟؟. گاهی Bi میاد به جای اون باید Bin گذاشت؟؟؟.یا کلا پسوند همانی باشه که فایل اصلی داره؟؟؟.یا باید به همان صورتی که برنامه تغییر اسم داده عمل کنیم.
داداش حالا این فایلی رو که دادی چجوری بریزم رو لب تاب از روش بالا با فنیکس تولز؟؟
فنیکس تولز میزنه اسم ریکاوری شما::zx10x64.f
این که فرمتش rom نیست؟
چجوری؟
این لبتاب باتریش درنمیاد که؟
بعد این فونیکس تولز چند تا فایل میده که 2تا بایوس میدم کدومش یکیش 13 مگه یکیش 5 مگ؟
پس فکر میکنید ازچی باشه
امتهان کردم همه بایوس [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] این نشون میده
نقل قول:
اگه میخوای از تو ویندوز بایوس آپدیت کنی یا تغییر بدی
این ورژن یوتیلیتی مخصوص ویندوز8 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اینم مخصوصه ویندوز [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] 7
پس دفعه قبل چه جوری انجام دادی؟ عکسی که گذاشتی مربوط به چیه؟ واسه آپدیت بایوس اونجا چه میکنی؟
یا میتونی بعد از ورود به ستاپ بایوس به منوی Advanced بری و start easy flash رو انتخاب کنی قبلش فایل و ورژن بایوسی رو که میخوای رو فلش دانلود کن .دقت کن کتابچه راهنمای لپتاپت رو هم بخون.همه چی اون تو هست
دوست عزیز آقای عرفان زحمت کشیدن فایل Rom رو مستقیما برای شما گذاشتن حجمش هم 4 مگه ورژنش هم 37 استنقل قول:
خوب من میدونم دستشونم درد نکنه حالا بقیه سوالا چی میشن؟
این سوالت :نقل قول:
بعد این فونیکس تولز چند تا فایل میده که 2تا بایوس میدم کدومش یکیش 13 مگه یکیش 5 مگ؟
جوابش معلومه فونیکس تولز فقط recovery name میده فایل بایوس رو که داری.همون 4 مگه است
باتری در نمیاد